VÄKEVÄ HERRAN PARANTUMISIHME ON TAPAHTUNUT ITÄVALLASSA!

Roland Wagner

 

TUOREIMMAT UUTISET ITÄVALLASTA!!

54-vuotias Roland Wagner sairasti kilpirauhasen vajaatoimintaa ja monia komplikaatioita sen takia monien vuosien ajan.

Kaikki muuttui, kun hän osallistui GRAND MEGA SUPER LOISTELIAASEEN MAAILMANLAAJUISEEN PARANTUMISKOKOUKSEEN sunnuntaina 28.4.2019 St. Poltenin Alttarilla Itävallassa. Hän oli ollut sitä ennen syvässä parannuksenteossa HERRAN edessä.

Ja kun koitti se hetki, kun HERRAN Väkevimmät Profeetat soittivat sunnuntaina, Jeesus on HERRA -Radion (www.jesusislordradio.info) suoraan livelähetykseen asunnostaan Nairobista käsin ja julistivat voimallisen Parantumisjulistuksen, ja että kaikkia sairauksia auringon alla tulee parantumaan, niin HERRAN Tuli matkusti aina Itävaltaan St. Poltenin Alttarille saakka, ja yhtäkkiä Roland tunsi lämpimien aaltojen, kuin Tulen menevän koko hänen kehonsa läpi. Ja hän tunsi itsensä koko ajan vahvemmaksi ja vahvemmaksi, ja väsymys väistyi pois!

Roland kertoo, kuinka hän tuntee PYHÄN HENGEN Tulen aaltojen menevän läpi tähän päivään saakka! Roland on todella hämmästynyt ja innoissaan ja ylitsevuotaa kiitosta ja ylistystä HERRALLE! Hän kiittää ja kunnioittaa HERRAN Väkevimpiä Profeettoja hänen parantumisestaan.

Itävalta juhlii HERRAA JUMALAA ja Hänen hyvyyttään ja HERRAN Kahta Valtavaa Sanansaattajaa, jotka ovat johdattamassa KRISTUKSEN morsianta Itävallassa iankaikkisuuteen Taivaassa!

KUVASSA:

1) Rolandin veri testattiin 5.3.2019 sairaalassa, ja kun tulokset näyttivät ilmenneen ongelman, lääkäri lähetti hänet lisätutkimuksiin erityisklinikalle.

2) Yksi päivä Grand Mega HERRAN Parantumiskokouksen jälkeen erityisklinikalla otettiin uudet verinäytteet 29.4.2019. Tulokset osoittavat, että: LISÄTUTKIMUKSET EIVÄT OLE TARPEEN, VERI ON NYT NORMAALI!

Siunatut Pyhät, HERRA on armollinen. Hänelle ei ole mikään mahdotonta!

nike air max 2019 Shoes

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)