17.9.2017: VÄKEVÄ NÄKY UUDESTA LIITONARKISTA JUMALAN VALTAISTUINSALISSA TAIVAASSA  (Klikkaa tätä otsikkoa, niin saat suomennoksen auki)

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin tärkeästä keskustelusta, jonka haluan jakaa seurakunnan kanssa. Haluan jakaa seurakunnan kanssa keskustelun, koskien Liitonarkkia. Liitonarkkia, jonka HERRA on näyttänyt minulle Valtaistuinsalissa Taivaassa. Hänen Valtaistuinsalissaan Taivaan Yläsaleissa. Uudestaan, haluan jakaa teille tästä hyvin lyhyesti tuodessani tämän Sanoman teille ja kuuntelijoillenne. Haluan jakaa teille tästä keskustelusta, jossa HERRA on vienyt minut Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa.

Ja siellä ollessani, tietyt tapahtumat tapahtuvat. Ja sitten kaksi Kirkkauden Kerubia, he kantavat HERRAN Uuden liiton arkkia. Ja he tuovat ja asettavat sen Valtaistuimen paikkaan. Ja tuona aikana, seistessäni HERRAN Valtaistuinsalin edessä, HERRA aukaisi oven. Hän aukaisi minulle oven, jotta voisin astua sisälle Valtaistuinsaliin. Ja Valtaistuinsalissa on kultainen kävelytie, joka johtaa Valtaistuimen paikkaan Valtaistuinsalin sisällä. Ja tästä haluan jakaa hieman tänä iltana, ja mahdollisesti laajentaa tätä keskustelua myöhemmin. Ja HERRA on vienyt minut Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa. Ja uudelleen, kun HERRA vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa, niin Hän aukaisi sen kaksiosaisen kaarioven Valtaistuinsaliin. Ja sitten näin kultaisen kävelytien, joka johtaa Valtaistuimen paikkaan. Nämä ovat Taivaan salaisuuksia, joita jaan seurakunnan kanssa juuri nyt, etuoikeutetun seurakunnan kanssa. Tämä on todella etuoikeus ja kunnia jakaa nämä teidän kanssanne, seurakunta maailmanlaajuisesti ja Keniassa. Ja tiedän, että te olette kuulolla miljoonittain juuri nyt.

Joten tuo kultainen kävelytie JUMALAN Valtaistuinsalin sisällä, joka johtaa Valtaistuimen paikkaan, on hyvin kiiltävää kultaa. Se on tehty hyvin kiiltävästä kullasta, joka on hyvin vaaleaa ja kallista. Ja sitten siellä on kaksi kaistaa. Ja kaistat kummallakin puolella tuota kultaista kävelytietä on tehty punaruskeasta kullasta, punarusehtavasta kullasta. Tämä on nyt se paikka, johon minut lähetettiin kasvot Valtaistuimen paikkaan päin. Mutta oikealla, oikealla puolella tuota kultaista kävelytietä HERRAN tuodessa minut sinne, silloin yhtäkkiä kaksi Kirkkauden Kerubia, he tulivat kävellen pitkin kävelytietä kantaen HERRAN Uuden liiton arkkia. Ja he kantoivat tätä HERRAN Uuden Liiton Arkkia kantopuilla. Ne ovat ne puut, ne kaksi puunpalaa, joissa on neljä kanto-osaa; kaksi toisella puolella, ja kaksi tällä puolella. Ja HERRA kiinnitti huomioni erittäin spesifisiin asioihin siellä. Joten he tulivat, nuo kaksi Kirkkauden Kerubia tulivat ensin ja he kantoivat HERRAN Uuden Liiton Arkkia. Ja kun he tekivät näin, he kävelivät pitkin tätä kultaista kävelytietä. Hyvin voimallista, kaikista voimallisinta kultaista kävelytietä pitkin, joka on olemassa, ja joka johtaa Valtaistuimen paikalle. Mutta he kulkivat sivuttain kantaessaan HERRAN Uuden Liiton Arkkia, päät alas kumartuneina kohti Arkkia, kohti Armoistuinta. He siis todella kävelivät sivuttain heidän päät kumartuneina.

Ja tuona hetkenä, Hän, joka oli tuonut minut sinne, seisoi oikealla puolellani ja Puhui kaikista näistä tapahtumista, jotka tapahtuivat siellä. Ja tuona hetkenä nyt he kulkivat ohitse päät kumartuneina kohti Armoistuinta. Kantaen HERRAN Uuden Liiton arkkia kävellen sivuttain päät alas kumartuneina, ja siivet pöyhistyneinä. Muistan kysyneeni Häneltä, joka oli oikealla puolellani, miksi he kävelevät tuolla tavalla? Silloin Hän kertoi minulle, että syy, miksi he kävelivät päät alas kumartuneina hitaasti sivuttain, on, koska tämä on Pyhä, Kaikkein Pyhin paikka koko Taivaassa. Pyhin. Taivas on Pyhä, mutta tämä on nyt kaikkein Pyhin paikka Taivaassa, Valtaistuinsalissa, HERRAN Valtaistuimen paikassa. He siis kävelivät syvän kunnioituksen kanssa, kantaessaan HERRAN Uuden Liiton Arkkia JUMALAN Valtaistuinsalin sisälle. Ja he asettivat HERRAN Uuden Liiton Arkin Valtaistuimen paikalle. Ja heti, kun he tekivät näin, tuossa pisteessä seisoin kasvot Valtaistuimen paikkaa kohti Hänen kanssaan, joka seisoi oikealla puolellani. Ja olin siis kasvokkain Valtaistuimen paikan kanssa. Ja näin, että kun he asettivat HERRAN Uuden Liiton Arkin Valtaistuimen paikalle, silloin näin Kerubit, kun olin kasvokkain Valtaistuimen paikkaa kohti. Kerubi, joka oli oikealla puolellani ollessani kasvokkain Valtaistuimen kanssa, itseasiassa ylitti, hän ylitti Arkin. Ja sitten hän aukaisi Arkin kannen. Hän aukaisi sen tällä tavoin. Ja kun hän aukaisi sen, näin sinne kirjoitettuna Raamatun jakeen. HERRA ei ole sallinut minun jakaa tuota Raamatunjaetta. Ja hän meni takaisin samaan paikkaan ja hän kumarsi päänsä. Ja he kummatkin kumarsivat päät alas siipien kanssa kantaessaan Armoistuinta.

