1.12.2015 PROFETIA PELJÄTTÄVÄSTÄ KUOLETTAVASTA KORONAVIRUKSEN VITSAUKSESTA AASIASSA TÄYTTYNYT TAMMIKUUSSA 2020!

ERITYISILMOITUS! TUOREIMMAT UUTISET!
 
Valtava shokeeraava Profetia 1.12.2015 koronaviruksesta Aasiassa on peljättävästi täyttynyt! Kuten voimme kaikki nähdä uutisotsikot maailmanlaajuisissa uutisverkoissa, tämä uutinen on täyttänyt kaikki uutisverkot tärkeimpinä uutisina. 1.12.2015 HERRAN Väkevimmät Profeetat varoittivat kaikista peljättävimmästä koronaviruksesta, kuolettavasta sairaudesta tulossa Aasiaan. Tätä virusta testataan ihmisistä jopa lentokentillä.
 
HERRAN Väkevimmät Profeetat ovat lyöneet maailman kansakuntia, maapalloa ankaralla peljättävällä taudilla. Siinä prosessissa he ovat lyöneet Aasiaa kuolettavalla koronaviruksen taudilla ja uhanneet maailmanlaajuista lentoliikennettä.
 
HERRAN Peljättävimmät Profeetat julistivat valtavan taudin ahdingon tulevan Aasiaan. He kuvailivat, kuinka he ovat nähneet monien ihmisten kiirehtivän sairaaloihin Aasiassa, kuinka monet ihmiset kiirehtivät ja heitä kiidätettiin sairaalaan. HERRAN Kaksi Mega Profeettaa kuvailivat, kuinka HERRA JUMALA vei heidät Aasiaan ja he puhuivat lääkäreille Aasiassa. He näkivät, kuinka lääkärit juoksivat edestakaisin yrittäen kontrolloida tautia ja yrittivät testata potilaita, mutta lääkärit kertoivat, kuinka heillä ollut mitään välineitä hoitaa tuota tautia, ollen parantumaton.
 
HERRAN Kaksi Mega Profeettaa ovat jälleen lyöneet maailmaa peljättävällä kuolettavalla vitsauksella, parantumattomalla taudilla, joka on tullut Aasiaan. Se uhkaa myös maailmanlaajuista lentoliikennettä. Tämä on sairaus, josta HERRAN Väkevimmät Profeetat puhuivat vaikuttavan myös lentokentillä, uhaten lentoliikennettä. Näette myös sen testauksen josta he puhuivat profetiassa. Jopa Kenian lentokentällä testataan Kiinasta ja Aasiasta tulevia matkustajia.
HERRAN JAHVEN Kaksi Valtavinta Profeettaa näkivät kuolettavan taudin epidemian tulevan maailmaan. He asettivat taudin Aasiaan. He sanoivat, kuinka he näkivät ihmisten kiirehtivän sairaaloihin. He näkivät, kuinka lääkärit yrittivät kontrolloida tautia. He puhuivat lääkärien kanssa jo vuonna 2015 ja lääkärit kertoivat, kuinka heillä ei ole välineitä hoitaa tautia. Lääkärit sanovat, että he ovat joutuneet käyttämään sadetakkeja ja muovipusseja sairaaloissa, heillä ei ole välineitä. Uutisverkot raportoivat, kuinka viruksen kultivointia on tehty Australiassa eilen. He yrittävät käyttää diagnostisia välineitä ja kultivoida sitä ja tätä kontrolloiden tautia.
 
Tämä on parantumaton ja absoluuttisen kuolettava tauti, joka tapahtuu Aasiassa ja uhkaa maailmanlaajuista matkustamista. On pelko, että Kiinan koronaviruksen puhkeaminen tulee maailmanlaajuiseksi epidemiaksi.
 
"Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Daniel 12:1-2)
 
HERRAN Kaksi Mega ja Peljättävintä Profeettaa näkivät jo tuon testauksen edeltä käsin, jonka näemme tapahtuvan lentokentillä maailmanlaajuisesti, kuvaillen sitä profetiassa. 
 
