1.3.2020 PROFETIA: TIUKKA VAROITUS PITÄÄ VÄLIMATKAA HERRAN PELJÄTTÄVIMPIIN PROFEETTOIHIN

Siunatut ihmiset, aika nyt on noin 19.09 Itä-Afrikan aikaa. Halusin vain antaa näkökantani liittyen varoitukseen, joka on nostettu aamusta lähtien, koskien seurakuntaa Yayassa ja kaikkia maailmanlaajuisesti itseasiassa. Tiedätte todella hyvin, että HERRA JEHOVA on nyt sallinut minun alkavan paljastamaan joitakin kaikista tärkeimpiä tapahtumia ja joitakin kaikista tärkeimpiä keskusteluja, joita on tapahtunut Hänen Valtaistuinsalinsa sisällä. Tämä on nyt Valtaistuinsalin sisällä. Keskustelut, joita minulla on ollut JUMALAN neljän Elävän olennon kanssa, ja kuinka nuo keskustelut alkavat nyt levittäytyä maan kamaralla. Joten haluan vain nostaa seuraavan varoituksen teille ihmiset, kaikille teille, jotka olette kuulolla maailmanlaajuisesti, että pyydän anoen, on olemassa akseli, on olemassa punainen raja. Pitäkää akselinne! Pysykää poissa punaisesta rajasta! Rajasta, jonka ovat ylittäneet pilkkaavat väärinkäyttäjät ja mustamaalaajat. Älkää ylittäkö tuota rajaa! Pitäkää etäisyytenne!

 

Sillä jo perjantaina näitte ja kuulitte, te, jotka olitte kuulolla. Meidän tulee kutsua Piispat tänne osissa, emme voi kutsua kaikkia teitä. Mutta tulette kuulemaan, että HERRA on nyt sallinut minun alkavan paljastamaan, alkavan nyt paljastamaan jotakin kaikista tärkeimmistä kanssakäymisistä, joita tällä Profeetalla on JUMALAN itsensä kanssa ja JUMALAN KARITSAN kanssa ja niiden neljän Elävän olennon kanssa JUMALAN Valtaistuimen sisällä, Valtaistuimen keskellä. Nyt tulette ymmärtämään, miksi koronavirus, miksi heinäsirkat, ja kaikki nämä muut vitsaukset ja Tuomiot, jotka on Puhuttu aiemmin, jotkut ovat tapahtuneet ja jotkut eivät ole vielä tapahtuneet.

 

Sen tähden haluan yksinkertaisesti nostaa varoituksen, että, pyydän anoen, tämä on todella peljättävä akseli. Pysykää poissa siitä akselista! Pysykää poissa antamasta kommentteja HERRAN profetiasta! Pystyn näkemään, että niissä kommenteissa, joita teette, ei ole ongelmaa, niissä ei ole mitään ongelmaa. Yksinkertaisesti sanotte, että profetiat ovat täyttyneet. Tiedän, että meillä on ollut paljon painetta kansainväliseltä medialta hiljattain, he soittavat kaikkialta maailmasta, he haluavat pystyä haastatella minua, koskien tuota profetiaa. He sanovat, katso, Sanasi ovat rampauttaneet maapallon! Ensimmäistä kertaa lentokoneet eivät voi lentää Kiinaan. Ensimmäistä kertaa maapallo on tulossa vatsalleen. Tuotantoteollisuus Kiinassa, joka on maapallon tuotantoteollisuus, on pysähtynyt, ihmiset on eristetty, eristettyinä koteihin kansakunnissa, Etelä-Koreassa, Hongkongissa, ja se leviää kaikkialle maailmaan. Voimmeko puhua kanssasi?

 

Mutta pyydän anoen, jättäkää se HERRAN Kahdelle Profeetalle, sillä he ovat ne, joilla on suorat ohjeistukset sisältä käsin, aivan kuten nyt tiedätte, JUMALAN JAHVEN Valtaistuimen sisältä. Kun jatkamme pitämään tätä keskustelua tänä tulevana perjantaina sen grand mega juhlinnan aikana, joka tulee tapahtumaan, se tulee olemaan jopa suurempi. Eilen ne juhlinnat, jotka tapahtuivat viime perjantaina olivat niin suuret, että ne päättyivät eilen aamulla. Ne olivat grand grand grand. Voitte vain kuvitella, että ensi perjantaina ne tulevat olemaan jopa mahtavammat ja paljon suuremmat täällä Päätoimistoilla Vanhempien Piispojen kanssa juhlien HERRAN JAHVEN Vierailua, tullen alas kruunaamaan minut, asettaen Hänen Kirkkautensa kruunuksi pääni ylle. Katsoessanne tuota telttaa, seison siellä saarnaamassa, välittämässä HERRAN Sanomaa, ja HERRA tuli alas ja asetti Hänen Kirkkautensa kruunun tuon teltan yläpuolelle, tarkoittaen, että olen tullut kruunaamaan nämä Kaksi Profeettaa.

