20.2.2018 PROFETIA: ILMESTYS KAHDESTA KULTAISESTA LAMPUNJALASTA JA KAHDESTA ÖLJYPUUSTA, JOTKA SEISOVAT HERRAN SEBAOTIN EDESSÄ

 

HERRA JEHOVA, rakkaat ihmiset, JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA Taivaan JUMALA, JEHOVA Israelin Väkevä JUMALA, Hän Puhui kanssani viime yönä hyvin valtavassa keskustelussa, keskustelussa, joka on jatkumo liittyen siihen keskusteluun, joka tapahtui eilen. Se oli hyvin hyvin shokeeraava keskustelu, jonka haluan jakaa seurakunnalle globaalisti, maailmanlaajuisesti, jotta seurakunta voi olla tietoinen ja valmistaa itsensä KIRKKAUDEN KUNINKAAN, HERRAN, HERRAN JEESUKSEN MESSIAAN loisteliaalle ja kaikista odotetuimmalle tulemukselle.

Tämä keskustelu tänä yönä on jatkumo sille keskustelulle, joka tapahtui eilen, kun HERRA näytti minulle sen pedon ja sen lisäksi Hänen roolinsa, joka puhuu kanssanne nyt. Hänen missionsa ja tehtävänsä, joka puhuu kanssanne nyt, joka on annettu Hänelle tämän aikakauden toisella puolella. Viime yönä HERRA JEHOVA jälleen esitteli Hänet, joka kävelee kanssani, joka näyttää täsmälleen siltä mikä on minun ulkonäköni. Hän tuli sisälle ja avasi oven. Tuona aikana HERRA esitteli Hänet ja Hän näyttää täsmälleen Häneltä, joka Puhuu kanssanne. Ja samantien tuona aikana todella suuri oliivipuu, jossa on suuria hedelmiä, suuren suuria hedelmiä, terttuja, jonka juuret olivat jakautuneet moneen suuntaan, kasvoi ylitseni.

Ja Hän esitteli tuolloin, Hän näytti hyvin tarkalleen, hyvin tarkalta kopiolta Hänestä, joka Puhuu kanssanne täällä tänään. Todella peljättävä keskustelu ja kohtaaminen, joka tapahtui tässä asunnossa viime yönä. Ja HERRA sai hänet avaamaan oven ja tulemaan sisälle. Ja kun Hän pääsi sisälle, niin välittömästi valtavan suuri oliivipuu, valtavan suuri, pystyin näkemään ne juuret, ja kuinka ne juuret alhaalla maaperässä ovat jakautuneet, se kasvoi ylleni, kasvaen hänen yllensä, joka Puhuu kanssanne. Ja se jatkui korkealle ylöspäin, valtavan suuri puu, ehdottoman korkea, se oli uskomaton. Uskomaton puu, joka kasvoi ylleni. Tämä valtavan suuri oliivipuu, jonka juuret ovat haarautuneet, sillä tavoin kuin juuret maaperässä ovat haarautuneet eri suuntiin. Suuret oksat, valtavan suuri runko; valtavan suuri puu kasvoi ylleni.

Sitten tuona hetkenä välittömästi, kun tulin takaisin, näin valtavan suuren oliivipuun, joka kasvoi ylleni sillä toisella puolella. Nyt tämä on sen kaltainen keskustelu, joka on meneillään. Ja toinen oliivipuu kasvoi nyt ylleni sillä toisella puolella. Joten ottaen huomioon sen keskustelun, joka meillä oli eilen illalla, koskien sitä Missiota ja aikakautta, sitä peljättävää aikaa sillä toisella puolella, HERRA näyttää olevan keskittynyt pyrkimään siihen suunnitelmaan aikakaudessa ylöstempauksen toisella puolen. He, joilla on korvat, valmistakoon tien, MESSIAAN HERRAMME Loisteliasta tulemusta varten. Kirkkauden Kuningas on tulossa! Shalom. Toda rabah.

(Profeetta Dr. Owuor / 20.2.2018 / www.jesusislordradio.info

 

------------------------------------------------------

"Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla." (Ilm. 11:4-5)


"Ja minä lausuin ja sanoin hänelle: "Mitä ovat nämä kaksi öljypuuta lampunjalan oikealla ja vasemmalla puolella?" Sitten minä toistamiseen lausuin ja sanoin hänelle: "Mitä ovat nuo kaksi öljypuun terttua kahden kultaisen putken kohdalla, jotka vuodattavat sisästänsä öljynkultaa?" Niin hän sanoi minulle näin: "Etkö tiedä, mitä ne ovat?" Minä vastasin: "En, Herra". Hän sanoi: "Nämä ovat ne molemmat öljyllä voidellut, jotka seisovat kaiken maan Herran edessä". (Sakarja 4:11-14)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)