12.3.2020 PROFETIA MAANJÄRISTYKSESTÄ & KORONAVIRUS-VITSAUKSEN TUOMIOSTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Tiedän, että tulen luoksenne tässä hetkessä, kun on melkoisen suunnatonta halki maailman. HERRA on vihdoin tullut ulos identifioimaan kaikille maailman asukkaille keitä nämä Kaksi Sanansaattajaa ovat. Hän on tullut puhdistamaan palvonnan ja etsimään ihmisen huomiota. HERRA on Puhunut kanssani viime yönä. Näen kaiken lisäksi sen mitä tapahtuu nyt, joka tulee kiihtymään, Kuten sanoin. Näen ihmisten lyyhistyvän. Näen ihmisten kaatuvan viruksen seurauksena, lyyhistyen kaduille, kaatuen, kaatuen, lyyhistyen ja kuollen, kaatuen ja kuollen.

Tämä on hetki kaikille mustamaalaajille. Kaikille, jotka yrittivät mustamaalata minua. Nyt tiedätte, että olette tulleet kasvotusten HERRAN kanssa. Pastorit Italiassa, te yrititte mustamaalata minua. Nyt voitte nähdä sen Tuomion, jolla olen iskenyt Italiaa. Nyt ymmärrätte, ketä yrititte mustamaalata! He, jotka yrittivät mustamaalata Keniassa ja joka puolella maailmaa, HERRA on nyt vastannut takaisin! Hän alkaa nyt esittelemään Sanansaattajat, jotka Hän on lähettänyt tämän HERRAN JUMALAN Vierailun kautta maailmaan.

Viime yönä HERRA, tänä yönä, joka loppui juuri Itä-Afrikan aikaa, kello on noin 8.31 aamulla, joten HERRA Puhui jälleen tapahtumista, jotka tulisivat maailmaan. On massiivinen maanjäristys, todella massiivinen maanjäristys, joka tulee iskemään maailmaan. Näen, aivan kuten tuo maanjäristys iskisi myös Keniaan. Näyttää siltä, että se koskettaisi Keniaa. Se iskee Keniaa. Tämä on valtavaa aikaa. Raamattu sanoi, että tulisi olemaan maanjäristyksiä ja nälänhätää monin paikoin. Matteuksen evankeliumi 24:7, kun HERRAMME JEESUS antoi niitä salaisuuksia, jotka merkkaisivat aikaa juuri ennen Hänen tulemustaan.

Maanjäristykset ovat meneillään. Muistakaa, että heinäsirkat ovat meneillään, heinäsirkkojen vitsaus, koronaviruksen vitsaus, mutta nyt maanjäristykset ovat tulossa. Näen, että maanjäristys tulee iskemään Keniaa. Se tulee olemaan hyvin massiivinen. Näen maanjäristyksen yksityiskohdat. Katot romahtavat. Kuulen, että tankit ja vedet rakennuksissa tulevat vahingoittumaan ja sähköt sekä vesi. Kun ihmiset juoksevat sammuttamaan, niin he saavat sähköiskuja katkasijoista.

Tämä on hyvin hirvittävää aikaa maankamaralla, kun HERRA alkaa paljastamaan teille joitakin JUMALAN Vihan välineitä, joita minulle on siirretty tulevaa Ahdistuksen- ja Suuren ahdistuksen aikaa varten. JUMALAN Vihan työkalut, jotka Hän on suonut minulle sitä aikakautta varten, kun seurakunta on otettu pois. Joten teidän tulee tehdä parannus ja valmistautua lähtemään pois tästä paikasta! Toisena päivänä ääneen, HERRA otti haltuun minun ääneni suoraan Piispojen edessä, jotka olivat hyvin peloissaan. Hän sanoi:

”TÄMÄ MAAILMA ON TULOSSA LOPPUUNSA. TÄMÄ MAAILMA ON MYÖS TULOSSA LOPPUUNSA.”

Näette, kuinka tämä on todella valtavaa aikaa. Katsokaa mitä tapahtuu, jopa Usan Presidentti on saarrossa nyt. Hän ei voi mennä vierailemaan muissa osavaltioissa. Hänelle on sanottu, että hän ei voi kätellä. Katsokaa tilannetta Italiassa, jossa pastorit yrittivät mustamaalata minua konferenssissa. Nyt he eivät voi enää kokoontua. Nyt nuo pastorit katsovat taaksepäin ja kuuntelevat ääntäni ja tarkastelevat tilaansa ja alkavat itkemään, sillä yhtäkkiä he alkavat ymmärtämään, kuka Hän on, johon he yrittivät koskea!

Jopa Keniassa on maanjäristys tulossa nyt, mutta asiat tulevat olemaan pahasti. Asiat tulevat pahenemaan Ahdistuksen ajassa ja Suuressa ahdistuksen ajassa. Voitte kuvitella niitä maanjäristyksiä, joilla tulen lyömään kansakuntia. Voitte kuvitella niitä vitsauksia. Joitakin profetioista olen jo antanut kauhistuttavasta Ahdistuksen- ja Suuren ahdistuksen ajan vitsauksista. Teidän tulee siis valmistautua, vastaanottaa JEESUS KRISTUS ja uskoa evankeliumi ja olla uudestisyntyneitä ja valmistautua MESSIAAN Tulemukseen, jotta voit lähteä pois tästä paikasta ja mennä Taivaan turvaan. MESSIAS on Tulossa. He, joilla on korvat, kuulkoot ja olkoot kuuliaisia. Kiitos.

12.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)