Tuona hetkenä nyt Hän, joka Puhui kanssani siellä, Hän ylitti nyt. Hän ylitti ja Hän oli nyt kultaisella kävelytiellä. Ja Hän otti oikean kätensä, ja tuona hetkenä olin polvillani. Olin polvillani. Silloin Hän pyysi minua nousemaan seisomaan. Hän sanoi, nouse ylös, jotta voimme rukoilla. Joten kun nousin ylös seisomaan, Hän pyysi minua seisomaan Kultaisella kävelytiellä. Mutta seison oikealla polulla, oikeassa osassa tuota Kultaista kävelytietä. Sillä seisoin oikealla puolella kauempana Kultaisesta kävelytiestä. Seisoin siis Kultaisella kävelytiellä. Ja kun seisoin tuolla Kultaisella kävelytiellä, Hän oli oikealla puolellani. Sitten Hän otti oikean Kätensä ja laittoi sen olkapäälleni. Ja Hän pyysi minua ottamaan vasemman käteni ja laittamaan sen Hänen olkapäällensä. Hän otti Hänen oikean Kätensä ja laittoi sen olkapäälleni. Ja sitten otin vasemman käteni ja laitoin sen Hänen olkapäälleen. Ja sitten Hän nosti Hänen vasemman Kätensä ylös. Ja Hänen tehdessään näin, myös minä huomasin nostavani oikean käteni ylös. Sillä minun oikea käteni kosketti Hänen olkapäätään, ja Hänen vasen Kätensä kosketti minun olkapäätäni.

Joten kun Hän nosti vasemman Kätensä ylös rukoillakseen, huomasin, että myös minä olin nostanut oikean käteni ylös rukoillakseni. Hän oli myös hyvin yllättynyt. Sillä luulin, että Hän olisi pyytänyt minua nostamaan oikean käteni ylös, jotta voisimme rukoilla kasvot Valtaistuimen paikkaan päin. Kun aloimme rukoilla, niin minä rukoilin ja rukous, jonka sanoin, oli: "Väkevä ISÄ, tulen luoksesi tänään suuren ylistyksen ja kiitoksen kanssa. JEESUKSEN väkevässä Nimessä." Ja kun sanoin tuon rukouksen, yhtäkkiä JUMALAN Pilvi, swhooooh, tuli. JUMALAN Pilvi tuli Kultaiselle kävelytielle. Hyvin paksu Pilvi. Pilvi, jonka näit täällä Kisumussa. Pilvi, joka ilmestyi Menengailla. JUMALAN Pilvi tuli tuolla tavoin Kultaiselle kävelytielle, swhooooh. Ja sitten Hän Istuutui Armoistuimelle ja kohotti Itsensä hyvin korkealle tuolle Istuimelle, Armoistuimelle. Löysin siis itseni olevan Hänen kanssaan, joka Puhui kanssani, kasvokkain Valtaistuimen paikkaa kohti. Sitten tietysti oli keskustelu, joka tapahtui siellä Ääneen kuultavalla äänellä. Ohjeistus ja kaikenlaista, koskien tuota Missiota, keskustelua sekä monia muita asioita, joita en voi jakaa, joita tapahtui, ja joita Hän näytti minulle siellä.

Silloin sen jälkeen, Hän kiinnitti minun huomioni HERRAN Uuteen Liitonarkkiin ja kantopuihin. Pystyin näkemään kantopuiden iästä, niistä päistä, joista Kirkkauden Kerubien kädet, kämmenet pitelevät. Pystyin näkemään, että tämä oli erilainen kuin se, minkä Mooses rakensi. Ja sitten Hän vei minut. Hän laittoi minut nyt kiinnittämään huomioni Uuden Liitonarkin neljään kulmaan, jolla Armoistuin on. Mutta kun ISÄN Kirkkaus Istuutui Armoistuimelle ja Pilvi nousi tällä tavoin ja nousi seisomaan kommunikoiden hänen kanssaan, joka Puhuu kanssanne, silloin, tuossa hetkessä Armoistuin, joka on hyvin kultainen, muuttui melkein hopeaksi, kiiltäväksi, hopeiseksi. Sillä Kirkkaus säteilee hyvin paljon ja muuttaa kullan sen kaltaiseksi loisteeksi. Sitten tuossa hetkessä Hän vei minut Valtaistuimen paikan taakse. Silloin näin Elämän virran virtaavan Valtaistuimelta ja näin Elämän puun olevan kummallakin puolella, tällä puolella ja sillä toisella puolella. Monia, monia asioita siis tapahtui.

