VALTAVA PILVENPILARI LASKEUTUU ALAS ISRAELIN RAJALLA (PROFETIA TÄYTTYNYT) - PROFEETTA DR. OWUOR

 

PROFETIA 10.12.2012: JUMALAN KIRKKAUDEN PILARISTA, JOKA TULEE PUOLUSTAMAAN ISRAELIA

10. JOULUKUUTA 2012, LIVENÄ JESUS is LORD Radiossa

HERRA on Puhunut kanssani ja tämä on se, mitä HERRA sanoo. Viime yönä HERRA Puhui kanssani, koskien Israelin kansakuntaa. Se oli todella periksiantamaton keskustelu ja se jatkui tähän aamuun saakka. Tuossa keskustelussa HERRA nosti minut Israelin yläpuolelle ja Hän näytti minulle Israelin valtion, Israelin kansakunnan. Hän näytti minulle kaikki Israelin valtion rajat. Sitten JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL OLAM, Israelin JUMALA, Hän näytti minulle Taivaan joukot, jotka vapautettiin. Ja he seisoivat Israelin rajoilla; joka paikassa, jossa on raja, he olivat siellä tällä tavoin, suuri Taivaallinen joukko.

He seisoivat vartioiden Israelia. He seisoivat jokaisella tuumanmitalla Israelin rajaa pohjoisesta etelään ja takaisin pohjoiseen. He turvasivat; joka-ikinen tuumanmitta rajasta oli suojattu, niin että joku seisoi siinä, Taivaallinen joukko. Joten näin suuren Taivaallisen joukon ja se liikkui; oli liikehdintää. He eivät vain seisoneet, he liikkuivat, he liikkuivat edes takaisin, edes takaisin Israelin rajoilla. He liikkuivat liekehtivien miekkojen kanssa.

Uudelleen, näin Taivaallisten joukkojen vapauttamisen. Ja näin heidän ympäröivän Israelin kokonaan; peittävän Israelin rajat, suojelevan Israelia, suojaten jokaisen tuumamitan Israelin rajasta. Sitten HERRAN Ääni sanoi: "He tulevat silloin pelkäämään Israelin JUMALAA." Sen jälkeen HERRA myös näytti minulle Hänen Kirkkautensa; Kirkkauden, joka meni ja suojasi Israelin.

Uudelleen, Hänen Kirkkautensa peitti Israelin rajat; Taivaallinen joukko seisoi siellä. Hänen Kirkkautensa suojasi Israelin valtion rajoja; rajat, vain rajat, suojellen Israelia. Joten HERRA, Taivaan JUMALA, Hän, joka katselee Israelia, Hän on tietoinen siitä, mitä Israel käy läpi juuri nyt. Ja tämä on se, mitä HERRA sanoo: "Minä Itse tulen nyt suojelemaan minun rakasta kansaani, Israelin kansaa. Ja tullaan tietämään, että Israel on maailman keskipiste, ja että he ovat minun liitonkansani." Shalom.

Valmistakaa tie, Messias on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 10.12.2012. Profetta Dr. Owuor)

--------

 

 

 

Siunatut pyhät,

Olette ehkä seuranneet täältä Jeesus on HERRA -radiosta iltapäivän aikana HERRAN Profetian täyttymistä Israelissa. Ja olette ehkä nähneet ja lukeneet uutisistanne siitä.

10. joulukuuta 2012 JUMALAN Mies soitti Livenä tänne Jeesus on HERRA -radioon. Ja monet teistä ehkä kuulitte tuon Profetian radiosta tai olette nähneet sen Youtubesta. se löytyy englanniksi alkuperäisenä nimellä: ”The LORD of HOST vows protect Israel”. Voit mennä YouTubeen ja kuunnella sen Profetian. Olemme kääntäneet sen teille myös suomeksi ja löydät sen Repent Finland –nettisivuilta: HERRA SEBAOT VANNOO SUOJELEVANSA ISRAELIA. Nämä Sanat paljastavat sen ajan, jota elämme ja kuka kävelee keskuudessamme. Voimme kysyä: nyt kun HERRA Puhuu Israelille, niin kuinka lähellä onkaan ylöstempaus?

Tuossa juuri täyttyneessä Profetiassa HERRAN Profeetta Puhui kuinka JUMALA ITSE tulisi suojelemaan Israelia. Kuulet kuinka HERRA Puhui Hänelle ISRAELISTA, ei mistään muusta kansakunnasta. Hän sanoi: HERRA nosti minut Israelin yläpuolelle ja näytti minulle Israelin rajat. Ja että HERRA näytti ne Taivaalliset joukot Israelin rajalla. Ne seisoivat ja suojelivat Israelia joka puolelta. Ne liikkuivat edes takaisin liekehtivien miekkojen kanssa pitkin Israelin rajoja, jotta he voisivat suojella Israelia.

