19.2.2018 PROFETIA: TAPAHTUMISTA YLÖSTEMPAUKSEN JÄLKEEN & RAIVOISA PETO LYÖTIIN VAKAVASSA YHTEENOTOSSA - PROFEETTA DR. OWUOR

 

HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä valtavista tapahtumista, seurakunnan ylösoton jälkeen. Uudelleen, viime yönä HERRA Puhui kanssani niistä tapahtumista sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Ja tässä keskustelussa HERRA esitteli minulle yhden niistä pedoista. HERRA esitteli minulle yhden niistä Ilmestyskirjan pedoista, jotka tulevat olemaan avaintekijöitä suuressa ahdistuksen ajassa.

 

Joten, kun HERRA esitteli minulle nämä pedot, silloin Hän asetti minut tuon pedon kanssa ja HERRA käski minua lyömään tuota petoa. Ja tuo peto avasi kitansa. Hänen pääasiallinen päänsä avasi kitansa. Aivan kuten tiedät, että hänellä on useimpia päitä. Hänellä oli terävät ja pitkät hampaat. HERRA näytti minulle sen silmän ja sen nahkan kasvojen ympärillä aina alas vartaloon saakka.

 

Tuolloin HERRA antoi minulle jotakin käsiini ja iskin sitä petoa hyvin hyvin vakavasti. Itseasiassa murskasin suurimman osan sen hampaista. Joten on vakava yhteenotto, jonka HERRA tulee asettamaan Hänen Palvelijansa ja joidenkin niiden toimijoiden välillä suuressa ahdistuksessa, joka on edessämme aivan kulman takana. Ja nyt useampaan kertaan HERRA on asettanut minut yhteen pedon kanssa. Useasti nyt ja haastanut minua menemään ja lyömään sen. Olen nähnyt vakavan yhteenoton, uskomattoman yhteenoton. Se on valtava yhteenotto, jossa ei halua olla osallisena.

 

Mutta miksi HERRA Puhuu kaikesta tästä tässä ajassa? Numero 1, näemme, että ne tapahtumat, joista HERRA Puhuu liittyvät siihen ajanjaksoon, kun seurakunta on ylöstemmattu pois, KRISTUKSEN JEESUKSEN MESSIAAN toimesta. Hänen, jota varten JEHOVA JUMALA on lähettänyt minut, ISÄ JUMALA, Israelin JUMALA on lähettänyt minut valmistamaan Hänelle tien, sen loisteliaan tien, pyhän tien, vanhurskaan tien, parannuksenteossa ja synnistä pois kääntymisessä tuota loisteliaan Kirkasta MESSIAAN tulemusta varten, KRISTUSTA JEESUSTA, HERRAAMME JA VAPAHTAJAAMME.

 

Joten HERRA Puhuu tapahtumista ylöstempauksen jälkeen, sen jälkeen kun pyhä seurakunta on otettu, se seurakunta, jolla on vanhurskauden vaate, jonka näet Ilmestyskirjassa 19:6-9., hienoa pellavaa, hohtavan puhdasta annettiin hänelle pukeutua. Hän sanoo, että hieno pellava tarkoittaa pyhien vanhurskaita tekoja, seurakunnan vanhurskaita tekoja, Kristuksen morsiamen.

 

Numero 2, me näemme tässä keskustelussa, että seurakunta ollaan juuri ottamaisillaan. Olemme siinä kohdassa, jossa seurakunta ollaan ottamaisillaan. Kuitenkin Hän puhuu tapahtumista seurakunnan ylösoton jälkeen, joka tarkoittaa, että HERRA esittelee kaksi tärkeää aspektia tässä keskustelussa seurakunnalle. Muistakaa, että kaikki nämä keskustelut on seurakuntaa varten. Numero 1) mitä tulee aikaan, Hän sanoo, että aika on lopussa.

 

Joten seurakunnan tulee valmistautua, sillä ylöstempaus on hyvin lähellä. Hän on vienyt minut Taivaan ovelle, noin 20 jalkaa Taivaan ovelta. Hän avasi sen ja näin ne loisteliaan Kirkkaat portaat. Näin Pyhien tulevan ja kääntyvän hieman vasemmalle ja sitten oikealle ja ollen kasvotusten suoraan suuren Pilven kanssa, joka oli niin suuri, melkein tämän maapallon suuruinen. Ja he menivät sisälle, koskettaen jaloillaan niitä loisteliaan Kirkkaita portaita. Se oli kaunis hetki. Ja jotkut niistä ihmisitä pystyin identifioimaan, jotka menivät sisälle, sillä HERRA laittoi sinne joitakin ihmisiä, jotka tunnen.

 

Joten voit nähdä, että tässä aspektissa HERRA Puhuu ajasta. Juuri nyt Hän yhdistää teidät keskusteluun ylöstempauksen jälkeiseen aikaan. Tarkoittaen, että aika on lopussa ja seurakunnan tulee valmistautua, ylöstempaus on aivan kulman takana. Numero 2) HERRA puhuu laatuaspektista, väliaikaisesta ajasta ja laadusta. Toisin sanoen Hän sanoo, että nyt on se hetki, kun seurakunnan tulee tarkastella kristityn pelastuksensa laatua, kristityn vaelluksensa laatua, kristityn uskovan laatua, sen vaatteen, johon olet pukeutuneena. Pidä huolta, että se vaate on vanhurskas ja pyhä, jotta voit ylittää siihen mittapuuhun, standardiin, jonka Pyhä Henki on tullut auttamaan saavuttamaan, jotta pääset sisälle.

