VALTAVA AVOIMIEN TAIVAIDEN VIERAILU TULOSSA NAKURUN HERÄTYSKOKOUKSEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on puhunut kanssani hyvin hyvin valtavalla tavalla siitä historiallisesta Herätyksestä, joka on tulossa Nakuruun. Tässä keskustelussa viime yönä itseasiassa aamun aikaan, luultavasti noin kello kolmesta eteenpäin HERRA JEHOVA vieraili luonani puhuakseen kanssani jälleen siitä valtavasta Kokouksesta, siitä SUPER MEGA HERÄTYKSESTÄ, joka on tulossa Nakuruun. Tämä tulee olemaan Herätys, jonka kaltaista ei ole koskaan nähty. Voit sanoa, että tämä tulee olemaan niiden kaikkien äiti, kaikkien isojen Herätyskokousten äiti, mitä on tapahtunut tässä maailmassa, mitä on tapahtunut tämän elämän aikana.

Ensinnäkin tämä tulee olemaan suurin ihmisten kokoontuminen, noin 10 miljoonaa ihmistä. Kuka tahansa, joka on uudestisyntynyt, kaikki, jotka ovat uudestisyntyneitä, haluavat olla tässä Kokouksessa. Me emme edes tiedä mitä tulee tapahtumaan tässä kokouksessa. Niitä asioita, mitä HERRA tulee tekemään tässä kokouksessa, emme voi edes ymmärtää tässä elämässä. Emme voi edes ennakoida niin paljon kaikkea, mitä tulee tapahtumaan, paitsi ne asiat, joista hän on näyttänyt minulle hiukan yksityiskohtia siellä täällä.

Nyt tänä aamuna, viime yönä HERRA Puhui siitä valtavasta Herätyksestä, joka on tulossa Nakuruun. Näen, että olen Kokouksessa. Ja kun olen tuossa Kokouksessa, niin Taivas avautuu ja Sade lankeaa alas Kokoukseen. Se rakennus, jota hain Etelä-Afrikassa, lopultakin olen löytänyt tuon rakennuksen olevan tässä (Nakurun) Kokouspaikassa.

Juuri nyt Piispat ovat ottamassa kuvia tuosta rakennuksesta. Huomenna tulee olemaan suuri kansallinen Piispojen Neuvoston kokous sekä kaikki Vanhemmat Pastorit, yli 150 vanhempaa, vahvaa Pastoria, tulee olemaan paikalla niiden rakennuskuvien kanssa, jotta voin katsoa tuota rakennusta. Sillä sanoin, että on erityinen paikka, jonka HERRA on määritellyt, missä tulee olemaan Avoimen Taivaan vierailu ja Sade tulee lankeamaan alas, hyvin erityinen Sade.

On siis rakennus, jota etsin: kellertävä, vihertävä rakennus. Tiedän myös, että yhdessä osassa rakennusta on hieman murtumia seinässä. Ylhäällä katolla on kuin portaat, portaikko, joka nousee kellon suuntaisesti vasemmalta oikealle. Tämä rakennus näyttää olevan viljavarasto, viljasiilo Nakurussa. Juuri nyt siitä otetaan kuvia. Pastorit juoksevat edes takaisin ottamassa kuvia siitä ja sen takana olevasta vuoresta ja asuinalueesta. Olen nähnyt kohoavan vuoren siellä asuinalueen takana.

Huomenna tulee olemaan suuri kokous kaikkien piispojen ja pastoreiden kanssa, jotka ovat käyneet katsomassa tuota rakennusta. Kuitenkin kun valmistaudun tapaamaan heidät, niin tänä yönä HERRA näyttää minulle, että olen Kokouksessa ja Taivas avautuu ja Sade lankeaa alas. Näen, että alkaa olemaan jo hiukan myöhä ja pimeys on tulossa, kun Sade tulee tähän valtavaan SUPER MEGA JEHOVAN HERÄTYKSEEN. Joten Nakuru, kaikki tiet, kaikki…

Jos tämä on se hetki, jona HERRA on muistanut seurakuntaa, silloin kaikki tiet, kaikki lennot, kaikki kansakunnat, kaikki ihmiset, kielet, kaikkien tulee olla suuntaamassa Nakuruun. Sillä se mitä HERRA tulee tekemään Nakurussa, me emme voi edes ymmärtää sitä tässä elämässä. Voin ainoastaan jakaa teille, mitä Hän on paljastamassa minulle nyt. Näyttää siltä, että on suuren Vierailun valtava varasto, joka tulee laskeutumaan JEHOVAN Herätyskokoukseen Nakurussa. JUMALA Itse tulee laskeutumaan alas Nakurussa.