Haluan kuitenkin jakaa teille hieman joistakin näistä todella tärkeitä tämän hetken vierailuista tähän mennessä. Jotta voisit ymmärtää sen, mitä on jopa tapahtunut USA:lle, ja vieläkin tapahtuu heille. Näen, että valtameri on vieläkin prosessissa totellen HERRAN Väkevän Profeetan Sanoja. On vieläkin keskustelu, koskien muita myrskyjä valtameressä. Tämä on siis todella tärkeä aika seurakunnan historiassa. Myös tuossa 25. heinäkuuta, 2017, siinä on Sanoma. Tiimi, joka työskentelee kooten kaiken tämän yhteen täällä Päätoimistolla, ei ole ehkä koonnut koko Sanomaa. Siellä on Sanoma, joka kattaa Danielin kirjan luvun 12; tämän hetken ahdistuksen ja seurakunnan ylösottamisen sekä Ohjeistuksen sen sisällä. Mutta haluan jakaa teille, jotta te voisitte ymmärtää, miksi HERRA tekee sen, mitä Hän tekee juuri nyt? Miksi Hän ravistelee maailman kansakuntia hyvin, hyvin ankarasti tänä hetkenä? Mukaan lukien sen, mitä Hän teki Chilelle, kun Hän lähetti minut Chileen Puhumaan Chilelle pyytäen sitä tekemään parannuksen. Chilen kansakunnassa menin Santiagosta Valparaisoon, jopa Concepcioniin. Olen kulkenut melkein koko matkan halki Chilen varoittaen heitä tuona aikana. Ja HERRA teki suuren asian. Hän loi uuden silmän silmäkuoppaan, jossa ei ollut silmää Piispa Luis Cabreran seurakunnassa, ja monia, monia asioita. Oli puhtaita todisteita, että HERRA oli tullut vierailemaan heidän luonaan, Puhumaan heille ja töytäisemään heidät valmistautumaan, pakottamaan heidät valmistautumaan MESSIAAN Tulemusta varten. Ja kaikenlaista tällaista. Mutta näet, että epäonnistuttuaan tekemään parannuksen, HERRA Puhuu minulle maanjäristyksen päivästä, joka on tulossa, ja tsunamista. Ja myös tietystä päivästä, jolloin he pitävät homoseksualismin päiväänsä rannalla. Tämän lisäksi maanjäristys, jonka Puhuin siellä, oli niin suuri, 8.8 magnitudia, siinä mittakaavassa, että hän, joka Puhuu kanssanne, Hän itseasiassa liikutti maapalloa 10 metriä poispäin käyttäen Profeetallista Kieltään. Hän kuljetti maapalloa kielensä voimalla ja liikutti tätä maapalloa, jossa olemme, 10 metrin päähän, näyttääkseen heille päivän. Uskon, että tiimi Toimistossa valmistelee tätä seurakunnalle.

Nämä ovat joitakin niistä suurista asioista, joita tapahtuu. Haluan tuoda tämän asiayhteyteen, koskien sitä keskustelua JUMALAN Valtaistuimen luona, jolloin JEHOVA, Taivaan JUMALA, esitteli HERRAN Uuden Liiton Arkin Hänen Valtaistuimen paikassaan. Sitten Hän istuutui Valtaistuimelle ja keskusteli siellä. Useita asioita tapahtui siellä Liitonarkin sisällä. Näin, että siellä Liitonarkin sisällä ei ollut manna-astiaa, näin myös, että siellä ei ollut kivitauluja. Siellä ei ollut kivitauluja, mutta näin Raamatun. Ja HERRA antoi minun ymmärtää, että Raamattu, joka oli siellä, oli täysin sinetöity. Sinetöity. Tuo kovakantinen Raamattu, joka oli siellä, se oli sinetöity. Hän antoi minun ymmärtää, että en voi avata sitä. Joten HERRA vie minut hyvin lähelle ja Hän laittaa minut näkemään HERRAN Uuden Liitonarkin, JUMALAN Arkin sisälle. Ja JUMALAN Liitonarkissa Taivaassa ei ole manna-astiaa, siellä ei ole niitä Mooseksen kahta kivitaulua, siellä ei ole Aaronin versoavaa sauvaa. Mutta se, mitä näin siellä, HERRAN Liiton Arkin sisällä, on Raamattu. Näin Raamatun ja kaksi muuta esinettä, joista en voi jakaa teille tänä hetkenä.

Mutta Raamattu oli kokonaan sinetöity, ja sitten salama iski Raamattuun kolme kertaa. Kun katsoin sitä, se oli peljättävin asia, jonka olen koskaan nähnyt, kun salama iski Raamattuun kolme kertaa. Ja kun salama iski Raamattuun kolmesti, niin HERRA antoi minun ymmärtää, että tuo Raamattu oli nyt aukaistavissa. Se pystyttiin nyt aukaisemaan. Ja tuo salama, joka iski Raamattuun kolmesti, se on osa sitä keskustelua, johon haluan kiinnittää huomionne. Miksi HERRA on paketoinut nyt Hänen vihansa sekä se Kirkastuminen, joka tapahtui. Kuinka HERRA tuli ja Kirkasti minut täällä Riversiden Drivella, Nairobissa, ja myös Helsingissä. Ja kuinka kaikki muuttui maapallolla tuosta päivästä eteenpäin. Ja kuinka asioita tulisi nyt tapahtumaan; suuria asioita. Mukaan lukien, että Hän tulee päättämään koko maailman. Suuria asioita tapahtuu ja tulee siis tapahtumaan tälle maailmalle. Aika on todella liikahtanut.

Mutta Liitonarkki, jonka HERRA minulle Taivaassa näytti; kuten voit nähdä hyvin selvästi, se on esittely JUMALAN vierailusta. HERRA Puhui hyvin Profeetallisesti tuossa vierailussa, että Hän on JEHOVA, Hän on HERRA. Mutta kun Hän oli esitellyt Liitonarkin, Hän Puhui vierailusta, joka on tulossa maailmaan. Ja pystyin näkemään hyvin selvästi Hänen Puhuessaan kanssani, että kun tuo salama, joka iski Raamattuun kolme kertaa, Raamattu pystyttiin nyt aukaisemaan. Ja että tuo salama on se sama salama, joka iski HERRAAN Ristillä, kun Hän oli täällä maailmassa ja kuoli meidän syntiemme tähden Golgatan Ristillä. Hän antoi minun ymmärtää sen olevan se sama salama, joka iski JEESUKSEEN Ristillä tuona päivänä, jona Hän kuoli, vapauttaakseen meidät kaikki, ihmiskunnan. Näemme hyvin selvästi, että tuo salama edustaa kolmea hyvin tärkeää ominaisuutta. Liitonarkki edustaa HERRAN luonnetta. On niin paljon keskustelua, jota Hän on jakanut kanssani, koskien tätä vierailua. Voitte nähdä, että Hänen luonteensa on ruumiillistunut tuon Liitonarkin sisällä, jonka Hän esitteli minulle. Hän, toisin sanoen, esitteli minulle Hänen luonteensa, jotta voisin olla tietoinen Hänen luonteestaan ja tulla tänne alas ja saarnata siitä myös maailmalle. Erityisesti tänä hetkenä.

