18.1.2020 NÄKY LOISTELIAISTA PORTAISTA

Siunatut ihmiset, kuinka voimallinen yövalvojaiskokousten ilta jopa radiossa. On paljon yövalvojaiskokouksia meneillään ympäri tätä maata, ja mahdollisesti maissa ympärillä, kuten Ugandassa, ja niin edelleen. Tämä on valtavaa aikaa seurakunnan historiassa, jolloin ISÄ JUMALAN Vierailu on nyt kuluttanut tätä aikakautta, sekä aikaa, jolloin joka-ikinen ihminen, jokainen sydän ja sielu halajaa nyt HERRAA, jopa suuremmin, halajavat, että heitä valmistetaan, halajavat, että heitä ohjeistetaan. Tämä on kaunista aikaa. Tämä on se, mitä kutsutaan; tämä on Herätyksen merkitys. Tämä on se, mitä Herätys tarkoittaa. Sydämet halajavat JEESUSTA. Mikään muu ei voi tyydyttää ihmisten sydämiä ja sieluja.

 

Tulen antamaan tämän tässä, minkä HERRA on Puhunut, mutta peitetyssä muodossa. Sitten puhun teille hetken kuluttua. Kävelen; kävelen ja portaat, joita pitkin kipuan ylös, ovat melkoisen super loisteliaat portaat. Tämä on peitettyä, tämä on niin kuin se on. Tämän merkitys on, missä se on, mutta en tule avaamaan tätä enempää. Joten kipuan portaita ylös. HERRA on tuonut minut sinne ja kipuan portaita ylös. Ne ovat valkoiset super loisteliaat portaat, loisteliaan kirkkaat, puhtaan valkoiset. Kipuan valtavan ilon kanssa. Kivutessani ylös minulla on valtava ilo, oikealla puolellani, kivutessani ylös, oikealla puolellani, vasemmalla puolellani portaat levittäytyvät hiukan, mutta oikealla puolellani on Elämän Puu.

 

Nyt Hän laittaa minut näkemään, että se on versonut; se on versonut, kun hedelmät ovat juuri alkaneet, hedelmien kantamisen versominen, hedelmien kantaminen on juuri alkanut. Joten lehdet ovat todella vihreät ja terveet. Mutta lehtien keskellä näette nyt hedelmät; hedelmien kantaminen on juuri alkanut. Ne ovat vieläkin kiinni kiinni, vihertävät ja kiinni, ne ovat juuri tulemaisillaan esille, juuri tulemaisillaan esille, antaen hedelmänsä. Niitä on kaikkialla Puussa. Mutta kipuan ylös kiireessä, ilossa, suuressa ilossa, kun haluan juosta yli, juosta ylös portaita. Haluan juosta ylös portaita, on niin paljon iloa. Kuulen HERRAN Äänen Puhuvan. Sitten sen jälkeen, olen saapunut perille.

Tämä on siis se, mitä HERRA on Puhunut. Tämä on todella valtavaa aikaa, todella historiallista aikaa, kun seurakunta istuu lopullisen Vierailun partaalla. Tiedämme, että ISÄ JUMALA tuli alas, ja tämä on se lopullinen Vierailu. Voitelu on astronominen, se voi sulkea auringon, se voi laittaa neutronitähdet törmäämään 520 miljoonan valovuoden päässä, rammat nousevat ylös ja kävelevät halki maan. On niin paljon. Olen iskenyt Kenian kansakuntaa heinäsirkoilla, hirvittävillä heinäsirkoilla. Varmistakaa, että näette sen. Tämä on ihme, että nyt HERRA käyttää tätä identifioimaan hänet, joka puhuu kanssanne. Tämä on siis sen kaltaista aikaa, jollaista ei ole nähty koskaan ennen. Tiedän, että on monia yövalvojaiskokouksia meneillään.

 

Haluan seuraavan tulevan esille todella selvästi. Numero 1) HERRA on asettanut nyt Hänen Profeettojensa sydämeen suuremman rakkauden ja halajamisen ja ikävöimisen, aivan kuten, ei nostalgiaa, mutta ikävöimisen, ikävöimisen heidän perheettään kohtaan Latinalaisessa Amerikassa. He ikävöivät nyt tuota seurakuntaa. Hän on asettanut heihin taakan seurakuntaa kohtaan Latinalaisessa Amerikassa, ihmisiä kohtaan, jotka ovat todella nöyriä, jotka rakastavat HERRAA todella paljon. Heidät täytyy myös puhdistaa, heidät täytyy myös tuoda parannuksentekoon, kääntymään pois kaikista niistä monista vääristä profeetoista, joita siellä on, valheapostoleista, joita siellä on. Jotta myös he voisivat ottaa kiinni, kantaa tätä valtavaa historiallista HERRAN Herätystä, JUMALAN PYHÄN HENGEN Herätystä.

