VAKAVA VAROITUS EKSYTTÄJÄSTÄ JA HARHAOPETTAJASTA MAUNO MATTILASTA (Klikkaa tätä otsikkoa, niin saat koko tekstin auki)

Tämä on varoitus Mauno Mattilasta, joka yrittää kovasti nousta Suomessa johonkin gurun asemaan. Hän yrittää uskotella kovasti videoillaan, että vain ja ainoastaan hän on oikeassa ja kaikki muut ovat väärässä. Hän on omistanut koko palvelustyönsä muiden ihmisten haukkumiseen ja levittää ympäri nettiä omia videoitaan. Hän levittää aivan pöyristyttäviä valheita ja irrottaa asioita asiayhteyksistään ja antaa vääriä todistuksia Profeetta Dr. Owuorista. Mitä Raamattu sanoo valehtelijoista? Valehtelijat eivät peri JUMALAN Valtakuntaa joten Mauno on todella vaarallisella tiellä suu täynnä käärmeen myrkkyä ja räikeitä valheita ja tuulesta temmattuja mielikuvitustarinoita. Varokaa siis eksyttäjä-Maunoa ja sitä kulttia, joka pyörii Maunon ympärillä. Mauno Mattila on väärä profeetta ja valheopettaja, joka vastustaa Pyhää Henkeä ja Pyhän Hengen toimintaa.

YouTube videollaan Mauno naureskelee ja pilkkaa mm. JUMALAN Kirkkautta. Mauno luulee olevansa korkeampi kuin JUMALA, joten hänellä on oikeus arvioida JUMALAN Kirkkautta. Näemme hyvin selvästi videolla ja kuvissa Kirkkauden, joka peittää JUMALAN Miehen hänen liikkuessaan alttarilla edes takaisin Helsingin väkevässä Parantumiskokouksessa. Vain HERRA yksin päättää kenelle Hän paljastaa Kirkkautensa, mutta Maunosta se ei ole sopivaa. Mauno ei voi myöskään sietää sitä, että Profeetta Dr. Owuorin kokouksissa tapahtuu paljon JUMALAN ihmeitä. Se ei tunnu Maunosta sopivalta. Näyttäisi siltä, että Maunolla on iso ongelma liittyen itsensä JUMALAN tekoihin ja hän sotii itse JUMALAA vastaan.

Mauno Mattila valehtelee räikeästi videollaan, että Profeetta Dr. Owuor ei julistaisi, että JEESUKSEN Veri riittää. Jos Mauno katsoisi esim. viime kesäkuun Helsingin konferenssit, niin koko JUMALAN Miehen saarna keskittyi täysin JEESUKSEN VEREEN JA RISTIIN. Hän juuri julisti pitkän osuuden siitä kuinka JEESUKSEN VERI RIITTÄÄ JA SIINÄ ON MAKSIMIVOIMA. Koko saarna oli JEESUKSEN Veren ympärillä. Mauno siis antaa taas väärän todistuksen tässäkin kohtaa.

Mauno vaikuttaa hyvin kateelliselta siitä, että kuuntelemme Profeetta Dr. Owuorin opetuksia Maunon opetuksien sijaan. Tällaisen kuvan Mauno eksytysvideollaan antaa yleisölle. Mauno väittää, että seuraamme Profeetta Dr. Owuoria. Voin kertoa Maunolle, että älä huoli Mauno, seuraamme yksin HERRAAMME JEESUSTA KRISTUSTA. Aivan kuten myös JUMALAN Mies seuraa HERRAA JEESUSTA KRISTUSTA ja julistaa, että JEESUS on tie, totuus ja elämä. Mauno on huolissaan, että JUMALAN Sana siirtyy syrjään. Hän ei ole näköjään kuunnellut JUMALAN Miehen saarnoja, jotka ovat puhdasta ja raikasta Raamatun Sanaa. JUMALAN Mies julistaa aina, että aina kun HERRA Puhuu, sen täytyy löytyä Raamatusta, sillä Raamatun tulee olla kaikessa viitteemme ja nuhtelee seurakuntaa siitä, että he eivät saarnaa Raamattua vaan nimenomaan ovat vääristäneet JUMALAN Sanaa korvasyyhyynsä. Tässäkin kohtaa siis Mauno höpisee omia mielikuvitustarinoita vailla minkäänlaista todellisuuspohjaa.

