VALTAVA & SHOKEERAAVA AVOIMIEN TAIVAIDEN VIERAILU TULOSSA TIETTYYN KOKOUKSEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA on Puhunut kanssani jälleen. HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssani, ja tässä keskustelussa viime yönä, HERRA JEHOVA, Hän näytti minulle minut itseni; pystyin näkemään itseni valmistautumassa menemään HERRAN missiolle, Kokoukseen jonnekin. Sitten HERRA sanoi minulle ääneen kuultavalla Äänellä, kun saavun tuohon Kokoukseen, valtava Parantumisvoitelu tulee iskemään tuohon Kokoukseen. Ja kun astun sisälle tuolle kentälle ja palvelen HERRAA siellä, HERRA sanoi, että minkä tahansa Sanan julistan siellä; jos julistan avoimen Taivaan, niin Taivas tulee avautumaan ja Sade tulee laskeutumaan alas. Näen siis itseni lähtevän ja lopulta menevän tuohon Kokoukseen. Ja kun saavuin sinne, julistin avoimen Taivaan HERRAN edessä. Ja HERRAN Pilvi tuli alas ja Taivas avautui ja valtava Sade ja suuret pisarat laskeutuivat alas. Sade laskeutui tuon paikan ylle tämän ajan todella väkevänä ihmeenä ja merkkinä. Ja parantumiset ovat sanoinkuvaamattoman ällistyttäviä; monia ihmisiä tulee parantumaan ja kaikenlaisia sairauksia, mukaan lukien, luomisihmeitä.

Joten tämä on se aika, jota elämme; elämme tänä ajankohtana Hänen Palvelijansa päiviä, Hänen Kirkkautensa päiviä. Me elämme valmistautumisen päiviä Kuninkaan, MESSIAAN Tulemusta, KRISTUKSEN Tulemusta varten. Ja tänä aikana me elämme avoimien Taivaiden alla, ne, jotka kuuntelevat parannuksenteon ja vanhurskauteen palaamisen, vaalittuun HERRAN pyhyyteen palaamisen sanomaa. Ja tämä on se keskustelu, jonka HERRA Puhuu juuri nyt seurakunnalle: Kansakunnat, jotka tulevat olemaan kuuliaisia, kansakunnat, jotka tulevat kuuntelemaan Pyhän Hengen Ääntä todella suuren melun keskellä halki maailman. Juuri nyt on niin paljon melua seurakunnassa; ihmiset saarnaavat omia asioitaan. Toiset valmistavat seurakuntiaan elämään täällä ikuisesti. Toiset eivät valmista lampaita Taivasta varten, vaan valmistavat heitä maailman asioita varten. On niin paljon melua kaikkialla maailmassa.

Mutta sen melun sisällä, jos tulee olemaan kansakunta, seurakunta, kansa, joka tulee kuuntelemaan tätä HERRAN Ääntä. Ääntä, joka huutaa erämaassa tekemään parannuksen ja kääntymään pois seksuaalisynnistä, kääntymään pois menestysteologian evankeliumista, kääntymään pois tämän ajankohdan maailmallisuudesta ja moraalisesta rappiosta, kääntymään pois kaikesta siitä pimeydestä, jonka näet tänä päivänä; synnistä palvonnassa, synnistä, joka jopa esitellään seurakunnissa, Sanassa. He käyttävät Sanaa oikeuttaakseen synnin; se raha, rahasta metelöiminen, rahaa, rahaa. Kaikki nämä asiat, moraaliton pukeutuminen lapsilla, naisilla, pojilla, ateismin harjoittaminen, joita näemme seurakunnassa tänä päivänä.

Jos tulee olemaan seurakunta; uskova, seurakunta, kansakunta, yhteisö tai yhteiskunta, joka tulee kuuntelemaan tätä Ääntä tässä tämän hetken hämmennyksessä ja alkaa pyrkimään vanhurskauteen henkilökohtaisesti keskittäen kaiken huomionsa siihen, yksilökohtaisesti, yksi ihminen kerrallaan, yksi yhteisö kerrallaan, yksi seurakunta kerrallaan, yksi kirkkokunta, ja niin edelleen. Jos on ihmisiä, jotka tulevat kuuntelemaan pyhyyttä tänä ajankohtana ja palaamaan JEESUKSEN luokse, ennallistamaan elämänsä vesikasteessa, täydessä upotuskasteessa, Pyhän Hengen kasteessa ja pyrkivät seisomaan oikein JUMALAN edessä varmistaen, että he puhdistavat itsensä tämän maailman rappiosta, nämä ovat ne ihmiset, jotka tulevat näkemään JEHOVAN iankaikkisen Valtakunnan, jonka tänään julistan.

Uudelleen. Tässä keskustelussa viime yönä HERRA näyttää minulle, että olin matkustamassa erääseen paikkaan, olin menossa tiettyyn Kokoukseen jossakin. Ja Hän pyytää minua saapumaan tuohon paikkaan ja julistamaan avoimen Taivaan siellä. Ja Hän sanoo, että kun tulen tekemään näin, niin Hän tulee laskeutumaan alas Hänen Pilvessään, avaamaan Taivaat ja laskemaan Sateen alas tuossa paikassa. Silloin sanoinkuvaamaton, valtava ja shokeeraava parantumisvoitelu tulee iskemään tuohon paikkaan. Ja nämä asiat tapahtuivat; toteutin tämän ohjeistuksen hyvin uskollisesti, aivan kuten HERRA ohjeisti. Ja nämä asiat tapahtuivat, Taivas avautui. Ja kun Taivas avautui, silloin valtava Sade laskeutui alas ja suuret suuret pisarat. Ja tämä oli todella siunattu hetki todistaa!

Nyt, nämä ovat tämän ajan merkkejä, jotka auttavat valmistamaan seurakunnan. Tämä on Pyhän Hengen jälkimmäinen Sade, josta jo kauan sitten ennustettiin, joka tulisi näinä päivinä puhdistamaan epäpuhtaudet; puhdistamaan synnin, puhdistamaan rappion, puhdistamaan seurakunnan; ennallistamaan palvonnan huoneen. Jotta kun MESSIAS tulee tuona päivänä ja hetkenä, jota kukaan ei tiedä, niin sinua ei tulla löytämään tietämättömänä, valmistautumattomana, vaan löydetään valmistautuneena. Jotta voit mennä viettämään palvonnan, rauhan, siunauksen ja autuuden ikuisuutta, suurinta siunauksen tilaa HERRAN kanssa, JEHOVAN, Israelin JUMALAN Valtakunnassa. MESSIAS on Tulossa. Kiitos. Shalom.

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 13.10.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)