 

Joten näette, että nyt on paljon keskustelua, jota Taivas tallentaa, koskien HERRAN Missioita. Voitte nähdä, että Hän näyttää niille Kahdelle Profeetalle, että he ovat lähdössä, he kipuavat nyt lentokoneeseen, he ovat lähdössä Latinalaiseen Amerikkaan. He ovat lähdössä menemään takaisin sinne valmistamaan myös heidät. Tiedämme liiankin hyvin, että Taivas on kaikkia kansakuntia varten. Taivas on kaikkia kansakuntia varten. Se ei ole vain Keniaa varten. Se on kaikkia kansakuntia varten, ja on ollut suurempi kaipaus ja halajaminen niiden HERRAN Kahden Palvelijan sydämissä, jotka ovat paraikaa maailmassa, kävellen maailmassa, heissä on ollut suurempi kaipaus, vaikka he tavoittavatkin kansakuntia radion kautta, netissä, mutta myös mennä fyysisesti sinne. Heillä on rampoja siellä, siellä on rampoja, jotka istuvat siellä. Siellä on sokeita, jotka istuvat siellä pimeydessä. He ovat tietoisia, että HERRA on lähettänyt nämä Palvelijat valtavan voiman ja Voitelun kanssa. Myös he odottavat heidän Vierailunsa hetkeä heidän maassaan. Se on ollut huutoni HERRAN puoleen, että pyydän, älköön se tapahtuko, älköön se tapahtuko, että he epäonnistuisivat näkemään Myöhemmän Vierailun.

 

Joten näette nyt sen keskustelun Taivaasta, tullen koko matkan aina Taivaasta saakka koko ajan. HERRA Puhuu, koskien suurempaa taakkaa kansakunnista, seurakunnasta, seurakunnasta latinalaisessa Amerikassa. Nyt, en halua, että tämä on paniikin aihe seurakunnassa Keniassa. Teillä on jo lopullinen Vierailu meneillään täällä. Juhlintanne ovat meneillään. Yövalvojaisten yö ovat meneillään. En tiedä, miksi en ole kuullut teidän juhlivan. Istumme täällä kaikkien Piispojen kanssa, olemme yövalvojaisissa täällä. Olemme täällä Päätoimistoilla monien monien Piispojen kanssa täällä. Me emme ole nukkuneet. Seuraamme yövalvojaisia, noudatamme yövalvojaisia myös radion kautta. Mutta emme ole kuulleet juhlintoja olevan meneillään halki maan, ehkä koska te ette ole ottaneet puhelimianne, tai jotakin sellaista. Mutta älkää menkö paniikkiin, että HERRA on nyt lähettämässä Hänen Palvelijansa Latinalaiseen Amerikkaan. Teidän ei tarvitse mennä paniikkiin.

 

Kaikki se, mitä teidän tulee tehdä, on juhlia sitä Vierailua ja Herätystä, joka teillä on käsissänne, jota kannatte. Raamattu sanoo, että älkää menettäkö voittoja. Älkää antako kenenkään ottaa pois niitä voittoja, joita olette vastaanottaneet tähän saakka. Parannuksenteon voittoja, vanhurskauden voittoja, pyhyydessä kävelemisen voittoja ja JUMALAN Pyhän Valtakunnan tulemuksen, JAHVEN loisteliaan kirkkaan Valtakunnan tulemuksen saarnaamisen voittoja. Teidän ei tule siis mennä paniikkiin, vaan teidän tullee juhlia valtavalla tavalla.

