21.1.2020 HERRA SANOI: SIUNATTUJA HE, JOTKA OVAT TÄSSÄ PALVELUSTYÖSSÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, Valtava Israelin JUMALA, kaikkien kansakuntien Luoja, Taivaan ja maan Luoja, Hän, joka vie ihmisiä Taivaaseen, ja myös vie ihmisiä helvettiin, heidät, jotka ovat tottelemattomia Hänelle, ja jotka ovat Hänen mustamaalaajiaan, jotka mustamaalaavat Häntä, Hän vie heidät helvettiin. Ja heidät, jotka rakastavat Häntä ja ovat kuuliaisia Hänelle, Hän vie heidät Hänen loisteliaan kirkkaaseen ikuiseen Rauhan Valtakuntaan. Hän, joka on valinnut Jerusalemin, kun HERRAN Ääni Puhui minulle ja Hän nosti Jerusalemin kaupungin kaikkien maailman kaupunkien yläpuolelle, ja Ääni Sanoi: "KYLLÄ, JERUSALEM ON MAAILMAN KESKIPISTE." Hän on se, joka on Puhunut kanssani viime yönä, aamulla tänään, yöllä aamua kohden.

 

Tämä on todella valtavaa, todella kaunista aikaa seurakunnan historiassa! Hän Puhui ääneen kuultavalla Äänellä useaan kertaan läpi yön, useaan kertaan, ääneen kuultavalla Äänellä, tauottomalla Äänellä jatkuvasti läpi yön. Hän Sanoi: "SIUNATTUJA OVAT HE, JOTKA OVAT TÄSSÄ PALVELUSTYÖSSÄ". Uudestaan, Hän Sanoi: "SIUNATTUJA OVAT HE, JOTKA OVAT TÄSSÄ PALVELUSTYÖSSÄ". Sitten Hän näytti minulle HERRAN Siunauksen, joka on vuodatettu tähän Palvelustyöhön, Hänen omaan Palvelustyöhönsä. Aivan kuten te kaikki tiedätte nyt, koko maailma tietää, että tämä on HERRAN JAHVEN itsensä Palvelustyö, navigoiden sitä itse. Koko yön ajan Hän Puhui siitä, kuinka Siunattuja he ovat, jotka ovat tässä Palvelustyössä. "SIUNATTUJA OVAT HE, JOTKA OVAT TÄSSÄ PALVELUSTYÖSSÄ". Valtavaa aikaa, siunatut ihmiset.

 

Toisin sanoen, se on melko ilmiselvää HERRALLE nyt, missä kaikkien maailmassa tulee olla, heidän, jotka haluavat päästä sisälle ikuisuuteen. Hän ei ole alkamaisillaan tinkimään tai argumentoimaan kenenkään muun kanssa, tai punnitsemaan, kilpailemaan, kyseenalaistamaan kanssanne, väittelemään kanssanne tätä asiaa koskien. Tässä asiassa HERRAN suvereenius, kiistaton HERRAN suvereenius kumoaa ja mitätöi kaiken.

 

Mutta siunatut ihmiset, samaan aikaan, kun HERRA jakaa nämä mahtavat toivotukset Taivaasta, kuinka Siunattuja he ovat, jotka ovat tässä Palvelustyössä, sitten nyt puhuessamme on ihmisiä, jotka ovat juuri postanneet tallenteitaan, tallenteita, joita he ovat postanneet nyt WhatsAppiin, videotallenteita JUMALAN Pilvestä, kun Hän tuli teltan yläpuolelle, jossa Hänen Mahtavimmat Profeettansa saarnasivat. Juuri nyt on olemassa yhdeksän videota, on olemassa yhdeksän, yhdeksän videota. Nämä ovat tulleet juuri nyt, tallenteita, kuinka JUMALAN Pilvi tuli alas ja asettui teltan ylle, siunatut ihmiset. Tämä on valtavaa! Tämä on sanoinkuvaamattomin hetki seurakunnan historiassa. Olen niin ylitsevuotavan iloinen, että en tiedä, kuinka puhua kanssanne nyt enää. Tämä on kristillisen uskon huippukohta. Muistan unessa, kuinka Hän Puhui lopullisesta, että tämä on lopullinen Vierailu, kun Hän Sanoi, että he ovat todella Siunattuja, he, jotka ovat tässä Palvelustyössä. Hän mainitsi myös ääneen kuultavalla Äänellä, että: "TÄMÄ ON SE LOPULLINEN VIERAILU". Unessa yöllä, ääneen kuultavalla Äänellä.