 

Toisin sanoen se on vanhurskas seurakunta, kypsä seurakunta, pyhä seurakunta, ilman tahraa, ilman ryppyä, ilman tahraa. Nämä ovat niitä laatuaspekteja, joita on kuvailtu, kaiverrettu ja kirjoitettu Raamattuun auttamaan seurakuntaa suunnistamaan tässä hankalassa ja kriittisessä valmistautumisen hetkessä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.

 

Nyt, se kolmas aspekti tässä keskustelussa, joka tulee liittymään minuun ja jolla ei ole mitään tekoa heidän kanssaan, jotka ovat menossa Taivaaseen. Se tulee siis liittymään heihin, jotka tulevat jäämään tänne. Mitä tulee taas minuun ja heihin, jotka menevät Taivaaseen. Seurakunta, joka menee Taivaaseen tulee kuulla seuraava: numero 1) tulee olemaan peto. Ja tulen jakamaan tämän ilmestyksen ja opetuksen Piispojen kanssa, toivon, että mahdollisimman pian, ennen kuin matkustan, alan matkustamaan Mosambikiin, Portugaliin, Espanjaan, Australiaan ja Peruun ja moniin muihin kansakuntiin aina alas Ecuadoriin saakka ja Argentiinaan.

 

Mutta ennen kuin aloitan tuon matkustamisen, toivon että minulla tulee olemaan aikaa jakaa tämä Piispojen kanssa Keniassa, ennen kuin voin jakaa sen maailmanlaajuisesti, koska toisissa maissa se on pääasiassa MESSIAAN tulemuksen julistamista. Ja on niin paljon keskustelua tämän julistuksen ympärillä. Ne hääsormukset taivaalla, se Vaate, Ovi Taivaaseen ja kaikki nämä asiat joita tapahtuu.

 

Muistakaa, että yhdessä keskusteluista HERRA vie minut sinne rannalle. Voin vieläkin nähdä sen nyt. Seison siellä hiekkarannalla meren rannalla ja sitten se peto tulee ulos sieltä merestä ja sillä on monia päitä ja kun se tulee ulos niin se menee korokkeelle, joten HERRA vie minut tuolle samalla lavalle, joka näyttää aivan alttarilta ja sitten lyön hänet siellä.

 

HERRA laittaa hänet noin 2-3 jalan päähän minusta. Ja HERRA laittaa instrumentin käteeni, aseen, joten isken häntä rajusti, niiden pilkkaavien sanojen tähden mitä hän puhuu. Ja sitten siellä on se toinen peto ja tämä tietty peto, jonka HERRA esitteli tänä iltana on se peto, joka tulee maasta. Tämä on spesifisesti erilainen, kuin peto, joka tuli ulos merestä.

 

Nyt, antakaahan kun avaan mieltänne hieman tässä. Me tiedämme liiankin hyvin 2. Tessalonikalaiskirje 2, lukiessasi aina koko matkan jakeet 3-7, Hän Sanoo hyvin selvästi, että suuren ahdistuksen toimijat, ne persoonat, antikristus, heitä ei tulla paljastamaan ennen kuin Hän, joka pidättelee heitä, otetaan pois tieltä.

 

 

Ja me kaikki tiedämme, että Hän, joka pidättelee antikristusta poissa tässä hetkessä, on Pyhän Hengen Persoona. Ja Pyhän Hengen asumus on seurakunta. Joten kun seurakunta otetaan pois seurakunnan ylöstempauksessa, se pyhä seurakunta, vanhurskas seurakunta, seurakunta, joka kävelee JUMALAN pelossa, seurakunta, joka ei pidä yllään minihameita, kun he menevät palvomaan tai menevät töihin. Se seurakunta, jossa ei ole vääriä profeettoja, vääriä profetioita, valheapostoleja, väärää apostolisuutta, se seurakunta, joka ei ole siinä menestysteologian evankeliumissa, joka sanoo sinulle, että voit päästä eroon pyhyydestä. Se seurakunta, joka ei ole missään rappion tai luopumuksen muodossa. Tuo seurakunta on parhaillaan Pyhän Hengen pyhä asumus.

 

Joten Hän Sanoo, että kun Pyhä Henki tullaan ottamaan pois tieltä, tarkoittaen, että se seurakunta, joka on pyhä, Pyhän Hengen pyhä asumus ollaan otettu pois Taivaan turvaan ottaen sen turvalliseen paikkaan Taivaassa, pois siitä yhteenotosta ja konfliktista, johon Hän, joka Puhuu kanssanne tulee olemaan osallisena tässä paikassa, tässä kohtauksessa, tällä näyttämöllä. Silloin kun Pyhän Hengen pyhä asumus on otettu pois, silloin Pyhän Hengen pyhä asuinpaikka on otettu pois, ja tämä tarkoittaa myös, että Pyhä Henki Itse tullaan nostamaan pois. Joten armon aikakausi menee umpeen, se tulee kulumaan loppuun.

