VERENVUOTOA SAIRASTANEEN JOYCEN PARANTUMISTODISTUS

https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15578469_10211294882317357_2576739328871820267_n.jpg?oh=910f1465ac6354d9890524280f67515b&oe=58E5FCA8

VERENVUOTOA SAIRASTANEEN JOYCEN PARANTUMISTODISTUS

Pastor Davis soitti Jeesus on HERRA –radioon yhdessä seurakunnan ja Mama Joycen kanssa Kenian Bometin kaupungin alttarilta, juhliakseen HERRAN suuria tekoja. Mama Joyce Korir on 36-vuotias äiti, joka sairasti verenvuotoa 21 vuotta! Hän vuosi niin paljon verta, että oli hyvin vakavasti aneeminen ja menetti tajuntansa useasti viikossa jopa tunneiksi putkeen.

Häntä hoidettiin muun muassa Longisa county Referral sairaalassa, Soyin klinikalla, sekä Bometin yksityisklinikalla ja Tenwek mission sairaalassa. Siellä ulkomaalaiset lähettilääkärit tutkivat Joycea ja kertoivat, että ei ole mitään tehtävissä. Lääkärit sanoivat, että sinua ei voida leikata, se ei tule auttamaan ja se vaarantaisi vain henkesi. Nyt Joycen täytyisi vaan tyytyä tilanteeseen ja opetella elämään tilansa kanssa koko loppuelämänsä. Joycen perhe oli vähävarainen ja he olivat laittaneet kaikki pienet säästönsä Joycen sairaalamaksuihin ja lääkityksiin. Ja lopputulos oli pettymys.

Joyce joi vain hyvin harvoin vettä hyvin pienissä määrin. Kun hän pyörtyi, niin hän usein heräsi sairaalasta ja hänelle annettiin joitain hyvin yksinkertaisia lääkkeitä kuten kipulääkkeitä ja lähetettiin kotiin. Hänen kuukautisten aikaan hän myös vuosi aivan järkyttävän paljon verta seitsemän päivää putkeen. Joyce pelkäsi kuolemaa joka päivä, koska hän oli niin heikko, että ei pystynyt edes kävelemään ylämäkeen. Hän ei pystynyt kantamaan vettä joesta eikä mitään painavaa.

Kohdun kohdalla oli verisuonessa ongelma ja hän tunsi kohtunsa kohdalla paljon kipua ja aivan kuin kohdussa olisi jotakin ylimääräistä. Hän näytti hyvin sairaalta ja täysin kuihtuneelta. Hän sairasti myös kroonista keuhkosairautta, eikä pystynyt sietämään yhtään kylmää tai se aktivoiui. Hän pukeutui aina takkiin ja lämpimiin vaatteisiin vaikka aurinko porotti.

Kaikki alkoi kun Joyce oli 14-vuotias. Hänen isänsä ihmetteli, että miksi hän ei enää halunnut mennä kouluun. Opettajat lähettivät hänet sairaalaan monesti kesken koulupäivän. Siellä hän sai kipulääkkeitä ja sitten hänet lähetettiin kotiin. Se oli hyvin nöyryyttävää. Hän kävi peruskoulun loppuun ja sen jälkeen hän meni naimisiin ja sai myös lapsia kaikessa heikkoudessaan.

Joskus hän ei pystynyt tekemään mitään kotitöitä. Hän saatoi maata pitkiä aikoja vain sängyn pohjalla heikkona pää sumussa. Naapurit kävivät auttamassa ja välillä mies kokkasi. Hänellä oli jatkuva pääkipu ja kipuja koko kehossa. Kun hän pyörtyi, niin lapset juoksivat naapuriin hakemaan apua äidille ja hänet vietiin sairaalaan. Kyläläiset juorusivat hänestä ja puhuivat, että hänellä taitaa olla Aids. Joyce kuitenkin uskoi ja luotti JUMALAAN, että hän tulisi vielä paranemaan.

2-vuotta takaperin hän liittyi Paranuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnan Mugangon-alttarille. Hän osallistui ensimmäistä kertaa HERRAN Kokoukseen viime elokuussa 2016. Kun he olivat matkalla Nakurun kaupungin Kokoukseen seurakunnan kanssa, niin bussissa hän kertoi yhtäkkiä tunteneensa paljon tulta koko kehossaan! Ja hän alkoi oksentamaan ja oksentamaan ja hän tunsi kuinka kipu hävisi hänen kohtunsa kohdalta ja hän tunsi, että se jokin ylimääräinen hävisi myöskin sieltä. Totisesti, aivan kuin HERRAN Väkevä Profeetta oli julistanut, että ihmiset tulisivat paranemaan jo matkalla Nakurun kokoukseen!

Joyce todisti, että kun hän saapui kokoukseen, niin ensimmäistä kertaa hän tunsi, että hän haluaa juoda vettä! Hän pyysi vettä ja joi litran vettä putkeen! Hän joi paljon vettä koko kokouksen ajan. Kun ihmiset juhlivat JUMALAN suuria ihmetekoja tuossa NAKURUN SUPER LOISTELIAASSA HERRAN KOKOUKSESSA, niin myös Joyce löysi itsensä hyppimässä ja riemuitsemassa muiden mukana täynnä energiaa. Ihmiset ihmettelivät hänen ympärillään ja kysyelivät, että mitä ihmettä oikein tapahtuu, näemme sinut, jonka olemme tunteneet heikkona ja kuihtuneena nyt juoksevan ja hyppivän! TÄMÄ ON SUURI HERRAN JEESUKSEN IHME!

