21.3.2020 NÄKY: HERRA SANOI KOVALLA ÄÄNELLÄ: KATSO, YHTÄKKIÄ PILVI ON TULLUT!

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani noin tunti sitten. Istuin täällä ja silloin HERRA lakosi minut ja sitten Hän Puhui ääneen kuultavalla Äänellä kovaan ääneen. Hän Sanoi: Katso, yhtäkkiä Pilvi on tullut alas. Joten muistan, että kun katsoin ylös, silloin näin valtavan suuren Pilven, joka on tullut alas ja laskeutunut hyvin lähelle, hyvin hyvin lähelle siellä, missä olin.

 

En tiedä, missä tämä paikka tulee olemaan. Mutta Hän Sanoi: Katso! Yhtäkkiä Pilvi on tullut alas. Hän Puhui hyvin ääneen kuultavalla Äänellä kovaan ääneen. Ja tuossa hetkessä, kun katsoin ylös, missä tuo paikka oli, näin kuinka JUMALAN Pilvi oli tullut hyvin lähelle ja suojannut täysin, peittänyt auringon näkyvistä. Joten en pystynyt näkemään aurinkoa. Se oli tullut niin lähelle sinne, missä olimme. Se oli peittänyt näkyvistä auringon säteet.

 

Joten JUMALAN Pilvi on tullut hyvin lähelle. Nämä päivät vaativat paljon huolehtimista ja viisautta, jotta ihmiset voivat olla uudestisyntyneitä aidosti ja kunnolla, ja vaeltaa oikein HERRAN kanssa. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

 

21.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)