 

Joten silloin Hän, joka Puhuu kanssanne, kuten olette nyt tienneet, kuten tiedätte tänä hetkenä, että Hän, joka Puhuu kanssanne tullaan voimaannuttamaan tiukasti ISÄ JUMALAN Auktoriteetilla, kuten te tiedätte nyt. Se maailmankaikkeuden ravistelu, se neutronitähtien törmäys ja lyöminen, kuolleen mätänevän ruumiin kuolleista ylös nouseminen, nostaen monia rampoja kävelemään, avaten monia sokeita silmiä ja niin edelleen. Sen ISÄ JUMALAN suoran voiman osoittaminen, joka on annettu Hänelle, tulee olemaan tärkeää siinä aikakaudessa.

 

Joten tämä Puhuu itseasiassa siitä vaikutuksesta ja toiminnasta, joka tapahtuu sillä näyttämöllä sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Se voima, sen voiman suuruus on mitassa sen ajan haasteen kanssa. Joten kun seurakunta on otettu pois, se pyhä seurakunta, niin silloin Pyhä Henki on otettu pois. Ja hän, joka Puhuu kanssanne, HERRA Sanoo tässä valtavassa vierailussa, että hän tulee haastamaan hänet. Hän saa aikaan, että hän menee ja haastaa antikristuksen. Joten antikristus tulee, ja on se lohikäärme.

 

Annahan kun aloitan lohikäärmeestä. Lohikäärme on se, joka kutsuu pedon, joka tulee ulos merestä, sen pedon, jolla on haava, kuolettava haava päässä. Mutta nyt te näette, että tuo haava paranee. Kuolettava tarkoittaa sitä, että se kuoli. Puhuin tästä kun matkustin Uruguayihin. Ja se keskustelu oli kuinka löin sitä petoa ja se peto kuoli minun edessäni. Ja se kääntyi 180 astetta ja sen pää osoitti toiseen suuntaan. Mutta on sen pedon kuolleista nouseminen. Ja se lohikäärme kutsuu sen pedon pois merestä.

 

Ja tuo tapahtuma tulee ihmetyttämään ja hämmästyttämään heidät, jotka ovat jääneet maailmaan. Heidät, jotka on jätetty maailmaan ja joita ei olla otettu Taivaaseen seurakunnan ylöstempauksessa. Heitä tulee hämmästyttämään se, ja sen kaltainen ihme tulee eksyttämään heidät, että katso, se peto, joka kuoli, joka sai kuolettavan haavan päähän, on nyt nostettu kuolleista. Sen kaltainen ihme siis. Tämän kaltainen tekaistu ihme. Se on demoninen valheihme, jota johtavat demonivallat, saatanalliset vallat eksyttäen heidät ja saaden heidät uskomaan tuohon petoon, joka tulee ulos merestä, se antikristus.

 

Nyt, se peto, jonka HERRA näytti minulle viime yönä, joka tulee ulos maasta, se on se väärä profeetta. Joten näette nyt, että on se lohikäärme, sitten on se peto, antikristus, joka tulee ulos merestä, ja sitten se väärä profeetta. Valheellinen ja jumalaton kolminaisuus yrittäen imitoida JUMALAA. Tehän tiedätte, että paholainen on kaikkien valheiden isä. Hänellä ei ole mitään omia ideoita. Joten normaalisti paholainen pystyy imitoimaan JUMALAN asioita.

 

Te näette, että Pyhä Henki asuu meissä, seurakunnassa, ja samalla tavoin paholainen asuu ihmisissä imitoidakseen sitä. Juuri nyt meillä on JUMALAN PYHÄ HENKI, ISÄ JUMALA, JUMALAN Poika, JEESUS KRISTUS MESSIAS ja JUMALAN PYHÄ HENKI, Ystäväni. Uudelleen, ISÄ JUMALA, minun Yksi ja Ainoa Ystäväni, JEESUS KRISTUS MESSIAS, Kirkkauden Kuningas, jonka Tietä olen tullut valmistamaan maailman ääriin saakka, ja sitten JUMALAN PYHÄ HENKI, Yksi ja Ainoa Ystäväni. Joten te näette JUMALAN Kolminaisuuden. Pyhän Kolminaisuuden. Kun seurakunta on otettu pois, HERRA tulee antamaan heille pienen avautuman.

 

Kun nyt se jumalaton kolminaisuus tapahtuu maailmassa, se paha kolminaisuus, imitoiden, kopioiden, väärentäen JUMALAN Pyhää Henkeä. Se on se lohikäärme, joka väärentää JUMALAA, saatana itse. Tiedätte, mitä tapahtui Taivaassa, hän väärensi JUMALAA ja hänet iskettiin sieltä alas, ja helvetti on valmistettu sille. Joten lohikäärme, joka väärentää JUMALAA; ja sitten peto, joka tulee merestä ja väärentää KRISTUSTA. Se on nyt se antikristus, jota HERRA järjesti minut lyömään, sen herjaavien nimien tähden, joita se on laittanut kruunuunsa. Minulla ei ole paljoa aikaa Puhua siitä tässä.

