1.3.2020 PROFETIA: VALTAVA PARANTUMISKOKOUS TULOSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM Väkevä Taivaan JUMALA, Hän, joka Vieraili hiljattain Hänen Valtavassa Kirkkauden Pilvessään, joka Vieraili ainoastaan tuhansia vuosia sitten, ennen kuin seurakunta synnytettiin, ennen kuin Raamattu kirjoitettiin. HERRA JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, uudestaan, Hän vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa. Sitten HERRA JEHOVA, Hän otti Elämän puun Lehtiä oikealla Kädellään ja sitten Hän ojensi ne minulle, ja sitten näin ne JAHVEN Kaksi Profeettaa palvelevan maailmassa. HERRA on siis antanut minulle todella voimalliset, kukoistavat, hyvin kukkivat ja terveet Elämän puun Lehdet. Ne ovat kukkineet kädessäni todella todella historiallisella tavalla.

 

Sitten näen paljon parantumisia, joita tapahtuu. Rammat nousevat ylös ja kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät kielet vapautetaan, halvaantuneet nousevat ylös ja kävelevät, he, jotka ovat vuoteenomia, joilla on selkäytimen tuhoutumaa ja vammoja, nousevat ylös täysin ennallistettuina ja terveeksi tehtyinä, haavaumat kuivuvat, aivoperäisiä sairauksia, he, joilla on psyykkisiä sairauksia, sisäelintauteja, verisairauksia, sydänsairauksia, maksasairauksia, pernoja, sisäelinsyöpiä, leukemia kuivuu pois. On todella suuri Voitelu, jonka HERRA on asettanut Hänen Kahden Palvelijansa ylle tänä hetkenä, kun Puhumme.
 
HERRA JEHOVA on tuonut minut Hänen Valtaistuinsaliinsa. Tämä on todella todella voimallinen hetki seurakunnan historiassa, jolloin HERRA tekee tämän. Kun Hän on nyt vihdoin sallinut minun Puhuvan kanssanne jälleen, koskien tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalissa, tapahtumat, joista olen profetoinut maailmanlaajuisesti halki maapallon; neljän Apokalypsin Ratsumiehen vapauttaminen, ja kuinka profetiat tapahtumista, jotka kaiverrettiin JUMALAN Kirjakääröön Taivaassa, kun JUMALAN KARITSA mursi sinetit. Menin kaikkialle maailmaan antaen nuo profetiat, profetian neljän Apokalypsin Ratsumiehen vapauttamisesta. Kuinka ne nyt alkavat levittäytymään maan kamaralla; koronavirus on käynnissä, heinäsirkat, raamatulliset heinäsirkat ovat meneillään. Ja kaikki ne muut vitsaukset, jotka HERRA on Puhunut käyttäen häntä, joka Puhuu kanssanne. Vielä peljättävimpiä. Ja se Sanoma, jonka Hän kuvailee seurakunnalle, Sanoma, jonka Hän heijastaa HERRAN huoneeseen. Joten tämä on todella mahtavaa aikaa, jolloin olla uudestisyntynyt.

 

Tiedän, että meillä oli keskustelu viime perjantaina, kun HERRA salli minun tulla luoksenne livenä radiossa niistä juhlinnoista, mega mega mega juhlinnoista, jotka ovat meneillään täällä. Tällä viikolla meillä tulee olemaan myös grand mega juhlinnat. Muistakaa, että juhlimme tauotta. Sillä tämä on historiallinen Vierailu. HERRA on asettanut hyväksynnän sinetin Hänen Palvelijansa ylle. HERRA on roskannut muut teologit maailmassa. Hän on tehnyt todella selväksi, että tämä on se tie, tämä on Minun Palvelijani, ei ole toista! Hän on tullut esille todella todella selvästi identifioimaan ja kruunaamaan; näet tuon Kirkkauden seisovan teltan yläpuolella. Ja HERRAN Palvelijat saarnaavat, saarnaan siellä sisällä ja ihmiset istuvat ja sitten teltan yläpuolella Hän on nyt kruunannut tämän Palvelijan omalla Kirkkaudellaan teltan yläpuolella tuolla tavoin. Mahtavaa mahtavaa aikaa!

