VALTAVA JUMALAN TUOMIO TULOSSA KANSAKUNTAAN, JOSSA ON VALTAVAN SUURI VUORI - PROFEETTA DR. OWUOR

PROFETIA 9.1.2017: VALTAVA JUMALAN TUOMIO TULOSSA KANSAKUNTAAN, JOSSA ON VALTAVAN SUURI VUORI

Nyt, HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani. Väkevä JUMALA, jonka näet Jesajan Kirjan luvussa 9:6-7 ja JEHOVA MEKADDISHKEN, HERRA meidän Pyhittäjämme, Hän, joka puhdistaa ja pyhittää, ja jonka näet 2. Mooseksen kirjan luvussa 1:13. Hän Puhui kanssani viime yönä tuomiosta, joka on tulossa tiettyyn maahan. Uudelleen. Olen nähnyt HERRAN Puhuvan kanssani tuomiosta, joka on tulossa tiettyyn kansakuntaan. Tuossa unessa, HERRA, Hän toi minut erääseen paikkaan. Tässä kansakunnassa on suuri vuori, todella valtava vuori. Ja pystyin näkemään, että tuo vuori on niin suuri. Ja sieltä alapuolelta, se on niin valtavan suuri, se on todella valtava vuori. Ja sieltä alapuolelta pystyt näkemään, että kallio siellä ylhäällä leikkautuu ulospäin, joten kun olet tuon vuoren alapuolella, voit tuntea, että tuo kallion leikattu osa voi kaatua päällesi. Uudelleen, antakaa kun kuvailen tämän hyvin huolellisesti.

HERRAN tuomio on tulossa tiettyyn kansakuntaan, jossa on vuori. Suuri vuori; todella valtava, todella, todella valtava vuori. Ja tämä vuori, kun se menee koko matkan ylös saakka, kalliot leikkautuvat ulospäin sillä tavoin, että se toimii melkein kuin katoksena. Jotta kun olet täällä alapuolella, pelkäät. HERRA vei minut sinne alapuolelle ja pelkäsin, että jos maanjäristys tapahtuisi, tuo kivenlohkare tulisi kaatumaan päälleni. Sillä se oli ennemminkin kuin sateenvarjon muotoinen katos. Ei kuitenkaan kuin sateenvarjo, mutta se leikkautui ulospäin. Ja se oli hieman kuin katto meidän päällämme täällä alapuolella. Ei ihan niin kuin katto, mutta se leikkautui ulospäin meitä kohden. Vaarallisesti.

Joten tämä maa, jonka HERRA tulee tuomitsemaan; Hän on lähettänyt minut tuomaan tuomion, puhumaan tuomion tietylle maalle. Tuomaan HERRAN tuomion tietylle maalle, jossa on todella suuri vuori. Se on valtava vuori. Ja tämä vuori on niin valtava, että se menee ylöspäin ja sitten se leikkautuu hieman ulospäin. On siis kivenlohkare, joka on hieman ulkoneva ja sillä ei ole tukea. Vaarallisesti. Ja tiesin, että jos maanjäristys tapahtuisi, se kaatuisi niiden asukkaiden päälle täällä alhaalla. Itseasiassa olin hyvin kärsimätön tuossa keskustelussa. Sillä olin siellä alapuolella ja pelkäsin, että jos olisi yhtään järistystä, niin tuo kallio kaatuisi päälleni.

Mutta tuolla vuorella; tuolla vuorella on toinen osa. Se on aivan kuin kaksi vuorta yhdessä. Sillä on toinen osa, joka on kiinni siinä. Se ensimmäinen osa on tämä tumma; tumma kallio ylhäällä. Mutta siinä toisessa osassa on kraatteri, josta virtaa laavaa, josta laavaa virtaa ulos. Joten tämän vuoren toisessa osassa on kraatteri. Se on yksi suuri vuori, jossa on kaksi osaa. Yksi kallio muodostaa tummennettuja puolia ja tulee ulospäin, hieman ulospäin. Ja toinen osa vuoresta, joka on myös iso tuolla ylhäällä, on kraatteri, josta virtaa laavaa. Ja pystyn myös näkemään sen tavan, jolla tuo laava virtaa, mutta näkemään myös sen jään ja lumen tuolla ylhäällä. Joten HERRAN tuomio on tulossa tähän maahan, jossa on tuo vuori.

Sitten yhtenä hetkenä ihmiset matkustivat toisesta paikasta. Mutta heidän ei ollut helppoa matkustaa paikasta A; yhdestä kaupungista siellä toiseen tämän tuomion hankaluuden takia, joka on tullut tuohon maahan. HERRA vie minut toiseen osaan, jossa näen ampiaisia. Monet ampiaiset tulevat esiin ja yrittävät purra minua. Ja te kaikki tiedätte, kun HERRA Puhuu ampiaisista tällä tavoin, tämä on HERRAN tuomio. Joten kun HERRA näytti minulle tämän kaiken ja sitten Puhuin JEHOVAN tuomion tuon maan ylle, sitten nämä tuomiot toteutuivat, ne tulivat toteen, HERRAN tuomio tuon maan ylle.

Ja näen, että poliisit ovat tulleet toisesta poliisidivisioonasta, he ovat suurikokoisia ihmisiä. He näyttivät minusta enemmänkin, en tiedä ovatko he tummaihoisia ihmisiä. He ilmestyivät luodinkestävien takkien kanssa. He olivat suuria ihmisiä. He tulivat toisesta poliisidivisioonasta. He vain saapuivat vastaten tapahtumapaikan tarpeeseen. Ja näiden kahden kaupungin välillä on enää mahdotonta kulkea tämän tuomion takia.

