15.2.2020 PROFETIA LÄÄKÄRISTÄ, JOKA TULEE LEVITTÄMÄÄN KORONAVIRUSTA TIETÄMÄTTÄÄN JA PANIIKISTA, JOKA KASVAA – KANSAKUNTIEN ON TEHTÄVÄ PARANNUS!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Hän Puhui Kahden merkittävän Palvelijansa kanssa Ilmestyskirjasta, Palvelijoiden, jotka juuri nyt käyvät edellä ja valmistavat loisteliasta voideltua Tietä KUNINKAAN MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Tässä keskustelussa, joka HERRALLA oli kanssani, kalliit ihmiset, HERRA Puhui tämän hetkisestä koronavirus-vitsauksesta maailmassa. Tässä keskustelussa liittyen koronavirus-vitsaukseen, HERRA näytti minulle ja vei minut paikkaan ja näin paniikin. Vakava paniikki on tulossa muodostumaan. Totinen paniikki on tulossa kehittymään. Tulee olemaan paniikki. Tässä paniikissa lääkärit, yksi lääkäreistä oli kontaktissa koronaviruksen kanssa, hirvittävän koronaviruksen, tietämättään.

 

Tämä lääkäri meni eteenpäin ja oli tekemisissä perheensä kanssa ja monien muiden ihmisten joka puolella elämänsä varrella, ainoastaan ymmärtääkseen, että hän oli kontaktissa koronaviruksen kanssa sairaalassa, kun hän hoiti potilaita siellä klinikalla. Potilaita otettiin sisälle ja luulen, että tuo lääkäri hoiti heitä tavallisina potilaina, joita hän hoitaa päivittäin. Se oli todellinen shokki, että hän oli ollut kontaktissa tuossa tapahtumasarjassa kuolettavan valtavan hirvittävän koronaviruksen kanssa, joka on hyvin kuolettava, pyyhkäisten maailman halki juuri nyt.

 

Siellä oli suuri paniikki, suuri paniikki, joka muodostui, oli totinen paniikki, kun kaikki saivat selville, että hän oli ollut kontaktissa koronaviruksen kanssa ja hänen koko perheensä sai tartunnan ja monet muut ihmiset supermarketeissa ja missä tahansa, niissä paikoissa minne hän meni ja söi siellä, joiden kanssa hän oli tekemisissä, jutteli, vieraili. Se oli melkoinen tilanne. Joten tulee olemaan tilanne päällä liittyen koronavirukseen. Tämä tarkoittaa, että monet muut lääkärit tulevat nyt saamaan tartunnan. Oli suuri paniikki sairauden tähden. Oli vakava paniikki. Monet ihmiset olivat peloissaan, että olivat olleet tekemisissä viruksen kanssa.

 

HERRA pyytää parannuksentekoa. HERRA JEHOVA pyytää parannuksentekoa. Hän pyytää maailman kansakuntia tekemään parannuksen ja olemaan pyhiä ja vastaanottamaan JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrakseen ja Vapahtajakseen. MESSIAS on tulossa. HERRA pyytää parannuksentekoa. Hän pyytää, että ihmiskunta tekisi parannuksen, kääntyisi pois synnistä, vastaanottaisi evankeliumin, vastaanottaisi JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrakseen ja Vapahtajakseen ja olisi aidosti ja kunnolla uudestisyntynyt. MESSIAS on tulossa. HERRA pyytää parannuksentekoa. Nämä ovat valtavia aikoja, vaarallisia aikoja maan kamaralla. HERRA JEHOVA pyytää parannuksentekoa, että ihmiskunta tekisi parannuksen.

 

Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Sotajoukkojen HERRA on näyttänyt minulle MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. HERRA pyytää maailman kansakuntia tekemään parannuksen ja kääntymään pois epäjumalanpalvonnasta; hinduismista, jonka näette, islamista, ja kaikista muista uskonnoista. Ja tulemaan JEESUKSEN luokse ja vastaanottamaan JEESUKSEN Herrakseen ja Vapahtajakseen, ja tekemään parannuksen siitä epäjumalanpalvonnasta, jotta he eivät joutuisi kadotukseen, vaan saisivat nähdä Taivaan loisteliaan kirkkaan ikuisen Valtakunnan, JUMALAN Valtakunnan. Aika on juossut loppuunsa.

 

Tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois seksuaalisynnistä, idän uskontojen epäjumalanpalvonnasta, seksuaalisesta himosta, huumeriippuvuudesta, aborteista, moraalittomuudesta, valheista seurakunnassa, vääristä profeetoista, valheapostoleista. JUMALA KAIKKIVALTIAS on vieraillut. Juuri nyt Hän on etualalla, etulinjassa, esittelemässä Hänen Kahta Valtavaa Profeettaansa Ilmestyskirjan luvusta 11, joten tehkää parannus! JUMALA KAIKKIVALTIAS pyytää parannuksentekoa. MESSIAS on tulossa! Kiitos.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 15.2.2020 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)