Liitonarkin peljättävyys, joka on kaikista Pyhin; Liitonarkki on kaikista Pyhin Valtaistuimen paikassa. Se siis itseasiassa edustaa HERRAN valtavaa Pyhyyttä. Tuo paikka, Liitonarkki, on kaikista Pyhin. HERRA pystyi tuolla tavoin ilmaisemaan minulle luonteensa, ja on ihmeellistä, että se paljastetaan. Tämä on JUMALAN ilmestys. Ja voitte nähdä hyvin selvästi, että koko tässä keskustelussa - en ole jakanut teille kaikkea - mutta tässä pienessä osassa, jonka olen jakanut kanssanne tähän mennessä, voitte nähdä, että HERRA esitteli Pyhän luonteensa. Toisin sanoen, Hän sanoi, että JUMALA on Pyhä. Näemme myös siitä salamasta, joka iski, että HERRA itseasiassa kertoi minulle, että Hänen luonteensa on, että Hän on Pyhä. JUMALA on Pyhä. Hän on tuomion JUMALA. Tämä on se toinen asia, jonka Hän esitteli minulle esittäessään HERRAN Uuden Liitonarkin JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa, Taivaan Ylimmissä Saleissa. Ja sitten salama iski Raamattuun kolme kertaa, kun Hänen Itsensä Kirkkaus saapui ja Puhui Hänen kanssaan, joka Puhuu kanssanne, Äänellään. Voitte siis uudestaan nähdä, kuten olen sanonut, että Hän esitteli minulle tällä tavoin luonteensa. Toisin sanoen, Hän sanoo, että Hän on Pyhyyden JUMALA, sillä tuo paikka on Kaikkein Pyhin. Kaikkein Pyhin paikkaa, joka on olemassa, Pyhin kaikista pyhistä paikoista Taivaassa. Taivas on todella Pyhä, täysin Pyhä. Mutta tämä on nyt kaikista Pyhin paikka Taivaassa.

Sanoin myös, numero 2) Hän myös esitteli minulle, että Hän on tuomion JUMALA. Sillä pystyin näkemään, Hän antoi minun ymmärtää, että salama, joka iski Raamattuun, oli itseasiassa sama salama, joka iski HERRAAN Ristillä, kun Hän kuoli Ristillä. Ja JEESUKSEN teko Hänen kuollessaan Ristillä meidän puolestamme ja noustessaan ylös kuolleista, on itseasiassa JUMALAN tuomion teko syntiä vastaan. JUMALAN tuomio syntiä vastaan. Syy, miksi tuon tämän teille tänä hetkenä, on, että voisitte ymmärtää, miksi HERRA käytti minua Puhumaan sen kaltaisen hirvittävän tuomion USA:lle. On myös monia asioita, joita tiimi täällä Päätoimistossa ei ole näyttänyt tuossa dokumentissa, koskien Profetian täyttymistä. Monia suurempia asioita tapahtui. Esimerkiksi Tampa Bayssa, Floridassa valtameri; HERRA iski heitä. Ja noilla rannoilla, joilla he harjoittivat seksuaalisia orgioita vedessä, seksuaalisyntiä vedessä, Hän iski heihin, ja yhtäkkiä vesi, Hän veti valtameren pois. Juuri nyt siellä on kuivaa maata. Hän veti valtameren pois, niin kauas kuin silmä kantaa. Mutaista, se on mutaa ja siellä on paljon meren eliöitä; skorpioneja, rapuja, ja kaikkea on siellä. Hän liikutti valtameren pois. Bahama-saarilla Hän liikutti valtameren pois; valtameri liikkui pois tietyllä lahdella. Tampassa, Floridassa Hän liikutti valtameren pois, hyvin kauas pois. Jos olisit halunnut mennä valtamereen, sinun olisi täytynyt kävellä mudassa pitkän matkaa. Tuo oli samanlainen veden paikka Tampassa, Floridassa, jossa he harjoittivat seksuaalisia orgioita, seksuaalisyntiä, homoseksuaalisuutta, kaikkea siellä. Hän siis iski heihin ja työnsi valtameren pois. Nyt sinun täytyy kulkea hyvin pitkän matkaa mudassa. Siellä on monia hyönteisiä ja käärmeitä, nimeä vain.

Haluan tuoda tämän kontekstiin, miksi nämä asiat tapahtuvat nyt? Uudestaan, sanoin, että HERRA, Hän on nyt esitellyt tämän HERRAN Uuden Liitonarkin Taivaassa, JUMALAN Uuden Liitonarkin, JUMALAN Arkin Valtaistuimen paikassa. Sanoin myös, että siellä sisällä on niin paljon tietoa, jonka Hän latasi, antoi minulle, jotta voisin saarnata siitä kansakunnille. Sanoin yhden niistä olevan sen, että tuon paikan Pyhyyden tähden se esittelee, Sanoma, jonka Hän tuo minun mukanani teille, maailman kansakunnille, on, saadakseen teidät ymmärtämään, että vaikka Hän onkin tuonut meidän HERRAMME JEESUKSEN armon, JUMALA on hyvin Pyhä. HERRAN Liitonarkki edustaa siis JUMALAN Pyhyyttä. Hän on Pyhyyden JUMALA. Jos on mikään asia JUMALASSA, joka ei koskaan muutu, se on JUMALAN Pyhyys. Ja näette hyvin paljolti, että kun Hän esitteli tuon Liitonarkin, JUMALAN Liitonarkin Taivaassa JUMALAN Valtaistuinsalissa, Ylimmissä Saleissa Taivaassa, Kaikkein Pyhimmässä paikassa, niin Hän itseasiassa esitteli minulle luonteensa. Jotta voisin tuoda tämän Sanoman kansakunnille, että katso, JEHOVA JUMALA, Israelin JUMALA, jota te palvotte, on Pyhyyden JUMALA. Pyhyys on siis todella keskeistä Hänelle.

