VÄKEVÄ KONFERENSSI AMSTERDAMISSA 2.-4. joulukuuta 2016

VÄKEVÄ KONFERENSSI AMSTERDAMISSA 2.-4. joulukuuta 2016

JUMALAN PILVEN VIERAILU

JUMALAN MIES julisti, että Jälkimmäinen KIRKKAUS on tullut valmistamaan seurakunnan MESSIAAN Tulemusta varten. Hän julisti, että HERRAN Huone on nyt erotettu yleisestä paikasta tämän ISÄ JUMALAN Vierailun johdosta. Hän vakuutti, että vain silloin kun evankeliumi muuttaa katoavan Seurakunnassa katoamattomaksi, se voi päästä ammentamaan tästä Vierailusta.

Ja Hän paljasti, että JUMALAN KIRKKAUDEN PILVEN Vierailu julistaa Avoimien Taivaiden Aikakautta. HERRAN PROFEETTA varoitti, että tämä Vierailu on lyhytikäinen, täten julistaen, että Taivas tulee pian sulkeutumaan. Hän korosti, että ISÄ JUMALA on tullut HÄNEN KIRKKAUDESSAAN puhdistamaan ja valmistamaan erityisen, valitun jäännösseurakunnan sisälle pääsyä varten.

JUMALAN MIES julisti, että JUMALAN PILVI, joka vieraili Mooseksen luona Raamatussa, on nyt tullut sisälle telttamajaan seurakunnassa. Ja Hän julisti, että Vain JEHOVA, Joka Ratsastaa Muinaisilla PILVILLÄ, on Kaikkein Korotetuin JUMALA. Hän varoitti, että HERRA on laskeutunut alas HÄNEN PILVESSÄÄN taistelemaan niitä epäjumalia vastaan, joita seurakunta on pitkään palvonut.

HÄN on tullut kaatamaan alas seksuaalisen moraalittomuuden, menestysteologian evankeliumin, valheiden ja pornografian epäjumalat Euroopassa. JUMALAN PROFEETTA ohjeisti heitä poistamaan heidän synnin kenkänsä, koska KRISTUKSEN seurakunta on nyt pyhä maa.

MESSIAAN TULEMUS

JUMALAN MIES korosti, että VANHURSKAUDEN VAATE on todella Taivaan pukeutuminen. Hän julisti, että seurakunta tulee pian astumaan JUMALAN VALTAISTUIMEN eteen, joten sen tulee valmistaa tämä VAATE. Hän paljasti, että seurakunta, joka pukeutuu Vanhurskauteen, muutetaan katoavasta katoamattomuuteen.

HERRAN PROFEETTA painotti, että tämä Vaate antaa seurakunnan ylle NUHTEETTOMUUDEN ominaisuuden. Hän korotti Vanhurskauden Vaattetta seurakunnan kestävän uskollisuuden symbolina ja sen Palkkiona Ikuisuuteen.

Hän varoitti, että Seurakunta Euroopassa on tahrannut Papillisen vaatteensa liberaaliteologialla, seksuaalisynnillä ja eksytyksellä. HERRAN VÄKEVÄ PALVELIJA varoitti, että luopumus on itseasiassa yhtä suuri kuin JUMALAN Hylkääminen & sen palkka on Kuolema. Ja kaikki Arkkipiispat, Piispat & Pastorit, jotka osallistuivat, tekivät parannuksen ja lupasivat palauttaa Seurakunnan takaisin Pyhyyteen.

HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA ohjeisti Eurooppaa Tekemään Parannuksen ja Valmistamaan tietä MESSIAAN Tulemukselle. Hän julisti, että Jälkimmäisen KIRKKAUDEN Herätys on tullut Voimalla ajamaan pimeyden pois seurakunnasta. Hän kehotti papistoa valmistamaan Vanhurskauden Vaatteen Seurakunnassa.

JUMALAN MIES julisti, että tämä Vaate osoittaa Voittoa Synnin & Kuoleman yli (1 Kor. 15:50-56). Ja Hän vakuutti, että HERRAN Vaatteen seurakunnassa tulee heijastaa pelastusta maailmalle. JUMALAN Palvelija suri, että seurakunta ei pidä yllään sitä Kallista Vaatetta, joka sille annettiin ilmaiseksi Ristillä.

Hän nuhteli postmodernismia, alkoholismia, moraalitonta pukeutumista, prostituutiota, rahan rakkautta, homoseksuaalisuutta Seurakunnassa. Hän nuhteli sitä, että Seurakunta on epäonnistunut ylläpitämään Iankaikkisen valkeuden ja pimeyden välillä olevan Konfliktin, ensimmäisessä Mooseksen kirjassa 3:15. HERRAN PROFEETTA julisti, että JEESUKSEN VEREN VOIMA on tarpeeksi suuri Vapauttamaan Seurakunta synnistä. Ja koko papisto teki parannuksen ja uudisti pelastuksensa.

(Lähde: www.repentandpreparetheway.org)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)