1.3.2020 TIUKKA VAROITUS PITÄÄ VÄLIMATKAA HERRAN PELJÄTTÄVIMPIIN PROFEETTOIHIN (OSA 2)

Siunatut ihmiset, uudestaan toistan tässä, tämän valtavan julistuksen ja julkilausuman vakavuuden ja painoarvon tähden, toista tässä, että tämä on hyvin hyvin sensitiivistä aikaa, aivan kuten voitte kaikki nähdä. Tämä on äärimmäisen todella kriittistä aikaa seurakunnan historiassa. HERRA on nyt sallinut minun avata hiukan enemmän ja jopa keskustella olennoista JUMALAN Valtaistuimen ympärillä, heistä, jotka puhuvat kanssani tällä Missiolla, sekä myös Tuomioista, joita JUMALA ohjeistaa, kun Hän lähettää heidät puhumaan kanssani. Ja Ratsumiehistä, joista profetoin halki maapallon, halki monien kansakuntien, kun menin halki koko maapallon profetoiden neljän Apokalypsin Ratsumiehen vapauttamisen. Nyt näette sen materialisoitumisen, sen täyttymisen. Ja sinettien murtamisen jokaisessa tapahtumassa, kun seisoin JUMALAN Valtaistuimen sisällä. Muistakaa, siellä, missä neljä Elävää olentoa ovat, se on Valtaistuimen kaikista sisäisin osa, minne kukaan voi päästä.

Sen tähden KARITSA edessäni mursi sinetit ja lähetti Elävät olennot ohjeistamaan sekä Ratsumiehet, ja menin kaikkialle maailmaan hälyttämään teitä ihmiset, että KARITSA on murtanut tämän sinetin, Hän on nyt murtanut toisen sinetin, toisen sinetin. Jos muistatte todella hyvin, menin kaikkialle maailmaan. Mutta nyt HERRA on sallinut minun jakavan jopa hiukan enemmän, kuin tein perjantaina. Kuvaillen jopa kolmatta Elävää olentoa hiukan enemmän, enemmän, paitsi sen osan, jonka HERRA jätti vain heille, jotka pääsevät sisälle sinne. Nuo olennot, tämä on nyt JUMALA siellä sisällä, tämä on nyt, missä JUMALA on. Sen tähden Sanon, että ohjeistus tulee läpi, miten HERRA on nyt sallinut minun keskustelevan siitä kanssakäymisestä. Tuon ohjeistuksen vastaanotin Hänen Valtaistuinsalistaan, KARITSALTA itseltään, kun ISÄ JUMALA lähetti KARITSAN murtamaan sinetit ja vapauttamaan Ratsumiehet neljän Elävän olennon kautta, jotka ovat tekemisissä ja puhuvat kanssani.

Nyt, tämä on todella sisäpiirikeskustelu, hyvin kypsä keskustelu tälle sukupolvelle. Mutta ei ole aikaa, joten teidän tulee nopeasti kypsyä ja pystyä ottamaan kiinni tästä keskustelusta. Olette hyvin tietoisia, että olen kutsunut ISÄ JUMALAN ja Hän on tullut luokseni Kisumussa 22. joulukuuta. Joten ymmärrätte, että siitä hetkestä lähtien mennen eteenpäin, asioiden tulee olla eri tavalla maailmassa. Joten vastaanottakaa ohjeistus, koskien MESSIAAN tulemusta, vastaanottakaa JEESUS KRISTUS, uskokaa evankeliumi ja olkaa pyhät, eläkää pyhää kristillistä elämää. MESSIAS on tulossa! Älkää välittäkö mustamaalaajista. Katsokaa vain heidän paikkaansa. Katsokaa heidän paikkaansa ja katsokaa, mitä heille tulee tapahtumaan. Mutta nyt te, jotka olette kuuliaisia, yksinkertaisesti vastaanottakaa vain ohjeistus, olkaa uudestisyntyneitä ja valmistautukaa! Sillä voitte huomata, että maailma ei ole koskaan ollut tällä tiellä ennen. Ja voitte huomata, että asiat tulevat menemään pahemmiksi.

En saata odottaa perjantaita valitun Piispojen joukon kanssa, jotka Vanhempi Arkkipiispa tulee valitsemaan ja tuomaan tänne, Vanhemmat Piispat. Ja siirtymään ensimmäisestä sinetistä toiseen sinettiin ja edistämään keskustelua, joka minulla on ollut ISÄ JUMALAN kanssa ja KARITSAN kanssa JUMALAN Valtaistuimella, JUMALAN Valtaistuimen sisällä. Nyt, kun Hän on sallinut minun avaavan hiukan enemmän, koskien tätä todella valtavaa levittäytymistä ja JUMALAN profeetallista aikajanaa. Joten MESSIAS on tulossa. Uudestaan, kun JUMALAN Pilvi laskeutui ja tuli alas ja kruunasi pääni Kisumussa, missä seisoin siinä teltassa ja asetti Hänen kruununsa, Hän itse kruunasi nämä Kaksi Profeettaa, sen olisi kuulunut saada aikaan tarpeeksi suuren hälytyksen jokaiselle teistä siinä mittakaavassa, että olisitte juosseet pakoon ja alkaneet valmistamaan tietä.

Asiat tulevat olemaan hirvittäviä maailmassa. Voitte nähdä Etelä-Koreassa tänään 560 tapausta on lisätty ja lapsi on saanut tartunnan. Voitte nähdä Usassa ensimmäisen kuoleman. Näette monissa maissa, uusissa maissa, Hollannissa, missä, Slovakiassa, missä vain. Näette, kuinka leviäminen on jatkuvaa. Joten HERRA on todella vakavissaan.

Mutta uudestaan, haluan varoittaa teitä tässä. Pitäkää akselinne hyvin selvänä! Pitäkää välimatkanne kaukana! Yaya Kilimani, kuka tahansa se onkaan, pitäkää välimatkanne kaukana! Älkää välittäkö maailmanlaajuisesta mediasta, he haluavat haastattelun tämän valtavan levittäytymisen tähden. Mutta tämä on ohjeistettu JUMALAN Valtaistuimelta. Muistakaa, nämä eivät ole teidän veljiänne. Muistakaa, tämä on se sama Profeetta, joka tappoi yhden neljäsosan maapallon populaatiosta. Olen nähnyt tuon tapahtuman. Joten pyydän anoen, vaikka he nostivatkin maasta rampanne, avasivat sokeidenne silmät, avasivat kuurojenne kuurot korvat, rakastaen teitä, siunaten teitä, niin pyydän anoen, olkaa todella varovaisia! Nämä eivät ole teidän Ystäviänne.

MESSIAS on tulossa. HERRA tulee paljastamaan heitä, Hän alkaa paljastamaan heitä sellaisella tavalla, että tulette juoksemaan pakoon. Te pystyitte huomaamaan jo, te tiesitte tämän jo, te näitte tämän tulevan. Jopa pienin lapsi tiesi, että tämä olisi tulossa, että se tapa, jolla asiat kehittyivät, se tulisi olemaan peljättävää. Nämä ovat Valtaistuimen Sanansaattajat. HERRA auttakoon teitä. MESSIAS on tulossa. Kiitos Todah.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)