VALTAVAN SUURI HERÄTYS TULOSSA RANSKAN GUIANAAN - Profeetta Dr. Owuor

PROFETIA 4.7.2016: VALTAVAN SUURI HERÄTYS RÄJÄHTÄÄ RANSKAN GUIANASSA

Ylistys HERRALLE, HERRAN Väkevä Profeetta. Aamen Joan, HERRA Puhui minulle kokouksesta, joka on tulossa Ranskan Guianaan. Eilen HERRA Puhui siitä maanjäristyksestä ja korkeasta tornista ja niistä metalliketjuvaijereista, jotka näyttävät sähkökaapeleilta. Ja siitä pelosta ja seksuaalisynnistä pois juoksemisesta tuolla puolella maapalloa. Tänään HERRA Puhui parantumiskokouksesta, joka on osa sitä eilistä keskustelua liittyen Parantumiskokoukseen.

Eilen kerroin, kuinka se on yöllä ja ihmisiä parantuu ja sitten Pyhä Henki tulee alas Taivaasta kuin valkoinen loistelias Kyyhkynen. Hän tulee valkoisena upeana Kyyhkysenä Hänen Palvelijansa ylle, Parantumiskokouksen aikana. Se on aina minun rukoukseni, että muutkin ihmiset pystyisivät myös näkemään. Joskus se on HERRAN salattua viisautta ja neuvoa, mitä Hän antaa ihmisten nähdä ja mitä ei. Joskus se on hunnutettua ja joskus avointa. Näen Pyhän Hengen tulevan Taivaasta Parantumiskokoukseen, kuin valkoinen loistelias kirkas kyyhkynen Hänen Palvelijansa ylle, parantumiskokouksessa, joka on yöaikaan ja sitten näen valon.

Tänään Hän näytti tämän lapsen, joka seisoo edessäni silmät täysin avoinna. Luulen, että HERRA tulee avaamaan sokean lapsen silmät. En tiedä onko tuo lapsi myös rampa, nouseeko se myös seisomaan, mutta näen hänen silmänsä avautuvan. Se on tyttö, joka on alttarilla muiden parantuneiden kanssa. Näen hänen silmänsä täysin auki katsovan minua, jopa nyt näen tuon lapsen. Tämä tarkoittaa, että HERRA tulee parantamaan monia ihmisiä, myös avaamaan sokeita silmiä siellä. Hän tulee vierailemaan Ranskan Guianan kansakunnassa hyvin väkevästi. Luulen, että tämä on heidän hetkensä kansakunnissa Karibialla, jotta he voivat ottaa osaa Vanhurskauden Herätykseen ja Pyhyyden Herätykseen.

Muistakaa, että tällä HERRAN Missiolla, kun Hän tuo tämän valtavan vierailun ja väkevän parantumisen Hänen ihmisilleen, silti kaikista tärkein asia tulee olemaan seurakunnan ennallistaminen ja kutsu kansakunnille parannuksentekoon ja pyhyyteen palaamiseen. Tärkeintä on heidän valmistamisensa iankaikkisuutta varten. Suurin siunaus minkä he tulevat saamaan tästä missiosta, on se, että he voivat myös olla osallisina ikuisuutta. He voivat kuulla JUMALAN Valtaistuimelta, mitä HERRA Sanoo juuri nyt liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Siellä tulee olemaan valtava vierailu ja massiivinen Parantumiskokous.

Toisessa osaa unta näen ihmisiä. Siellä tulee olemaan paljon ihmisiä ja näen aitoja; luulen, että he käyttävät metalliaitoja ohjaamaan ja hillitsemään ihmisiä tällä missiolla. Ja näen pyörätuolin, luulen, että se on pyörätuoli, joka on nostettu ylös! Ihmiset lähtevät kävelemään. Viime kerralla kun Guianassa oli parantumiskokous, se oli niin suuri, ja siellä oli tilanne päällä, ihmisiä parantui, rampoja käveli siellä täällä, siellä oli suuri tilanne päällä. Näen samanaisen tilanteen, jossa ihmiset tulevat ja kantavat pyörätuolia. Näen pyörätuolin kaksi käsinojaa ja se on nostettu ylös. Tämä on se tilanne, jonka näen siellä. Siellä on väenpaljoutta, joten he käyttävät metalliaitoja hillitsemään ihmisiä.

