19.1.2020 PROFETIA & KEHOTUS JUHLIA HERRAN JAHVEN VIERAILUA

Siunatut ihmiset, tiedän, että olette kokoontuneina vastaavissa yhteiskokouksissanne. Haluan vain Siunata teitä missä tahansa kokoonnuttekin ja myös tuoda tämän teille, että HERRA on Puhunut minulle jälleen todella todella Mega Parantumisvoitelusta, joka tulee iskemään tähän maahan. On todella todella suuri Parantumisvoitelu, joka tulee iskemään tähän maahan. Olen tietoinen, että seurakunta on kytkettynä ja kuulolla ja juhlii maailmanlaajuisesti. Olen vastaanottanut Kiinasta ne juhlinnat, joita heillä on ollut Kiinassa liittyen Väkevän Väkevän JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Pilven Vierailuun, tuo päivä, jolloin JEHOVA JAHVE Vieraili luonani Kisumussa, kun soitin livenä radioon maailman kansakuntien edessä ja kutsuin HERRAA, Israelin JUMALAA tulemaan Vierailemaan luokseni Kisumussa.

 

Nämä ovat valtavia aikoja, että tämän kaltainen asia voi tapahtua, että voi olla sen kaltainen hetki seurakunnassa, että joku astuu eteenpäin ja sanoo, että JEHOVA tulee alas Taivaasta ja tulee Vierailemaan heidän luonaan siellä, missä he palvelevat ja saarnaavat, Kisumussa. Näitte sen Mega Mega Mega Pilven, sen astronomisen, super loisteliaan kirkkaan JEHOVAN Pilven, joka tuli koko matkan alas Taivaasta ja asettui HERRAN teltan ylle, Kokousteltan ylle Kisumussa, jossa ne Kaksi Taivaan Profeettaa saarnasivat. Joten tämä on todella erityistä aikaa, tämä on ainutlaatuista aikaa seurakunnan historiassa, KRISTUKSEN seurakunnassa, seurakunnan elämässä, koko elämässä. Sillä HERRA ei ole ainoastaan toistanut Raamattua, Raamattu toistaa itseään; Elävä Israelin JUMALA, Taivaan JUMALA, Taivaan Luoja, Hän, joka vie ihmisiä Taivaaseen, Hän on nyt tullut alas. Hän toistaa nyt Raamattua, mutta todella todella shokeeraavalla tavalla sen ajan tähden, missä olemme, ja sen läheisyyden tähden, missä operoimme, sen läheisyyden tähden, missä toimimme kohti MESSIAAN loisteliasta tulemusta.

 

Nyt olen soittanut siunatakseni teitä kaikkia yhteiskokouksissanne, missä tahansa olettekin, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen Siunannut teitä kaikkia kaikkialla. Tiedän, että Nairobi on valtava. Vanhempi Pastori Hilda ja Lydia ovat juuri saapumaisillaan sinne ja alkamassa antamaan live-lähetyksiä sieltä. Tiedän, että on kirjeenvaihtajia kaikkialla, jotka tulevat antamaan live-lähetyksiä koko matkan halki tästä hetkestä kello 19 saakka, koskien tapahtumia, kun ne levittäytyvät yhteisjuhlakokouksissa ja myös liittyen niihin kulkueisiin, jotka tulevat tapahtumaan halki Kenian kansakunnan. Olen tietoinen, että Etelä-Sudan on myös kokoontuneena ja juhlii JAHVEN Pilven Vierailua. Olen tietoinen, että Uganda juhlii ja monet kansakunnat, he, jotka kuuntelevat HERRAN Ääntä, he, jotka välittävät ikuisuudestaan tänä hetkenä. Ja monet monet kansakunnat halki maailman. Australialla oli jo juhlinnat meneillään, tiedän myös, että Singapore. Mutta olen nähnyt Kiinan, olen nähnyt Kiinan, heidän juhlintansa. He lähettivät, nuo pienet seurakunnat siellä, he lähettivät kuvansa juhlinnoistaan.