Nyt alatte ymmärtää, miksi, juuri kun MESSIAS on tulemaisillaan näyttämölle ja ottamaan seurakunnan, te näette, että Hän keskittyy nyt Pyhyyteen. Hän ravistelee kansakuntia, koskien tätä Pyhyyden asiaa. Miksi? Sillä tässä Arkin esittelyssä, Hän itseasiassa esitteli JUMALAN Pyhyyden. Sen, että Hän on Pyhyyden JUMALA. Pystyin siis näkemään JUMALAN luonteen tässä keskustelussa JUMALAN Valtaistuinsalissa. Ilman Puhumista, ilman ääneen kommunikointia, yksin Arkin esittely itseasiassa esitteli Pyhyyden JUMALAN, Pyhän JUMALAN. Numero 2) sanoin, JUMALAN tuomio. Miksi? Sillä Hän antoi minun ymmärtää, että salama, joka iski Arkkiin, kun Hän toi minut lähelle katsomaan Arkin sisälle. Kun katsoin JUMALAN Arkin sisälle Taivaassa, JUMALAN Valtaistuinsalissa, niin salama iski JUMALAN Arkkiin kolmesti. Hän antoi minun ymmärtää, että se edusti JUMALAN Vihaa syntiä vastaan, JUMALAN Tuomiota syntiä vastaan ja JUMALAN Auktoriteettia syntiä vastaan. Se edusti kolmea asiaa, joita JUMALAN Kolminaisuus jakaa keskenään. Itseasiassa kolme kertaa.

Joten nämä ovat jälleen hyvin syvällisiä asioita, joita JUMALA on juuri nyt esitellyt seurakunnalle. 2. Mooseksen kirjan luvussa 25:21, Hän tuo sen esille hyvin selvästi. Kuitenkin näin, että tuossa paikassa oli myös Armoistuin, jonne HERRA tuli Puhumaan Istuen Valtaistuimella niiden kahden Kerubin välissä tässä valtavassa vierailussa, JUMALAN Ilmestyksessä, JUMALAN Valtaistuinsalissa. Näin tehden HERRA itseasiassa, ennen kuin HERRAN Ääni, ISÄN Ääni Puhui Ohjeistuksen, koskien tätä Missiota, joka on juuri nyt meneillään maailmassa.

Mutta ennen kuin Hän Puhui tuossa esittelyssä Armoistuimella ja kun Hänen Kirkkautensa tuli Istumaan Armoistuimelle, pystyin myös näkemään, että Hän esittelee kolmannen luonteensa. Hän sanoo, että olen Armon JUMALA. Sillä Hän esitteli Armoistuimen. Ja Hän antoi minun nähdä, että kun Hänen Kirkkautensa kosketti tuota Armoistuinta, joka on kultainen, niin siitä tuli hyvin loistava; hyvin loistava, valkean hopeinen. Miksi? Kirkkauden tähden; Hänen Kirkkautensa loisteen tähden. Uudestaan, Hän on armon JUMALA. Hän on armollinen JUMALA. Ja ollen armollinen, kun JEESUS KRISTUS kuoli maailmassa Hänen sanoessaan, nainen, älä koske minuun, ylösnoustessaan. Älä koske minuun, sillä en ole astunut sisälle! Tämä on se, mitä Hän tarkoitti. Hän tarkoitti sitä, että Minun Vereni ei ole vielä koskettanut Armoistuinta. Siksi Hänen tuli mennä sisälle Valtaistuimen paikalle ja ankkuroida kaikkien niiden sielut, jotka uskovat, ja jotka tulevat koskaan uskomaan JEESUKSEEN KRISTUKSEEN ja eivät koskaan tule joutumaan kadotukseen. Johanneksen evankeliumi 3:16:

16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Tämä on siis kaikkien uskovien sielujen ankkurointi JUMALAN Valtaistuinsaliin. Siellä Veri siis virtasi. Näet siis, että Hän myös esitteli Itsensä minulle armon JUMALANA. Sillä Armoistuin on merkittävä paikka. Se on Valtaistuimen paikka, jossa Hän Istui. Hän oli rauhoiteltu; Hänet oli rauhoiteltu. Kun Veri kosketti Armoistuinta, JUMALAN Viha oli rauhoitettu. Leppyminen. Tuossa paikassa Hän silloin antoi anteeksi. Hän siis esitteli armon JUMALAN. Mutta tuossa prosessissa, kun Hän antoi JEESUKSEN Johanneksen evankeliumissa 3:16, Hän myös esitteli rakastavan JUMALAN, rakkauden JUMALAN; Hän rakasti. Mutta me tiedämme todella hyvin, että tuossa JEESUKSEN Veren vuodatuksessa ja koko tuossa Liitonarkissa, jonka HERRA minulle esitteli JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa, Hän itseasiassa esitteli Itsensä myös Liiton JUMALANA. Siksi Hän esitteli Liitonarkin. Siksi Hänen suhteensa ihmiseen perustuu Liittoihin. Hän aina suunnittelee Liiton. Aabrahamin kanssa Liitto; Mooseksen kanssa Liitto; Israelin kanssa Liitto; seurakunnan kanssa Liitto. Hän on Liiton JUMALA. Tämä on siis toinen luonne, joka paljastattiin tuossa Valtaistuimen paikassa, kun HERRA Puhui kanssani, uudelleen, siitä tosiasiasta, että nyt Ikuinen Elämä on Puhuttu. Kun JEESUKSEN Veri kosketti sitä, silloin Hän on nyt Elävä JUMALA, Elämän JUMALA. Voit nähdä Pyhän Kolminaisuuden esittelyn tuossa salaman iskussa kolme kertaa. Mutta näet nyt, että ISÄ JUMALA Itse on nyt Hän, joka Istui Pilvellä, ja Puhui kanssani Valtaistuimen paikassa. Ja on niin monia syvällisiä asioita, joita halusin jakaa kanssanne, koskien tätä HERRAN vierailua.

