12.3.2020 PROFETIA – HERRA ESITTELI KORONAVIRUKSEN 3D-MALLIN

Siunatut ihmiset, voin nyt jakaa toisen osan keskustelua, joka HERRALLA oli kanssani viime yönä. HERRA SEBAOTILLA. Nyt HERRA JEHOVA, Israelin Väkevä JUMALA, viime yönä jälleen toi viruksen minulle unessa. Sen rakenteen, tuon 3D -rakenteen, jonka näette tv:ssä, 3D-malli, jonka näette esiteltävän tv:ssä, joka on tehty tiedemiesten toimesta, molekyylibiologien toimesta, mitä näette esiteltävän tv:ssä. Tuon viruksen 3D-malli. HERRA toi tuon viruksen minulle ja näytti sen minulle. Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Hän on tehnyt tämän. Noin kolme päivää sitten Hän toi jälleen viruksen kädellään hyvin lähelle silmiäni ja näytti sen minulle ja myös viime yönä, joten se on ilmiselvää. Profetia puhuttiin. Nyt HERRA on iskenyt, Hän on lyönyt kansakuntia ja Hän on vieläkin periksiantamaton. HERRA on vieläkin armoton ja hellittämätön tämän vitsauksen suhteen.

Kansakunnat olkoot hyvin varovaisia! Tällä on kapasiteetti rampauttaa kaikki täysin maailmassa. Kansakunnat tehkööt parannuksen! Kansakunnat tehkööt parannuksen! MESSIAS on Tulossa. Olen puhunut maanjäristyksestä, joka on myös tulossa nyt, jonka täytyy vihdoin tulla nyt. Nämä ovat merkkejä, nämä ovat niitä merkkejä, joista HERRA Puhui, tämän hetken ahdistus, synnytystuskien alku ja sitten nyt mennen kohti kunnon synnytystuskia, kun seurakunta on otettu ylöstempauksessa. Olkaa vain varovaisia, siunatut ihmiset. He, jotka todella välittävät ikuisuudestaan, pyydän, olkaa varovaisia. Pitäkää huolta, että olette pyhiä, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan tule näkemään HERRAA.

Uudestaan, viime yönä, HERRA Hänen Kädellään, Hän toi tuon 3D-mallin viruksesta, jonka näette esiteltävän tv:ssä. Hän toi sen jälleen minulle. Tämä on toinen kerta, kun Hän on tehnyt tuon. Hyvin lähelle minua, hyvin hyvin lähelle, alle jalan mitan, pidellen sitä kädessään. Tiedätte, että HERRA käyttää tätä välineenä saamaan parannusta tekemättömät kansakunnat pakotettua kuuntelemaan Häntä! Muistakaa, kun pääsemme neljänteen sinettiin. Tänä tulevana lauantaina, kun aloitan tekemään selostusta siitä mitä tapahtui JUMALAN Valtaistuinsalissa, JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa. Kun saavutamme neljännen sinetin murtamisen ja neljännen Ratsumiehen vapauttamisen, Hallavan hevosen, jonka nimi on Kuolema.

Nyt kun HERRA on ohjeistanut ja ladannut tämän Profeetan JUMALAN Vihalla, niin tulen ja julistan sen maailmassa. Muistakaa, että neljännellä Ratsumiehellä on kapasiteettia, Hänellä on mandaatti ja auktoriteetti tuoda alas ¼ maailman populaatiosta. Jos nämä ovat synnytystuskien alkua ja joka päivä näet, kuinka satoja satoja ihmisiä kuolee kansakunnissa, niin tämän tulisi kertoa teille, että MESSIAS on Tulossa. Teidän tulee valmistaa tie. Ette halua olla Ahdistuksen ajassa ja Suuressa ahdistuksen ajassa, kun Hän, joka puhuu kanssanne, tulee operoimaan maksimissaan, täysillä, taistellen HERRAN puolesta. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 12.3.2020 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)