 

Tietysti HERRALLA on oikeus antaa historia yhteydestänne, kohtaamisestanne näiden Kahden Profeetan kanssa. Se mustamaalaus, se jumalanpilkka, joka on tapahtunut tässä maassa. Se kauhistuttava mustamaalaus ja jumalanpilkka, joka on tapahtunut tässä maassa. HERRALLA on valtaoikeus tuoda se huomioonne. Sen tähden näette, että heinäsirkkojen Tuomio on meneillään. Sillä muistattehan, kuinka heinäsirkat julistettiin huhtikuussa, välittömästi sen jälkeen, kun sanomalehdet tässä maassa, sanomalehdet mustamaalasivat niitä Kahta Profeettaa. Katsokaa nyt! HERRA nostaa nyt syytteen, Hän iskee maata. Tämän tulisi tuoda todella tuoda huomioonne tarve Kansalliselle parannuksenteolle. Tämä on se, mitä todella odotin, että kansakunta tulisi luokseni ja sanoisi minulle, että tarvitsemme Kansallisen parannuksenteon Uhuru Parkissa. En halua aloittaa sitä itse, mutta olen odottanut ja odottanut. Sillä Tuomio Puhuttiin. Tuo Tuomio Puhuttiin Egyptissä. Joten Pilvi ja tuo Tuomio, HERRA käyttää nyt sitä, identifioidakseen teille, kuka puhuu kanssanne. Tämä on vain se, kuinka monimutkainen tämä aika on. Mutta tuo Tuomio Puhuttiin Egyptissä. Tuo Pilvi tuli ja navigoi heidät Luvattuun maahan. On siis niin paljon, on niin paljon, mitä HERRA on Puhumassa nyt HERRAN huoneelle.

 

Hän on kuitenkin asettanut taakan, että nyt nämä Kaksi Profeettaa, alkavat ottamaan suunnan tämän vuoden aikana, päästäkseen takaisin latinalaiseen Amerikkaan. Minulla on perheeni siellä. Tuo seurakunta on myös minun perheeni. Todella nöyriä, todella JUMALAA rakastavia, he rakastavat JEESUSTA. Joten haluaisin tulla sinne, Voitelu on suurempi, se on astronominen, voima on paljon massiivisempi. HERRA on paljastanut hänet, joka puhuu kanssanne, jopa paljon enemmän kuin silloin, kun he kävelivät Latinalaisen Amerikan kansakunnissa; kun he kävelivät Puerto Platassa. He menivät koko matkan Santiagoon, Republica Dominicanaan, Ciudad Higueen, kun he kävelivät Santiago de Chilessä, kun he kävelivät Valparaisossa Chilessä, Conceptionissa Chilessä, kun he kävelivät Apizaco Tlaxcalassa, Via Hermosassa, Acapulcossa, Guerrerossa, Oaxacassa, Puerto Escondidossa, kun he kävelivät kaikissa noissa  kaupungeissa, kävellen ja tuoden JUMALAN Valtakunnan Sanomaa koko matkan, kokonaan halki. Pueblassa, Ciudad de Mexicossa, Meksikon liittovaltion pääkaupungissa; kun he kävelivät Latinalaisen Amerikan kansakunnissa.

 

Tietysti kaipaan sitä. Mennen eteenpäin. Pesten paitamme, illalla pesin paitani. Sitten aamulla laitoin sen ylleni ja lähdin liikkeelle. Suuret Kokoukset stadioneilla; rammat kävelevät, sokeat näkevät. Sen jälkeen, kun rammat ovat alkaneet kävellä ja sokeat ovat alkaneet nähdä, evankeliumi on saarnattu, Parantumiskokous on alkanut, todistukset on vastaanotettu, niin kello on tulossa keskiyöhön. Ja kaupunki, pormestari on sallinut bussien kulkea keskiyön toiselle puolen, klo 01, sen Kokouksen tähden, jotta ihmiset pääsisivät takaisin kotiin. He ovat antaneet enemmän aikaa busseille, klo 01. Sitten nyt rammat kävelevät stadionilla, evankeliumi on julistettu, Pastorit ovat siellä, sokeat pystyvät näkemään nyt, kuurot. Silloin kuulet ylistystiimin laulavan, "Gracias Senor, Gracias si Senor, muchas gracias." He laulavat nyt kiitosta HERRALLE, näiden Kahden Profeetan kävellessä nyt mennen autoon astuen sisälle toiseen kaupunkiin seuraavana aamuna. Tietysti kaipaan noita päiviä. Sen tähden HERRA on asettanut tämän sydämiin, näiden Kahden Palvelijan sydämeen, minun sydämeeni, että voisimme päästä takaisin. Myös heidän tulee päästä sisälle JEHOVAN Valtakuntaan. Myös he rakastavat HERRAA todella paljon.