 

Tulee siis olemaan Parantumisvoitelu, joka on tulossa. Rammat alkavat kävellä jopa ennen tuota Parantumiskokouksen päivää. Sillä juuri nyt näette, kuinka olemme keskittyneet näihin mega juhlintoihin, jotka ovat meneillään. Ja toinen joukko Piispoja kutsutaan tänä tulevana perjantaina. Suuret suuret juhlinnat, jotka jatkuvat 06 aamuun saakka. Tiedän, että HERRA johtaa minut uudestaan alkamaan avaamaan enemmän. Aivan kuten kuulitte perjantaina, nyt HERRA on sallinut minun avaamaan syvemmin asioita, joita en ole voinut keskustella, koskien JUMALAN Valtaistuinsalia. Alan avaamaan muutamia asioita, koskien JUMALAN Valtaistuinsalia ja sitä todella läheistä suhdetta, joka tällä Palvelijalla, joka minulla on neljän Elävän olennon kanssa JUMALAN Valtaistuimen luona, JUMALAN Valtaistuimen keskellä ja siitä todella todella kiinteästä suhteesta, joka minulla on, joka tällä Palvelijalla on MESSIAAN kanssa, JUMALAN KARITSAN kanssa, joka istuu Valaistuimen keskellä.

 

Ja kuinka KARITSA murtaa sinetin ja Hän vapauttaa minulle yhden neljästä Elävästä olennosta, vastaavan niistä ja sitten vastaava Ratsumies vapautetaan, tullen ulos tuosta Valtaistuimen paikasta. Sitten tuona hetkenä vapautan hänet, kun hän juoksee maailmaan. Sitten tulen takaisin lyömään maailmaa asiaankuuluvalla julistuksella ja ilmoituksella Taivaasta, joka vastaa sitä Apokalypsin Ratsumiestä. Nyt HERRA on sallinut minun tulevan esille hiukan avoimemmin, koskien jotakin näistä asioista. Tulemme jatkamaan tänä tulevana perjantaina, kun tulen luoksenne toivottavasti, miten HERRA sallii livenä radiossa. Mutta nyt Hän on vienyt minut Valtaistuinsaliinsa ja Hänen oikea Kätensä on poiminut voimallisia Elämän puun Lehtiä ja asettanut ne käteeni. Sitten ne kukkivat ja näin JAHVEN Kahden Profeetan palvelevan maailmassa.

 

Joten tämä tarkoittaa, että jo ennen, ennen Parantumiskokousta, joka tulee tapahtumaan tänä vuonna, emme tiedä minä kuukautena. Sillä meidän tulee ensin noudattaa Kiitosjuhlaa. Mutta on tulossa mega mega super loistelias kaikista historiallisin Parantumiskokous maan kamaralla siitä saakka, kun maailma luotiin, se tulee tapahtumaan tässä maassa. Päivämäärä tullaan ilmoittamaan. Se tulee tapahtumaan 28. maaliskuuta jälkeen, jolloin meillä tulee olemaan tämä mega mega super kansallinen julkinen luento Jomo Kenyattan Maanviljelyn ja teknologian yliopistossa. Olemme jo vastaanottaneet tietoa hallitukselta, että he ovat kentällä, sillä he tietävät, että tämä tulee olemaan todella todella massiivinen. He tulevat olemaan täysillä mukana ja valmistautuneita. Mikä mahtava kansakunta! Mikä siunattu kansakunta, joka tunnustaa HERRAN, kansakunta, jonka JUMALA on HERRA. Kuinka siunattu maa! Edesauttaen evankeliumia, ihmisten sielujen muuttumista.

 

Joten tulee olemaan suuri Kokous, julkinen luento, joka tulee tapahtumaan 28. maaliskuuta Jomo Kenyattan Maanviljelyn ja teknologian yliopistossa. Kaikki yliopistot tulevat ajamaan sisään sinne busseillaan. Tiedän, että se tulee olemaan avoin kaikille ihmisille. Se tulee olemaan suurin Kokous Kisumun jälkeen, sen grand mega super loisteliaan ISÄ JUMALAN itsensä Vierailun jälkeen, kun Hän tuli luokseni tuona 22. joulukuuta vuonna 2019. Mutta tiedämme todella hyvin, että HERRA on vienyt minut Hänen Valtaistuinsaliinsa. Nyt Hän on ojentanut Lehtiä Elämän puusta käteeni ja ne kukoistivat aivan kuin valtava puutarha. Joten tulee olemaan paljon parantumisia jopa ennen tuota mega odotettua super loisteliasta grand Parantumiskokousta, joka tulee tapahtumaan tänä vuonna.

 

Tämä on siis mahtavaa aikaa olla uudestisyntynyt, vaeltaa aina vanhurskaudessa. Sillä kuten olette kuulleet tänä perjantaina, aika on ohitse! MESSIAS on tulossa! He, joilla on korvat, olkoot kuuliaisia HERRAN Sanoille. Sillä JUMALAN Valtakunta on tullut lähelle. Todah Shalom.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

 

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)