 

Ja sitten väärä profeetta tulee nyt toimimaan sen pedon läsnäolossa, joka tuli ulos merestä. Se ei toimi yksin. Se väärä profeetta, hän, jonka HERRA näytti minulle viime yönä, hän tulee toimimaan sen pedon läsnäolossa, joka tulee ulos merestä, sen pedon läsnäolossa, jolla oli kuolettava haava, joka parani ja se nousi ylös kuolleista ja se tuli takaisin eloon.

 

Joten nyt, viime yönä HERRA sai minut haastamaan, näen väärän profeetan hyökkäävän. Ja HERRA haastoi minut ja antoi minulle aseen ja iskin sitä todella lujaa. Se konflikti hänen kanssa, joka Puhuu kanssanne, ja sen väärän profeetan välillä, joka tulee lohikäärmeestä ja antikristuksesta. Ja tuo väärä profeetta toimii tiukasti vain antikristuksen läsnäolossa.

 

Nyt katsokaa tätä rakkaat ihmiset. Jos luet hyvin tarkasti, meillä ei ole nyt siihen aikaa. Niin löydät, että tämä väärä profeetta, tulee eksyttäväisten demonisten ihmeiden kanssa, jotka johdattavat koko maailman pois palvomasta JEHOVAA. Hänen tarkoituksensa on johdattaa ihmiset palvomaan petoa ja lohikäärmettä, joten näet, että hän on väärennetty jäljitelmä Hänestä joka puhuu kanssanne. Väärä profeetta, hän alkaa kutsumaan tulen Taivaalta, väärennetyllä tavalla. Tiedämme että ainoastaan Hän, joka puhuu kanssanne. Ainoastaan Väkevin HERRAN Profeetta, kutsuu tulen Taivaalta, näitte sen Menengaissa. Joten väärä profeetta alkaa kutsumaan tulta, käyttämään demonisia voimia, tulta taivaalta, jos luet Kirjoituksia. Ja hän tekee ihmeitä myös. Joten huomaat, että hän alkaa jäljittelemään Häntä joka puhuu kanssanne. Ja vakava taistelu puhkeaa. Avatessaan terävät hampaansa.

 

Julistan seurakunnalle joka astuu Iankaikkisuuteen ylöstempauksessa. Pysykää poissa noista asioista, pysykää poissa tuosta taistelusta, pysykää poissa tuosta konfliktista, pysykää poissa tuosta ahdistuksen ajasta. HERRA näytti minulle terävät hampaat, avattuna ammolleen tuhotakseen. Ja näet pedon joka tekee tämän. Hän on leopardi, kuin leopardi, leopardin iho. Ja sillä on 4 päätä. Yksi leijonan pää, useita päitä ja 10 kruunua ja se on pilkkaava niitä kruunuja kohtaan. Joten näet, että se tulee olemaan kauhistuttavaa aikaa. Koska yksi niistä päistä on kuin karhu. Hänellä on leijonan pää ja kuitenkin hän on kuin leopardi. Jos katsot noita kolmea eläintä, niin ne ovat tuhoisia, väkivaltaisia eläimiä, villieläimiä, verisiä eläimiä, heillä ei ole lakia. Ne eivät tottele mitään, ne ovat villejä. Ne ovat kauhistuttavia ja tuhoavat kiivaasti.

 

Pysyköön seurakunta poissa tästä pedosta. Pysyköön poissa tapahtumista suuressa ahdistuksen ajassa, koska se peto joka on tulossa. Se on tuhoisa ja raivoisa. Voit kuvitella; yhdistät leopardin, karhun ja leijonan ominaisuudet. Se on hyvin verinen, hyvin kiivas, hyvin väkivaltainen ja hyvin villi. Tämä on se Sanoma seurakunnalle, joka menee ikuisuuteen, Hänelle, joka valmistautuu vanhurskaudessa. Pysy poissa tästä konfliktista! MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Tämä on Hän, jonka Kirjoitukset lupasivat, kun ISÄ JUMALA Sanoi, Hän tulee lähettämään Sanansaattajansa valmistamaan tien KRISTUKSELLE MESSIAALLE ennen HERRAN Päivää. Tämä on Hän, jonka Kirjoitukset lupasivat Malakian kirjassa, joka tulisi ja kääntäisi kaikkien ihmisten sydämet takaisin ISÄN luokse. Kunnes tämä Kirjoitus on nyt täyttynyt teidän korvienne ja silmienne edessä, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie, olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Shalom.

 

***

 

OSA 2.

 

HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä. Viime yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani ja viime yönä HERRA JEHOVA esitteli Ilmestyskirjan pedon vasemmalla puolellani. Hän oli vasemmalla puolellani. Ja Hän pyysi minua katsomaan sinne ja näkemään, joten näin Ilmestyskirjan pedon. Pedon, joka tulee maasta. HERRA vei minut niin lähelle, että pystyin näkemään sen kasvot, kaiken, ne monet päät, jopa sen turkin ja kaiken, näin suurempia yksityiskohtia siitä pedosta, joka tulee maasta. Tämän jälkeen HERRA JEHOVA laittaa minut yhteen tuon pedon kanssa. Ja minulla oli ase kädessäni, jonka HERRA antoi minulle ja löin sitä, joten HERRA antoi minun iskeä sitä ja tuli yhteenotto, hyvin vakava konflikti muodostui. Luulen, että murskasin siltä hampaat jossain kohtaat, joten oli hyvin vakava yhteenotto, joka tapahtui ja sitten heräsin.

