18.3.2020 PROFETIA: HERRA KIRJOITTI PAPERILAPULLE: ILMESTYSKIRJA 6:7-8

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA, VÄKEVÄ MUINAINEN ISRAELIN JUMALA on Puhunut kanssani hyvin hyvin valtavalla tavalla. Tänään noin klo 17, tullen kello 18 kohden, Hän laittoi minut tuntemaan itseni hyvin väsyneeksi. Nukahdin. Kun nukuin, niin HERRA JEHOVA laittoi minut kuulemaan. Kuulin ihmisten itkevän kovaan ääneen sanoen: Minä kuolen! Minä kuolen! Minä kuolen! Minä kuolen! Tämän viruksen, koronaviruksen takia ja sitten HERRA kirjoitti paperinpalalle käteeni tällä tavoin: ’ILMESTYSKIRJA 6:7-8’. Raamattu sanoo tässä hyvin selvästi:

"Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta." (-38)

Toinen raamatunkäännös sanoo:

”7 Kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin neljännen olennon sanovan: "Tule!" 8 Siinä samassa näin tuhkanharmaan hevosen. Se, joka istui hevosen selässä, oli nimeltään Kuolema, ja sen jäljessä tuli Tuonela. Ratsastajille annettiin valta neljänteen osaan maata, ne saivat tappaa miekalla, nälällä ja rutolla ja jättää loput villipetojen kynsiin.” (-92)

Uudestaan, tänään nukahdin ja HERRA laittoi minut kuulemaan, kuinka ihmiset itkivät: ”Oooh, minä kuolen, minä kuolen!” Hyvin kovaan ääneen kauhuissaan kauhussa. HERRA laittoi nyt myös minut tuntemaan saman ja huutamaan ääneen, itkemään ääneen. Tiedättehän, kuinka Hän laittaa minut tuntemaan sen mitä ihmiset tuntevat, mitä ihmiset tulevat tuntemaan, huutaen ääneen tuossa kauhussa: ”Oooh, minä kuolen! Minä kuolen!” Sitten HERRA kirjoitti: ’Ilmestyskirja 6:7-8’.

Tämä tarkoittaa, että maailmassa on hyvin hyvin tiukka tilanne, josta maailma on löytänyt itsensä. Maailma on löytänyt itsensä tiukasta tilanteesta. Voitte nähdä, kuinka Yhdysvallat kirjoittavat tänään, että yli 7000 ihmistä on saanut tartunnan tästä viruksesta. He lupaavat, että tulee olemaan hyppäys. Pörssimarkkinat ovat romahtaneet. He yrittävät luvata biljoona dollaria. Ne ovat sortuneet. New Yorkin pörssi on alhaalla, Dow Jones osakeindeksi Wall Streetilla. Pörssimarkkinat ympäri maailman ovat romahtaneet ja menneet alas. Koko maailman halki on kuoleman pelko. Kuolema on kuluttanut koko maailman.

Siunatut ihmiset, MESSIAS on Tulossa. Te, joilla on korvat, voitte tehdä parannuksen, uskoa evankeliumin, vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herrana ja Vapahtajana, vaeltaa pyhyydessä ja siten näette Taivaan loisteliaan Kirkkaan Valtakunnan ja tulette välttämään suuren ahdistuksen ajan ja helvetin. Uudestaan, he, joilla on korvat, eikö HERRA olekin Puhunut teidän kanssanne? Kiitos. Kiitos totisesti. HERRA Siunatkoon teitä. Todah shalom.

HERRAN VÄKEVIMÄT PROFEETAT / 18.3.2020 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)