VALTAVA LUOMISIHME! HERRA LUO NANCYLLE UUDET AIVOT & NOSTAA HÄNET KÄVELEMÄÄN!

 

Nancy Tunda Kenian Kilifistä syntyi Coast General sairaalassa täysin normaalisti, mutta äiti huomasi pian, että jokin oli pielessä. Kuola valui tytön suusta ja hän oli veltto. 1-vuotiaana hän alkoi pyörtyilemään ja sai jatkuvan hikan. Nancy ei kehittynyt normaalisti. Hän ei istunut, seissyt, kävellyt, eikä kääntänyt itseään. Hän ei reagoinut tavallisesti puheeseen tai liikkeisiin, eikä itsekään puhunut. Lapsi vain makasi sängyssä suurimman osan ajasta.

Vanhemmat veivät hänet Coast General Referral sairaalaan ja hänellä todettiin cp-aivovamma. Tutkimusten jälkeen lääkärit määräsivät hänelle lääkkeitä ja hänet lähetettiin takaisin kotiin. Tämän jälkeen vanhemmat olivat tyytymättömiä ja veivät lapsen parhaimmalle erikoislääkärille Mombasassa ja lapselle tehtiin paljon lisää tutkimuksia, jotka kustansivat vanhemmille 20 000 shillinkiä (vajaa 200e). Sen lisäksi lapsi sai lisää kalliita lääkkeitä. Nyt lääkäri sanoi, että ei ole mitään muuta, mitä voin enää tehdä.

Vanhemmat veivät tyttöä myös fysioterapiaan ja yrittivät siten saada lasta istumaan. Fysioterapeutti suositteli lapselle erityistuolia, mutta isällä ei ollut enää siihen varaa, joten isä otti erityistuolista kuvan ja vei sen lähialueen puusepälle, joka veisti lapselle tuolin kuvan mallin mukaan, jossa lapsi voisi istua nojaten. He veivät lasta eri sairaaloihin, mutta mikään ei auttanut. Lapsi saattoi pahimmillaan pyörtyä jopa 30 kertaa päivässä. Äiti pelkäsi päivittäin, että lapsi kuolisi. Perheen naapuri puhui myös radiossa ja kuvaili lasta, että hän näytti joskus aivan elottomalta, koska ei reagoinut mihinkään. Lapsella oli vaikeuksia syödä ja niellä ruokaa. Lapsen koko ruumis oli rampa.

Äiti vei lapsen jopa 10 noitatohtorille ja käyttivät paljon rahaa niihin, mutta paholaiselta ei tietenkään voi tulla ikinä apua, päinvastoin. Lopulta isä luovutti kaikkien hoitojen suhteen ja ajatteli, että voisi kokeilla viedä lapsen seurakuntaan rukoiltavaksi. Isä vei lapsen seurakuntaan ja sieltä he löysivät pastorin, joka kutsui itseään profeetaksi. Tämä väärä profeetta käytti käärmeitä ja kilpikonnia sairauden kiroamiseen ja isä juoksi pois seurakunnasta lapsen kanssa vihaisena ja turhautuneena. Sitten isä vei lapsen toiseen seurakuntaan ja siellä pastori pyysi rahaa 15000 shillinkiä (n. 140e), sekä tietyn määrän jauhoja, maitoa ja lihaa ruokalahjana ennen rukousta! Nyt isä meni epätoivoisena keräämään rahaa pastoria varten. Sitten isä toi lahjat pastorille ja pastori söi ja joi ja lausui lyhyen rukouksen ja häipyi. Tämän jälkeen seuraavana yönä lapsesta tuli vieläkin sairaampi. Vanhemmat totesivat, että emme koskaan enää vie lasta seurakuntaan, koska seurakunnat ovat kuin ryövärien luola. Vanhemmat eivät käyneet missään seurakunnassa tämän jälkeen vuoteen.