Jokainen elävä olento, jokainen henkilö, kuka tahansa, mistä kansakunnasta tahansa, mikä tahansa väriltään, sinun tulee olla Nakurussa ja olla uudestisyntynyt, vastaanottaa JEESUS ja olla osallisena tästä aikamme historiallisesta hetkestä! Tämä tulee olemaan merkityksellinen tapahtuma seurakunnassa.

Huomenna Piispojen tapaamisen jälkeen, heillä on mukanaan isot kuvat ja bannerit, joita he teettävät tästä rakennuksesta. Olen nähnyt ne portaat siinä rakennuksessa, Nakurun viljasiilossa. Se on itseasiassa vihertävän kellertävä. Sen takana on nouseva vuori ja toisella puolella näkyy asuinaluetta. Näyttää, että tämä on nyt se nimenomainen kokouspaikka, jota olen etsinyt maailmanlaajuisesti, missä tämä vierailu tulee tapahtumaan. Ja jos tämä on se tilanne nyt, niin tämä puhuu myös valtavan suuresta, sanoinkuvaamattomasta rakkaudesta, jonka HERRA suo Kenian ylle, JUMALAN Yläsalien suuren mielisuosion ja rakkauden luonteenlaadusta, joka on nyt kallistunut Kenian suuntaan tänä ajankohtana.  

Kaikki kansakunnat haluavat olla Nakurussa olemassa osallisina tästä historiallisesta, merkittävästä tapahtumasta seurakunnan historiassa. Huomenna palaan uudestaan luoksenne sen jälkeen, kun olen tavannut koko Piispojen Neuvoston ja yli 150 vahvaa Vanhempaa Pastoria rakennuksesta otettujen kuvien kanssa ja kerronnan kanssa kaikesta, joka tullaan tuomaan teille.

Kuitenkin ollessani valmistautumassa tuota huomista kokousta, Neuvoston kokousta varten, niin tänä aamuna, tänä yönä alkaen klo 03 eteenpäin HERRA näytti minulle, että olin tuossa Kokouksessa ja Sade tuli, nyt Taivas Avautui ja Sade tuli alas tuossa Kokouksessa. Joten Siunatut ovat korvat, jotka kuulevat nämä sanat ja tietävät, että Jälkimmäinen Kirkkaus on täällä. Emme löytäneet tätä Raamatusta, se ei koskaan antanut meille yksityiskohtia, kirjoitusta yksityiskohdista; tämän Herätyksen ominaisuuksia ei koskaan paljastettu.

Raamattu yksinkertaisesti sanoi, että Jälkimmäinen Kirkkaus tulisi olemaan suurempi kuin aiempi Kirkkaus, että Jälkimmäinen Sade tulisi olemaan suurempi kuin helluntai. Nämä asiat Hän sanoi Haggain kirjan luvussa 2:6-10. Hän sanoi ne myös Joelin kirjan luvussa 2:28-32. Hän sanoi, että Hän tulee vuodattamaan Henkensä ja Kirkkaus tulee olemaan suurempi. Mutta nyt alamme ymmärtämään, että tuon Kirkkauden auktoriteetti tulee olemaan suurempi, vanhurskaus, vanhurskauden auktoriteetti tulee olemaan suurempi sen ominaisuuksissa. Pyhyyden auktoriteetti tulee olemaan niin valtavan suuri ja sanoinkuvaamaton. Hän ei kuitenkaan kirjoittanut niistä Raamattuun vaan Raamattu meni niissä hiljaiseksi, sen erityisissä identiteettimerkeissä, niissä innolla odottamissamme asioissa, jotta voimme nyt tietää, että olemme astuneet sisälle tuohon viimeiseen Herätykseen ennen kuin MESSIAS tulee!

Nyt kuitenkin tässä prosessissa, tässä rakkauden luonteessa, tässä valtavassa vuodatuksessa Taivaasta, tässä valtavassa Kirkkaudessa, joka on nyt annettu seurakunnan ylle, alamme nyt näkemään kirjoitusten kirjoittamisen. Kirjoitus tämän Herätyksen identiteetin erityisistä yksityiskohdista paljastetaan nyt. Ei vain se, että monet, monet rammat kävelevät nyt, se on osa tätä kirjoitusta, monet sokeat näkevät nyt, se on osa tätä kirjoitusta, monet kuurot kuulevat suurissa joukoissa, massoittain. Olen nähnyt massoittain, valtavia määriä rampoja kävelevän tuossa Kokouksessa, valtavia määriä sokeita silmiä avautuvan, valtavia määriä ontuvia jalkoja vahvistettavan, venytettävän ja vedettävän. Myös ontuvien jalkojen kolumneja luodaan ja lisätään ja he kävelevät, valtavia määriä kuuroja kuulevan, valtavia määriä mykkiä puhuvan, valtavia määriä halvaantuneita nousevan ylös ja kävelevän ja heidän jäseniään venytetään jälleen ja verenkierto palautuu jälleen heidän raajoihinsa ja he taipuvat ja juoksevat ja hyppivät HERRAN kunniaksi.

