12.1.2020 TERVETULOTOIVOTUKSET VANHEMMILLE PIISPOILLE, JOTKA LIITTYIVÄT HERRAN PALVELUSTYÖHÖN & KAKSI PARANTUMISIHMETTÄ

Siunatut ihmiset, kuinka siunattu päivä, kuinka väkevä väkevä ilta meillä on täällä tänään Itä-Afrikan aikaan. Soitan toivottaakseni tervetulleeksi hyvin hyvin vanhemman Piispan, joka on liittynyt seurakuntaan tänään, soitan toivottaakseni tervetulleeksi Piispa Paul Njangen, joka on ylittänyt mukaan yhden Pastorinsa kanssa. Toivotan teidät tervetulleeksi JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Luen teille Jesajan kirjan luvusta 54, jakeet 2 ja 3. Jae 2 on riittävä. Hän Sanoo:

 

"Tee avaraksi telttasi sija, levennettäköön sinun majojesi seinien kangas. Älä säästele! Pidennä telttaköytesi ja vahvista vaarnasi." (1933/38)

 

Uudestaan, luen Jesajan kirjan lukua 54, Hän Sanoo toisessa käännöksessä: 

 

"Tee telttasi sija suureksi, levitä säästelemättä kangasta asumustesi katoksi! Pidennä köydet, iske lujaan vaarnat!" (1992)

 

Tämä on siis todella todella valtavaa aikaa seurakunnan historiassa, kun nämä Piispat ovat tulleet nyt mukaan aikana, kun JUMALA KAIKKIVALTIAS Vierailee HERRAN huoneessa. Toivotan heidät tervetulleiksi ja Siunaan heitä JEESUKSEN väkevässä Nimessä, jotta jopa heidän tullessaan he voisivat liittyä tämän suuren tiimin voimiin, joka on täällä, valmistamaan loisteliaan morsiamen, pyhän seurakunnan MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Uudestaan, toivotan tänään tervetulleeksi Vanhemman Piispan Paul Njangen, joka on tullut mukaan, joka on ylittänyt mukaan hallinta-alueen jäsentensä kanssa, valvoen jopa 28 seurakuntaa. Hänellä oli myös monia aluevalvojia allaan myös. Tämä on tieto, joka on saavuttanut meidät täällä. Siunaamme HERRAA, että HERRA alkaa nyt valaisemaan seurakuntaa, KRISTUKSEN ruumista liittyen tarpeeseen valmistautua MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Tiedän, että HERRA tulee sallimaan ajan ja tulemme tapaamaan ja tulemme kartoittamaan tietä eteenpäin liittyen tähän todella valtavaan PYHÄN HENGEN Missioon tänä hetkenä seurakunnassa. HERRA JEESUS Siunatkoon sinua, poikani, jopa palvellessasi tässä valtavassa loisteliaassa HERRAN Palvelustyössä.

 

Nyt, toinen asia, jonka halusin mainita tässä on, että Piispa Emmanuel Otieno Ken, hän, joka ylitti mukaan, ja joka valvoi monia seurakuntia tuolloin, luulen, että yli 26 seurakuntaa tuolloin. Hän, joka ylitti mukaan yhtenä näistä päivistä, ja joka ylitti melkoisen suuren määrän kanssa ihmisiä, minulle on kerrottu. Hän on nyt HERRAN Palvelustyössä valmistaen tietä MESSIAAN loisteliaan kirkkaalle tulemukselle. Toivotin sinut jo tervetulleeksi tähän Palvelustyöhön ja tiedän, että tulee olemaan aika, jolloin tulemme tapaamaan. Mutta tänään haluan sinun tietävän, että on seurakunta, joka on valmistettu Piispa Emmanuelille, Vanhemmalle hallitsevalle Piispa Emmanuel Otieno Kenille, Emmanuel Ken Otienolle. On seurakunta, 500 jäsenen seurakunta, joka on valmistettu sinulle. Vanhempi Arkkipiispa tulee organisoimaan yhdessä Piispojen tiimin kanssa Nakurussa, vastaanottamaan sinut siellä, auttamaan sinua ja asettamaan sinut sinne. 500 jäsenen seurakunta, Vanhempi Piispa Masinde oli siellä tuossa seurakunnassa. Joten on niin paljon työtä, ja elonkorjuun HERRA tuo nyt työntekijöitä tänä hetkenä auttamaan Hänen Missiotaan valmistamaan pyhän morsiamen MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten.

 

Nyt, haluan mainita tämän, että on todella todella voimallinen Ihme, jota juhlimme kaksi päivää sitten liittyen rampaan, täysin rampana syntyneeseen. Tänään pystyin näkemään ne videoklipit. Täysin rampa 7-vuotias poika Anthony Thomas Andaye, Anthony Thomas Andaye Vihigasta. Tämä on Valtava valtava voimallinen JEESUKSEN veren Ihme. Tämä on voimallinen voimallinen voimallinen väkevä JEESUKSEN Ristin Ihme. Joten annettakoon kaikille mahdollisuus nähdä tämä tänään. En tiedä, näytettiinkö sitä seurakunnissa tänään, mutta tämä on se, mitä tapahtui aivan hiljattain, viime sunnuntaina, kun soitin livenä radioon. Silloin tämä lapsi nousi ylös, tämä lapsi oli täysin maan tomussa. Täysin maaperässä, maan hiekassa, vetäen itseään maan tomussa. Ja tuona hetkenä viime sunnuntaina, kun HERRA johdatti minua puhumaan Siunauksia seurakunnalle, hän nousi ylös ja alkoi kävellä. Se on klassinen Ihme nähdä hänen kävelevän. Seurakunta juhlii ja hän juoksee ulos tasapainotellen, ja he kävelevät hänen kanssaan. He ostivat hänelle pukuja nyt. Tämä on mahtava hetki seurakunnassa. Ja tiedämme, että meillä oli tänään täysin täysin sokeana syntynyt, sokeat silmät, Baracka Kisumussa. 2-vuotias täysin sokeana syntynyt, jonka silmät ovat avautuneet, ja hän näkee nyt.