Nancyn ollessa 3-vuotias, isän ollessa kaupungilla hän kuuli taivaallista ylistystä tulevan jostain ja hän meni katsomaan ja löysi Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön seurakunnan ulkoilmakiertueen ja siellä hän koki Pyhän Hengen läsnäolon. Isä kertoi, kuinka oli etsinyt tämän seurakunnan osoitteen ja alkanut käymään HERRAN pyhällä alttarilla nyt joka sunnuntaina ja vastaanotti JEESUKSEN elämänsä Herraksi. Isä todisti, kuinka hän kävi kuukauden päivät lapsen kanssa seurakunnassa ja tuon kuukauden aikana lapsi alkoi istumaan ensimmäistä kertaa elämässään ja sairastelukierteet loppuivat lähes kokonaan ja lapsi alkoi voimaan selvästi paremmin! Lapsi ei kuitenkaan vieläkään seissyt, eikä kävellyt. Isä sanoi, että rakasti tätä seurakuntaa ja näitä kokouksia.

Sitten tuli kuulutus, että 16.9.2018 tulee olemaan Parantumiskokous Jeesus on Herra -radion kautta ja HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa tulisi julistamaan parantumisen radion kautta. Kenia kokoontui 84 eri kokouskentälle tuona päivänä odottamaan JEESUKSEN Veren vapauttavaa voimaa. Isä ja äiti toivat Nancyn myös Parantumiskokoukseen. Ja sitten, kun kello tuli 13 ja HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa soittivat livenä radioon ja julistivat parantumisen ja käskivät myös rampoja nousemaan ylös ja alkamaan kävellä. Samaan aikaan Nancyn isä otti lapsen äidin sylistä ja asetti hänet maahan seisoma-asentoon. Isä oli shokissa, kun lapsi lähti kovaa vauhtia eteenpäin! Nancy oli niin innoissaan, että käveli 30 minuuttia putkeen. Välillä kupsahtaen maahan ja sitten taas nousten ylös ja kävellen. Vanhemmat ihmettelivät niin paljon, miten tämä on mahdollista, että kukaan ei tullut edes luoksemme rukoilemaan fyysisesti vaan julistaa radion kautta! Vanhemmat ihmettelivät sitä, että heiltä ei myöskään pyydetty penniäkään lapsen parantumisesta! JEESUKSELTA tuleva Parantuminen on aina ilmaista. Ainoastaan paholainen voi pyytää siitä rahaa.

Samalla HERRA on myös ennallistanut Nancyn mielen. Nyt hän reagoi asioihin ympärillään ja hän reagoi heti, kun hänen nimeään kutsutaan. Nyt hän tunnistaa ihmiset ja perheenjäsenensä. Entinen täysin rampa Nancy kävelee nyt ja naapurit ja yhteisön ihmiset ovat niin ihmeissään nähdessään Nancyn kävelevän. Lapsi on hyvin aktiivinen ja perhe juhlii HERRAN hyvyyttä. Naapuri kuvaili sitä hetkeä, kun näki lapsen kävelevän, hän oli niin iloinen ja juhli HERRAA, koska kaikki tunsivat Nancyn täysin rampana. Kuulimme myös lääkärin todistuksen ja lääkäri puhui radiossa pitkän tovin selittäen lapsen tilaa. Lääkäri sanoi, että HERRA on luonut uudet aivot Nancylle! Tämä on valtava luomisime!

Todella, KIITÄMME JA YLISTÄMME ISÄ JUMALAA JEHOVA JAHVEA, ETTÄ HÄN LÄHETTI MEILLE HIENONTA JA PARASTA TAIVAASTA ennallistamaan MESSIAAN PALVELUSTYÖN ja ennallistamaan JEESUKSEN VEREN JA RISTIN VOIMAN ja osoittamaan meille MESSIAAN KYSEENALAISTAMATTOMAN AUKTORITEETIN!!! Ja tuomaan KUNNIAN JA KIRKKAUDEN JEESUKSEN RISTILLE JA VERELLE!

Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa! (Ps. 34:9)

(www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)