43 Ja siellä oli nainen, joka kaksitoista vuotta oli sairastanut verenjuoksua ja lääkäreille kuluttanut kaiken omaisuutensa, eikä kukaan ollut voinut häntä parantaa. 44 Tämä lähestyi takaapäin ja kosketti hänen vaippansa tupsua, ja heti hänen verenjuoksunsa asettui. 45 Ja Jeesus sanoi: "Kuka minuun koski?" Mutta kun kaikki kielsivät, sanoi Pietari ja ne, jotka olivat hänen kanssaan: "Mestari, väentungos ahdistaa ja pusertaa sinua". 46 Mutta Jeesus sanoi: "Joku minuun koski; sillä minä tunsin, että voimaa lähti minusta". 47 Kun nainen näki, ettei hän pysynyt salassa, tuli hän vavisten, lankesi hänen eteensä ja ilmoitti kaiken kansan kuullen, mistä syystä hän oli koskenut häneen ja kuinka hän oli kohta tullut terveeksi. 48 Niin hän sanoi hänelle: "Tyttäreni, uskosi on sinut pelastanut; mene rauhaan". (Luuk. 8:43-48)

Joycen verenvuoto loppui kuin seinään tuossa kokouksessa. Tähän päivään saakka hän on ollut täysin terve. Nyt hän hakee vettä joesta ja polttopuita kolmen kilometrin päästä vaikka joutuu kulkemaan vuorelle ylös ja alas. Hän näyttää vahvalta ja terveeltä ja on saanut painoa lisää. Hän on energinen ja iloinen. Anemia on poissa ja pyörtyilyt ovat loppuneet kokonaan! Hänen keuhkonsa ovat olleet täysin normaalit. Tämä on hämmästyttävää. HERRA voi ennallistaa koko ihmisen hetkessä!

Kun äiti palasi Kokouksesta, niin ensimmäiseksi lapset kysyivät: mitä äiti toit meille tuliaisiksi matkalta? Äiti vastasi, että: Olen tullut HERRAN parantumisen kanssa! Lapset kyselivät äidiltä: eikö kukaan tule enää naapurista auttamaan? Meinaatko, että voit mennä nyt itse joelle? Ilo tuli koko perheeseen äidin parantumisen myötä.

Nyt Joyce työskentelee teefarmilla. Joka aamu hän lypsää lehmät ja menee joelle hakemaan vettä ja laittaa ruoan perheelle. Joyce myös saarnasi meille radiossa, että elämme Nooan päiviä, joten pidä huolta, että vaellat vanhurskaudessa ja pyhyydessä!

Joycen aviomies Charles Korir kertoi, kuinka kyläläiset olivat pilkanneet myös häntä ja nauraneet hänelle, koska hänen vaimonsa näytti 60-vuotiaalta vanhukselta kävellen kumarassa ja kuihtuneena. Charles kiitti ja ylisti HERRAA vaimonsa parantumisesta. Joycen parantumisen myötä monet ovat vastaanottaneet kylällä parannuksenteon ja pyhyyden sanoman, JEESUKSEN Veren ja ristin sanoman. Ihmisten sydämet ovat kääntyneet JEESUKSEN puoleen.

Lääkäri Aaron Lang’at Tenwek Mission sairaalasta kertoi, että Joycen tila oli kuoleman vaarallinen, koska hän vuosi verta niin paljon jatkuvasti. Lääkäri selitti meille lääketieteellisin termein yksityiskohtaisesti Joycen tilaa. Kuinka aivot eivät saaneet tarpeeksi verta ja kuinka se aiheutti pyörtymistä, suurentuneista verisuonista ja niin edelleen. Lääkäri sanoi, että ainoa keino oli tulla Väkevän Profeetan JUMALAN tykö ja yksin HERRA säilytti Joycen hengissä. Kuvitelkaa, lääkäri todisti suorassa radiolähetyksessä, että lääketiede ei pystynyt auttamaan, mutta JEESUKEN Veri paransi Joycen!

Piispa Ng’erechi julisti, että totisesti HERRA vieraili väkevällä tavalla ja JUMALA ON HYVÄ JUMALA! Piispa luki meille Raamatusta 2. Moos. 15:26:

26 Hän sanoi: "Jos sinä kuulet Herraa, Jumalaasi, ja teet, mikä on oikein hänen silmissänsä, tarkkaat hänen käskyjänsä ja noudatat kaikkea hänen lakiansa, niin minä en pane sinun kärsittäväksesi yhtäkään niistä vaivoista, jotka olen pannut egyptiläisten kärsittäviksi, sillä minä olen Herra, sinun parantajasi".

Kiitos HERRALLE! (Todistus jaettu Kirje Suomelle ohjelmassa 15.12.2016 / www.jesusislordradio.info)

 

https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15442367_10211294882637365_2315260382533342736_n.jpg?oh=740f17a4bb49ace0151c9d1b63b285ea&oe=58AF7DBB

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)