 

Joten pyydän anoen, nämä juhlinnat tulevat jatkumaan, kuitenkin tulette kuulemaan enemmän ilmestystä, sillä nyt HERRA on sallinut minun Puhuvan hiukan siitä, mitä on tapahtumassa maailmassa ja mitä tapahtui JUMALAN Valtaistuimen sisällä, ja kuinka se johti siihen, mitä näette maailmassa, ja siitä Sanomasta seurakunnalle. Joten pyydän anoen, vastustakaa antamasta kommentteja. Meillä on ollut paljon painetta ulkomaiselta medialta, jotkut heistä jopa tulivat Utawalan seurakuntaan. He halusivat alkaa nauhoittamaan, ja tiedättehän, he sanoivat, se on valtavaa, se on shokeeraavaa, että Sanasi, Sanasi, jotka Puhuit, ovat täyttyneet. Mutta olkaa todella varovaisia HERRAN Teissä. Muistakaa, kuinka HERRA on kantanut, Hän on rakentanut tämän Palvelustyön ja Hän on kantanut tätä Palvelustyötä tiukasti Hän itse ja Hänen Kaksi Profeettaansa, piste. PYHÄ HENKI navigoiden heitä ja he toimittavat HERRAN tehtäviä, suunnitelmaa maailmassa. Joten kaikki nuo asiat, tuleeko heidän Puhua medialle vai ei, johdetaan JUMALAN Valtaistuimelta käsin, Valtaistuimen sisältä käsin, heitä ohjeistaa JUMALA JAHVE itse ja JUMALAN KARITSA.

Joten tähän mennessä teidän tulisi jo nähdä. Katsokaa, mitä on tapahtumassa! Katsokaa nyt ilmoituksia! Siitä on tulossa nyt maailmanlaajuinen. Nyt tilanne on pahenemassa tämän Profeetan Sanojen seurauksena, joka Puhuu kanssanne nyt, Hänen Sanojensa voimasta, joka Puhuu kanssanne nyt. Katsokaa heidän Sanojaan! On aivan kuin jokainen maa tulee saamaan tartunnan. Tulee olemaan maailmanlaajuinen sulkeminen ja eristys. Olkaa todella varovaisia nyt! Olkaa todella todella varovaisia! Jos kansakunnat eivät tarkkaa nyt ja tee parannusta, niin se tie, mihin se on nyt suuntaamassa, jopa Maailman terveysjärjestö (WHO) tänä aamuna tänään, suunnilleen keskipäivän aikaan, he antoivat nyt hälytyksen, he sanoivat, että nyt maailmanlaajuinen riski on todella korkea, joka tarkoittaa, että pian se tulee synnyttämään globaalin pandemian.

 

HERRAN Sanoma on todella selvä. Jos ette ole menneet istumaan Minun Mega muinaisten Profeettojeni, Valtaistuimen Palvelijoiden, Loisteliaiden Profeettojen ohjeistuksen ja neuvonannon alle, joihin olen loistanut Kirkkautta teidän silmienne edessä, tämän sukupolven edessä, silloin tulen sulkemaan teidät sisään, ette pysty edes kokoontumaan seurakunnissanne, ette voi edes mennä ja kokoontua. Tämä on siis todella peljättävä asia. Varoitan seurakuntaa Keniassa! Teidän, että on paljon painetta maailmanlaajuiselta medialta. Yhtäkkiä he ymmärtävät, että tämä on totta. He ovat seuranneet profetioita siitä saakka, kun ne annettiin viisi vuotta sitten, jotkut niistä viime vuoden huhtikuussa, heinäsirkat, ja he ovat kiirehtineet, on ollut paljon soittoja, paljon painetta, paljon sähköposteja. He sanovat, pyydämme, voimmeko puhua sinulle, pyydämme, voitko neuvoa meitä? Neuvo maailmaa, kerro heille. Kun saarnaat, voitko järjestää kokouksen ja pyydämme, sano heille. Olemme vahvistaneet, että profetoit ne aiemmin. Sano heille, että katsokaa, että koronavirus, jonka profetoin ja jolla löin maapalloa, on nyt tullut. Kun saarnaat, pyydämme, haluamme nauhoittaa sinut saarnaamassa seurakunnassa, sanoen, että katsokaa, heinäsirkat.