Olen nähnyt HIV:n paranevan valtavissa määrin, olen nähnyt verisairauksien; leukemian, diabeteksen, verenpainetaudin. Kaikki nämä sairaudet pyyhkäistään pois, mukaan lukien kaikki maksasairaudet, hepatiitti. Olen nähnyt HERRAN puhdistavan pois verisairaudet, ennallistavan sisäelimiä, luovan sisäisiä rakenteita ihmisten sisäelimissä. Tämän Nakurun täytyy olla suuri! Haavaumia kuivuu, lepra parantuu. Olen nähnyt valtavia asioita; olen nähnyt joidenkin ihmisten oksentavan kasvaimia, tämän kaltaista. En tiedä tuliko se ulos, näyttää siltä kuin se olisi tullut ulos. Eilen Hän mielestäni näytti minulle kasvaimen, joka putkahti ulos, se tuli ulos. Joten valtavia asioita tulee tapahtumaan tuossa Kokouksessa.

Nyt, olen sanonut kaikki nämä asiat ja myös, että miljoonat ihmiset palaavat takaisin JEESUKSEN luo pyrkien vanhurskauteen, syleillen pyhyyttä. Nämä ovat Herätyksen, Jälkimmäisen Herätyksen kirjoituksia, joista Raamattu on ollut hiljaa. Jos Raamattu olisi kirjoitettu sanoen, että nähdessäsi nämä asiat tulet tietämään, että olet astunut sisälle tähän Herätykseen, se sanoisi miljoonien ihmisten juoksevan HERRAN luo, juoksevan vanhurskauteen, ottaen kasteen, se sanoisi monien, monien rampojen paranevan massoittain, suurissa määrin, monien, monien sokeiden näkevän suurissa määrin, monien ontuvien kävelevän suurissa määrin, HERRAN fyysisesti koskettaen käsiä ja jalkoja ja venyttävän ja asettavan jalkoja maahan ja vahvistavan niitä kuten Hän teki Ranskan Guayanassa. Se sanoisi myös kuuroja suurissa määrin, sokeita suurissa määrin, mykkiä suurissa määrin, haavaumia suurissa määrin, sisäelimiä, HERRA luoden silmiä, jalkoja, mitä vain, luoden kaikkea.

Nyt, nämä ovat tämän Herätyksen kirjoituksia. Näistä Raamattu ei meille kirjoittanut. Raamattu kuitenkin sanoi, että tämä tulee olemaan suurempi. Mutta nyt näemme, että me olemme tämä sukupolvi, tämä oppiva sukupolvi, sukupolvi, joka kirjoittaa nyt tämän Herätyksen kirjoituksen ja määrittelee sen. Ja jos se kaiverrettaisiin mihinkään tai minkäänlaiseen kääröön, niin sinun kokemuksesi, parantumisesi, vierailusi, Avoimet Taivaat, Kirkkauden Pilvi, se valtava Kirkkauden Kolumni, joka peitti Hänen Palvelijansa tuossa Kokouksessa, nyt nämä olisivat tämän Herätyksen kirjoituksia. Siunatut ovat nuo korvat, jotka saavat kuulla tämän.

Palaan huomenna asiaan kanssanne sen jälkeen kun olen tavannut Piispojen Neuvoston ja 150 vahvaa Vanhempaa Pastoria, koskien tätä Jälkimmäistä Kirkkautta, joka tulee laskeutumaan alas Nakurussa Menengain alueella, jossa tapaamme. Nakurussa, yli 110 eekkerin alueella; historiaa tehdään tänä päivänä! Nämä ovat tämän Herätyksen ominaisuuksia. Joten HERRA Siunatkoon niitä korvia, jotka kuulevat tämän. Jotta voit valmistaa itseäsi ja tietää, Katso, MESSIAS on ovella, Hän on tulossa! Shalom.

 

Valmistakaa tie, Messias on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 11.8.2016. Profeetta Dr. Owuor)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)