Profeetta Dr. Owuor

Uusi suomenkielinen MESSIAS on Tulossa - Radio!

Tervetuloa kuuntelemaan uutta MESSIAS on Tulossa -Radiota! Lopunajan radiokanava, joka valmistaa Kristuksen morsianta Messiaan loisteliasta tulemusta varten!

Ylistysmusiikkia Kenian Herätyksen keskeltä & väkeviä suomenkielisiä HERRAN Sanomia. Pyhän Hengen täyteistä ohjelmaa vuorokauden ympäri 24/7.

http://mixlr.com/messias-on-tulossa/

KUUNTELE JEESUS ON HERRA -RADIOTA, KANAVAA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KAIKILLE KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

Kuuntele Jeesus on HERRA -radiota seuraavista vaihtoehtoisista linkeistä:

1. Jesus is LORD -Radio (suositeltu! - paras kuuluvuus)

2. Jesus is LORD -Radio 

3. Jesus is LORD -Radio 

20.12.2020 NÄKY: HERRA VAROITTAA SEKSUAALISYNNIN JA HOMOSEKSUALISMIN LEVIÄMISESTÄ MAAILMANLAAJUISESTI

Siunatut ihmiset, HERRA JAHVE on Puhunut kanssani viime yönä. Uudestaan, HERRA JEHOVA JAHVE on Puhunut Hänen Kahden Väkevimmän Väkevimmän Profeetan kanssa, Heidän, jotka valmistavat Tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle, siunatut ihmiset.

Tässä keskustelussa HERRA Puhui kanssani synnin tilasta halki maailman kansakuntien; uudestaan, synnin tilasta halki maailman kansakuntien. HERRA on nostanut vakavan huolenaiheen seksuaalisynnin tähden.

HERRA NOSTI SUOMEN VETERAANIKANSANEDUSTAJAN KUOLEMAN VALLASTA KUOPIOSSA SUOMESSA

Suomen Veteraanikansanedustaja nousi kuoleman vallasta HERRAN Väkevimpien Profeettojen julistuksen kautta. JUMALAN olkoon kunnia!

Lähetimme rukouspyynnön MARJA-LIISA Tykkyläisen puolesta, että tuleva selkäydinahtauman leikkaus menisi hyvin ja hän saisi parantua ja hän sai vastauksen, jossa:

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT JULISTIVAT LOISTELIAMMAN JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAMME JA SIUNATUN VAPAHTAJAMME IKUISEN VEREN kaikkien tilojen ja tilanteiden ja Marja-Liisan ylle. Hän otti tuon julistuksen kiitollisena vastaan.

Sivut