VALTAVA JUMALAN KIRKKAUDEN PILVI TULOSSA VIERAILEMAAN HÄNEN PALVELIJANSA LUONA - PROFEETTA DR. OWUOR

PROFETIA 26.10.2016:

HERRA on Puhunut kanssani tänään. HERRA JEHOVA, Israelin Luoja, Taivaan ja maan Luoja, kaikkien ihmisten Luoja, HERRA, joka loi jopa tähdet, maailmankaikkeuden, Jupiterin, Hän loi kaiken luomakunnan. JEHOVA EL GIBBOR, Väkevä JUMALA, JEHOVA EL OLAM, Iankaikkinen JUMALA, OLAM. Tänään Hän on Puhunut kanssani väkevällä tavalla. Hän laittoi minut uneen; Hän kaatoi minut hetkessä ja nukahdin ja sitten välittömästi Hän näytti minulle taivaan. Ja kun katsoin ylös Taivaaseen, näin väkevän väkevän väkevän HERRAN Kirkkauden. Samalla tavalla, miten Hän vieraili Nakurussa, sillä valtavalla ja peljättävällä tavalla, jolla Hän, ISÄ JUMALA Itse vieraili Hänen Kirkkautensa Pilvessä.

Näin Hänen Kirkkautensa Pilven liikkuvan Taivaasta ja tulevan alas maahan, ja se oli valtavan suuri ja se täytti koko taivaan. Hänen Kirkkautensa Pilven valtava Läsnäolo, joka täytti koko taivaan. Aivan täsmälleen samalla tavalla kuten Hän vieraili Hänen Palvelijansa luona Nakurussa viimeisimmässä kokouksessa, Hän tuli alas tässä samassa tummassa Pilvessä, tullen alas Taivaasta, tässä paksussa, tummassa HERRAN Pilvessä, jossa Savu ja Pilvi olivat sekoittuneet toisiinsa. Hän tuli alas samalla tavalla kuin Nakurussa, mutta tällä kertaa Hän täytti koko taivaan. Ja Hän liikkui ja liikkui leijaillen ympäri maapalloa ja sitten lopulta Hän tuli alas. Hänen Kirkkautensa Pilvi tuli nyt koko matkan alas maahan sinne, missä Hänen Palvelijansa oli. Se on valtava Vierailu, jota ei ole ikinä koskaan ennen tapahtunut. Tätä ei ole ikinä koskaan ennen tapahtunut. Tämä on niin suurta!

Tämä on HERRAN Kirkkaus, jonka olen nähnyt. Olen nähnyt JEHOVAN, meidän Luojamme Kirkkauden, JEHOVA HOSEINUN, HERRAN, meidän Rauhamme, JEHOVA SHALOMIN, meidän Kaikkivaltiaan HERRAMME, Kaikkivaltiaan HERRAN, Hänen, joka on Kaikkivaltias. Hänen auktoriteettinsa on valloittamaton, kiistaton, sitä ei voida kyseenalaistaa. JEHOVA ADONAI, meidän Iankaikkinen Luojamme, JEHOVA ELOHIM, HERRA Sebaot, on Tulossa. JEHOVA SEBAOT, meidän Paimenemme, Israelin Paimen, seurakunnan Paimen, kaikkien ihmisten Lunastaja, Joka asetti JEESUKSEN kaiken keskipisteeksi paljastamaan meille Hänen armonsa valtavan rakkauden. JEHOVA ROHI, JEHOVA TSIDKENU, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA RAPHA, JEHOVA ELOHEEKA, JEHOVA EL SHADDAI, ELYON, Kaikkein Korkein HERRA, olen nähnyt Hänen valtavan Kirkkautensa tulevan alas.

Nämä todella ovat HERRAN väkevän Kirkkauden väkeviä päiviä. Nämä on Hänen Palvelijansa päiviä, nämä ovat Hänen vierailunsa päiviä. Tiedän, että maailma istuu merkittävän vierailun partaalla. Olen nähnyt MESSIAAN Tulevan Pyhää seurakuntaa varten.

Kaikki kansakunnat valmistautukoot parannuksenteossa ja kääntykööt JEESUKSEN luokse. Ja kääntykööt pois kaikesta synnistä; kaikki ihmiset kääntykööt pois synnistä, jotta he voisivat olla vanhurskaita ja pyhiä HERRAN edessä. Sillä Raamattu sanoo, ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Joten olen nähnyt HERRAN Tulevan. Näen JEHOVA JIREHIN valtavan suuren Kirkkauden, JEHOVA MEKADDISHKENIN, JEHOVA SHAMMAHIN suuren ja voimallisen Kirkkauden. Näen Hänen Kirkkautensa tulevan ja tällä kertaa se on todella suuri. Saman Kirkkauden, joka vieraili Nakurussa, mutta se peitti koko laajuuden tullen paksuna, tummana Pilvenä ja sekoittuen Savuun, tullen samalla tavalla kuin Hän tuli Nakurussa.

Se on valtava, peljättävä näky katsella! MESSIAS on Tulossa! Valmistautukaamme. Seurakunta kääntyköön pois seksuaalisesta moraalittomuudesta; siitä naisten moraalittomasta pukeutumistyylistä, nuoret miehet kääntykööt pois alkoholismista, moraalittomuudesta, huumeista, ja siitä haaleasta kristillisyydestä. Sillä Hän sanoo, että Hän tulee oksentamaan; Ilmestyskirjassa Hän sanoo: Tulen oksentamaan sinut ulos! Et ole kuuma, etkä kylmä; en tiedä sinun asemaasi.

Ottakaamme asemamme! Nämä ovat niitä päiviä, joina seisokaamme asemissamme työpaikoillamme. Annetaan ihmisten tietää, että sinä olet uudestisyntynyt! Sinä seisot JEESUKSEN kanssa. Sinulle JEESUS tulee ensin, vaikka menettäisit työpaikkasi tai ystävyyssuhteesi sen tähden. Nämä ovat päiviä, joina seisoa asemissa JEESUKSELLE ja vanhurskaudelle. Aivan kuten Hän otti asemansa meidän puolestamme Ristillä julkisesti ja maailmanlaajuisesti ja avoimesti. Kiitos. Shalom."

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 26.10.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)