 

Tämä on todella todella shokeeraavaa aikaa ja todella todella tärkeää aikaa seurakunnan historiassa. Tiedämme kaikki, että nämä ovat ne tapahtumat, jotka itseasiassa määrittelevät MESSIAAN tulemuksen. Profetia, Raamatun profetia on todella kriittinen. HERRA antoi seurakunnalle etuoikeuden Raamatun profetioiden kautta. Hän antoi seurakunnalle sen kaltaisen rakkauden, rakastavan korvan, rakastavan huomion, kun Hän antoi profetian. Joten Raamatun profetia Ilmestyskirjassa, Raamatun profetia on tarkoitettu, siunatut ihmiset, auttamaan teitä tietämään, milloin MESSIAS tulisi palaamaan. Tiedättehän nyt tänä aikana, jolloin puhumme, Raamatun profetia on nyt täyttymässä. Hän on tuonut ne Kaksi Profeettaa ilmestyskirjasta, jotka operoivat täällä, ja he ovat tuomassa täyttymykseen Raamatun profetian. Esimerkiksi, kun Raamattu puhui Myöhemmästä Kirkkaudesta, massiivisesta Jälkimmäisestä Vierailusta, joka tulisi tapahtumaan viimeisinä päivinä, päivinä ennen MESSIAAN tulemusta, nyt ymmärrätte, että Raamattu itseasiassa tarkoitti, että ISÄ JUMALA itse laskeutuisi alas Taivaasta ja Vierailisi Hänen Sanansaattajiensa luona täällä. Ja siitä tulisi ikonista, siitä tulisi tämän ajan ikoni. Se tulisi puhumaan niin paljon ihmisten sieluille, ihmisten sydämiin.

 

Joten tiedän, että tänä vuonna HERRA alkaa lanseeraamaan Hänen Kaksi Profeettaansa maailman kansakuntiin. Juuri nyt he ovat puhuneet Latinalaisesta Amerikasta. He ovat puhuneet, kuinka he ikävöivät mennä takaisin Latinalaiseen Amerikkaan. Siitä kuinka he tapasivat sitoa matkalaukkunsa taksin katolle ja matkustaa pitkiä välimatkoja, Guerreroon Meksikoon, Oaxacaan, Apisacoon, Txcalaan ja Via Hermosaan, Ciudad Mexicoon, Pueblaan, kaikkiin näihin kaupunkeihin, mennen Puerto Plataan ja koko matkan Santiagoon Dominikaanisessa Tasavallassa, koko matkan Higueen, Santiago de Chileen, koko matkan Conceptioniin, koko matkan Valparaisoon, kaikkialle. He ovat puhuneet todella selvästi, kuinka HERRAN sydän halajaa nyt tuoda heidät takaisin sinne jatkamaan Missiota, sillä Voitelu on suurempi nyt, Vierailu on mahtavampi. Mutta luulen, että se tekee siitä melkein hiukan monimutkaisempaa nyt, kuin se oli silloin tuona aikana, sen tähden, kuinka HERRA navigoi Hänen Missioitaan. 

Mutta nyt tällä hetkellä Keniassa on Vierailtu todella Mega tavalla, kaikista historiallisimmalla tavalla, todella todella shokeeraavalla tavalla. HERRA on Vieraillut tässä maassa kaikista hämmästyttävimmällä tavalla, jollaista ei ole koskaan nähty koko Raamatun historiassa, että HERRAN Profeetta, joka luvattiin Malakian kirjassa, on kävellyt silmienne edessä JUMALAN Pilven korkean Pilarin, Elävän Pilarin kanssa, tullen koko matkan alas Taivaasta auringon lävitse ja asettuen hänen päälaelleen ja saarnaten ja palvellen teitä ihmiset, kun tuo Pilari on, hänen päänsä, yllä, liikkuen, hänen kanssaan, vasemmalle, ja oikealle. Tämä on ihme!

