21.2.2018 PROFETIA: TOISESTA TODISTAJASTA JA YLÖSTEMPAUKSESTA

 

HERRA Puhui kanssani. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä, rakkaat ihmiset ja Hän Puhui kanssani MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta. Keskustelu liittyi paljon seurakunnan tarpeeseen valmistautua, varmistaakseen, että seurakunta ottaa hyödyn irti Pyhän Hengen läsnäolosta ja valmistautuu absoluuttisessa vanhurskaudessa ja pyhyydessä MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen.

Nyt, tässä keskustelussa, tämän keskustelun toisessa osassa, uudestaan jälleen kerran, Hän, jonka HERRA on lähettänyt, joka kävelee kanssani, oli tässä paikassa. Toinen vierailu tapahtui tässä paikassa. Ja keskustelu tapahtui liittyen siihen aikakauteen ylöstempauksen jälkeen.

Uudestaan, Hän, jonka HERRA on nyt paljastanut avoimesti, jota en olisi ajatellut Hänen paljastavan, mutta se shokeerasi minua, että Hän paljasti Hänet hyvin avoimesti nyt, joka näyttää täsmälleen Häneltä, joka Puhuu kanssanne. Uudestaan, meillä oli keskustelu viime yönä liittyen niihin tapahtumiin sen jälkeen, kun seurakunta on ylöstemmattu JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan. Olette kaikki tietoisia, että 15. tammikuuta 2017 näin jo seurakunnan menevän sisälle JUMALAN Kaikkivaltiaan Iankaikkiseen Valtakuntaan, JUMALAN Kaikkivaltiaan Kirkkaaseen Valtakuntaan. Ja tuossa keskustelussa HERRA toi minut n. 15 metrin päähän Taivaan Ovelta. Ja näin seurakunnan kulkevan aivan kuin yksittäisessä jonossa.

Jotkut heistä olivat lastensa kanssa pitäen kiinni heidän käsistään, joka oli mielestäni ihmeellistä. Jotkut perheet tulevat pääsemään sisälle yhdessä vaimonsa ja lapsiensa kanssa. HERRA on hyvin reilu ja oikeudenmukainen. Jos valmistaudutte perheenä vanhurskaasti, ottaen hyvin paljon vastuuta kiinnittäen keskittymistä ja huomiota henkilökohtaiseen vanhurskauden vaatimukseen sielua kohden, henkilöä kohden, jokaista kohden, silloin tulette pääsemään sisälle. Näin perheiden menevän sisälle.

Mutta se, minkä halusin tuoda huomioonne, on, että Hän, jonka HERRA on nyt paljastanut, joka näyttää aivan tarkaalleen minulta, ja vaihtaen asemia. Minulla oli keskustelu eilen Hänen kanssaan, koskien tehtävää ja tapahtumia ylöstempauksen jälkeen. He, joilla on korvat, valmistautukoot MESSIAAN tulemukseen. Sillä näen ISÄ JUMALAN valtavan kiihdyttämisen, valmistaen Itseään niitä tapahtumia varten sen jälkeen, kun seurakunta on koottu pois JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Loisteliaassa tulemuksessa. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor 21.2.2018 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)