19.9.2019 PROFETIA: ELIAN JUMALA TULEE OLEMAAN HÄNEN KAHDEN VÄKEVIMMÄN PROFEETTANSA KANSSA

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani Kokouksesta, johon olen menossa. Tuossa kokouksessa HERRAN Ääni Sanoi: JA ELIAN JUMALA TULEE OLEMAAN HÄNEN KAHDEN PROFEETTANSA KANSSA. Joten kun katsoin Kokousta ylhäältä käsin, ymmärsin, että JUMALAN Pilvi tuli Kokouksen ylle. Tumma paksu Pilvi tuli Kokouksen ylle. Tumma paksu Pilvi laskeutui Kokoukseen. Hän sanoi ääneen: ELIAN JUMALA TULEE OLEMAAN HÄNEN KAHDEN PROFEETTANSA KANSSA.

Kun katsoin sieltä ylhäältä käsin, jonne HERRA oli nostanut minut maan yläpuolelle, näin tumman paksun Pilven tulevan tuon Kokouksen yläpuolelle. En tiedä tuleeko tämä olemaan Keskuspuisto. Tulee olemaan suuri vierailu, joka on tulossa, sillä ainoa Kokous, joka meillä on tulossa, on Keskuspuisto, joka on tulossa lokakuun toisena viikkona.

Uudestaan, HERRA on Puhunut kanssani siitä väkevästä väkevästä ISÄ JUMALAN, HERRAN Israelin JUMALAN, Israelin Väkevän, Israelin Pyhän Vierailusta. Hän on tulossa vierailemaan seurakunnassa. On Kokous, jonne Hän lähettää Hänen Kaksi Peljättävintä Profeettaansa. Sitten tumma paksu Pilvi tulee ja laskeutuu Hänen Palvelijoidensa ylle tarkkaan sinne, jossa He saarnaavat. Se näyttää minusta enemmänkin Keskuspuistolta. Sitten ääni sanoi: JA ELIAN JUMALA TULEE OLEMAAN HÄNEN KAHDEN VÄKEVIMMÄN PROFEETTANSA KANSSA. Sitten näin JUMALAN Pilven laskeutuvan sinne.

Joten tämä on upeaa aikaa, kun seurakunnan täytyy valmistaa tie MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten, olla pyhä ja lopettaa seksuaalinen moraalittomuus, seksuaalisynti, silmäin himo, abortit, alaston pukeutuminen, tiukat hameet ja tiukat housut, joita näet Amerikan seurakunnissa ja maailmanlaajuisesti. Tämä haureellinen pukeutuminen ja haureus, jota näette seurakunnassa, moraalittomuus, välinpitämättömyys, väärät profeetat, väärät profetiat, valheapostolit ja kaikki tämä mitä näette seurakunnissa, se draama siellä.

HERRA pyytää puhdistautumista, jotta voidaan palata vanhurskauteen ja pyhyyteen, jotta Pyhä Henki voi auttaa teitä olemaan pyhä ja kirkastettu morsian. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(Profeetta Dr. Owuor. 19.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)