 

Nyt, on mennyt jonkin aikaa, että HERRA ISRAELIN JUMALA on puhunut kanssani ja laittaen minut moniin moniin uniin nyt, laittaen minut yhteen tuon pedon kanssa, Ilmestyskirjan pedon. Ja laittaen minut yhteenottoon heidän kanssaan. Tämä on se sanoma, jonka halusin tuoda seurakunnalle. Tämä on hyvin tärkeää seurakunnalle. Tämä keskustelu kuuluu siihen aikakauteen ylöstempauksen jälkeen. Pyhien kokoamisen jälkeen, kun heidät otetaan Taivaan turvaan. Ja sanoin, että ne kristityt uskovat, jotka vaeltavat vanhurskaudessa, noudattavat vanhurskautta nyt, vaeltaen pyhyydessä, noudattaen pyhyyttä nyt. He, jotka ovat kestäväisiä parannuksenteossa ja JUMALAN pelossa, joka on viisautta, se viisas seurakunta, ne viisaat neitsyet, viisas seurakunta. Heidän ei tule kantaa huolta niin paljon tästä keskustelusta, sillä tämä tapahtuu sen jälkeen kun seurakunta on otettu, se pyhä seurakunta on otettu ylös Taivaan turvaan.

 

Ja sanoin, että se seurakunta, joka menee ikuisuuteen, Taivaaseen pian, sen täytyy tietää muutamat seuraavat pointit. Sanoin, että pointti numero 1, näemme hyvin selvästi, että HERRA JEHOVA vaihtaa juuri nyt kytkintä. Hän on muuttanut kytkintä ja on profetaallinen kiihtyminen. Kaikki, jopa lapset voivat nyt nähdä, että on profetaallinen kiihtyminen meneillään juuri nyt.

 

Ja HERRA Sanoo, että tässä profetaallisessa kiihtymisessä, jonka näet nyt, jota todistat nyt, näemme, että tämä on keskustelu, joka tapahtuu ylöstempauksen jälkeisessä aikakaudessa. Tämä kertoo sinulle, että MESSIAAN tulemus on aivan kulman takana täällä. Tämä kertoo sinulle, että MESSIAAN tulemus on lähellä. Ja tämä sille seurakunnalle, joka noudattaa vanhurskautta ja pyhyyttä, on niin tärkeää, mitä tulee sen vaatteen valmistamiseen sisäänpääsylle.

 

HERRA kertoo maailman kansakunnille; Aasialle, Euroopalle, Afrikalle, Australialle, Uudelle-Seelannille, Tasmanialle, saarille, Etelä-Amerikalle, Väli-Amerikalle, Pohjois-Amerikalle ja niille saarille toisella puolella. Hän Puhuu kaikille maailman kansakunnille. Ja Hän sanoo kolme tärkeintä asiaa heille, jotka välittävät sisäänpääsystä JUMALAN Valtakuntaan. Hän sanoo, että ottaen huomioon, että nyt asiat menevät kiihtyvällä vauhdilla eteenpäin ja Hän on keskittynyt asioihin ylöstempauksen jälkeen. Tämä kertoo, että MESSIAAN tulemus on tullut lähelle. Se on hyvin lähellä. MESSIAAN tulemus on käsillä.

 

Ja tämä kertoo teille, se on signaali ja vinkki tämän päivän uskovalle MESSIAAN tulemuksesta. Joten Hän puhuu ajasta. Numero 2, Hän puhuu myös kristillisyyden laadusta ja valmistautumisesta, jossa meidän tulisi olla tässä hetkessä, joka tulisi manifestoitua tässä hetkessä, tulisi realisoitua tässä hetkessä.

 

Ja Hän sanoo, että nyt kun MESSIAAN tulemus on tullut lähelle, nyt seurakunnan tulee keskittyä Hänen kristillisyytensä laatuun ja tämä laatu on selvästi nähtävissä Raamatussa. Hän sanoo, että morsian, joka on kypsä, vanhurskas morsian, morsian, joka on viisas, tarkoittaen on HERRAN pelossa, oikeassa asemassa JUMALAN kanssa, ilman tahraa, ilman ryppyä, ilman tahraa. Se on se vaate, jonka näet Ilmestyskirjassa 19:6-9. Hienoa pellavaa, hohtavan puhdasta annettiin hänelle pukeutua, hienointa pellavaa hohtavan puhdasta.

 

Näihin kahteen aspektiin seurakunta keskittyy tässä keskustelussa. Jos MESSIAAN tulemus on niin lähellä, että HERRA Puhuu nyt siitä aikakaudesta sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Sitten se seurakunta, joka on menossa Taivaaseen, joka on valmistettu, kuten Kenian seurakunta, joka välittää niin paljon ikuisuudestaan. Missä tahansa oletkin, sinun tulee nyt keskittyä noihin kahteen aspektiin. Siihen aika-aspektiin, tämä on väliaikaista ja siihen laatuaspektiin, varmistaaksesi, että olet ilman tahraa, ilman ryppyä, ilman tahraa, viisas, HERRAN pelossa, pyhä, kaikki nämä asiat Raamatussa. Ja se toinen tärkein asia on se, että kun katsoin sitä petoa, joka tulee maasta oikealla puolellani tässä valtavassa vierailussa viime yönä.