 

Kutsun kaikkia täällä, pyydän anoen, pysykää poissa siltä akselilta! Nämä Kaksi Profeettaa ovat tiukasti ohjeistettuja JUMALAN Valtaistuimen sisältä käsin, aivan kuten tiedätte nyt. Teidän olisi kuulunut olla hälytettyjä, että joku voi kävellä tänne ja sitten yhtäkkiä huomaatte, että heitä on Kaksi. Yksi on jatkuvasti taustalla ja aina silloin tällöin tulee etualalle. Tämän olisi kuulunut hälyttää teitä kansakuntana. Teidän olisi kuulunut olla hälytettyjä, kun JUMALAN Kirkkaus tuli koko matkan alas livenä, nauhoitettuna livenä videolle ja lävisti auringon ja asettui pääni päälle ja käveli kanssani, minne tahansa menen. Se on kaikkialla netissä, se on vielä siellä. Voit mennä ja avata sen ja katsoa sen itse. Sen olisi kuulunut hälyttää teitä, kuka tämä on, joka on yhteydessä suoraan JUMALAN Valtaistuimeen livenä, kirkkaassa päivänvalossa, nauhoitettuna videolle silmiemme edessä?

 

Nostaen rampamme, avaten sokeidemme silmät, avaten kuurojemme kuurot korvat ja vapauttaen mykät kielet, puhdistaen lepran ja nostaen kuolleista kuolleen ruumiin, mädäntyvän lahoavan ruumiin, jonka vahvisti Sairaalapalveluiden vanhempi varajohtaja, Tri. Kasepoi itse, joka on nyt yksi huippukirurgeista, johtavista huippukirurgeista, siirrännäiskirurgeista tässä maassa. Hän todisti, todistaen hänen kuolemansa ja kuolleista nousemisensa, jopa kun hän kuoli uudestaan sen jälkeen, kun hän oli elänyt yhden vuoden ja kahdeksan kuukautta. Teidän olisi siis kuulunut olla hälytettyjä, kun nämä asiat tapahtuivat. Teidän olisi kuulunut olla hälytettyjä, kun aurinko järkkyy, aivan kuin se haluaisi karata kiertoradaltaan. Aurinko, joka kannattelee kaikkia planeettoja ympärillään. Aurinko, joka on suurin objekti aurinkokunnassa. Aurinko, joka kannattelee elämää. Kun aurinko tekee yhdenkin liikkeen kiertoratansa ympärillä tällä tavoin, niin kaikki planeetat liikkuvat vastaavasti. Teidän olisi kuulunut olla shokissa ja hälytettyjä, kun käskin aurinkoa kielelläni ja aurinko meni linjaan, ja aurinko järkkyi läsnäolostani jokaisessa Kokouksessa. Kun vain kävelen Kokoukseen ja aurinko järkkyy, aivan kuten Kisumussa, se haluaa rynnätä ulos. 

 

Teidän olisi kuulunut olla hälytettyjä, kun ISÄ JUMALA Kirjoittaa livenä käyttäen Sormiaan, kirjoittaen minulle tekstiä. En ole koskaan kertonut teille, mitä teksti sanoo. Tiedän, että nyt HERRA on sallinut minun alkaa paljastamaan joitakin niistä kätketyistä ilmestyksistä ja salaisuuksista, joita olen kantanut Hänelle, joita olen pitänyt Hänelle. Hän johtaa minua, mitä paljastaa, sitten tulemme saavuttamaan pisteen, jolloin tulen kertomaan teille, mitä teksti taivaalla sanoo. Tulette ehkä juoksemaan pakoon tuona päivänä. Joten teidän olisi kuulunut olla hälytettyjä. Haluan siis vain varoittaa teitä, siunatut ihmiset, siitä suunnasta, johon nämä Kaksi Profeettaa ovat nyt viemässä maapalloa. Olkaa äärimmäisen varovaisia! Sillä teidän olisi kuulunut olla hälytettyjä, kun he löivät neutronitähtiä ja koko maailmankaikkeus järkkyi 520 miljoonan valovuoden päässä. 520 miljoonan, haluatte kertoa sen 8,3 miljardilla, jotta saatte sen mailin tai kilometrin matkan suhteessa meidän ymmärrettävissä oleviin etäisyyksiimme maailmassa. Teidän olisi kuulunut olla hälytettyjä!

