VALTAVAN SUURI HERÄTYS RÄJÄHTÄÄ CAYENNESSA - TÄYSIN RAMPANA SYNTYNYT TYTTÖ NOUSEE YLÖS JA KÄVELEE (16.-17.7.2016)

Kun JUMALAN Mies saapui Parantumiskokoukseen, Hän julisti, että HERRA tulisi parantamaan Ramman Lapsen.
 
Shokeeraavasti sen jälkeen kun HERRAN Profeetta oli sanonut lyhyen kahden minuutin pituisen rukouksen, Täysin Rampana Syntynyt Lilian-tyttö Nousi ylös kaikkien katsellessa ja Alkoi Kävellä.
 
Äiti oli tuonut Lilianin kokoukseen pyörätuolissa ja jättänyt Lilianin siskonsa kanssa tuohon kokoukseen, lähtiessään itse pois vieden myös pyörätuolin mukanaan.
 
Kaikki olivat hämmästyneitä nähdessään HERRAN Väkevän Profeetan kuvaileman Täysin Ramman Lapsen nyt kävelemässä upeasti Alttarilla. Hän shokeeraavasti käveli portaatkin ylös ihan itse.
 
Lilian jatkoi kävelyä välillä kaatuillen Alttarilla opetellessaan kävelemään ensimmäistä kertaa koko elämänsä aikana. HERRA jatkoi Lilianin jalkojen vahvistamista kun hän jatkoi loisteliasta kävelemistään HERRAN Alttarilla.
 
Kun JUMALAN Mies kysyi kallisarvoisalta Baby-Lilianilta kuinka hän oli noussut ylös ja kävellyt? Hän vastasi: "En tiedä minä vain nousin ylös ja aloin kävellä". Tokana Parantumiskokouksen Päivänä Lilian tuli paikalle kävellen jo hyvin vakaasti ja vahvasti.
 
Lilian on nyt normaali lapsi, onnellisena leikkien toisten lasten kanssa. HALLELUJA! HERRA OLKOON IKUISESTI KIRKASTETTU! Lilianin sisko, joka oli kantanut Liliania hänen syntymästään saakka, oli hyvin hämmästynyt nähdessään siskonsa vihdoin kävelevän. Ja hän murtui kyyneliin ja kiitti HERRAA, että HERRA oli nostanut hänen siskonsa ylös maasta tehden hänet kykeneväksi kävelemään ensimmäistä kertaa.
 
 
 
Tekstiin lisättävä kuva 3
 
Tekstiin lisättävä kuva 4
 
Tekstiin lisättävä kuva 5
 
Tekstiin lisättävä kuva 2
 
Tekstiin lisättävä kuva 6
Tekstiin lisättävä kuva 1
 
 
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)