 

Kun ISÄ JUMALA Itse tuli ja haastoi minut pedon kanssa. Peto aukaisi suunsa, hänellä on niin monta päätä. Mutta yksi niistä on suurempi pää, se leijonan pää. Hän avasi suunsa, ja hampaat olivat todella pitkät hampaat. Hän avasi suunsa purrakseen, ennen kuin otin yhteen hänen kanssaan. Ja menin ja aloin ottaa yhteen hänen kanssaan ja murskaamaan sen hampaita. Ja se oli sen kaltainen konflikti, jota et halua elää ja nähdä tässä maailmassa. Monumentaalinen konflikti, jota et halua nähdä silmilläsi. Ja sanoin, että on kolmas aspekti nyt, nuo hampaat, jotka HERRA näytti minulle, joista voin tulla kertomaan teille. Nuo hampaat ovat seurakunnan syömistä varten. Antakaahan kun aloitan tästä nyt.

 

Useimmissa muissa hiljattaisissa keskusteluissa, joita HERRA JEHOVALLA, ISRAELIN JUMALALLA on ollut kanssani tuodakseni teille, seurakunnalle, HERRA laittoi minut seisomaan meren rantojen hiekalla. Ja näin sen pedon, joka tuli ulos merestä, pedon, jolla oli kuolinhaava päässä. Ja tuo haava oli niin kuolettava sille, että peto kuoli. Mutta se nousi kuolleista ja tuli ulos merestä. Ja se oli se lohikäärme, joka kutsuu pedon ulos merestä, nosti kuolleista tuon pedon ulos merestä. Ja se on suuri opetus, jonka tulen antamaan Piispoille tässä maassa kuten sanoin, koskien sitä merta. Mikä on se meri, mistä tuo peto tulee ulos?

 

Kuitenkin, on tärkeää ymmärtää, että kun tuo peto nostetaan kuolleista merestä, niin Raamattu Sanoo, että kaikki maailman ihmiset ovat ihmetyksessä. He ovat niin suuressa shokissa ja hämmästyksessä, että he sanovat, vau, kuka on niin kuin tuo peto, kuka voi sotia sitä vastaan? Ja tuon kuolleista nousemisen seurauksena, he ovat nyt hämmästyneitä tuosta ihmeestä ja merkistä. Ja koko maailma, Raamattu sanoo, että koko maailma seuraa ja palvoo petoa. Ja tuo peto on antikristus. Ja se, joka kutsuu tuon pedon ulos merestä, on se lohikäärme, itse saatana. Joten näette nyt, että saatana, se lohikäärme saa aikaan, käyttäen joitakin saatanallisia, demonisia voimia, että tuo peto, jolla oli kuolinhaava päässä, mutta nyt elää jälleen, nyt se kutsuu jälleen pedon ulos merestä. Ja maailman ihmiset ovat shokissa.

 

Mutta kun JEESUS nousi ylös kuolleista, haudasta, nousi ylös kuolleista Ristiltä, kun Hän kuoli, niin koko maailma hylkäsi JEESUKSEN, tähän päivään saakka vain muutama seuraa Häntä. Ja silti, kun peto, jolla oli kuolinhaava nousee kuolleista merestä, niin koko maailma seuraa sitä. Tämä on valtavaa, rakkaat ihmiset. Hän Puhuu tämän hetken turmeltuneisuudesta, tämän sukupolven turhamaisuudesta, kadotetusta sukupolvesta, pahasta ja jumalattomasta sukupolvesta, joka valitsee palvoa petoa. Mutta kuitenkin, tuo peto merestä, annoin teille viime kerralla tuon keskustelun livenä täällä Jesus is LORD Radiossa.

 

Mutta tänään, se toinen, minun vasemmalla puolellani on se peto, joka tulee maasta. Peto, joka tulee maasta ja se peto, joka tulee maasta on itseasiassa se väärä profeetta. Se jumalaton ja paha kolminaisuus, pahuuden kolminaisuus. Ja Sanoin, että saatanalla ei ole ollenkaan omia ideoita. Saatana aina imitoi ja väärentää HERRAA. HERRAA JUMALAA. Sillä juuri nyt meillä on Pyhä Kolminaisuus; ISÄ JUMALA, JUMALAN POIKA ja JUMALAN PYHÄ HENKI. Ja me tiedämme, että PYHÄ HENKI asuu tällä hetkellä pyhän seurakunnan sisällä. Tarkoitan pyhää seurakuntaa, sitä seurakuntaa, joka ei ole pukeutuneena minihameeseen, seurakunta, joka ei ole paljastanut itseään kireissä housuissa, tiukoissa hameissa, tiukoissa jakuissa, tiukoissa missä tahansa. Tarkoitan sitä seurakuntaa, joka on erottautunut siitä valheellisuudesta; vääristä profeetoista, valheapostoleista, jotka juuri nyt hallitsevat HERRAN huoneessa, he, jotka HERRA on lähettänyt minut teurastamaan, tuomaan alas.