Ja tästä tuli esille monia tärkeitä Sanomia tuossa keskustelussa, Valtaistuimen paikassa, koskien tätä Missiota, joka on juuri nyt meneillään maailmassa. Sekä koskien Ohjeistusta, kuinka valmistautua MESSIAAN tulemusta varten. Näemme myös, että kun tulin sinne, oli Hän, joka Puhui kanssani, ja sitten tuossa rukouksessa, jonka rukoilin, näet nyt: "ISÄ, tänään tulen luoksesi suuren ylistyksen ja kiitoksen kanssa. JEESUKSEN väkevässä Nimessä." Silloin näet ISÄ JUMALAN Läsnäolon tulevan ja Hän Istuutui sinne. Itseasiassa JUMALAN Arkki siis edustaa Hänen Läsnäoloaan. Joten tämä kohtaaminen oli myös hyvin Profeetallinen. Sillä Hän Puhui siitä, että Hänen Läsnäolonsa on tulossa tänne alas. Siksi näet nämä vierailut, jotka tapahtuvat juuri nyt maailmassa; Jälkimmäinen vierailu, Jälkimmäinen Kirkkaus. Ja olisi virhe mille vaan kansakunnalle ennakkoluulojen tähden tai vain epäviisauden, tyhmyyden tähden, ohittaa tämä vierailu. Kukaan ei voi olla huomioimatta tätä ja päästä sisälle JUMALAN Loisteliaaseen Valtakuntaan. Tämä on se Ohjeistus. Näet hyvin selvästi, että HERRA Puhuu hyvin, hyvin selvin ehdoin Hänen tämän hetken vierailustaan. Hän antaa todella tärkeän Sanoman tälle sukupolvelle. Hän esittelee Hänen luonteensa. Hän tulee alas tässä Herätyksessä. Nämä ovat asioita, joita on nyt paljastettu tässä Valtaistuimen paikassa, tässä vierailussa

Voit myös nähdä, että HERRAN Liitonarkki, jonka Hän esitteli minulle Taivaassa, itseasiassa myös osoittaa, näyttää, dramatisoi sen etäisyyden, joka on siinä välillä. Ihmisen ja JUMALAN välillä olevan etäisyyden. Siksi näet, että kun nuo nuoret miehet Beit Shemesissä menivät ja katsoivat Arkin sisälle, heidät tapettiin. Mutta nyt, miksi siellä sisällä oli Raamattu, mutta ei manna-astiaa? Raamattu oli siellä sisällä, ja salama iskee Raamattuun kolme kertaa. Ja tuo salamointi vapauttaa Veren, jonka näet vieläkin virtaavan Ristillä täällä Arkissa. Ja sitten se aukaisee sen hyväksynnän, sallii meidän olla yhteydessä HERRAN Uuteen Liittoon. Ja muistakaa, että HERRAN Uusi Liitto on koko Raamattu. Se on kummatkin, Vanha Testamentti sekä Uusi Testamentti. Jopa HERRA Itse sanoo, että Hän ei ole tullut kumoamaan, mitätöimään Vanhaa Testamenttia. Siksi koko Raamattu oli seillä sisällä JUMALAN Liitonarkissa, JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa. Mutta itseasiassa HERRA Puhui Johanneksen evankeliumissa 6:31, että vaikka tuolloin oli manna-astia ja he saivat leipää Taivaasta mannan kautta, Hän sanoo nyt, että se ei ole Mooses. Voin lukea Johanneksen evankeliumin luvun 6:31. Tämä on, mitä Hän sanoo. Johanneksen evankeliumin luvussa 6:31, Hän sanoo:

31 Meidän isämme söivät mannaa erämaassa, niinkuin kirjoitettu on: 'Hän antoi leipää taivaasta heille syötäväksi'."  

Jae 32:

32 Niin Jeesus sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ei Mooses antanut teille sitä leipää taivaasta, vaan minun Isäni antaa teille taivaasta totisen leivän.

Näet siis, että oli kokonainen maailmankatsomuksen muutos, kun tuo Raamattu oli siellä HERRAN Uuden Liitonarkin sisällä JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa. Miksi? Sillä nyt tuo Raamattu pohjimmiltaan edustaa JEESUSTA. Hän on nyt Elämän Leipä manna-astian sijaan. Tiedämme myös liiankin hyvin, että se edustaa Uutta Liittoa, jonka Hän meille toi. Johanneksen evankeliumista 1:1 eteenpäin, Hän sanoo, alussa oli Sana ja Sana oli JUMALAN tykönä. Joten tuo Raamattu itseasiassa edustaa JEESUSTA KRISTUSTA HERRA Itseään JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa. Kuinka ihmeellistä!

Näette siis hyvin selvästi, että HERRALLA on nollatoleranssi syntiä kohtaan. Ja siksi vakava puhdistus tulee tapahtumaan halki maailman, erityisesti sen Kirkastumisen jälkeen, joka tapahtui täällä. Tämän sukupolven on siis todella tärkeää ymmärtää, että nyt HERRA valmistaa seurakuntaa, ja on syvällisempi keskustelu, joka tapahtuu parhaillaan juuri nyt JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa, koskien MESSIAAN tulemusta. Ja osa jakamista, kun Hän jakoi minulle, koskien Uutta Liitonarkkia. Tämä on osa sitä keskustelua, koskien seurakunnan valmistautumista MESSIAAN tulemusta varten. Siksi näette Kirkkauden; Pilvi on täällä. HERRAN Kirkkaus on täällä valmistamassa seurakuntaa. Miksi? Sillä JEESUS KRISTUS on Kirkastettu. Hän on saattanut Missionsa päätökseen. Ja Hän on nyt tulossa takaisin. Hän tulee takaisin Loisteliasta seurakuntaa varten. Hän ei ole tulossa takaisin saarnaamaan evankeliumia.