 

Kuinka kallisarvoista, siunatut ihmiset. Juuri nyt tallenteet ovat tulleet. Tämä on todella voimallista, sillä näette JUMALAN Pilven, kuinka Hän tuli alas. JEHOVA Ystäväni, JEHOVA ELOHIM, Ystäväni, joka Puhui kanssani ääneen kuultavalla Äänellä vain muutama tunti sitten, puhumme suunnilleen ehkä vain kahdeksan tai yhdeksän tuntia sitten. Puhuen kanssani ääneen kuultavalla Äänellä. Kuinka mahtavaa! Joten, siunatut ihmiset, kuinka mahtavaa aikaa! JEHOVA Ystäväni, JEHOVA ELOHIM, minun Ystäväni, Hän, joka Puhui kanssani noin kymmenen tuntia sitten, vain muutama tunti sitten, ääneen kuultavalla Äänellä. Näette, kuinka videon kautta ihmiset ovat nyt tuoneet JUMALAN tallenteita, JAHVEN tallenteita, kuinka PILVI tulee alas tallennettuna videolle. Kuinka Hän tulee alas ja asettuu teltan yläpuolelle.

 

Tämä on kaikkialla Face, WhatsApissa, anteeksi, en käytä mitään noista sosiaalisista medioista, en ole siellä, en ole niissä ollenkaan, mutta se on todella voimallinen alusta evankelioinnille. Mutta yhdessä niistä, nimeltään WhatsApp, minulle kerrotaan, että se on kaikkialla siellä nyt. Joten olemme vastaanottaneet tallenteet. Tämä on väkevää väkevää aikaa! Tämä on se huippukohta. Tämä on suurin huippukohta seurakunnan historiassa. Tämä on nyt se hetki, jolloin Ristin uskonto on täysin vakiinnutettu nyt. Tämä on se hetki, jolloin ne HERRAN Kaksi Profeettaa; jokainen Sana, jonka he koskaan Puhuivat maailmassa, on nyt leimattu ja sinetöity itsensä ISÄN toimesta, itsensä Taivaan Omistajan toimesta. Tämä on aikaa, jolloin Hän on tullut Sanomaan, EI!, nämä eivät ole teidän syntisiänne siellä maailmassa. Hän on tullut osoittamaan heidät oikeiksi! Nämä eivät ole valehtelijoitanne maailmassa siellä!

 

Kuinka voimallista! Kuinka väkevää! Kuinka valtavaa! Tämä on mahtava hetki, siunatut ihmiset! JUMALAN Pilvi tallennettuna videolle, jopa yhdeksän videota. Voitte nähdä, kuinka ihmiset tallensivat, eri ihmiset. Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa! Eri kulmista, kuinka Hän lähestyi telttaa, jossa Hänen Suurin Profeettansa, joka puhuu kanssanne nyt, palveli ja saarnasi. Jopa kuulla, kuinka HERRAN Profeetat saarnasivat siellä, kuinka he saarnasivat sukupolvelle! Tämä on todella suurta, sillä olemme juuri aloittamassa juhlintojamme nyt. Huomenna huomenna huomenna, pystyn näkemään, kuinka Piispat alkavat tulemaan sisälle. Näen, kuinka Piispojen ajoneuvoja alkaa tulemaan tänne sisälle. He ovat tulleet nyt itsenäisesti. Juhlinnat tulevat puhkeamaan! Näette JEHOVA JAHVEN, JEHOVA SEBAOTIN tallennettuna videolle, videolle, tullen Hänen Mega Profeettansa luo, jotka ovat kutsuneet Hänet, he ovat kutsuneet Häntä! Mitä aikaa seurakunnassa! Mitä aikaa maailmassa! Mitä aikaa maailmankaikkeuden historiassa!

 

Eilen keskustelussa, jota en jakanut teille, jaoin sen ainoastaan muutamille Piispoille täällä, eilen Hän istui Valtaistuimellaan. Hän antoi minun tietää, että Hän istui Valtaistuimellaan, ja sitten ne enkelit, jotka seisoivat Hänen ympärillään, eilen. Tämä on jotakin, mitä en jakanut, jaoin tämän vain muutamille Piispoille täällä viime yönä. Hän istui Valtaistuimellaan ja sitten ne enkelit, jotka ympäröivät Hänen Valtaistuimensa, ja sitten Hän Sanoi: "MINULLA ON TEHTÄVÄ JA TIEDÄN, ETTÄ SE ON VAIKEA TEHTÄVÄ, MUTTA HALUAISIN JONKUN TEKEVÄN TÄMÄN TEHTÄVÄN MINULLE". Hän etsi jotakuta täyttämään tuon tehtävän ja Hän Sanoi, että se on vaikea tehtävä. Ihmiset seisoivat Hänen ympärillään. Enkelit seisoivat Hänen ympärillään. Silloin ymmärsin tuon tehtävän. Kun Hän kertoi tuon tehtävän, Hän antoi minun ymmärtää, että se koskee antikristuksen ja väärän profeetan kohtaamista. Se koskee antikristuksen ja väärän profeetan kohtaamista. Joten jollakin tapaa astuin vaan eteenpäin ja sanoin: "HERRA, se olen minä! Se olen minä! Se olen minä"! Sitten Hän Sanoi: "KYLLÄ, TOTISESTI, SE OLET SINÄ". Silloin HERRAN Käsi kosketti Hänen Profeettansa selkää tällä tavoin, niiden Kahden Profeetan, koskien heidän selkäänsä tällä tavoin, koskettaen selkää tällä tavoin. Sitten Hän Sanoi: "MENE JA TEE TÄMÄ"! Sitten Hän antoi minulle ohjeistuksen, jota emme voi jakaa tässä.

