UUDEN VUODEN PUHE KANSAKUNNILLE JEESUS ON HERRA –RADIOSSA 31.12.2017

 

Tänään oli todella loistelias päivä päättää vuosi. Olemme nähneet todella väkevän vierailun, HERRAN Kirkkauden virtauksen, kun HERRAN Väkevin Profeetta piti parantumiskokouksen radion kautta. Tämä on valtava shokeeraava ihme, joka tapahtuu Kristuksen seurakunnassa. Muistakaa, että HERRAN Väkevin profeetta ei lähteyt asunnostaan Nairobista. Hän vain julisti arantumisen kotoaan Nairobista ja valtava määrä rampoja nostettiin maasta ja he lähtivät kävelemään. Kirjeenvaihtajamme lähettävät jatkuvasti lisää todistuksia.

Tämä on globaali radio, jonka kautta HERRAN Väkevin Profeetta piti maailmanlaajuisen parantumiskokouksen. Jokaisella näistä ihmeistä on suuri painoarvo. Mihin juoksemme, kansakuntana jos loukkaamme tätä Tien Profeettaa.  Aina Suomessa saakka parantui käpristynyt sormi ja New Orleansissa saakka parani paha polvivamma ja kipu hävisi. Hän on ravistellut jopa galakseja. HERRA kävelee hyvin tiiviisti Hänen Profeettansa kanssa.

Olemme laskeneett, että eilen käveli yli 152 rampaa. Tämä määrä on arviolta noin alle puolet kaikista niistä rammoista, jotka kävelivät, sillä laskenta on täysin kesken. Ainoastaan se yksi pieni rampa poika Merusta sai JUMALAN Miehen itkemään hyvin katkerasti. Mikään näistä ihmeistä ei ole vitsi. Nämä ovat shokeeraavia JEESUKSEN ihmeitä. Kuinka monta kuukautta otaisimmekaan näitä todistuksia vastaan, jos kävisimme kaikkien kertomukset yksityiskohtaisesti läpi!

46 sokean silmät avautuivat. Jokainen tapaus on hyvin vakava. Muistatte varmaa Felostinen tapauksen. Se yksin, kun kuulet äidin kertomuksen ja mitä Felostine kävi läpi. Tai se nainen, jonka silmät avautuivat Nairobissa, jolla ei ollut iiristä. Jotkut heistä ovat vanhoja, jotkut syntymästään saakka sokeita, jotkut sokeiden koulussa, toiset tulivat valkoisten keppien kanssa kokoukseen. Aina Ugandassa saakka 38 vuotta sokeana olleen naisen silmät avautuivat. Voit vain kuvitella, miltä tuntuisi olla ilman näköä. He ovat olleet vuosia täydellisessä pimeydessä. Keniasta Angolaan on pitkä matka 2700 km, mutta sielläkin täysin sokean miehen silmät poksahtivat auki ja mies palasi kotiin näkevänä. Sen lisäksi 87 kuuron korvat avautuivat. Jotkut heistä ovat kuurojen koulusta ja nyt heidät siirretään tavallisiin kouluihin.

35 halvaantunutta parantui. Jotkut olivat halvaanuneet vyötäröstä alaspäin, tai toispuoleisesti ja niin edelleen. Aina Ghanassa saakka oli halvaantunut, joka parani. Keniasta Ghanaan on 5720 kilometrin välimatka! Suuri ihme tapahtuu Kristuksen seurakunnassa, monumentaalinen Profeetta Elian voitelu on vuodatettu, joka on nostanut kuolleen mätänevän ruumiin kuolleista, jonka nimi on Mama Rosa.

14 sänkypotilasta on parantunut. He makasivat avuttomina sairaspedeillään. Jotkut heistä tuotiin patjojen ja paarien kanssa kokouksiin. Joillekin vietiin radio sairaalaan. Jotkut heistä olivat niin avuttomassa tilassa, että heitä jopa syötettiin ja juotettiin.

5 mielisairasta / hullua on ennallistettu ja heidän mielensä on nyt normaali ja heidän muistinsa ja järkensä on palannut.

Muistakaa, että olemme laskuissa ehkä noin puolessa välissä vasta mitä tulee rampoihin, sokeisiin, kuuroihin. Emme myöskään ole tuoneet teille vielä niitä syöpäkasvaimia tai kauhistuttavia kroonisia haavaumia, jotka kuivuivat pois.

Keniasta Suomeen on 7000km. JUMALAN Mies julisti parantumisen kotoaan Nairobista ja hän paransi täysin toimintakyvyttömän sormen Helsingissä Suomessa saakka ja sitten hän alkoi ylistämään ja soittamaan pianoa. Älkää koskaan unohtako suurimpaa ihmettä ja suurimpia ihmeitä mitä todistimme tänään. Peljätkäämme tätä väkevintä Profeettaa. Suomessa heillä on parhaat sairaalat ja lääkärit ja spesialistit ja lääkitykset, mutta he eivät voineet parantaa näitä sormia. Tänään yhdessä julistuksessa hänen sormensa vapautui. Aikaisemmin samassa Suomessa Hän nosti ylös kävelemään täysin ramman pojan Eemin Porvoossa. Tänään kun puhumme, aikaisemmin täysin rampa poika vieläkin kävelee!

