17.3.2020 KORONAVIRUKSEN AHDISTUS JATKUU: KANSAKUNTIEN TULEE TEHDÄ PARANNUS!

Narratiivissa, jonka HERRA on nyt laskenut maan kamaralle, näette todella selvästi, kuinka Puhuin teille ihmiset joitakin vuosia sitten, kun sanoin teille, että olen ollut JUMALAN Valtaistuimella, JUMALAN Valtaistuimen paikassa. Luulen, että jotkut ihmiset eivät ymmärtäneet sitä. JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimella. Jotkut ihmiset saattavat jopa kyseenalaistaa tai ihmetellä. Ja että olen nähnyt neljän Ratsumiehen vapauttamisen ja erityisesti tässä tapauksessa Apokalypsin neljännen Hevosen Ratsumiehen vapauttamisen. Puhuin tämän. Mutta näette nyt sen kuoleman pelon ja kauhun, jonka hän vapauttaa maan kamaralle, tämän näette kirjoitettuna Raamattuun. Tämä on se, mikä tulee ulos. Tämä on siis valtavaa aikaa, tämä on todella shokeeraavaa aikaa, jolloin HERRA lopulta etsii huomiota. Hän Sanoo, että Hän tulee saamaan maan asukkaiden huomion, halusivat he tai eivät. Toinen loi toisen. Joten eräänä hetkenä tämän sukupolven tulee ymmärtää ja tunnistaa, että se on HERRA, joka heidät loi.

 

Joten tämä on hyvin hyvin vakavaa aikaa seurakunnan historiassa. Sillä näette raportit, näette nyt New York Cityssa he ilmoittavat, että seuraavien 48 tunnin aikana he saattavat sulkea 8 miljoonaa asukasta niin kutsutussa Isossa omenassa, joka ei koskaan nuku, kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Joten viimein he sanovat, että seuraavien 48 tunnin sisällä, he tulevat tekemään päätöksen ja mahdollisesti sulkemaan sen. Sillä tapausten määrä nousee. Joten seuraavien 48 tunnin sisällä, he juoksevat ja varoittavat. New Yorkin pormestari sanoo, että hän tulee sulkemaan New York Cityn. Mutta kaikissa muissa paikoissa, Keniassa täällä, Tansaniassa, kaikkialla. Mutta jopa kaikista pahimmin lyöty on Eurooppa. Katsokaa, mitä tapahtuu Madridissa! Sotilaat ovat kaduilla. Sotilaat pysäyttävät kenet vain; kävelet siellä ympäriinsä ja he pysäyttävät ja kysyvät sinulta: Minne olet menossa?

 

Se pelkkä kuoleman kauhu, joka on vapautettu. Joten HERRA on etsinyt maan asukkaiden huomiota. Ehkä luulitte, että tämä on Yksi, joka laulaa vain suloista laulua, luulitte, että hän lauloi suloista rakkauslaulua ja soitti hyvää soitinta, mutta HERRA Puhui kansakunnille. Joten nyt näyttää siltä, että Hän on päättänyt, että Hän ei tule antamaan periksi ennen kuin he kuuntelevat näitä Kahta Profeettaa. En halua Puhua tulevaisuudesta, siitä, mitä olen nähnyt. Haluan uskoa, että kansakunnat tekevät parannuksen. Sillä muistan soittaneeni livenä radioon ja antaneeni profetian siitä, kuinka ihmiset avaavat ikkunoita ja he pelkäävät avata ikkunoitaan, he sulkevat ikkunansa. Sillä tuuli tuo tartunnan. Tuuli tuo sen. Se on kyllästänyt ilman kaikkialla. On siis kauhu. Ihmiset pelkäävät. HERRA laittoi minut jo sinne, elin tuon tulevaisuuden päivän.

 

Mutta on ollut myös mustamaalausta. Vaikka HERRA Puhuu heille, nostaen rampoja, Kirkkaus tullen alas Taivaasta auringon lävitse ja asettuen pääni ylle, osoittaen koko maailman sanoen: Hän on se! Menkää hänen luokseen! Hän on yhdistettynä Taivaaseen. Hän on yhdistettynä Taivaasta, Hän on ylhäältä täältä. Hän tulee johdattamaan teitä ja antamaan teille ohjeistuksen tulemaan pääsemään sisälle Taivaaseen! Mutta se postmodernismi, se mukavuus tässä maailmassa. Ihmiskunta oli niin mukavasti. He olivat "asettuneet" ja "saapuneet". He ignoorasivat ja sivuuttivat HERRAN. Katsokaa sitä raamatunjaetta, jonka luin tänä iltana. Joka aamu hyvin aikaisin, heräsin hyvin aikaisin. Herätin heidät hyvin aikaisin ja innokkaasti lähetin heidät luoksenne hyvin aikaisin aamulla. Raamattu sanoo, että hyvin aikaisin Minä olen lähettänyt teidän tykönne profeettani, mutta te ette kallistaneet korvianne heidän puoleensa, ettekä kuunnelleet, ette kiinnittäneet huomiota, ette alistuneet.