 

Sitten seuraavassa osassa silloin nyt peto hyökkää päälleni, todella raivoisalla tavalla itseasiassa. Todella musertavalla tavalla, hyökkää päälleni. Sitten otan otteen hänen suustaan, niistä useista suista, joita hänellä on, otan otteen yhdestä niistä ja alan repimään häntä. Se oli todella sen kaltainen hetki! Ei ollut minkäänlaista taistelua! Joten kun MESSIAS tulee, Hän tulee surmaamaan heidät Hänen Henkäyksellään! Totisesti ei tule olemaan ollenkaan taistelua. JUMALA on suurempi! Jaoin tämän Piispoille täällä eilen yöllä. Mutta tänä yönä silloin nyt Hän Sanoi, että: "SIUNATTUJA OVAT HE, JOTKA OVAT TÄSSÄ PALVELUSTYÖSSÄ". Hän antoi minun ymmärtää, että todella Siunattuja. Sitten heräämme tänään ja näette, kuinka ihmiset ovat tallentaneet JEHOVA JAHVEN, SEBAOTIN, Sotajoúkkojen HERRAN, JEHOVA JIREN, JEHOVA SHALOMIN, JEHOVA TSIDKHENUN, JEHOVA SHAMMAHIN, JEHOVA ELOHIMIN tulevan teltan luo. Videot ovat kaikkialla nyt. Tämä on voimallista, siunatut ihmiset. Juhlintojen tulee nyt puhjeta ikuisesti, ikuisesti ja ikuisesti. Näen Piispojen ajavan tänne nyt itsenäisesti. Juhlintojen tulee nyt puhjeta ikuisesti ja ikuisesti. Hallelujaa! Tämä on kristillisen uskon huippukohta. Tämä on nyt musteleiman sinetti.

 

Näette, kuinka sataa Pilven alla, mutta katsoessanne Pilveä, Pilvi on kuiva, siinä ei ole sadetta. Kun Hän tuli teltan ylle, näette kuinka Pilvi on kuiva, mutta Pilven alla Hän sataa ainoastaan teltan ympärillä. Me tanssimme siellä juhlien JEHOVAA, me tanssimme siellä sisällä: "Me oltiin oikeassa"! Me oltiin oikeassa, kun kuuntelimme näitä Kahta Mega Profeettaa! Me oltiin oikeassa, kun tunnistimme, että on itseasiassa Kaksi Profeettaa. Yksi on hengellisessä todellisuudessa, yksi fyysisessä, Kaksi yhdessä, he ovat Kahtena. Aivan kuten peto, joka tulee, tulee olemaan kahtena. Yksi nousee kuolleista merestä haavan kansaa, kuolettavan haavan kanssa, joka on päässä, toinen tulee maasta. Aivan kuten peto, jonka he tulevat kohtaamaan.

 

"Me oltiin oikeassa"! Me oltiin oikeassa, kun seurasimme parannuksentekoa! Me oltiin oikeassa, kun seurasimme vanhurskautta! Me oltiin oikeassa, kun muutimme tiemme, pukeutuen pyhästi, erottautuen langenneesta seurakunnasta, luopioseurakunnasta! "Me oltiin oikeassa"! Videotallenteet ovat juuri tulleet ulos! Hallelujaa!

Näette JUMALAN Pilven tulevan teltan ylle ja näette ne linnut, jopa linnut lentävät ohitse. Näette joidenkin lintujen lentävän kameran etuosien ohitse, jotkut linnut lentävät ohitse. Ihmiset juhlivat HERRAA. Ihmiset osallistuvat vielä, on vielä saarnaamista meneillään ennen juhlintaa. Tuona hetkenä kun Hän saapuu, Hän sallii ihmisten nauhoittavan Hänet. Olemme vastaanottaneet toisen nauhoituksen Usasta, jolloin Hän juuri saapui ja ihmiset juoksivat sekasorrossa, kun sanoin: Mennään ulos ja juhlitaan! Näette sen sekasorron, JEHOVA on tullut teltan ylle, ihmiset juoksevat ulos. Se on todella dramaattista! se on todella voimallista! Hallelujaa!

