Profeetta Dr. Owuor

JEESUS ON HERRA -RADIO -> KANAVA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

28.4.2019 massiivisessa super grand mega Parantumiskokouksessa HERRAN Väkevimmät Profeetat eivät astuneet ulos asunnostaan Nairobissa ja julistivat parantumisen radion kautta, kun ihmiset olivat kuulolla 87 stadionilla Keniassa + myös maailmanlaajuisesti. Näimme sen massiivisen voiman ja auktoriteetin, jonka HERRA on tallettanut Hänen Kahteen Palvelijaansa. Parantuneiden laskenta on käynnissä. Erilaisia parantumisia on kirjattu yhteensä jo yli 450 ympäri maailman, kun JUMALAN ojennettu käsivarsi kosketti ihmisiä. Myös helsinkiläinen Niina nousi ylös pyörätuolista Meilahden sairaalassa. Hallelujaa! Väkevä Lopunajan Herätys kasvaa kasvamistaan. Lukuisia ihmisiä tulee uskoon. Voitto kuuluu Jeesukselle!

Kuuntele Jeesus on Herra -radiota seuraavista linkeistä:
1. www.jesusislordradio.info
2. https://s3.radio.co/s97f38db97/listen
3. http://station.voscast.com/5ca3d6cd7c777/

16.5.2019 PROFETIA ISÄ JUMALAN PELJÄTTÄVÄN KIRKKAUDEN PILVEN PILARIN VIERAILUSTA KOKOUKSESSA

Siunatut ihmiset, on suuri etuoikeus tulla luoksenne tänä yönä ja suuri kunnia puhua tästä hyvin hyvin väkevästä HERRAN Vierailusta, joka tapahtui tänään. HERRA toi minut tänään päivällä teidän eteenne, kansakuntien eteen. Valtava keskustelu, historiallinen HERRAN Vierailu. Haluan katsoa taaksepäin jälleen tuota vierailua ja jakaa kanssanne siitä ällistyttävästä vierailusta, joka on edessämme täällä. Tässä keskustelussa, jonka jaamme tänään, tänä päivänä, joka on nyt kestänyt 30 minuuttia. HERRA JEHOVA tuli Kirkkautensa Pilvessä ja Hän peitti minut täysin.

16.5.2019 PROFETIA: HERRA OJENSI JUMALAN MITTAKEPIN PROFEETOILLEEN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL SHADDAI, IKUINEN JUMALA, JEHOVA EL OLAM, HERRA KAIKISTA KORKEIN, JEHOVA ELION, KAIKKIVALTIAS HERRA, JEHOVA ADONAI, IANKAIKKINEN LUOJA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL GIBBOR, VÄKEVÄ JUMALA, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, Hän Puhui kanssani viime yönä, siunatut ihmiset. Viime yönä 16.5.2019 HERRA JEHOVA TSIDKENU, VANHURSKAUDEN HERRA, JEHOVA ROHI, PAIMENEMME, SIELUJEMME PAIMEN. Hän Puhui kanssani viime yönä hyvin hyvin tyrmistyttävässä keskustelussa, jonka haluan jakaa kanssanne nyt, avaten sitä hiukan teille.

Sivut