 

Nyt JUMALAN Pilven lopullinen Vierailu Kisumussa. Tänään haluan siis teidän, JEESUKSEN väkevässä Nimessä, juhlivan huippuunsa sitä suurta rakkauden luonteenlaatua, jonka HERRA on osoittanut tätä seurakuntaa kohtaan, sekä myös muiden seurakuntien niillä alueilla, muiden kansakuntien. Mutta puhun jopa tästä kansakunnasta, jopa tässä kansakunnassa. Kaikki on tapahtunut tässä maassa. Todella suurta! Todella massiivista! Todella historiallista! Tämä on astronominen hetki seurakunnassa. Neutronitähdet, he ovat ravistelleet niitä, työntäneet neutronitähtiä vasemmalla profeetallisella kädellään 520 miljoonan valovuoden päässä ylhäällä tuolla avaruudessa, suurimpien yksityiskohtien kanssa, terävimpien yksityiskohtien kanssa. Aurinko, he ovat sulkeneet auringon, heidän Sanansa voimalla. Tämä on todella astronominen hetki, historiallinen aika seurakunnassa.

 

Mutta katsokaa nyt sitä lopullista, ISÄ JUMALA tullen nyt alas navigoimaan KRISTUKSEN seurakuntaa MESSIAAN loisteliaaseen Valtakuntaan, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtakuntaan Taivaassa, JAHVEN Valtakuntaan. Kuinka kaunista aikaa! Tämä on parasta aikaa olla kristitty. Menemme pian kotiin, tämä on se Sanoma. HERRA Sanoo, että se Sanoma, jonka Hänen Palvelijansa ovat antaneet teille jatkuvasti, kyllä, se on totta, todella pian seurakunta tulee menemään. Kyllä, se on todella totta, että he, jotka eivät ole kuunnelleet heitä, tulevat menemään helvettiin. Kyllä, se on totta, että he, jotka ovat yrittäneet mustamaalata heitä, sähköpostin tai minkä tahansa kautta, heidän täytyy mennä helvettiin. heidän täytyy! Ellei uutta raamattua kirjoiteta. Tämä on shokeeraava aikaa! Tämä on mahtavaa aikaa olla kristitty.

 

Joten missä tahansa olettekin kokoontuneena, näen Nairobin keskuspuistossa, ja sanoin, että Vanhempi Pastori Hilda ja Lydia ovat juuri tekemäisillään matkaansa sinne, he ovat juuri saapumaisillaan sinne, he tekevät matkaansa juuri nyt sinne ja he antavat live-lähetyksiä, live-ohjelmaa sieltä. Meillä on kirjeenvaihtajia kaikkialla, Afraha stadionilla, koko matkan Nanyukissa, Merussa, Mombasassa, missä vain, kaikkialla, Kitalessa, Kakamegassa, kaikkialla. Tämä on siis voimallinen hetki! Tänään; jos on olemassa päivää, jolloin teidän tulee juhlia HERRAA, niin tämä päivä on tullut! Se päivä on tämä päivä. Sillä Hän valitsi teidät, Hän ei Vieraillut missään muualla!

Sitten Hän näytti minulle valtavan Parantumisvoitelun, jonka Hän on vuodattanut Hänen Palvelijansa ylle jälleen, tänään tänään täällä tänä aamuna. Se on siis yksi rakkaus toisen perään, lisättyä armoa ja rakkautta, ja rakkautta ja armoa. MESSIAS on tulossa! Teidän tulee juhlia HERRAN JUMALAN, ISÄ JUMALAN Vierailua tänä päivänä merkkaamaan tämän juhlinnan. Tämä on todella tärkeä päivä. Te juhlitte JAHVEA, JAHVEN Vierailua, että HERRA JAHVE, JEHOVA JAHVE on muistanut teitä. Hänellä oli niin paljon teidät mielessään ja Hän tuli alas luoksenne, ja Hän jätti monet kansakunnat. Hän ajatteli teitä niin paljon ja oli niin rakastava teitä kohtaan, että Hän tuli luoksenne. Tämä on voimallista!