 

Olemme juuri vastaanottaneet videotallenteen, kun sanoin juuri, että mennään ulos ja juhlitaan! Näette sen sekasorron, JEHOVA on tullut teltan ylle. Ihmiset juoksevat ulos. Se on todella dramaattista! se on todella voimallista! Hallelujaa! Olemme juuri vastaanottaneet tämän Usasta, Arkkipiispalta, Vanhemmalta Arkkipiispa Lupolta. Voimallinen hetki seurakunnassa! Todella loistelias aika seurakunnassa! Kaikki valmistautukoot nyt JUMALAN Valtakuntaa varten! Kun näette sen seurakunnan, jonka Hän on nostanut Keniassa, se on ihmismeri. Kaikki kaupungit tulvivat; ihmisvaltameri, meri. Emme tienneet, että seurakunta on näin suuri! Jokainen kylä tuli pysähdykseen. Kaikki kansakunnat olkoot osallisina tästä Herätyksestä! sen tähden tänä vuonna huutoni on, että pääsisin Latinalaiseen Amerikkaan. Hallelujaa!

 

Tämä on voimallista! Tämä on väkevää! He ovat nauhoittaneet JEHOVAN, kun Hän tulee teltan ylle, videolla. Tämä on todella suurta! Näette lintujen lentävän ylhäällä siellä taivaalla. Näette, kuinka siellä ylhäällä ei sada, ei! Ei ole ollenkaan sadetta. Mutta alhaalla, teltan yläpuolella, alla, teltan yläpuolella Hän sataa. Hän sataa siellä ja juhlimme ulkona siellä. Mutta he ovat saaneet nauhalle videon ennen kuin HERRA, ennen kuin HERRA ohjeisti Hänen Profeettojaan pyytämään ihmisiä juoksemaan ulos, ennen sitä sadetta. Tämä on niin voimallista! Hallelujaa! Juhlitaan ikuisesti! Joten julistan Juhlinnat, ne alkavat tänään. Ne alkavat tänään, siunatut ihmiset. Päätoimistoilla täällä huomenna. Tulemme juhlimaan JAHVEA. Tulemme järjestämään toisen todella voimallisen kulkueen kaupungin halki. Se tulee kulminoitumaan Kansalliseen Juhlintakiitosjuhlaan. Todella voimallinen hetki seurakunnassa, siunatut ihmiset. Mikä hetki!

 

HERRA Puhui ääneen kuultavalla Äänellä tänä aamuna, HERRA, joka tulee Pilvessä, Pilvessä, jonka näette. Tänä yönä Hän Puhui minulle ääneen kuultavalla Äänellä, viime yönä. Hän Sanoi: "SIUNATTUJA OVAT HE, SIUNATTUJA OVAT IHMISET, JOTKA OVAT TÄSSÄ PALVELUSTYÖSSÄ". HERRAN JEHOVAN itsensä Palvelustyössä. Hän Sanoi myös ääneen kuultavalla Äänellä, että: "TÄMÄ ON SE LOPULLINEN VIERAILU". Kyllä, tietysti se on, ISÄ JUMALA itse. Joten minne voivat mustamaalaajat piiloutua! Tehkööt he parannuksen ja juoskoot JUMALAN Mega Profeettojen luo anteeksiantamusta varten.

 

Tämä on voimallista aikaa seurakunnassa! Peljättävää aikaa seurakunnassa! Kaunis hetki seurakunnassa! Hallelujaa! HERRA Siunatkoon teitä, kun juhlitte. Hallelujaa! JEESUS on tulossa! Ollaan pyhät! ISÄ JUMALA on tullut auttamaan seurakuntaa. Hän on tullut laittamaan hyväksynnän sinetin Hänen Kahden Profeettansa ylle. Sanoen, kyllä, heitä on Kaksi. Kyllä, yksi heistä on Mooses. Kyllä, toinen on Elia. Kyllä, heidät olen lähettänyt. Kyllä, he ovat ne Edelläkävijät. Kyllä, he ovat ne Ilmestyskirjan luvusta 11. Kyllä, he ovat ne, jotka ovat tulossa taistelemaan antikristusta vastaan. Kyllä, he ovat Tien Valmistajat. Kyllä, he ovat vanhurskauden Enkelit. Kaikki, mitä he koskaan sanoivat. JEHOVA on tullut tänne vuonna 2019! Hallelujaa! JEESUS on tulossa. Alililiiiiii. Hallelujaa! Tulemme juhlimaan siihen saakka, kunnes MESSIAS tulee. Jos katsotte noita videoita, niin JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, HERRA JUMALA, tallennettuna kameralla videolle, tullen tällä tavoin teltan luo ja asettuen teltan ylle. Hallelujaa!

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)