 

Nyt Katsokaa, kuinka koko maailma, lopulta he ovat pysäyttäneet koko maailman pysähdykseen, nämä Kaksi Profeettaa. Se on pahempaa, että he antoivat profetian noin viiden vuoden päässä ja postasivat sen julkiselle paikalle, postaten sen YouTubeen julkiselle paikalle. Joten kaikilla on mahdollisuus, oli mahdollisuus. Ja he lähettivät sen livenä tässä radiossa täällä. Tämä on siis valtavaa aikaa. Joten viimein kansakuntien täytyy tehdä parannus. Heidän täytyy tulla näiden Kahden Profeetan luo. Mutta he eivät mahdollisesti edes saavuta, heillä ei mahdollisesti ole edes välineitä saavuttaa. Sillä maailma on sulkeutumassa. Kaikki kansakunnat sulkevat rajojaan. Kenia on sulkenut rajansa jokaiselle maalle, jossa on virus. Joten ette voi edes tulla luokseni. Ette voi tulla ja konsultoida HERRAA enää. Tämä on uskomaton hetki.

 

Tämän näimme. Teidän on täytynyt nähdä tämän tulevan pitkän aikaa jo. Sillä HERRA anoi maan asukkaita todella pitkän aikaa, käyttäen näitä Kahta Profeettaa monien vuosien ajan! Mutta jokainen seurakunta, jokainen seurakunnan johtaja, jokainen ihminen kallistui mustamaalaukseen. Kuinka uskallatte mustamaalata häntä, jonka luo JUMALAN Pilvi tulee. Näette, katsokaa Jeesus on HERRA -radion (www.jesusislordradio.info) nettisivuja. Hän saarnaa, hän on Parantumiskokouksessa Keskuspuistossa ja tämä nainen, jolla oli yllään punainen, hän ontui ja kolumni lisättiin jalkaan ja se vahvistettiin ja hän pitelee käsissään kainalosauvaa ja juhlii tuota parantumista. Ja JUMALAN Pilvi tulee alas Taivaasta Pilarina, kolumnina ja peittää hänet livenä videolla. Kuinka voitte mustamaalata tätä henkilöä?! Kuinka voitte mustamaalata?!

 

Teidän tulisi olla hälyytettyjä, teidän tulisi olla hirveän paljon hälyytettyjä! Teidän tulisi itkeä, kun näette tämän! Luen Raamattuani tässä shokissa! Ettekö ole hälyytettyjä, kun heitä on yhtäkkiä Kaksi, heitä on Kaksi kävelemässä. Kuinka ette ole hälyytettyjä?! Luen Raamattua kädelläni, vasemmalla profeetallisella kädelläni! Luen Raamattua! Ettekö muka ole hälyytettyjä, että yhtäkkiä on Kaksi Profeettaa?! Yksi on suurempi kuin toinen ja hiukan pidempi. Näitte tämän olevan tulossa! Maan asukkaat, he näkivät tämä olevan tulossa! He antoivat profetian heinäsirkkojen vitsauksesta. He kutsuivat JAHVEN, ja JAHVE tuli alas, aivan kuten Hän teki Vanhassa Testamentissa, ja te ette olleet vieläkään hälyytettyjä!? Eih! Kuinka paatuneita sydämiä! Olen shokissa, että ette ole hälyytettyjä! JUMALAN Kirkkaus tulee valkoisena Pilarina alas Taivaasta ja auringon lävitse ja asettuu päälaelleni. Ja kun saarnaan siellä ja otan vastaan todistuksia, kun rammat ovat kävelleet, sokeat ovat nähneet, kuurot ovat kuulleet, mykät ovat puhuneet, kolumneja on lisätty jalkoihin, kasvaimia on kuivunut pois, syöpiä on kuivunut pois, HIV-Aids on kuivunut pois! Ja nauhoitatte Pilven Pilarin pääni yllä! Livenä livenä livenä, liikkuen pilvien halki tällä tavoin taivaalla ja asettuen pääni päälle.

 

Ja ette ole vieläkään hälyytettyjä?! Ette ole vieläkään tehneet parannusta! Ette ole vielä juosseet heidän luokseen ja sanoneet: Pyydämme anoen, mitä HERRA on Puhunut? Kaikki näkivät tämän olevan tulossa. Katsokaa, kuinka kuolema on iskenyt maailmaan! Kuoleman kauhu! Nyt ette voi tulla kansakunnistanne. Jopa kaikista vanhimmat pastorit Usassa, Euroopassa, vaikka haluaisittekin, te ette voi tulla! Te ette voi tavata minua! Teidän ei sallita edes tulevan Keniaan, sillä minkään maan, missä on virus, ei sallita tulevan tähän maahan juuri nyt. Katsokaa tätä! Kaikki näkivät tämän tulevan. He näkivät tämän olevan pitkän aikaa tulossa.

