10.3.2020 PROFETIA – MAAILMA ON TULOSSA LOPPUUNSA OSA 2 & NÄKY KÄÄRMEESTÄ SYÖMÄSSÄ KALOJA

Siunatut ihmiset, jälleen, HERRA JEHOVA on Puhunut. HERRA JEHOVA on Puhunut. Hän on sanonut, että tämä maailma on tulossa loppuunsa. HERRA on nyt Puhunut, että tämä elämä, jonka olet tuntenut täällä maailmassa, kaikki mitä rakastit tällä planeetalla, on tulossa loppuunsa. Tämä on pohjimmiltaan se, mitä Hän on sanonut keskustelussa, joka minulla on juuri ollut teidän kanssanne, että koulunne, töissä käyminen, rakastaen kotejanne tässä maailmassa, kotien rakentaminen, investoinnit, kaikki tämä elämä, jota olet rakastanut tässä maailmassa ja elämässä on tulossa loppuunsa.

Tiedän, että tänä viikonloppuna tulemme jakamaan lisää. Vieläkin juhlimme HERRAN JUMALAN Vierailua, mutta nyt alatte ymmärtämään, että kun HERRA JUMALA tuli vierailemaan luonani Pilvessä, joka vieraili luonani muinaisina päivinä, Hän tuli tiukkaa valtavaa agendaa varten ravistelemaan tätä sukupolvea ja johdattamaan heidät kohti MESSIAAN loisteliasta Tulemusta ilman vaihtoehtoa. Nyt teidän täytyy kuunnella HERRAA pohjautuen tapahtumiin, jotka tapahtuvat tuon vierailun jälkeen.

Tiedän, että tulevana lauantaina tulee olemaan opetus täällä, missä on enemmän paljastusta siitä mitä JEHOVA Sanoo liittyen koronavirus-vitsaukseen. Kieleni Sanojen mukaan olen ravistellut maailmaa hyvin hyvin valtavalla tavalla. Nyt kuoleman pelko on kuluttanut jokaisen kansakunnan. Kaikki 27 EU-maata ovat saaneet tartunnan. Näette pörssimarkkinat. Näette koko Madridin alueen. He ovat laittaneet karanteeniin koulut. Lapset eivät mene tunneille monilla alueilla, monissa maissa, monissa kansakunnissa, Usassa, Kiinassa, Hong Kongissa, missä tahansa, EU:ssa.

Tiedän, että tulevana lauantaina tulemme jakamaan hieman enemmän siitä, miksi sinun tulisi valmistautua. Osa mitä tulen jakamaan on tämä, että HERRA nostaa minut ylös ja vie Hänen Valtaistuinsaliinsa sisälle Taivaaseen. Kun olen siellä JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalissa, Voiman Valtaistuimella, joka pitää yllä kaikkia planeettoja ja kaikkea elämää tässä maapallolla, kaikkia galakseja ja sitten KARITSA murtaa ensimmäisen sinetin JUMALAN Kirjakääröstä, JUMALAN Pyhästä Kirjakääröstä.

Kun KARITSA murtaa sinetin, Hän lähettää ensimmäisen Olennon ja Hän viipyy suoraan edessäni. Hän viipyy jonkin aikaa. Hän pysyy pidempään, kuin se toinen ja katsoo minua välimatkan päästä siellä Valtaistuinsalissa. Hän katsoi minua jonkun aikaa hyvin peljättävällä tavalla. Hän on aivan kuin Leijona, massiivinen Leijona. Hän pysyi siellä jonkin aikaa katsellen minua, ennen kuin hän puhui kanssani. Mitä näin hänessä? Ensin ajattelin niiden olevan suomuja, jotka peittivät koko hänen ruumiinsa, suomuja. Ainoastaan myöhemmin ymmärsin, että ne ovat silmiä, mutta niissä ei ollut luomia, joita teillä on silmän suojana. Hän oli silmiä täynnä joka puolelta. Se on peljättävä näky katsella. Tämän jälkeen hän tuli minua lähelle.

Sen jälkeen, kun minulla oli keskustelu hänen kanssaan, niin hän meni ympäriinsä raivokkaasti, ympäriinsä raivokkaasti ja ojensi sitten siipensä. Hän on siis Leijona siipien kanssa. Grrrh. Nuo ovat siivet. Hän itseasiassa ojensi siipiään, jopa siipien alla on silmiä. Sitten hän ojensi siivet. Grrrrh. Nuo ovat ne silmät. Sitten hän juoksi nopealla vauhdilla ja sitten hän lensi Taivaan vahvuudella. Sitten hän tuli takaisin Valtaistuimen luo.