 

Se, mitä haluan sanoa teille tänään, vapauttaa teille, että kun jatkan opetusta, kun jatkan ilmestystä joka perjantai täällä ja etenen ensimmäisestä sinetistä Valtaistuimen paikassa, missä KARITSA edessäni murtaa sinetin ja sitten lähettää yhden vastaavan Elävän olennon Valtaistuimelta ja puhun hänen kanssaan ja sitten vastaava Elävä olento menee takaisin Valtaistuimelle ja vapauttaa Ratsumiehen luokseni, ja se pysähtyy eteeni vasen käteni nostettuna ylös tällä tavoin, ja kun se pysähtyy, niin Ratsumiehellä on keskustelu kanssani. Silloin vapautan heidät maailmaan ja lyön maata vastaavalla KARITSAN Tuomiolla, JUMALAN Tuomioilla. Tuo keskustelu, HERRA on nyt sallinut minun alkavan paljastamaan sitä syvemmin. Tiedän, että menin kaikkialle maailmaan, menin maailmanlaajuisesti, vapauttaen profetian neljän Ratsumiehen vapauttamisesta, kun sinetti murrettiin.

 

Mutta nyt Hän on sallinut minun avaavan sitä hiukan syvemmin. Tulen pitämään niitä opetuksia täällä. Jos HERRA sallii, tulemme pyörittämään niitä livenä radiossa uudestaan. Jotta voisitte ymmärtää sen syvemmän merkityksen ja sen paikan, johon nämä Profeetat, hän, joka Puhuu kanssanne, ovat tuoneet maailman nyt. Ja mikä on se Sanoma seurakunnalle ja kaikille kansakunnille, ja myös se ilmestys edetessämme kohti MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta. Mutta se, mitä haluan sanoa todella selvästi tässä on seuraava, että pyydän anoen, olkaa todella varovaisia! Pitäkää välimatkanne näistä Kahdesta Profeetasta! Erityisesti nyt. Katsokaa, mitä he ovat tekemässä! Jopa hiljattain kun Sanoin, että tulee olemaan uusi maahanmuuttajien aalto. Juuri nyt se, mitä on tapahtumassa maailmanlaajuisissa uutisissanne, ne tuoreimmat uutiset, että 13 000 ihmistä on tulvinut Turkin ja Kreikan rajoille. Viimein Turkki avaa rajan ja he juoksevat sisälle, lastensa kanssa, aivan kuten sanoin. Olkaa hyvin varovaisia!

 

Koronaviruksen vitsaus alkaa nyt saavuttamaan melkein jokaisen kansakunnan, se alkaa tulemaan jopa Afrikkaan nyt. Se alkaa astumaan sisälle sinne, ja sen vaikutus tulee olemaan paha, sulkeminen ja eristäminen. Voitteko kuvitella koko kansakunnan eristyksessä; kukaan ei voi mennä ulos ja mennä seurakuntaan, kukaan ei mene toimistoon, kukaan ei mene kauppaan. Olkaa siis todella varovaisia hänen kanssaan, joka Puhuu kanssanne! Tämä ei ole teidän Ystävänne. Poistakaa tuttavallisuus tästä! Se, mitä halusin paljastaa tänä iltana on, että kun jatkan paljastamaan ja antamaan ilmestystä perjantaina täällä Piispojen juhlinnassa, Vanhempien Piispojen juhlinnassa täällä, tulette kuulemaan minun kävelevän halki toisen sinetin, kolmannen sinetin, kun KARITSA mursi ne, ja jokainen niistä murrettiin, kun seison JUMALAN Valtaistuimen sisällä ja KARITSA edessäni tällä tavoin, murtaa sinetin ja lähettää vastaavan Elävän olennon, ja sitten Hän lähetti Ratsumiehen luokseni ja sitten lähetän heidät maailmaan.

 

Tulette ymmärtämään lopulta, kun saavumme neljänteen sinettiin, että nämä Kaksi Profeettaa, hän, joka Puhuu kanssanne nyt, tulee itseasiassa tappamaan yhden neljäsosan maailmasta, he tulevat tuhoamaan ja tappamaan jopa yhden neljäsosan maailmasta. Se on noin 2 miljardia ihmistä. Joten olkaa todella varovaisia! Poistakaa tuttavallisuus tästä! He tulevat tappamaan jopa yhden neljäsosan maailmasta. Olen nähnyt kaiken, että melkein jopa 2 miljardia ihmistä. Joten olkaa todella varovaisia! Poistakaa tuttavallisuus tästä! He, jotka ovat mustamaalanneet minua aiemmin, he voivat kantaa ristinsä, he voivat kantaa Tuomionsa. Aivan kuten voitte nähdä, asiat tulevat menemään pahaksi. Yksinkertaisesti kuunnelkaa ohjeistusta, jonka he antavat, koskien MESSIAAN tulemusta, olla pyhät ja vanhurskaat, olla uudestisyntyneitä aidosti ja kunnolla. Pysykää poissa mustamaalaamisesta! Älkää ylittäkö punaista rajaa! Tämä on hän, joka lopulta lyö maata ja tappaa jopa yhden neljäsosan maan populaatiosta. Se on yhteensä 2 miljardia ihmistä suunnilleen. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom. Olkaa varovaisia!

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)