Tulee olemaan valtava Herätys, joka räjähtää tuossa hyvin siunatussa maassa Ranskan Guianassa. HERRA näyttää rakastavan tätä kansakuntaa niin paljon. Aivan kuin sanoen, että tämä kansakunta tulee olemaan Herätyksen keskipiste tuolla puolella maailmaa. Tämä on siis mitä näen. Näen metalliaitoja, joita poliisi normaalisti käyttää hillitsemään ihmisiä. Ihmisiä hillitään. Näen pyörätuolia kannettavan ja nostettuna ylös. Ihmisiä tulee sinne ja siellä on tilanne päällä. Se on valtava vierailu, joka tulee tapahtumaan Guianassa. Viime kerralla HERRA toi minut Guianaan, Hän teki Parantumiskokouksen siellä ja oli valtavan suuri tilanne. Ihmiset alkoivat kävelemään, jotka eivät ennen olleet kävelleet, sokeita parantui, kuurot kuulivat ja monia asioita tapahtui siellä. Näyttää, että HERRA tule tekemään nyt jotain vielä korkeampaa, korkeammalla Herätyksen tasolla. Tästä syystä olemme pitäneet paljon rukouksia ja paastoja jatkuvasti, siitä saakka kun palasin Etelä-Afrikan parantumiskokouksesta.

Rukoilen myös, että HERRA voisi puhua Sateen myös tuolle maalle Ranskan Guianaan, aivan kuten Hän puhui Nigerialle, Etelä-Afrikalle ja Kenialle, jotta HERRA voi hallita ja tuoda Sateen kaikkiin kansakuntiin, jotta kaikki kansakunnat voivat nähdä tämän profetian Sateesta. Se Sade, joka muutti Kenian seurakunnan elämän ikuisesti ja auttaa seurakuntaa Taivaaseen. Jotta tämä Sade sataisi kaikkiin kansakuntiin, että he voisivat kaikki olla osallisina Avoimesta Taivaasta. Tässä vierailussa Pyhä Henki tulee alas loisteliaana Kyyhkysenä. Tämä tarkoittaa jo Avointa Taivasta tuossa maassa. Tämä on se aika, kun HERRA lupasi herättää seurakunnan. Ja Hän toisi Jälkimmäisen Sateen, Jälkimmäisen Kirkkauden, Jälkimmäisen vierailun, jotta jokainen kansakunta voisi olla osallisena JUMALAN loisteliaasta Valtakunnasta. Kuinka valtavan ihana aika olla kristitty, elossa ja nähdä seurakunnan Herätyksen, ja tien valmistamisen MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle.

Kun tulen Ranskan Guianaan, näen suuren parantumiskokouksen, joka tulee tapahtumaan tuossa maassa. Se tulee olemaan todella väkevä vierailu katsella. Siunaan kaikkia kansakuntia, jotka ovat kuulolla nyt. Rukoilen, että HERRA voisi puhua myös kaikista teistä, jotta HERRA voisi puhua myös teistä minulle. Koska tämä on se juna, joka kulkee ja valmistaa tietä MESSIAAN Tulemukselle. Kun se saavuttaa jonkun kansakunnan, niin se pysähtyy ja pyytää ihmisiä tulemaan mukaan, ennen kuin juna lähtee asemalta. Ja sitten se menee seuraavalle asemalle ja seuraavalle asemalle. Nuo asemat ovat kansakuntia, kansakuntia, kansakuntia. Kun lopuksi MESSIAS tulee, niin lammas-kansakunnat tulevat kokoontumaan, eivät siis vuohikansakunnat. Lammas-kansakunnat voivat kokoontua ja päästä sisällä JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan.

HERRA Siunatkoon kaikkia kansakuntia, jotka ovat kuulolla, että hekin voivat vaatia omaa asemaa tässä Herätyksessä. Jotta hekin voisivat rukoilla, itkeä ja huutaa HERRAN puoleen, että HERRA voisi puhua Avoimia Taivaita myös heille. Jotta HERRA voisi puhua Hänen Palvelijalleen myös heidän vierailustaan. Siunaan teitä kaikkia. MESSIAS on tulossa. Valmistautukaamme kaikki JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Aamen.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)