VÄKEVÄ PARANTUMISKOKOUS DURBAN, ETELÄ-AFRIKKA (17.6.2016)

HERRA ITSE KÄVELEE KOKOUKSEEN JA KOSKETTAA FYYSISESTI TÄMÄN NAISEN JALKAA ENNALLISTAEN MURTUNEEN LANTEEN

HERRA oli puhunut HÄNEN Profeetalleen naisen parantumisesta, naisen, jolla oli yllään valkoinen, mustajuovainen asu ja joka linkkasi, kuin olisi ollut rampa. Slindile Kati, kotoisin Durbanista, kärsi vakavasta lannevammasta 14 vuotta ja tuli tähän Kokoukseen suurissa kivuissa linkaten kuin rampa ihminen. Ja kun JUMA…LAN Mies julisti "Nyt kaikki vastaanottakaa parantumisenne", Slindile sai kokea HERRAN vierailun hyvin väkevällä, mega tavalla. Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka ällistynyt hän oli, kun JUMALAN KÄSI FYYSISESTI KOSKI HÄNEN KOKO JALKAANSA ja se tärisi rajusti. Siinä hetkessä Slindile yhtäkkiä huomasi, että hänen kipunsa olivat välittömästi kadonneet ja hän nousi ylös ja alkoi kävellä normaalisti.

Oli HÄMMÄSTYTTÄVÄÄ nähdä HERRRAN PROFEETAN Sanojen tulevan Eläviksi, kun tämä oli todella se nainen, jonka Hän oli kuvaillut. Ja kaikki olivat tyrmistyneitä nähdessään hänen olleen pukeutuneena valkoiseen pukuun, jossa oli mustia juovia, aivan kuten JUMALAN Mies oli kuvannut. Ja hän demonstroi HERRAN Väkevälle Profeetalle, kuinka hän ennen käveli linkaten, ennen kuin HERRA paransi hänet. Hän jakoi, kuinka lääkärit olivat kertoneet hänelle, että hänen täytyisi kiireellisesti käydä läpi kokonainen lanteen uusiminen, elokuun 3. päivään mennessä, tänä vuonna.

Slindile oli täysin parantunut, ja nyt hän pystyi kiipeämään ylös ja alas portaita ilman kipua. Hän pystyi nyt jopa taipumaan ja koskettamaan polvien alapuolelle. KIRKKAUS JA KUNNIA JEHOVALLE KAIKKIVALTIAALLE! Slindilelle oli kehittynyt myös krooninen silmäsairaus; hänen silmänsä olivat jatkuvasti kipeät ja aiheuttivat kyyneleitä, ja tätä jatkui pidemmän aikaa. Mutta kun HERRA ITSE FYYSISESTI KOSKI HÄNTÄ KÄDELLÄÄN, kyynelten vuotaminen loppui välittömästi ja kyyneleet kuivuivat. Myös nuori mies, joka toi Slindilen tähän Kokoukseen, tuli kirkastamaan HERRAA siitä, että Hän vapautti Slindilen kivusta ja kärsimyksestä.

(Lähde: www.repentandpreparetheway.org)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)