HERRA näytti Palvelijalleen, Väkevälle Profeetalle JUMALAN Kirkkauden. Hänen oman Kirkkautensa, joka peitti Israelin rajat. Kuulimme Profetiassa kuinka HERRA Sanoi Äänellään, että Minä Itse tulen suojelemaan kansaani Israelia. Hän sanoi myös, että tullaan tietämään, että Israel on maan keskipiste ja liittokansani.

Tämä on todella hämmästyttävää ja shokeeraavaa. Voimme lukea tämän profetian täyttymisestä uutisissamme: Esimerkiksi lehdessä: Israel Today, Israel Tänään, jossa artikkeli on julkaistu 5.12.2016: lukee suomeksi: ”Pilven Pilari puolustaa Israelin rajoja”.

He näyttävät siinä videota, jonka Israelin puolustusvoimat on ottanut. Näemme Israelin armeijan väkeä kuvaamassa kameroillaan Jumalan Kirkkauden Pilarin pilveä. Näet videossa, kuinka Pilvi tuli ja asettui Israelin reunoille, rajalle. Aivan kuten Profetia sanoi, että Hän tulisi liikkumaan Israelin rajalla.

HERRA on taas rohkeasti paljastanut Sanansaattajansa. Tämä on Väkevin ikinä demonstraatio, ilmaisu JUMALAN rakkaudesta Israelia kohtaan. Tämä on Profetia, joka kutsui ITSE Israelin JUMALAN alas puolustamaan kansaansa Israelia. On hyvin hämmästyttävää, että HERRAN Väkevä Profeetta voi kutsua HERRAA ja HERRA totteli ja laskeutui alas puolustamaan Israelia. Ja sen jälkeen Hän salli Israelin armeijan nauhoittavan kameroilla, kun Hän tuli alas tummassa paksussa Pilvessään.

Muistatte kuinka Tumma paksu Pilvi tuli alas Siinain vuorella? Ja HERRA itse tuli alas. Psalmien Kirjan 68:17:

Jumalan sotavaunuja on kymmenet tuhannet, on tuhannen kertaa tuhannet; Herra on niiden keskellä, pyhyydessään niinkuin Siinai. (ps. 68:17)

Nyt ymmärrät, että HERRA on paljastanut meille, että Tulen sotavaunut ja Israelin Ratsumies on täällä keskuudessamme.

KUN JUMALA KAIKKIVALTIAS, ISRAELIN JUMALA LÄHETTI HÄNEN PELJÄTTÄVÄN PROFEETTANSA MEILLE, SEURAKUNNALLE, me olimme niin naiveja ja emme tienneet että TÄMÄ SAMA VÄKEVÄ JAHVEN PROFEETTA TULISI MYÖS SUOJELEMAAN ISRAELIA.

Siunatut pyhät, Katsokaa nyt kuinka HÄN KÄYTTI HÄNEN HIRVITTÄVÄÄ PROFEETAALLISTA KIELTÄNSÄ SUOJELLAKSEEN ISRAELIA. EMME TIEDÄ MINKÄLAISEN VAARAN HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA NÄKI TULEVAN ISRAELIN TIELLE. Mutta tänään totisesti me tiedämme, että HÄN KIRJAIMELLISESTI KUTSUI SOTAJOUKKOJEN HERRAA, HÄNEN JUMALAANSA PUOLUSTAMAAN ITSE ISRAELIA.

TÄMÄ ON SE SAMA PILVI, JONKA HÄN KUTSUI ALAS TÄÄLLÄ NAKURUSSA KENIASSA JUURI HILJATTAIN 28. ELOKUUTA 2016. Ja jonka saimme kuvattua kameroillamme.

Kuinka upeaa! Kuinka VÄKEVÄÄ! Kuinka suurta! Kuinka peljättävä on HERRA JA HÄNEN VÄKEVIN PROFEETTANSA.

Nyt kun HERRAN huomio on siirtymässä seurakunnasta Israeliin, niin voisiko olla, että HERRA paljastaa nyt sen työn, joka on siirtymässä sille toiselle puolelle ja aika on lopussa seurakunnalle?

-Valmistakaa tie MESSIAS on tulossa-

(Kirje Suomelle erikoislähetys, Jeesus on HERRA –radiossa 6.12.2016 www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)