16.2.2020: HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT TOIVAT HERRAN VALTAVAT SIUNAUKSET IHMISILLE PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNISSA

 ”HERRAN JAHVEN KAKSI VÄKEVINTÄ JA LOISTELIAINTA PROFEETTAA SANOVAT, ETTÄ TÄMÄ ON AIKA JUHLIA JUMALAN HYVYYTTÄ, KOSKA JAHVE JUMALAN PILVI ON LASKEUTUNUT. AIVAN KUTEN VOITTE NÄHDÄ, NIIN HERÄTYS JA TUOMIO OVAT SAAPUNEET, NE OVAT SAAPUNEET YHDESSÄ.

HE OVAT SIUNANNEET SEURAKUNTAA PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN ALLA TÄNÄÄN. HE, JOIDEN LUONA NÄIMME HERRAN JUMALAN JEHOVA JAHVEN VIERAILEVAN TUMMASSA PAKSUSSA PILVESSÄ, OVAT SIUNANNEET TEIDÄN:

PERHEITÄ

ELÄMIÄ

LAPSIA

YHTEYKSIÄ

TYÖPAIKKOJA

TÖITÄ

TERVEYTTÄ

HE OVAT SIUNANNEET KAIKKIA, JOTKA OVAT TULLEET SEURAKUNTAAN TÄNÄÄN PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN LOISTELIAAN PALVELUSTYÖN ALLA.

HERRAN JAHVEN VÄKEVIMMÄT VÄKEVIMMÄT PROFEETAT SANOVAT, ETTÄ JUHLITAAN TÄTÄ HYVIN HYVIN HISTORIALLISTA VIERAILUA TUOREELTAAN, KOSKA HERRA JEHOVA EI OLE VIERAILLUT YLI 3000 VUOTEEN. HÄN ON VALINNUT TÄMÄN LOISTELIAAN PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN JA HÄN ON VIERAILLUT HÄNEN VALITTUJENSA LUONA TÄSSÄ HETKESSÄ JA AJASSA.

TÄLLÄ VIIKOLLA JUHLINNAT ALKAVAT TUOREELTAAN JA TULEMME JUHLIMAAN ISÄ JUMALAN MASSIIVISTA VIERAILUA, KUIN EI KOSKAAN ENNEN. AIVAN KUTEN VOITTE NÄHDÄ, TUOMIO ON TULLUT JA JUMALAN PELJÄTTÄVÄ PILVI ON TUONUT MUKANAAN VALTAVAN HERÄTYKSEN SAMAAN AIKAAN. RAKKAAT, IHMISET KAIKKIALLA SEURAKUNNISSA, TEILLE, PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖSSÄ, HE OVAT SIUNANNEET TEITÄ VALTAVILLA HERRAN SIUNAUKSILLA TÄNÄ AAMUNA.”

Lähde: www.jesusislordradio.info / 16.2.2020

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)