 

Te tulette juhlimaan tänään kaikkialla, kaduilla. Kaikkien tulee tietää, että JUMALAMME on Vierailemassa, että JUMALAMME on Elävä JUMALA. Kun kutsut Häntä, Hän tulee alas nopeassa Pilvessä. Katsokaa, kuinka nopeasti Hän teki sen Kisumussa, todella nopeasti! Kun Jesaja sanoi Jesajan kirjan luvussa 19:1, nopeassa Pilvessä, niin totisesti, todella nopeassa. JUMALA, joka on ajallaan. Hän on juuri ajallaan valmistamaan teidät JUMALAN Valtakuntaan. Tämä tarkoittaa, että tämä on  hetki kuuliaisuudelle. Tämä hetki vaatii myös nöyryyttä elämässänne. Jotta HERRA ei sanoisi, että olette ylpeitä. Nöyryys. Mutta kaikista tärkeimpänä, kaikki juhlikoot maksimissaan, huippuunsa tänään! Kaikukoot se kaikkialla joka puolella maailmaa. Kaikki palvokoot HERRAA JEHOVAA! Kaikki laulakoot Hänelle, juhlikoot Hänen Vierailuaan, valmistautuen JEESUKSEN tulemukseen ja ollen pyhät ja laittaen keskittymisenne MESSIAAN tulemukseen!

 

Tämä on väkevä päivä, erityinen päivä! HERRA JEHOVA Ystäväni on tullut alas, Hän tuli luokseni. Joten tulemme laulamaan:

 

Kaikki on hyvin
Eeeh Eeeh
Kaikki on hyvin
Meidän Jumala
Profeettojen Jumala
Jehova
On laskeutunut alas
Pilvessään
Ja nyt me sanomme
Kiitos paljon!
Eeeh

 

Se tulee kaikumaan kaikkialla täällä. Kaikkien tulee tietää! Heidän tulee tietää, että JEHOVA on tullut alas! Kaikki muut jumalat ovat epäjumalia! Ne ovat hyödyttömiä jumalia, ne eivät koskaan vastaa. Joten Siunaan teitä ja Siunaan teitä ikuisesti tänään, Siunaan teidän huolenpitoanne, Siunaan tiedän terveyttänne, Siunaan teidän parantumistanne, Siunaan elämäänne, Siunaan lapsianne, Siunaan työpaikkojanne, Siunaan ylennystänne, Siunaan opiskelujanne, Siunaan, he, joilla on sairaita sairaaloissa, Siunaan myös teidän parantumistaan, teidän vanhempianne, perheitänne, lapsianne, JEESUKSEN väkevässä Nimessä, Siunaan teitä.

 

MESSIAS on tulossa. Käyttäkää kaikkia näitä juhlintoja valmistamaan tietä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten! KUNINGAS on tulossa. Tämä on vain juhlintojen alkua. Sillä tulemme noudattamaan erityistä Kansallisen Juhlinnan päivää, erityistä päivää tulee noudattaa. Tiedän, että Kenian tulee pitää Kansallinen parannuksenteko. Tämä Profeetta on lyönyt maata heinäsirkoilla kaikista historiallisimmalla raamatullisella tavalla. Mutta näette, kuinka Tuomio ja Herätys astuvat sisälle samaan aikaan, aivan kuten sanoin 14-15 vuotta sitten. Te, jotka olette JUMALAN puolella, Siunaan teitä ikuisesti tänään.

 

Joten julistan tämän Juhlinnan avautuneeksi, jotta voitte juhlia JEHOVAA ja jotta Hänen Valtaistuimeltaan Taivaasta Hän voi nähdä, että juhlitte Häntä, tunnustatte Hänet. Te olette tunnustaneet Hänen Vierailunsa päivän, että Hän muisti teitä, Hän ajatteli teistä hyvää, Hän ajatteli teistä armollisesti, Hän oli niin laupias teitä kohtaan, Hän muisti teitä ja Hän tuli Vierailemaan luonanne tässä modernissa ajassa! Aivan niin kuin Hän teki muinaisina Raamatun päivinä. Hän ei tullut TBN:lle! Hän ei tullut Daystar TV:lle! Hän ei tullut Inspirationille! Hän ei tullut God-TV:lle! Hän ei tullut mihinkään muuhun seurakuntaan, mihinkään muihin kirkkokuntiin! Hän tuli alas tänne! Hallelujaa! JEESUS on HERRA. MESSIAS on tulossa. Siunaan teitä. Julistan juhlintanne nyt avautuneeksi. Todah Shalom. Chag sameach, hepreaksi.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)