Mauno väittää, että JUMALAN Mies ei johdattaisi ihmisiä JEESUKSEN luokse.  Profeetta Dr. Owuor jokaisessa kokouksessaan ja saarnassaan johdattaa ihmiset aina vastaanottamaan JEESUKSEN HERRANAAN. Ja kehottaa ihmisiä uudestisyntymään ja vastaanottamaan JEESUKSEN, sillä yksi JEESUS on tie, totuus ja elämä. JUMALAN Mies saarnaa täyttä JEESUKSEN RISTIÄ JA VERTA joka saarnassaan alusta loppuun saakka. Toisin kuin Mauno väittää, koska hän ei ole perehtynyt opetuksiin. Profeetta Dr. Owuor saarnaa seurakunnalle parannuksentekoa, aivan kuten Johannes Kastaja ja itse JEESUS. Mutta Mauno ei voi tätä paranuksentekoa hyväksyä. Näyttää siltä, että Maunon mielestä parannusta ei ole hyväksyttävää saarnata seurakunnalle, joka on synnissä (homoseksuaalisuus tms.)

Mauno väittää, että JUMALAN Mies saarnaa Mooseksen lakia, koska hän nuhtelee syntiä seurakunnassa. Maunon mielestä on lakihenkistä nuhdella syntiä, valehtelua, homoseksualismia, abortteja tai avoliittoja seurakunnassa. Se on Maunon mielestä Mooseksen lakia. Mutta Mauno voisi lukea uudestaan Raamattunsa, sillä itse JEESUS KRISTUS saarnasi, että tehkää parannus, sillä JUMALAN Valtakunta on tullut lähelle. Mauno siis vastustaa itse JUMALAN Sanaa ja JEESUKSEN Sanoja. Maunon mielestä siis ei ole sopivaa julistaa parannuksentekoa seurakunnalle, joka on synnissä.

Mikä on mahtavaa JUMALAN Miehen Palvelustyössä, niin hän julistaa KRISTUSTA JEESUSTA Ristiinnaulittuna ja ylösnousseena ja parannuksentekoa ja pyhyyttä, sillä MESSIAS on tulossa. Tämä puuttuu valitettavasti Maunon kohdalla. Maunon mielestä emme saa siteerata Vanhaa Testamenttia. Se on Maunon mielestä lakihenkistä ja lihallista. Mauno ei näytä ymmärtävän sitä tosiasiaa, että JUMALA antoi meille koko Raamatun, joten meillä on oikeus siteerata myös Vanhaa Testamenttia, vaikka elämme Uuden Liiton aikakautta. Tiedoksi Maunolle, että JUMALAN Mies opettaa, että Pyhä Henki on auttajamme ja parannuksenteko on Pyhän Hengen prosessi.

Mauno hyvin hanakasti vastustaa parannuksentekoon kehotusta. Mauno voisi lukea Raamatusta Hepr. 12:14, jossa HERRA Sanoo, että olkaa pyhät, sillä Minä olen pyhä, ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Näyttää siltä, että Mauno ei voi kestää sitä, että Profeetta Dr. Owuor saarnaa parannuksentekoa seurakunnalle, homoseksualismista, rahan rakkaudesta, menestysteologiasta, noituudesta ja niin edelleen.

Videolla näemme, kuinka Mauno haluaa, että ihmiset kuuntelisivat häntä, aivan kuin koko maailmassa ainoastaan Maunolla on oikea oppi. Ja kaikki muut ovat väärässä. Mauno haluaa, että häneltä kysyttäisiin asioita ja neuvoa ja häntä kuunneltaisiin. Maunolle voimme kertoa, että kuuntelemme JUMALAN Sanaa, HERRAN Ääntä, Pyhän Hengen Ääntä ja seuraamme JEESUSTA KRISTUSTA. Pyhä Henki puhuu kaikkien sydämelle. Mauno on hyvin huolissaan, että meistä ei tulisi ihmisten seuraajia, mutta samalla hän lataa videoita YouTubeen ja haluaa, että kuuntelemme ja seuraamme hänen höpinöitään ja valheitaan. Hieman ristiriitaista.