New York Times sekä muut maailmanlaajuiset uutismediat raportoivat live-raportteja taudin puhkeamisesta ja etenemisestä. 200 amerikkalaista on juuri evakuoitu Kiinasta. Viisi lentokenttää Amerikassa on testannut ihmisiä kentillä ja Usa on nostanut testauksen nyt 20 lentokentälle. Tähän mennessä Usassa 200.000 ihmistä on testattu maanantaista lähtien. British Airways on lakannut lentonsa Lontoosta Shanghaihin ja Pekingiin maaliskuuhun saakka. Vähintään 18 maassa on testattu ja löydetty jo tähän mennessä muutamia tapauksia koronavirusta, mukaan lukien, Taiwanissa, HongKongissa, Makaussa, Singaporessa, Australissa. Mm. Japanissa, Saksassa ja Kanadassa on testattu yksi positiivinen koronavirus tapaus. Kansakunnat evakuoivat kansalaisiaan Kiinasta. Katsokaa, kuinka moneen maahan tämä on jo vaikuttanut!
 
Kiinan lähettiläs Keniassa sanoo, että on todella kiireellinen tarve pysäyttää Kenyan Airwaysin ilmaliikenne Keniasta Kiinaan siihen saakka, kunnes tämä epidemia saadaan hallintaan. Kuolleiden luku kasvaa.
Addis Ababassa yhteiskokous on juuri ilmoittanut, että he ovat asettaneet Afrikan monitorointikeskuksen monitoroimaan epidemian leviämistä Afrikassa.  
 
Näemme, kuinka tämä tauti on tarttuva, aivan kuten profetia kuvaili. Vaikka ihmisellä ei ole vielä mitään oireita, mutta silti kantaa tätä virusta, hän voi tartuttaa tuon taudin muihin. Kuulemme karantiineista, lentojen peruuttamisesta, evakuoinneista. HERRAN Peljättävimmät Profeetat kuvailivat profetiassa, kuinka tauti aiheuttaisi valtavan hätätilanteen, aiheuttane maailmanlaajuisen ahdingon.   
 
HERRAN Kaksi Peljättävintä Profeettaa kuvailivat myös, kuinka virusta yritetään kultivoida. Australiassa on yritetty kultivoida virusta yrittäen löytää vastalääkettä. Tänään juuri nyt sveitsiläinen famaseuttijätti varoittaa, että vastalääkkeen kehittäminen tulee kestämään yli 1 vuoden. Mutta katsokaa sitä ahdinkoa, jota se on jo aiheuttanut. Aasia on pahimmin lyöty, koko maailma on ahdingossa.
 
JEHOVA JAHVEN Kaksi Loisteliaimman Kirkasta, Pyhintä Mega Profeettaa ovat jälleen lyöneet maata kiivaimmalla kuolettavimmalla vitsauksella. Raamattu puhuu Ilmestyskirjassa 11:6:
 
"Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat." (Ilm. 11:6)
 
Nämä merkit signaloisivat meille, että MESSIAS on tulossa! Pyydän, siunatut ihmiset, ollaan kuuliaisia ohjeistuksille, joita nämä Kaksi HERRAN JAHVEN peljättävintä Profeettaa antavat meille, ja valmistaudutaan. Nuo ohjeistukset tulevat itseltään JUMALALTA KAIKKIVALTIAALTA.
 
Juuri nyt he ovat lyöneet Afrikan maanosaa, ja erityisesti Keniaa hirvittävällä heinäsirkkojen vitsauksella. Heinäsirkat ovat levinneet 500 kertaa nopeammin kuin tavallisesti ja ne liikkuvat läpi maan. Viranomaiset ovat sanoneet, että he eivät pysty käsittelemään tilannetta.
 
Ja nyt kuolettava koronaviruksen vitsaus Aasiassa. Nämä Kaksi Mega Profeettaa ravistelevat maailmaa vitsauksilla.
 
Maailman kansakunnat, tehdään parannus ja kuunnellaan näitä Kahta Peljättävintä Profeettaa. HERRAN Kaksi Mega Profeettaa löivät maailmaa pimeydellä ja he profetoivat, kuinka he tulisivat sulkemaan auringon valon, ja 26.12. he sulkivat auringon valon maailmalta, tarkoin yksityiskohdin. Rakkaat ihmiset, tämä on todella todella peljättävää, kun HERRAN Mega Profeetat kävelevät maailmassa.    
 
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)