 

Mutta sen ei tulisi olla paniikin aihe Kenialle. Teidän tulee jatkaa juhlien Herätystä, jonka HERRA on tuonut teille. Se on ikuinen Herätys. Ellette te lankea luopumukseen, jota en näe, ellei kohtalonanne ole helvetti. Se on eri asia. Mutta teillä on nyt Sanoma, teillä on Herätys, joka on käynnissä. JUMALAN Pilvi on Vieraillut. Muut kansakunnat katselevat sitä vain etäisyydeltä. Joten on aika niiden Kahden Profeetan, jotka kuuluvat kansakunnille, kaikille kansakunnille, vierailla niissä kansakunnissa. Odotan, että ovi avautuu. Haluan nähdä, kuinka tuo ovi avautuu. Tiedän, että jotkut johtajat monissa niissä kansakunnissa ovat nyt kirjoittaneet. He ovat kontaktoineet pastorien kautta, että he ovat halukkaita isännöimään näitä Kahta Profeettaa, prosessoimaan kaiken maassaan ja isännöimään heitä lanseeraamaan Missiot sieltä käsin. Mutta JUMALAN Tahto, odotamme nyt nähdäksemme, miten HERRA tekee tämän. Kuinka Kokoukset lähtevät käyntiin, kuinka he matkustavat tänne ja järjestävät kaiken tämän. Israel odottaa myös aikaansa.

 

Tämä on siis todella mahtavaa aikaa, siunatut ihmiset. Tämä on todella voimallista aikaa! Sen tähden, uudestaan, todella peitetyllä tavalla, kävelen loisteliaan kirkkaita portaita pitkin, ne ovat hyvin valkoiset ja loisteliaan kirkkaat. Vasemmalla puolellani portaat venyvät hiukan, oikealla puolellani on Elämän Puu. En ole koskaan nähnyt tätä. Ja sitten nyt todella vihreät ja terveet lehdet. Silloin näen lehtien välissä nyt, näette sen hedelmien kantamisen, hiukan hedelmien kantamista, mutta ne ovat vielä vihreät ja kiinni, mikä tarkoittaa, että pian ne tulevat kukkimaan ja kantamaan hedelmää. Todella mahtava tilanne, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Herätys on käynnissä, Voitelu on astronominen. Meidän yksinkertaisesti tulee organisoida Kokouksia ja HERRAN avata oikea ovi, jotta muut kansakunnat voivat saavuttaa Kenian tason. Tämä on siis juhlinnan hetki, sillä JUMALAN Pilvi, joka Vierailee, Vieraili Kisumussa, jonka tämä Profeetta, joka puhuu kanssanne, kutsui Taivaasta, ja Hän tuli alas ja seisoi teltan yläpuolella, se on kaikille kansakunnille, kaikille heille, jotka allekirjoittavat JUMALAN Äänen juuri nyt.

 

Jopa Latinalainen Amerikka, odotan teidän juhlivan JUMALAN Vierailua maailmassa, jopa odottaessamme, milloin tulen luoksenne, haluan tulla takaisin. Haluan mennä El Salvadoriin, Panamaan. Olemme vastaanottaneet kirjeitä Pastoreilta Panamasta. Olemme nähneet Pastorien yhteyksien kirjoittavan Republica Dominicanasta, Panamasta, Chilestä, noista maista, kaikista noista maista. El Salvadorista, Pastorit kirjoittavat, pyydämme, tulkaa! Mutta nyt haluamme nähdä, kuinka tämä etenee tänä vuonna. Tämä vuosi on teidän vuotenne. Tänä vuonna Missioiden tulee alkaa. Sillä muuten on myöhäistä. Ja haluaisin, että kun tulen sinne, olen pidempään, pidempään. Vaikka HERRA onkin tehnyt sen nyt hiukan; sillä Hän on paljastanut näitä Palvelijoita hiukan enemmän. On siis erilaista, kun silloin, kun olin siellä, mennen kylästä kylään, kansakunnasta kansakuntaan, nostaen rampoja, sokeita Valenciassa, Barcelonssa, Maturinissa, El Tigressä, kaikissa noissa paikoissa, tiedättehän, San Felixissä, Puerto Ordazissa. Rammat kävelevät, sokeat silmät avautuvat, oli jopa vaihe, osoittaen vain sormensa tällä tavoin, vasemman sormensa. Olette kaikki tietoisia siitä hetkestä. Vasemman sormen siihen silmään, oikeaan silmään, joka oli sokea. Luulen, että se oli oikea. Ja silmä avautui lavalla livenä TV:ssä. Nämä ovat suuria asioita! Meidän tulee jatkaa työtä. Aika on ohitse. Halajan tulla Latinalaiseen Amerikkaan.