 

Se välinpitämättömyys. Tottelemattomuus. Olin Italiassa pitkän aikaa. Menin sinne melkein viisi kertaa, Napoliin, menin kaikkiin, useimpiin paikkoihin, menin Reggio Emiliaan, menin Palermoon. Menin Italiaan, olin siellä. Olin Espanjassa. Katsokaa sitä tilannetta Madridissa, he ovat laittaneet sotilaita kaduille. Olin Barcelonassa ja Sanoin heille: Tehkää parannus Espanja! He olivat tietoisia, että olin siellä. Jopa radio-asema haastatteli minua, he haastattelivat minua. Menin Brasiliaan. Kaikki, mitä sain, oli mustamaalaus. Kuinka uskallatte mustamaalata ketään tämän luontoista!? Heitä on yhtäkkiä Kaksi. Yhtäkkiä hän kutsuu JAHVEN Pilven alas, ja JAHVE tulee alas teltan ylle. Yhtäkkiä hän saarnaa ja valkoinen Pilven Pilari on korkea koko matkan Taivaasta saakka.

 

JUMALA Puhuu, että: Katsokaa, hän on alhaalla maailmassa täällä! Katsokaa, hän on se, jonka luokse teidän tulee mennä! Katsokaa, hän on se, jonka Raamattu lupasi, joka valmistaa tien MESSIAALLE. Kuinka teistä tulee liian kiireisiä New York Cityssä, Los Angelesissa, Chicagossa, tuulisessa kaupungissa, Indianapolisissa, Denver Coloradossa, Toronto Kanadassa, Montrealissa, Helsingissä, Tampereella? Ja sanotte, että olette niin kiireisiä. Tukholmassa. Olette liian kiireisiä. Kuinka voitte sanoa, että olette liian kiireisiä tämän kaltaiselle Sanansaattajalle, jollaista ei ole koskaan ennen nähty maan kamaralla!? Nyt katsokaa, kuinka he ovat iskeneet maata!

 

Nyt kaikkien tulee tehdä parannus, jotta HERRA toisi heidät väliin! Että HERRA edes sallisi minun tulevan väliin, kaikkien tulee tehdä parannus! JUMALA ei ole mikään vitsi! JUMALA ei vitsaile! Eih! Mikä on vialla? Mikä on se ongelma? Nyt katsokaa, kuolleita ruumiita kasattuna Italiassa. Kuolleita ruumiita kasataan ruumishuoneen edessä, kasaten niitä seurakunnassa. Katsokaa Espanjaa! Katsokaa Usaa! New York Citya yksin. Yli 1000 tapausta ja etenee. Katsokaa, kuinka koko maailman kartta on värjättynä punaiseksi! Sanoin, että MESSIAS on tulossa! Toin hyvät uutiset rakkaudesta käsin, että ollaan pyhät! Tehkää parannus synnistä, MESSIAS on tulossa! HERRA toi evankeliumin hyvyyden teille, nostaen rampoja maasta, avaten sokeita silmiä teidän läsnäolossanne, parantaen HIV:n, avaten kuuroja korvia, he ovat nyt ylä-asteella. Jotkut heistä ovat nyt opettajia. Täysin kuuroja, jotka olivat kuurojen koulussa, heidän korvansa avautuivat ja he menivät normaaliin kouluun, he ovat nyt päässeet koulusta, he ovat nyt opettajia. Mitä ette sitten ymmärtäneet?!

 

Katsokaa Eurooppaa nyt! Ensimmäistä kertaa Eurooppa on sulkemassa oviaan. Kansakunnat tehkööt parannuksen! Tällä kertaa teidän tulee tehdä parannus! Ja periksi antamattomasti tuoden Hallavan Hevosen Ratsumiehen kohtaamaan kanssani, saaden minut ymmärtämään, että Missio on käynnissä. Odottakaa ja nähkää se Sanoma, jonka tulen antamaan tänä tulevana sunnuntaina. Silloin ymmärrätte, että kansakuntien täytyy tehdä parannus! Niiden todella täytyy tehdä parannus! Kaikkien tulee tehdä parannus ja kääntyä JEESUKSEN luo yksin! Yksin. Ei ole toista tietä. Vain JEESUS on Elämä. Hän on Tie ja Elämä. Totisesti, nyt HERRA on saanut maailman kiinni. Ihmisten tulee tehdä parannus ja kääntyä pyhyyteen! Jopa seurakuntien Usassa, heidän tulee tehdä parannus nyt! Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne? Todah Shalom.

 

17.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info
 
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)