Kun HERRA näytti minulle sen Liitonarkin, Hän pohjimmiltaan sanoi, että kerro heille olen tulossa vierailemaan. Olen vierailemassa juuri nyt. Olen tulossa vierailemaan maailmassa Läsnäolossani. Miksi? Koska Liitonarkki kuvastaa JUMALAN Taivaallista Läsnäoloa. Näette esimerkiksi, 1. Sam. 3:3, kun tuo pieni poika Samuel makasi nukkuen sen JUMALAN Liitonarkin vieressä. JUMALAN lamppu ei ollut sammunut. HERRAN Ääni Puhui hänen kanssaan, HERRA Puhui hänen kanssaan siellä. Se HERRAN Arkki on itseasiassa JUMALAN Läsnäolo, JUMALAN Pyhä Läsnäolo. HERRAN Liitonarkki on JUMALAN Valtaistuin. Se on Hänen Valtaistuimensa. Liitonarkki kuvastaa JUMALAN voimaa, auktoriteettia ja tuomiota, JUMALAN vihaa syntiä vastaan. Tästä syystä tässä hetkessä tapahtuu monia asioita. Kun enkeli tuli ja puhui kanssani ja hän meni halki maailman vuonna 2005. Näin paljon raunioita ja kaikkea sitä, mitä näet tänä päivänä maailmassa. Ymmärsin varmasti, että HERRA tulisi puhdistamaan maailmaa.

On enemmän koskien Liitonarkkia, josta tulen jakamaan myöhemmissä keskusteluissa. Sillä JUMALAN Liitonarkki on myös todella voimallinen symboli synnin voittamisesta. Siinä on myös sanoma, kuinka JUMALA voitti synnin JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta. Jos katsot sitä arkkia, jonka Mooses rakensi, joka oli prototyyppi. Tuo arkki auttoi heitä kulkemaan Jordanin halki. Tuo arkki auttoi heitä ottamaan haltuun Jerikon. Tuo arkki auttoi heitä monin tavoin.

Myös tänä aikana tämä Liitto, tämä Arkki, jonka sisällä Hän näytti minulle JEESUKSEN KRISTUKSEN. Se liitto, jonka Hän toi seurakunnalle, ja Veri, jonka Hän vuodatti Armoistuimelle, auttaa nyt myös seurakuntaa astumaan kuolemasta elämään. Joten JUMALAN Valtaistuinsalissa on syvempi keskustelu, josta tulen jakamaan seurakunnalle myöhemmin, jos HERRA suo. HERRA Puhuu hyvin selvästi juuri nyt. Hän sanoo, että JUMALAN arkki on myös tuomio syntiä vastaan. Katsokaa, mitä tapahtui Ashdodissa. Katsokaa, mitä tapahtui Beit Shemesin pojille. Tästä syystä näet tällä hetkellä, että on meneillään totinen puhdistus ja totinen nollatoleranssi synnille.

Haluan lopettaa tämän puhumalla seurakunnalle Keniassa. Seurakunta Keniassa, te olette nyt etuoikeutettuja. Te istutte nyt etuoikeutetussa asemassa. Miksi? Teidän mielenlaatunne, teidän käyttäytymisenne tähden HERRAA kohtaan. HERRA Tuomitsee nyt muita kansakuntia. Näet, kuinka Hän puhdistaa pois syntiä. Miksi? Heidän välinpitämättömyytensä ja tottelemattomuutensa takia, koska he ovat epäonnistuneet tekemään parannuksen. Mutta seurakunta Keniassa, te olette siunattuja. Miksi? Se syy, miksi te olette siunattuja, on se, että esimerkiksi tänään, kun te kaikki katsoitte, miten HERRA käytti Hänen Palvelijaansa tekemään asioita toisella puolella valtamerta: Karibialla, Floridassa ja Teksasissa. Se sai aikaan tässä maassa kansallisen parannuksenteon tänään. Todella monissa seurakunnissa, kaikkialla ihmiset makasivat vatsallaan maassa ja itkivät JUMALAN edessä, kun he katsoivat, kuinka JUMALA Tuomitsi synnin toisella puolella, käyttäen tätä HERRAN Väkevää Profeetta, Väkevintä HERRAN Profeettaa, josta HERRA Itse Sanoi Äänellään, että Hän on kaikista Voimallisin Profeetta, jota Hän on koskaan lähettänyt. Kun seurakunta Keniassa tänään näki, mitä tämä Väkevä Profeetta teki toisella puolella Atlanttia, niin voit itseasiassa sanoa, että Keniassa oli kansallinen parannuksenteon päivä tänään.

Vaikka HERRA ei ole Puhunut Kenian kanssa, niin he jo tekivät parannusta ainoastaan tämän hetken vakavuuden ja JUMALAN Tekojen painoarvon tähden. Mutta aivan kuten seurakunta muualla ympäri maailmaa olisi välinpitämätön tekemään parannusta. Selitän vain yksinkertaisesti, miksi JUMALA osoittaa näin suurta rakkautta seurakunnalle Keniassa. Katsokaa, teidän kuolleenne herätetään henkiin täällä. Juuri nyt alle kaksi viikkoa sitten AIDS on parantunut. Ehkä yli kaksi viikkoa sitten. Ja veri vietiin tutkittavaksi aina Aga Khanin sairaalaan saakka. Suuria JUMALAN rakkauden Tekoja tapahtuu täällä. Tänään juhlitte Mama Rosaa, sitä haisevaa, kuollutta, mätänevää ruumista, joka nousi ylös kuolleista. Juuri nyt suunnittelemme Grand Mega kansallista ylösnousemuksen juhlintaa, JUMALAN suurien tekojen juhlintaa, jotka osoittavat vain rakkautta.

