Profeetta Dr Owuor

MITEN VALTAVA HISTORIALLINEN HERÄTYS SAI ALKUNSA JA MITÄ VOISIMME OMAKSUA SIITÄ MYÖS SUOMESSA?

Keniassa tämä loistelias ja kaunis Raamatussa luvattu massiivinen Lopunajan Herätys sai alkunsa parannuksenteosta. Kenia pukeutui säkkivaatteeseen tänä modernina aikakautena. He pukeutuivat säkkiin ja tuhkaan ja kävelivät jopa kaduilla säkki päällä. He itkivät, valittivat ja katuivat HERRAN puoleen omia, seurakunnan ja koko kansakunnan syntejä. Toiset maaten maassa, toiset polvillaan, toiset kädet ylös kohoitettuna, avaten sydämensä HERRALLE itkien katkerasti katumuksessa omia ja kansakunnan syntejä, joka näkyi käytännön hedelmänä.

PROFETIA 28.1.2018: MASSIIVINEN MAANJÄRISTYS TULOSSA ITALIAAN & HERRA KUTSUU KANSAKUNTIA PARANNUKSENTEKOON - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, Raamattu Sanoo Matt 24:7, rakkaat ihmiset, luen Matt. 24:7, Hän Sanoo:

7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä paikoissa paikkojen jälkeen. 

Tämä on Amplified -käännös, Hän Sanoo:

ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

PROFETIA 10.1.2018: VALTAVA MAANJÄRISTYS TULOSSA TIETTYYN KAUPUNKIIN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA HAMELECH on Puhunut kanssani, rakastetut ihmiset. HERRA on Puhunut kanssani valtavasta maanjäristyksestä, joka on tulossa. Hän vei minut tähän kaupunkiin ja Hän pyysi minua tuomaan HERRAN Tuomion tuon kaupungin ylle. Joten saman tien, kun Ohjeistin HERRAN Tuomion vasemmalla profeetallisella kädelläni, niin hyvin hyvin korkeassa rakennuksessa, siellä oli rankkaa ravistelua. Siellä oli hyvin hyvin ankaraa järkkymistä, joka tapahtui tuossa kaupungissa.

PROFETIA 9.1.2018: VALTAVAN SUURI PARANTUMISVIERAILU TULOSSA AUSTRALIAAN & KENIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA, ISRAELIN PYHÄ JUMALA, VALTAVA TAIVAAN JUMALA, LUOJA, kaikkien ihmisten Luoja, maailmankaikkeuden Luoja, maailman ja Taivaiden Luoja, Hän on Puhunut kanssani tänä viime yönä. Hän Puhui kanssani Australiasta. Ja HERRA Puhui kanssani vierailusta, joka tulee tapahtumaan Australiassa. HERRA tulee vierailemaan tuossa maassa. Ja Hän vei minut Australiaan ja näin HERRAN vierailun tulevan Australiaan.

Sivut