Profeetta Dr. Owuor

KIRJE SUOMELLE

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö

 

Tervetuloa kuulolle KIRJE SUOMELLE – Ohjelmiin!

 

Kirje Suomelle tulee 3krt viikossa klo 21 vaihtelevina päivinä ma-su välillä.

 

Jeesus on Herra -radion päänettisivut:

www.jesusislordradio.info

Voit kuunnella myös täältä:

http://jesusislordradio.caster.fm

http://jesusislordradio.cf/

 

Kuuntele edelliset Kirje Suomelle –nauhoitukset YouTubesta: TÄÄLTÄ

 

11.11.2018 HERRAN SANOMA & SIUNAUKSET TÄMÄN PALVELUSTYÖN YLLE - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, kun olette kuulolla ja kokoontuneet seurakuntiinne, tiedän että juuri nyt paljon ihmisiä, paljon ihmisiä virtaa sisälle HERRAN huoneeseen Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä, niillä eri Alttareilla missä olette. HERRA, Hän näytti minulle paljon ihmisiä virtaavan sisään. Jopa nyt tiedän, että paljon paljon paljon ihmisiä; meillä on paljon muslimeja, jotka ylittävät tänne, kokonaisia perheitä, 25+, ja monia Pastoreita yhdessä heidän koko seurakuntiensa kanssa; kaikki seurakunnan Vanhimmat ja seurakunnan palvelijat ja johtajat ja kaikki ylittävät tänne nyt.

9.11.2018 PROFETIA – VÄÄRIEN PROFEETTOJEN TEURASTUS KARMELIN VUORELLA

Siunatut ihmiset, tämä on keskustelu, jonka haluaisin jakaa kanssanne, hyvin väkevä väkevä keskustelu, joka puhuu niin paljon siitä ajasta, jossa olemme ja siitä hetkestä ja aikakaudesta, johon seurakunta on mennyt sisälle. HERRA vei minut ajassa taaksepäin. Hän vei minut takaisin ajassa Karmelin vuorelle. Ja sitten kun ne tapahtumat Karmelin vuorella tapahtuivat, Hän halusi minun jälleen uudistavan ne tapahtumat, jotka tapahtuivat Karmelin vuorella ja minun mukanaoloni Karmelin vuorella tuona aikana, tuona aikakautena. Joten Hän vei minut ajassa taaksepäin, yöllä unessa.

HERRA PALJASTAA ELIAN, HERRAN PELJÄTTÄVÄN PROFEETAN

Katso tästä shokeeraava ja syvästi hämmästyttävä UUSI Dokumentti, kuinka HERRA paljasti kaikista odotetuimman Sateen ja Ennallistamisen Profeetta Elian maailman kansakunnille tyrmistyttävällä tavalla Lima Perun aavikkokaupungissa, jossa mahdollisuus sateelle oli 0 %. HERRA lupasi Raamatussa Profeetta Elian tulevan juuri ennen MESSIAAN tulemusta valmistamaan pyhän tien. JEESUS on tulossa! 

KUN HIV-AIDSISTA PARANTUNEET TULIVAT KIITTÄMÄÄN HERRAA

Suosittelen katsomaan tämän historiallisen Dokumentin HIV-AIDSISTA parantuneista tässä valtavassa Raamatun lupaamassa Lopunajan parannuksenteon ja pyhyyden Herätyksessä Keniassa!
 
Yli 53 HIV-AIDS potilaan veri on muuttunut HIV positiivisesta HIV-negatiiviseksi HERRAN Väkevimpien Profeettojen voimallisen julistuksen seurauksena. Ja Kenian valtion huippulääkärit ovat testanneet kaikki parantumiset tarkoin DNA-PCR testein. 

Sivut