Taas Mauno vääristelee asioita: ”Dr. Owuor on nähnyt jonkun morsiamen sormuksen jossakin ja siitä ei ollut sitten enempää syvällisempää tietoa”.  Voin kertoa Maunolle, että todella HERRA näytti JUMALAN Miehelle näyn vuosia takaperin kahdesta hääsormuksesta Taivaalla. Toinen kuuluu HERRALLEMME KRISTUKSELLE JEESUKSELLE ja toinen seurakunnalle. Hän piti koko vuoden 2013 kiertueen tästä aiheesta. Miksi Mauno jälleen valehtelee ja levittää väärää todistusta?

Lisäksi 90% hänen Profetioistaan on jo täyttynyt. Ja mikä on todella hätkähdyttävää, niin se tarkkuus, kuinka profetiat tapahtuvat sanatarkasti yksityiskohtia myöten. Mauno kritisoi sitä, että profetioita tulee liian usein. Eli siis hänen mielestään HERRAN pitäisi puhua harvemmin. Taas Mauno korottaa itsensä JUMALAN yläpuolelle ja määräilee itse JUMALAA milloin Hän saa puhua. Mauno taas valehtelee, että profetiat ei muka ole täyttyneet. Mauno voisi perehtyä hieman asiaan ennen kuin levittää vääriä todistuksiaan. Täällä on  osa Profeetta Dr. Owuorin täyttyneitä Profetioita vuoteen 2016 saakka: http://www.repentfinland.fi/sisalto/profeetta-dr-owuorin-toteutuneita-pr.... + Youtubesta Repentance Channel –kanavalta Mauno voi löytää paljon lisää sanatarkkaan täyttyneitä profetioita. Myös vuodelta 2016 ja 2017. (Viimeisimmät sanatarkkaan profetoidut: Hurrikaani Harvey, Hurrikaani Irma ja Hurrikaani Maria, Meksikon maanjäristys). YouTube on siitä hyvä, että siellä näkyy päivämäärä milloin profetia on sinne ladattu, joten kaikki alkuperäiset profetiat on helppo tarkastaa sanatarkkaan yksityiskohtia myöten. Miksi Mauno valehtelee? Onko hän kateellinen? Mauno pöyhkeilee itse näyllään videoissaan, mutta on hyvin huolissaan siitä, että JUMALAN Mies saa HERRALTA profetioita. Ja pitää sitä pöyhkeilynä. Mauno kovasti yrittää olla itse profeetta ja pitää profetian yö –ohjelmia, onko Mauno kenteis kateellinen, koska hänen omat profetiansa eivät ole täyttyneet?

Mauno on myös hyvin huolissaan siitä, että kutsumme häntä Väkeväksi Profeetaksi. Kyllä hän on Väkevä Profeetta. ”Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.” (Mal 4:5). Kun katsomme niitä tapahtumia hänen ympärillään, ihmeitä ja merkkejä. Esim. yksin tänä vuonna kun hän on rukoillut, niin myrkyllisten kaivojen vedet ympäri Keniaa ovat parantuneet, vakava kuivuus on muuttunut sadekaudeksi ja köyhät lesket ovat saaneet suuren maissisadon, kuollut on herätetty henkiin, ja kuinka valtavasti ihmisiä tulee uskoon JEESUKSEEN, parantumisia Aids jne. niin voimme todeta, että hän on Väkevä Profeetta. Ja hän rukoilee aina JEESUKSEN VÄKEVÄSSÄ NIMESSÄ. Jolle hän antaa aina kaiken kunnian. Maunolle tiedoksi, että hän aina korottaa kaikissa saarnoissaan JEESUSTA KRISTUSTA ja sanoo, että hän on JUMALAN Palvelija. Suomessa hän sanoi, että on JEESUKSEN orja, palvelija.