Silloin tuona hetkenä heti, kun annoin tuon profetian, silloin HERRA vie minut nyt maailmaan. Hän vie minut Valtaistuimen paikalta maailmaan. Sen jälkeen, kun annoin tuon profetian JUMALAN Valtaistuimella, silloin Hän vie minut maailmaan. Maailmassa Hän näyttää minulle meren, Hän näyttää minulle meren ja paljon kaloja, todella terveitä kaloja. Paljon niitä meressä.

Silloin näen; seisoin rannalla. Silloin näen tämän olennon, tämän olennon, pitkän kuin käärme, syövän kaloja. Ahmivan kaloja, ja on paljon kaloja, joita hän on , nyt kelluvan rannalla. Joten HERRA kutsuu minut, Hän tuo minut mereen, jossa tämä olento, joka näyttää aivan kuin käärmeeltä, hän on itseasiassa käärme, jolla oli pitkä kaula. Hän puri kaloja, purren purren, ahmien kaloja. Ne olivat kuolemassa ja kelluivat rannalla.

Joten HERRA laittaa minut, Hän tuo minut tuolle merelle ja taistelu seuraa, kuninkaallinen taistelu seuraa. Vakava taistelu seuraa minun ja tuon olennon, käärmeen välillä. Silloin käärme liikkuu nyt kohti rantaa pelosta, liikkuen rantaa kohti, ja kalat turvattiin. Loput kalat turvattiin nyt. Sitten herään tuosta valtavasta valtavasta HERRAN Vierailusta. Nyt tiedämme, että tuo on käärme, joka ahmii kaloja. Ja sää, sää ei ole hyvä, on tulossa sade. On suuri myrsky tulossa satamaan. Ennen kuin heräsin, on aivan kuin suuri myrsky, joka on tulossa satamaan. Sitten sen jälkeen herään ja käärme pakenee. Hän pakenee kohti rantaa. Kaikki mitä halusin tehdä, oli vain lyödä häntä, lyödä häntä ja tappaa hänet. Silloin kalat turvattiin tällä puolella.

Tämä oli nyt ensimmäisen sinetin murtaminen Taivaassa ja sitten tapahtumat, jotka kasvoivat maailmassa, sen jälkeen, kun annoin profetian, sen jälkeen, kun minulla oli keskustelu ensimmäinen olennon kanssa. Sitten nyt ymmärrämme kaikki, että tämä on se, mitä HERRA on paljastanut tapahtuvan Suuressa Ahdistuksen ajassa. Se tulee tapahtumaan Suuressa Ahdistuksen ajassa. Tuo profetia ei ole vielä täyttynyt.

Tiedän, että tuon käärmeen edelläkävijät ovat tekemässä, mitä he tekevät seurakunnassa, valheapostolit ja kaikki nämä ahmijat, jotka ahmivat KRISTUKSEN lampaita. Sitä on tapahtumassa nyt, mutta heidän tappaminen, jotka palvovat, niiden kalojen, tulee tapahtumaan Suuren Ahdistuksen ajan sisällä. Tämä on se, mistä tulen jakamaan tänä tulevana viikonloppuna, tänä lauantaina. HERRAN Ääni Sanoo, että: "Kaikki elämä täällä on tulossa loppuunsa". Elämä täällä maapallolla, tässä maailmassa, vaikka kuinka tahansa paljon rakastattekin sitä.

Eilen näin unessa, että kun Piispat tulivat istumaan tänne, heillä oli yllään kasvosuojaimet. Annoin heille kasvosuojaimia, kasvosuojaimia, kasvosuojaimia, jokaiselle heistä. Joten varmistakaa, kun tulette, että teillä on yllänne kasvosuojain, että te pidätte kasvosuojainta yllänne täällä. Asiat tulevat olemaan pahasti tässä maailmassa, jopa täällä. Tämä tarkoittaa, että kaikki nämä juhlinnat ja sanomat, joita HERRA on laittanut minut antamaan täällä, ne tulevat loppuunsa.

Mutta tänä tulevana viikonloppuna, he tulevat kasvosuojainten kanssa. Olen nähnyt heidän pitävän yllään; annoin heille kasvosuojaimia, kasvosuojaimia, kasvosuojaimia, valkoisia kasvosuojaimia. He käyttivät niitä, he peittivät nenänsä ja suunsa. Joten varmistakaa, kun tulette, että olette tietoisia, että tulemme tarjoamaan teille kasvosuojaimia, tai voitte tuoda joitakin itse.

Tämä on se, millaiseksi elämä on tullut tässä maailmassa. Eilen HERRA Sanoi, että tämä maapallo, tämä maailma on tulossa loppuunsa. Tämä elämä, toisin sanoen, on tulossa loppuunsa. He, joilla on korvat, kuunnelkoot te, mitä HERRAN Suu on Puhunut. Kiitos.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 10.3.2020

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)