 

Tämä on nyt sen kaltainen aika, jolloin hallitsevat Vanhemmat Piispat, Emmanuel Otieno, Ken Otieno ja Paul Njange ylittävät mukaan PYHÄN HENGEN Palvelustyöhön, HERRAN Palvelustyöhön, aikana, jolloin on suuri Vierailu HERRAN huoneessa, aikana, jolloin HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS on Vieraillut seurakunnassa, Hän on Vieraillut Hänen Kahden Palvelijansa luona. JUMALA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA JAHVE on tullut alas Hänen Läsnäolonsa peljättävässä Pilvessä. Tämä on todella shokeeraavaa aikaa seurakunnan elämässä. HERRA auttakoon teitä, jotka olette kuulolla maailmanlaajuisesti. Näen monia kansakuntia. Näen monien kaupunkien olevan myös kuulolla. HERRA auttakoon myös teitä ja valaiskoon teidän sydämenne ja avatkoon silmänne, jotta pystyisitte näkemään tämän ja ette ohittaisi tätä Mega JUMALAN liikehdintää, tätä todella historiallista JEHOVA ELOHIMIN, Israelin Valtavan JUMALAN liikehdintää.

 

Uudestaan, tämä ihmeellinen Anthony Thomas Andayen Ihme, joka on 7-vuotias, täysin täysin rampana syntynyt ja hän kävelee nyt. Voitte nähdä, kuinka rampuus oli pysäyttänyt hänen kasvunsa, oli todella masentanut häntä, oli todella lopettanut hänet, pysäyttänyt hänen kasvunsa ja hän näyttää nyt jopa ikäänsä pienemmältä. Mutta hän on ylhäällä ja kävelee nyt. Voitte nähdä, että aivan kuin hän kasvaisi korkeutta. Todella todella voimallinen hetki seurakunnassa. Anthony Thomas Andaye Vihigasta, 7-vuotias ja täysin rampa, rampana syntynyt, viettäen 7 vuotta maaperässä, vetäen itseään maaperässä, mutta hän kävelee nyt! Sitten nähdessänne Isac Barackan, hänet, joka on 2-vuotias, joka syntyi täysin sokeana, nyt kun asetat puhelimen hänen eteensä, näet hänen ojentautuvan ulos, koskettaakseen tuota puhelinta. Hän pystyy näkemään asioita. Hän oli syntymästään saakka täysin sokea.

 

Tämä on todella todella historiallista aikaa seurakunnan historiassa, siunatut ihmiset. Tämä on todella shokeeraavaa aikaa. HERRA on muistanut seurakuntaa tänä hetkenä suurella tavalla, Hän on muistanut HERRAN huonetta, Hän on muistanut KRISTUKSEN morsianta. Luen uudestaan Piispoille, jotka ovat ylittäneet mukaan, luen teille 1. Mooseksen kirjan luvusta 26, luen jakeesta 22, ja tämä on se, mitä Hän Sanoo:

 

"Sitten hän siirtyi sieltä pois ja kaivatti vielä uuden kaivon, eikä siitä enää syntynyt riitaa."

 

Uudestaan:

 

"Sitten hän siirtyi sieltä pois ja kaivatti vielä uuden kaivon, eikä siitä enää syntynyt riitaa. Sen nimeksi tuli Rehobot, sillä Iisak sanoi: "Nyt Herra on antanut meille väljästi tilaa, niin että voimme levitä laajalle tässä maas- sa."

 

Tämä on se valtava Sanoma, jonka olen jättänyt Piispoille, jotka ovat ylittäneet mukaan, niille Vanhemmille Piispoille. Muistakaa, että ylitätte mukaan samassa asemassa. Sitten ajan kanssa HERRA tulee opetuslapseuttamaan teitä, HERRA tulee auttamaan teitä, HERRA tulee navigoimaan teitä ja antamaan teille suunnan tässä valtavassa PYHÄN HENGEN Palvelustyössä. Se parannuksenteko, jota saarnaamme, pyhyys, jota saarnaamme, nollatoleranssi synnille ja MESSIAAN tulemus. HERRAN Palvelustyön Visio ja Missio. Mutta te kaikki joka puolella maailmassa, varmistakaa, että näette tämän Anthony Thomas Andayen, joka on 7-vuotias, täysin rampana syntynyt. Nämä ovat shokeeraavia aikoja. Nämä ovat klassisia Ihmeitä. Nyt Isac Baracka, joka oli täysin sokea, näkee sokeille, ja kävelee rammoille. Kaunis kaunis aika ja hetki seurakunnassa. Juhlitaan HERRAA ikuisesti, siunatut ihmiset, sillä Hän on muistanut KRISTUKSEN seurakuntaa, Hän on muistanut Hänen kansaansa. Hän on katsonut seurakuntaa armolla ja laupeudella. Hän on tuonut tämän Mega liikehdinnän, tämän väkevän virkistävän hetken HERRAN huoneeseen. HERRA Siunatkoon teitä kaikkia. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Aamen.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)