Mauno väittää, että kaikki olisi sidottu vain yhteen ihmiseen tässä HERRAN Palvelustyössä ja että palvelustyössä olisi vain yksi ihminen, mutta voin kertoa Maunolle, että tämä HERRAN Palvelustyö on hyvin laaja. Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä on lähes 100 Piispaa ja 18 000 Pastoria ja miljoonia lampaita. Joten Ministry ei koostu vain yhdestä miehestä, kuten Mauno asioita vääristelee. Tämä on JEESUKSEN Palvelustyö.

Mauno pelkää, että Profeetta Owuor laittaa uskoville liikaa säädöksiä. Voin kertoa Maunolle, että JUMALAN Sana on se, joka laittaa ihmisille säädökset. Se on JUMALA itse, joka laittaa ihmisille säädökset. Profeetta Owuor saarnaa puhtaasti sitä mitä Raamattu sanoo. Esim. jälleen kohta ”olkaa pyhät, sillä Minä olen pyhä”. Tästä syystä HERRA on lähettänyt Väkevän Palvelijansa seurakuntaan saarnaamaan parannusta synneistä, sillä MESSIAS on tulossa. Tuntuu, että Maunolta puuttuu Raamatun tuntemus kokonaan mitä JUMALAN Sana ohjeistaa ihmistä.

Maunoa näyttää vaivaavan erityisen paljon se kohta, jossa Profeetta Owuor pyytää naisia pukeutumaan siveellisesti, kuten Raamattu kehottaa. Maunon mielestä ei näytä haittaavan vaikka Pastorin vaimo tulee seurakuntaa tiukassa vesirajahameessa ja narutopissa. Aivan kuin Maunon mielipide taas voittaisi JUMALAN Sanan tässäkin kohtaa. JUMALAN Mies on saarnannut paljon Pyhän Hengen roolista seurakunnassa, että parannuksenteko on Pyhän Hengen prosessi ja jokaisella on siinä myös oma tietoinen vastuu ja valinta tehdä parannusta esim. avoliitosta tms. Näyttäisi, että Maunon mielestä pastori ei saa nuhdella seurakuntaa. Nuhtelu on rakkautta –sanoo Jumalan Sana, koska se ohjaa meitä Pyhyyden tielle. Tiedoksi Maunolle, että pastorin rooli on valmistaa seurakuntaa pyhyydessä MESSIAAN tuloon.

Tämä on siis varoitus väärän profeetan Mauno Mattilan harhaopetuksista. Jotka perustuvat valheisiin ja irrallisiin otteisiin ja väärään todistukseen. Mauno ei ole perehtynyt JUMALAN Miehen saarnoihin laisinkaan. Hän poimii kahdesta saarnasta pari irrallista lausetta ja perustaa haukkumisensa niiden pohjalle. Voin suositella Maunoa kuuntelemaan JUMALAN Miehen Suomen 2017 konferenssin ja menemään syvään parannuksentekoon HERRAN eteen, jotta JUMALA voisi armahtaa Maunon.

14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät. 15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. (Matt.7)

Kirjoitin tämän, koska haluan puolustaa JUMALAN Kirkkautta ja JEESUKSEN Palvelustyötä. Maunon lisäksi toinen, joka levittää täysin perättömiä valheita ja aivan pöyristyttäviä höpöhöpö mielikuvitustarinoita vailla minkäänlaista todellisuuspohjaa on Juhani Aitomaa, josta myös varoitan kaikkia pysymään hyvin kaukana.

Kannatta kuunnella itse saarnoja www.repentfinland.fi –sivuilta ja avata Raamattu ja pyytää Pyhää Henkeä avaamaan Sanaa, kuin luottaa netin perättömiin juorupalstoihin. Sivupalkissa ”Profeetta Dr. Owuor suomeksi tulkattu” –otsikon alta 20 ylintä mp3:sta on JUMALAN Miehen viime Helsingin väkevästä konferenssista. Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan ja tulet suuresti siunatuksi!

Pyhä Henki johdattakoon kaikkeen totuuteen Kristuksessa JEESUKSESSA. HERRA ole armollinen Suomelle.

KRISTUKSESSA JEESUKSESSA,

Anna Anttila

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)