 

Sen tähden noudatamme yövalvojaisia täällä tänä iltana. Meillä on yövalvojaiskokous meneillään täällä Piispojen kanssa. Vanhempi Piispa kenraali Kyaka on täällä. Vara-Arkkipiispa, hyvin kunnianarvoisa Kyaka on täällä. Vara-arkkipiispa, huippukirurgi, Tri JJ on täällä, JJ Oduor itse istuu täällä. Meillä on hyvin vanhempi Piispa Eric, meillä on vanhempi Piispa Tangara, kaikki he istuvat täällä. Mutta sanon, että tämä on mahtavaa aikaa, siunatut ihmiset, kun HERRA Vierailee seurakunnassa. Joten seurakunta Keniassa, teidän tulee juhlia! Juhlintanne alkakoot nyt! Ne tulevat huippuunsa sunnuntaina, ja ne kulkueet. Meidän JUMALAMME on tullut alas, Hän on tullut todistamaan kaikille kansakunnille, että vain JEHOVA on JUMALA, Elävä JUMALA, joka voidaan kutsua Taivaasta ja Hän tulee koko matkan alas Taivaasta Hänen paksussa tummassa Läsnäolonsa Pilvessään ja asettuu teltan ylle, jossa me palvomme, jossa Hänen Kaksi Profeettaansa on. Ja sitten Hän nousee ylös, sataa vain teltan ympärillä, vain teltan ympärillä sataa. Sitten nousee ylös ja menee ylös ylös ylös ylös ja katoaa. Hän on suurempi kuin maailma, suurempi kuin maailmankaikkeus, jos ette tienneet. Ja Hän menee ylös.

 

Joten roskaten kaiken epäjumalanpalvonnan, epäjumalanpalvojat, kiinnittäen kansakuntien huomion aikaan. Aikaan, että aika on lopussa, valmistautukaa! Hän on tullut varmistamaan teille, vahvistamaan teille, että se, mitä he Sanovat teille, se on Minun Sanani. Minä olen se, joka Puhun sen teille, vahvistaen, että JUMALAN Valtakunta on nyt valmis seurakuntaa varten, morsianta varten. Kuinka mahtavaa aikaa, siunatut ihmiset. Tapahtumat, jotka näette Ilmestyskirjassa, se Tuomio, tämän jälkeen Tuomio. Maailma astuu sisälle Tuomioon. Ja olen nähnyt itseni jossakin toiminnassa tämän toisella puolen, jopa Tuhatvuotisen Valtakunnan toisella puolen. Joten tämä on valtavaa, siunatut ihmiset. Valmistetaan tie MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten.

 

Joten Kenia, tämän on tarkoitettu rauhoittamaan teitä, rauhoittelemaan teitä. Jatkakaa juhlintojanne, antakaa niiden tulla huippuunsa. Sanoinkuvaamaton ilo. Haluan kuulla teidät radiossa juhlimassa kovimmalla äänellänne. Sillä teidän JUMALANNE, Israelin JUMALA on tullut alas, ja kaikkien kansakuntien tulee juhlia. Samaan aikaan realiteetti on, että HERRA valmistautuu nyt lanseeraamaan Hänen Palvelijansa koko maailmaan. Näyttää aivan kuin juuri nyt Hän treenaisi keskittymistään Latinalaiseen Amerikkaan, liikkuen kylästä kylään, kansakunnasta kansakuntaan, kaupungista kaupunkiin, saarnaten Valtakunnan evankeliumia, Veren evankeliumia, Ristin evankeliumia, ja pyytäen heitä tekemään parannuksen! Palaamaan vanhurskauteen ja pyhyyteen, että MESSIAS on tulossa! Ollen odottavaisia vapautuksen hetkelleen, jolloin heidät tullaan vapauttamaan JUMALAN Valtakuntaan. Tietysti tullessani luoksenne Latinalainen Amerikka, niin paljon on muuttunut. HERRA on paljastanut minua hiukan paljon enemmän nyt. Tiedän, että on hiukan monimutkaisempaa juuri nyt, mutta sen ei tulisi olla ongelma. Voimme laittaa yhdessä pystyyn joitakin hienoja rakennelmia, ja juosta kansakunnasta kansakuntaan, kylästä kylään. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset.

