Profeetta Dr. Owuor

18.3.2019 PROFETIA: HERRA TULEE JAKAMAAN UPEAN KIRKKAAT VALKOISET LOISTELIAAT VAATTEET HEILLE, JOTKA OSALLISTUVAT NAIROBIN KESKUSPUISTON KOKOUKSEEN - Osallistukaa Suomessa netin kautta!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Viime yönä HERRA JAHVE Puhui kanssani hyvin hyvin väkevällä tavalla. Se oli hyvin valtava ja shokeeraava keskustelu ja äärimmäisen kriittisen tärkeä keskustelu kaiken Taivaan ja maan Luojan, sekä seurakunnan välillä. Nyt, HERRA Puhui kanssani tästä massiivisesta Sana räjähdyksestä, tästä valtavasta Sanakonferenssista, joka on tulossa tänä viikonloppuna. Vasta nyt olen ymmärtänyt tämän tulevan Konferenssin painoarvon JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimelta Taivaassa.

17.3.2019 PROFETIA: JUMALAN TUOMIO TULOSSA KENIAAN

HERRA on parantanut HIV-Aidsin tässä maassa. Sen tähden, että Kenia on yrittänyt koskea, sen tähden, mitä he ovat tehneet yrittäen koskea näihin Kahteen JAHVEN kaikista Kirkastetuimpaan ja Peljättävimpään Profeettaan, jotka laskettiin alas maailmaan Taivaasta pilvien ja taivaan läpi suoraan kansakunnan silmien edessä, livenä kameralla, niin HERRA haluaa opettaa opetuksen, Hän haluaa opettaa opetuksen kenelle vain, joka on koskaan yrittänyt mustamaalata näitä Kahta Profeettaa. Hän Sanoo, että aika on nyt tullut Hänen paljastaa, keitä nämä Profeetat ovat.

Sivut