Hän julisti asunnostaan Nairobista ja käski uudet aivot ja paransi lukihäiriön, dysleksian Suomessa. Ja Hän loi Anne-Maaritille uudet aivot. Nyt jos googlaat hänet, löydät hänet joka paikasta lukemassa Raamattua. Nyt hän lukee globaalisti maailmanlaajuisesti Raamattua Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa. Se on käännetty eri kielille ja ihmiset ympäri maailmaa ovat todistaneet hänen lukevan Raamattua. Jos tämä ei ole ihme, niin mikä sitten on?

Älkää koskaan unohtako suurinta ihmettä, suurimpia ihmeitä, joita todistimme tänään. Jos jollain on käpristyneet toimintakyvyttömät sormet, niin se tarkoittaa että parhaat lääkärit ovat epäonnistuneet. Ei koskaan unohdeta niitä suurimpia ihmeitä, joita olemme todistaneet tänään. Pelätään tätä Taivaan väkevintä Profeettaa ja ollaan kuuliaisia Hänelle. Ei loukata tätä Sansaattajaa. Hän on tullut ISÄLTÄ ja Hän on tullut valmistamaan tien. Ollaan kuuliaisia, jotta voimme nähdä Israelin JUMALAN loisteliaan valtakunnan. Tällaisia päiviä me elämme.

1 Sitten hän vei minut takaisin temppelin ovelle. Ja katso, vettä kumpusi temppelin kynnyksen alta itään päin, sillä temppelin etusivu oli itää kohti. Ja vesi juoksi alas temppelin oikeanpuolisen sivuseinämän alitse, alttarin eteläpuolitse. 2 Sitten hän toi minut ulos pohjoisportin kautta ja kierrätti minut ulkopuolitse ulkoportille, joka antoi itää kohden; ja katso, vesi virtasi oikeanpuoliselta sivuseinämältä päin. 3 Mennessänsä itää kohti mies, mittanuora kädessään, mittasi tuhat kyynärää ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli nilkkoihin asti. 4 Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli polviin asti. Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä poikki: vettä oli lanteisiin asti. 5 Sitten hän mittasi tuhat: tuli virta, jonka poikki minä en voinut käydä, sillä vesi nousi uimavedeksi, virraksi, josta ei voinut käydä poikki. (Hes. 47)

Tänään on ollut parantumisten virta! JUMALAN Elämää antava Henki on virrannut seurakuntaan. Kaikki nämä ihmiset saivat uuden elämän JUMALAN Valtaistuimelta. Ne Elämän Puun lehdet Hänen vasemmassa kädessään. Miettikää niitä 152 rampaa ryhmänä, jotkut olivat nuoria ja jotkut vanhoja.

Nyt ne entiset sokeat kertovat, kuinka kun he näkivät radion ensimmäistä kertaa ja ihmettelivät oliko siellä pieniä ihmisiä. JUMALAN Valtaistuimelta virtaa KRISTUKSEN elämää antava Henki seurakuntaan. Tämä päivä pysyy historiallisenä päivänä Kristuksen seurakunnassa, seurakunnan kertomuksessa.

Nöyrtykää myös muissa kansakunnissa ja vastaanottakaa tämä JUMALAN Henki, joka on lähetetty meille. Tämä ei ole ihminen. Ihminen ei tee mitä Hän teki tänään. Tämä on JUMALAN peljättävä Henki. Rohkaisen teitä, että laittakaa pois sivistyksenne ja modernisuutenne. Nöyrtykää ja vastaanottakaa Hänet, sillä tänään Taivas on todistanut syntiä ja tätä maailmaa vastaan. Ihminen ei voi olla läsnä samaan aikaan joka puolella maailmaa ja tee kaikkea tätä ympäri maailmaa.

Ollaan kuuliaisia ja kunnioitetaan Häntä kansakuntana. Olemme saaneet vastaanottaa ja maistaa suoraan Hänen Ystävänsä Valtaistuinsalista. Aivan kuin hän olisi kävellyt sokeiden kouluun, jossa on 46 sokeaa opiskelijaa ja sitten he alkoivat kaikki näkemään ja sitten Hän käveli pois. Tämä on peljättävä voitelu.

ISÄ JUMALA lähetti Hänet vapauttamaan vangitut vapaaksi, alleviivatakseen MESSIAAN tulemusta. Katsokaa niitä lukemattomia vangittuja, jotka Hän on vapauttanut. Jos Hänellä, joka valmistaa tien MESSIAALLE on näin paljon voimaa, niin kuinka voimallisempi tuleekaan olemaan itse MESSIAAN loistelias tulemus? Tehdään parannus ja valmistetaan tie sydämiimme. MESSIAS on tulossa. Tämä sanoma, jonka otamme tästä on se, että MESSIAS on todella tulossa. Toivotan siunattua ja pyhää uutta vuotta!

(Lähde Jeesus on HERRA –Radio/ Pastori Sophy / www.jesusislordradio.info)

Henkilön Aaron Almquist kuva.

3.5 -vuotias rampa Eemi nousi ylös kävelemään.

 

Henkilön Aaron Almquist kuva.

Anne-Maaritin lukihäiriö parantui.

 

Henkilön Aaron Almquist kuva.

Teron käpristynyt toimintakyvytön sormi vapautui.

 

Henkilön Aaron Almquist kuva.

Irmelin vakava virtsankarkailu loppui.

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)