Näen valtavan tuomion tulevan maahan, kansakuntaan. HERRA on pyytänyt minua puhumaan tämän tuossa unessa. Ja kun puhuin tämän tuomion tuolle maalle, Hän sanoi, nyt voit antaa tämän tuomion tuolle maalle. Ja kun kuulin tuon Äänen ja Puhuin tuomion tuolle maalle, niin asiat menivät todella vakaviksi. Ampiaiset alkoivat puremaan ihmisiä. Ja näen poliisidivisioonan tulevan myös paikalle. Näin kaikkien näiden tapahtumien tapahtuvan siellä. Näen siis valtavan HERRA tuomion tulevan.

Se mitä en vielä ymmärrä, joka minun täytyy vielä selventää, on, että kuulen nyt laulun, kuulen laulun laulettavan ja tämä laulu lauletaan Taivaasta. Tämä laulu lauletaan Taivaasta ja siinä sanotaan: "Kapernaum, Kapernaum, Kapernaum, Kapernaum". Joten ihmettelen, mikä kansakunta tämä voisikaan olla: "Kapernaum, Kapernaum ". Ja tämä tulee aikana, kun olen juuri antanut vakavan varoituksen Nakurussa, että kenelle on paljon annettu, niin häneltä paljon enemmän velvollisuuksia ja paljon vastuuta vaaditaan.

Uudelleen. Nakurun Konferenssissa puhuin juuri hyvin selvästi tälle Kenian kansakunnalle. Ja sanoin, että kun monet, monet, monet rammat kävelevät tällä tavoin, ja monet, monet, monet sokeat saavat näkönsä tällä tavoin ja kaikissa kylissä juhlitaan. Ja varoitin tätä maata, että kun monet AIDS-potilaat ovat parantuneet ja sairaalat vapauttavat heidät nyt ohjelmistaan. Ja sanoin, että kun monia ihmeitä ja merkkejä tapahtuu, kun JUMALAN Mies käskee Taivaita avautumaan ja Sade tulee alas välittömästi kirkkaana, aurinkoisena kesäpäivänä. Ja kun JUMALAN Mies puhuu HERRALLE pyytäen, että Hän tulisi vierailemaan ja sitten JUMALAN Pilvi tulee Hänen luoksensa kaikkien silmien edessä. Kun monet kuurot kuulevat, monet mykät.

Ja sitten annoin nyt tämän varoituksen Nakurun kaupungissa sanoen: "Kapernaum, Kapernaum, korotetaankohan sinut hamaan taivaaseen? Hamaan tuonelaan on sinun astuttava alas". Joten tämä laulu Kapernaumista tässä unessa, tämä laittaa minut ihmettelemään. Mutta olen antanut kuvauksen tästä maasta; näen hyvin suuren vuoren, valtavan suuren vuoren. Ja tuolla vuorella kallio leikkautuu hieman ulospäin siellä ylhäällä. Melko vaarallisesti, aivan kuin se voisi kaatua alas järistyksen voimasta. Ja tämä puoli vuoresta on nyt se suuri kraatteri. Suuri vuori, jossa on kraatteri, se aktiivinen puoli tulivuorta siellä ylhäällä. HERRA vie minut sinne ja näen sen. Hän nostaa minut ylös ja Hän vie minut sinne ja näen. Sitten näen joitakin asuinalueita, näen nyt asuinalueita täällä alhaalla. Ja sitten näen kaiken tämän tapahtuvan. Näen HERRAN tuomion tulevan tuohon maahan.

Tähän saakka olen pyytänyt HERRAA näyttämään, mikä tietty maa tämä on. Mutta tämä on tämän maan kuvaus; siellä on valtavan suuri vuori. Ja puhun tuomion ja HERRAN tuomio iskee tuohon maahan. Siellä on kaksi kaupunkia; yksi kaupunki ja toinen kaupunki. Ja välimatka, kulkeminen näiden kahden kaupungin välillä tulee vaikeaksi. Näen yhden poliisidivisioonan toiselta puolelta tulevan tapahtumapaikalle luodinkestävien liivien kanssa. He ovat suurikokoisia ihmisiä ja he vastaavat tähän tuomioon, koska tietä pitkin ei voi enää kulkea. Tämän kaltainen maa; olen Puhunut tuomion tälle kansakunnalle, tuolle maalle, jossa on tuo vuori.

HERRA pyytää maailman kansakuntia tekemään parannuksen ja kääntymään pois pahuudesta ja palaamaan takaisin pyhyyteen. Sillä olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen, HERRAN Loisteliaan Tulemuksen. Olen nähnyt tuon päivän toteutuvan. Ja olen nähnyt monien ihmisten heittäytyvän ahdistukseen myöhästyen tuosta tapahtumasta, epäonnistuen pääsemään sisälle. Olen nähnyt tuon HERRAN Tulemuksen. Tästä syystä HERRA Puhuu nämä asiat.

Nyt, jos menet Danielin kirjan lukuun 12:1, kuulet HERRAN Oraakkeleita, koskien tätä aikaa. Ja Hän sanoo: "Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti." Ja sitten näet Danielin kirjan luvussa 12:2-3 heidän puhuvan seurakunnan ylöstempauksesta, pyhän ja loisteliaan seurakunnan otosta. Tämä on se Ääni, joka huutaa autiomaassa sanoen: tehkää parannus, tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Tehkää parannus ja ottakaa kaste ja noudattakaa kaikkea vanhurskautta. Pitäkää pyhyys sydämissänne, sillä MESSIAAN Tulemus on lähellä. Shalom."

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 9.1.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)