Mutta toisella puolella Hän lyö heitä. Miksi? Sen välinpitämättömyyden tähden. Jopa kansakunnat. Monta vuotta olen yrittänyt tuoda monia kansakuntia tänne. Olen yrittänyt tuoda monia, monia ihmisiä, Pastoreita monista kansakunnista, mutta he eivät ole kyenneet kantamaan mukanaan tätä Sanomaa. Sillä heillä on paljon ennakkoasenteita, ongelmia, he ovat kahlittuina niihin vanhoihin malleihin. Kuitenkin aika Taivaassa on muuttunut. Katsokaa, he ovat tulleet monia vuosia tänne, mutta heidän kansakunnissaan ei ole Herätystä. Kerroin heille, että menkää ja aloittakaa pyhä seurakunta, koska se toinen seurakunta on mätä. HERRA tulee tuomitseman teidät, jos nojaudutte toiseen seurakuntaan. Mutta he eivät tehneet näin. Ehkä muutama heistä teki. Luultavasti Angola, mutta en tiedä, kuinka lähellä he ovat. Minun täytyy monitoroida, kuinka lähellä he ovat tätä Sanomaa.

Mutta Keniassa, kun sanoi teille, että menkää ja perustakaa pyhiä seurakuntia ja annoin ohjeistuksia: pysykää erossa synnistä ja korruptoidusta rahan evankeliumista ja kaikesta tästä. Te uskollisesti menitte ja teitte näin sanatarkasti. Katsokaa nyt, tänään te katsoitte, kuinka HERRA tekee toisella puolella isoja Tuomion asioita, valtavia ja kauhistuttavia. Kun taas tällä puolen Hän siunasi teitä. Joten se on todella kaipuuni, aivan kuten se on kaipuuni muita kansakuntia varten, että Kenia, te kykenette säilyttämään tämän. Tehkää tästä pysyvää. Ja minun kaipuuni muille kansakunnille on se, että teidän tulisi laittaa sivuun kaikki teorianne, kaavanne ja filosofianne liittyen seurakuntaan. Seurakunnassa on uusi järjestys! Kaikki voivat sen nähdä. Teidän tulee ottaa uusi ohjeistus nyt, koska HERRA on jo vienyt minut Valtaistuinsaliin sinne Taivaan Yläsaleihin. Ja siinä edessä Hän esitteli minulle Valtaistuimen paikassa HERRAN Uuden Liitonarkin. Ja Hän on antanut minulle sen ohjeistuksen kansakunnalle tätä hetkeä varten. Joten ette voi sivuuttaa tätä. Ette voi sekoittaa tätä siihen vanhaan kaavaan, joka on vanhentunut ja mätä seurakunnissanne. Teidän tulee ottaa vastaan ohjeistukset. Katsokaa Keniaa, kuinka kaunis Kenia on juuri nyt. He ovat vastaanottaneet ohjeistuksen. Jopa juuri nyt kun puhumme, Keniassa on meneillään Presidentinvaalit, mutta katsokaa, miten HERRA on auttanut ylläpitämään heidän rauhaansa, Hänen kauttaan, joka puhuu kanssanne. HERRAN Väkevä Profeetta yksinkertaisesti julisti rauhan. Joten tästä on etuja, tästä on etuja kansakunnalle.

He aina katsovat Keniaa ja kysyvät, kuinka voisimme olla kuin Kenia? He kirjoittavat minulle, että: Me haluamme tämän saman Herätyksen kuin Keniassa. Mutta teidän täytyy silloin lopettaa se välinpitämättömyys! Teidän täytyy lopettaa oppinne ja oppijärjestelmänne! Olette toisien asioiden ja teiden opeissa. Teidän täytyy lopettaa tuo seurakuntakaavanne, muuten ette tule koskaan pääsemään Kenian tasolle. Katsokaa, siitä saakka, kun Mama Rosa nostettiin ylös kuolleista, Hän on puhunut jo toisista kuolleiden ylösnousemisista, joita on tulossa Keniaan. Ainoastaan hyvistä asioista. Mutta toisella puolella Hän tuhoaa saaria, pyyhkäisten ne pois maailmankartalta. Kuinka sama kieli voi puhua kaksi asiaa?

Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Jos Kenia on luokkahuone, josta muut kansakunnat oppivat, silloin heidän täytyy nöyrtyä. Heidän täytyy yksinkertaisesti nöyrtyä ja oppia tältä seurakunnalta. Toin heitä tänne monien, monien, monien vuosien ajan, jotta he voisivat kopioida Kenialta ja siirtää sen maihinsa. Mutta he menivät takaisin systeemeihinsä toisella puolella. Eikä siellä ole Herätystä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan rakastetut ihmiset. Tulen jatkamaan keskustelua liittyen tähän valtavaan uuteen vierailuun, kun HERRA on vienyt minut Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa, sinne Taivaan Yläsaleihin. Ja esitellyt minulle HERRAN Uuden Liitonarkin edessäni ja antanut minulle ne ohjeistukset kansakunnille tätä hetkeä varten. MESSIAS JEESUS KRISTUS on tulossa. Palatkaa vanhurskauteen, rakkaat ihmiset. Syleilkää pyhyyttä. Voitte nyt elää pyhää kristillistä elämää, joka on niin kaunista, elämää, jolla on auktoriteettia ja merkitystä. Elämää, joka parantaa seurakunnan voimassaoloaikaa, joka poistaa kuolemattomuuden ja tekee seurakunnan kuolemattomaksi. HERRA siunatkoon teitä. Toda, toda. Toda raba.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos HERRAN Sanomasta 17.9.2017. Profeetta Dr. Owuor)

nike air max 90 green

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)