 

Se seurakunta, joka kuuntelee pyhyyttä, kuuntelee vanhurskautta, se pyhä seurakunta, se on Pyhän Hengen asuinpaikka. Ja Sanoin, että kun Pyhä Henki nyt asuu seurakunnan sisällä, kun seurakunta temmataan pois, silloin Armon aikakausi tulee myös loppuunsa, sillä Pyhän Hengen asumus on otettu pois. Siksi KRISTUKSEN valkeus, KRISTUKSEN valkeus otetaan pois. Se seurakunta, joka on valkeus, se pyhä seurakunta, ei se langennut seurakunta, se pyhä seurakunta otetaan pois. Siksi tässä unessa, näen pimeyden, tässä valtavassa keskustelussa, siinä näyssä, jonka näin eilen oli pimeys. Peto oli pimeydessä. Itseasiassa HERRAN piti vetää minut hyvin lähelle sitä petoa, jotta voisin identifioida hänet.

 

Joten Pyhä Henki on silloin otettu pois, seurakunta on otettu pois, maailma on yhtäkkisesti kypsynyt antikristukselle. Kaaos seuraa; ihmiset alkavat etsimään rakkaitaan, haudat ovat avautuneet. Ne huippulääkärit, ne hyvät, jotka olivat uudestisyntyneitä, ovat poissa. Lentokone, jota ohjasi pilotti, joka oli uudestisyntynyt, syöksyi maahan. Se tulee olemaan niin suuri myrsky maailmassa. Maailma tulee olemaan yhtäkkisesti kypsynyt sille, että antikristus tulee esille ja ottaa vallan. Kun se tulee esille, sen on kutsunut lohikäärme.

 

Nyt on siis se lohikäärme, antikristus ja väärä profeetta. Ja jos te luette Raamattua, HERRA sallii heidän harjoittaa hallintakauttaan tuona aikana. Joten se peto, jonka näin viime yönä, se väärä profeetta, joka oli sen pedon läsnäolossa, joka tuli ulos merestä, se antikristus, hän alkaa nyt toteuttamaan missiotaan johtaen maailman ihmisiä palvomaan petoa, joka tuli merestä, sitä petoa, jolla oli kuolinhaava päässä ja joka kuoli ja nousi kuolleista, ja palvomaan lohikäärmettä. Muistakaa, että se päämäärä on palvoa lohikäärmettä. Tämä peto, jonka näin eilisyönä, se peto, joka on se väärä profeetta, ei voi harjoittaa auktoriteettiaan ilman sitä petoa, antikristusta, joka tuli ulos merestä. Mutta näet myös, että se peto, jonka HERRA näytti minulle eilen, se peto, joka on nyt se väärä profeetta, se tulee väärentämään JUMALAN Miestä, joka Puhuu kanssanne tänään. Hän jäljittelee HERRAN Väkevintä Profeettaa, joka puhuu kanssanne juuri nyt.

 

Koska hän saa voimansa lohikäärmeeltä, demonisia voimia, hän voi kutsua tulen alas taivaalta. Hän tekee sen kaltaisia ihmeitä ja se on jäljitelmä Hänestä, joka puhuu kanssanne. Koska tiedät, että ainoastaan Hän joka puhuu kanssanne kutsuu Tulen taivaalta, Elian Tulen. Te jotka olitte Menengaissa Nakurussa, näitte kuinka Hän kutsui Tulen alas ja Tuli tuli ja seisoi Alttarin edessä täällä ja toinen Tuli kosketti maata siellä. Ja hän alkaa tekemään asioita.

 

Mutta minä sanoin, että siinä prosessissa, kun tuo peto tulee ulos sieltä merestä, jotta sitä palvottaisiin, aivan kuten sitä lohikäärmettä, ja siinä on mukana jumalanpilkkaa. Sitten HERRA kutsuu minua ja tästä syystä nämä näyt tapahtuvat täällä. Hän asettaa minut taisteluun tuota petoa vastaan. Miksi? Koska hän kutsuu minut taisteluun heitä vastaan Jumalan pilkan tähden. Jumalanpilkka tarkoittaa muun muassa kunnianloukkausta, jossa HERRA laitetaan huonoon maineeseen. Tästä syystä he yrittivät muuttaa sen palvonnan Huoneessa.

 

HERRA kutsuu minut ottamaan yhteen heidän kanssaan. Tämä on näiden jatkuvien unien tarkoitus. Hän esittelee pedon ja saa minut taistelemaan, esittelee pedon ja saa minut taistelemaan. Tarkoittaen: Tulet pian taistelemaan heidän kanssaan. Tulen laittamaan sinut lyömään heidät kaiken sen jumalanpilkan ja muun tähden haastamaan heitä, niin etteivät he pääse pälkähästä. Ja tästä syystä näet kaiken sen, kuten Neutrontähtien yhteentörmäyksen, maailmankaikkeuden järisyttämisen. Näet ne maanjäristykset, kaikki nämä asiat joita näet, Sateen kutsuminen Taivaalta, Taivaitten sulkeminen, kaikki nämä asiat joita näet. Tämä on vasta vain harjoittelemista. Tämä on sen valtavan voiman harjoitusta sitä taistelukenttää ja niitä tapahtumia varten suuressa ahdistuksen ajassa.