 

Uudestaan, kävelen valkoisia super loisteliaita portaita pitkin, vasemmalla puolellani ne venyvät hiukan nuo portaat, oikealla puolellani on Elämän Puu. Silloin näen, kuinka tuo versominen nyt, se hedelmien kantaminen, hedelmien kantaminen lehtien välissä, kauniit lehdet. HERRAN Voitelu tälle hetkelle. Se valtava astronominen Taivaallinen Voitelu, jonka he on nyt vuodattaneet tänne. Sulkien auringon Kokouksesta käsin livenä, laittaen neutronitähdet törmäämään ihmisolentojen saavuttamattomissa. Kukaan ihminen ei voi saavuttaa sinne, 520 miljoonan valovuoden päähän, ja antaen suuremmat yksityiskohdat. JUMALA on yksityiskohdissa, että yksi neutronitähti tulee olemaan suuri, yksi tulee olemaan pieni. Toisin sanoen, rikkoen uutiset tiedemiehille, että paradigmanne, teorianne ja systeeminne, niissä on vain samanlaisia neutronitähtiä, mutta minulla on uutisia teille, että tulette pian löytämään suuremman! Koko matkan aina marraskuussa. Todella siunatut ihmiset, jopa kuulla nämä Sanat.

 

Joten totisesti JEESUS KRISTUS, Siunattu Pelastajamme on tulossa hakemaan seurakunnan. Juhlinnat räjähtäkööt, antakaa niiden nousta ylös Herätyksen liekeissä halki Kenian, Ugandan, Tansanian, heille, jotka allekirjoittavat tämän, heille, jotka kuuntelevat JUMALAN Ääntä, ja kansakunnissa ympärillä, missä tahansa olettekin. Mutta uudestaan, on todella selvää nyt, että HERRA alkaa laskea painon ja taakan Latinalaisen Amerikan kansakuntiin. Joten odotamme ja näemme, kuinka HERRA avaa tämän oven, mikä kokous tapahtuu Päätoimistoilla, ja kuinka Missiot, kuinka se raide, Herätyksen raide suunnitellaan HERRAN toimesta, mitkä kansakunnat ovat ensin.

 

Tiedän, että olen nähnyt Mega Mega Vierailun Lima Perussa, kun Pilvi tulee alas koko matkan Taivaasta, paksu tumma Pilvi, koko matkan Taivaasta, ja sitten kiertää kuin spiraali. Se sama JUMALAN Pilvi, jonka näitte Kisumussa, tulee alas Lima Perussa, mutta valtavan suuri ja se kärjen pää on kuin suppilo ja se kiertää, tullen pääni ylle, ja sitten se sataa. Talot siellä ovat hyvin hienoja kauniita taloja. Sitten Pilvi muuttuu sateeksi. Tiedän, että olen nähnyt sen, olen nähnyt sen Lima Perussa. Tulee siis olemaan Vierailu halki maailman. HERRAN Tahto tapahtukoon. MESSIAS on tulossa. Kaikki olkoot pyhiä. Pysykää poissa mustamaalaajista! Tiedättehän he, heidän kohtalonsa on määritetty. Sillä jos, nyt tiedätte, että jos mustamaalaatte näitä Kahta Profeettaa, silloin ylitätte sen rajan, se on nyt jumalanpilkkaa, sillä he kantavat HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Nimeä, HERRAN JUMALAN itsensä. He kantavat Hänen Sanaansa, he kantavat Hänen Kirkkauttaan. He ovat Hänen voimansa ja auktoriteettinsa kantajia. Muutoin, kuka voi sulkea auringon, kuka voi mennä 520 miljoonan valovuoden päähän.

 

Joten HERRA Siunatkoon teitä, jopa kun juhlinnat starttaavat. Uudestaan, kävelen super loisteliaita portaita pitkin, oikealla puolellani Elämän Puu todella todella kukkii. Näen nyt hedelmien kantamisen lehtien välissä, keskellä lehdet ovat vieläkin vihreät, mutta avautumaisillaan kukkien kanssa tällä tavoin. MESSIAS on tulossa. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos. Todah Shalom, boker tov.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info  

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)