 

Sen voiman suuruus, joka voi järisyttää universumia, tulee lopulta olemaan hyvin tarpeellinen taistelussa näiden toimijoiden kanssa, edustajien kanssa suuressa ahdistuksen ajassa. Ja tästä syystä minä sanoin, että nyt seurakunnan tulee ottaa tästä vaari, välttää tätä, ne hampaat ovat valkoiset ja pitkät. Raamattu kuvailee heitä; katso: leopardi, HERRA on esitellyt heidän monesti minulle. Jos katsot heidän nahkaansa niin se on leopardin iho ja niillä on neljä leopardin päätä, yksi leijonan pää ja muita päitä ja sarvia ja 10 sarvea ja kruunuja, joten kuunnelkaa kallisarvoiset ihmiset.

 

Näet, että sen jalat ovat karhun jalat ja sillä on leijonan suu ja leopardin suita ja se leopardi. Nämä ovat neljä kiivasta, väkialtaista, veristä, tuhoisaa villieläintä, jotka ovat täysin brutaaleja. Ne tunnetaan ja niitä pelätään viidakossa. Sitä karhua pelätään. Se leopardi on villi, tuhoisa, väkivaltainen, verinen ja pelätty. Leijona on viidakon kuningas. Se on brutaali ja väkivaltainen ja pelätty, jopa muiden raatelevien eläimien toimesta.

 

Joten voitko kuvitella sen yhdistelmän noita verisiä, väkivaltaisia, raatelevia, brutaaleja ja villejä eläimiä, jotka ovat ilman mitään hienotunteisuutta tai lakia? Voitko kuvitella sen pedon, jossa on yhdistettynä noiden kolmen kaikista julmimpien eläimien brutaalius, verisyys ja väkivaltaisuus!

 

Tämä on se Sanoma, jonka kanssa HERRA on lähettänyt minut teille. Hän sanoo: Pysy poissa siitä! Pysy poissa tuosta konfliktista! Se tulee olemaan niin raju. Jätä tuo konflikti Hänen Palvelijalleen, joka puhuu kanssanne juuri nyt. Koska Hänelle on annettu auktoriteetti tuohon yhteenottoon taistella heidän kanssaan ja murskata ja lyödä heidät ja iskeä vesiä, niin että ne jotka jäävät tänne, juovat verta, tuoden uskomattomia maanjäristyksiä maailmaan. Joten pysykää kaukana siitä! Sanoma seurakunnalle on hyvin selkeä: Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Älkää tulko osallisiksi tuota taistelukenttää! Olen nähnyt sen monta kertaa ja se on kauhistuttavaa, sietämätöntä ja on pimeys joka peittää koko maan samaan aikaan.

 

Joten rakkaat ihmiset, valmistakaa tie, valmista vaatteesi, jotta voit olla osa sitä joukkoa MESSIAAN kanssa, kun MESSIAS saapuu Jerusalemiin, toisessa tulemuksessaan. Se Taivaallinen Sotajoukko, hienointa pellavaa, hohtavan puhdasta. ilmestyskirja 19:11-14. Näet nyt sen seurakunnan, joka otettiin ylöstempauksessa tulee nyt takaisin. Tämän tulisi olla opetus jokaiselle. Se leijona, leopardi, karhu, kaiken sen yhdistelmä puhuu siitä brutaaliudesta, verisyydestä, kristittyjen teloittamisesta, kuinka ne tulevat hyökkäämän heidän päälleen, jotka palvovat JEESUSTA. Tämän tulisi olla opetus kaikille ihmisille maailmassa vastaanottaa JEESUS ja valita pyhyys, pukeutua pyhästi, noudattaa pyhyyttä, paastota ja olla pyhä kristitty ja mennä sisälle Taivaan turvaan. Täällä asiat tulevat olemaan huonosti. Täällä ei tule olemaan turvallista.

 

Tämä on Hän, josta Raamattu kirjoitti, josta JEHOVA ELOHIM, ISÄ JUMALA Sanoi Malakian kirjassa, että katso, Hän tulee lähettämään Palvelijansa kääntämän lasten sydämet ISÄN puoleen, kansakuntien sydämet ISÄ JUMALAN puoleen tai Hän lyö heitä. Ja tämä Sananpaikka on nyt täyttynyt silmienne ja korvienne edessä. Joten valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Ääni, joka huutaa autiomaassa, valmistakaa tie HERRALLE! Olkaa pyhät, eläkää oikein HERRALLE, pitäkää huolta, että vaelluksenne on oikein HERRAN edessä. Tehkää tiet tasaiseksi autiomaassa. Tuokaa alas moraalittomuuksien vuoret sydämissänne. Seisokaa oikein HERRAN edessä, sillä MESSIAS on tulossa. Shalom shalom toda toda toda raba.

 

(Profeetta Dr. Owuor 19.2.2018 / Jeesus on HERRA –Radiossa www.jesusislordradio.info)

 

(P.S. Alkuperäisessa ääninauhassa oli sen verran rätinää, että saattaa olla joitakin pienen pieniä käännösvirheitä seassa.. Kääntäjä pahoittelee. Alkuperäinen englanninkielinen video tulossa YouTubeen pian.)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)