TUOREIMMAT UUTISET! JÄLLEEN KERRAN AIDS PARANTUNUT!

Tuoreimmat uutiset Jeesus on Herra -radiossa!

Olemme juuri saaneet tämän tiedon Nairobin päätoimistosta:

HERRA JEESUS KRISTUS NASARETILAINEN, MESSIAS TULEVA KUNINGAS ON JUURI PARANTANUT AIDSIN! AIDS ON JUURI PARANTUNUT JA VERI ON TESTATTU JA TESTATTU JA TESTATTU NEGATIIVISEKSI MONTA KERTAA VALTION LABORATORIOSSA! MAMA HELEN, JOKA OLI AIDS-POSITIIVINEN ON NYT AIDS-NEGATIIVINEN!

Lääkepalvelujen apulaisjohtaja Dr. Toromo on juuri raportoinut nämä shokkiuutiset HERRAN Kahdelle Peljättävälle Profeetalle. Kyseessä oli jopa viimeisen 4-asteen Aids. Mama Helen Rabando oli niin sairas, että oli kuolemaisillaan, mutta kun HERRA Kaksi Peljättävää Profeettaa saapuivat Keskuspuiston kokoukseen atomipommin voiman lailla ja käskivät Aids-virusta häviämään, kiroten Aids-viruksen, se kuunteli ja totteli ja hävisi pois Mama Helenin verestä!

Äidistä huolehtinut Joshua, hänen poikansa, oli tuonut mukanaan äidin kuvan Nairobin Keskuspuiston kokoukseen, sillä välin kun äiti kuunteli livenä Grand Mega Parantumiskokousta kotonaan radion kautta. Hänet vietiin kokouksen jälkeen Saint Maryn -sairaalaan Mumiassa ja testattiin negatiiviseksi ja jälleen Nairobin sairaalassa, jossa hänet testattiin aina tarkimpia dna-pcr -testejä myöten. Hänen verensä oli muuttunut niiden Kahden Valtavan Profeetan Sanojen kautta Aids-negatiiviseksi. Hänet on nyt testattu jo kuudessa eri sairaalassa ja joka testi on tullut ulos negatiivisena. Lääkärit ovat shokissa.

**

 

Aidsiin ei ole parannuskeinoa maailmanlaajuisesti. Rikkaat kansakunnat, kuten Yhdysvallat, Eurooppa, Singapore ja Australia ovat käyttäneet biljoonia ja biljoonia euroja ja dollareita löytääkseen parannuskeinon Aidsille. Tämä on todella väkevää ja suurta! HERRAMME JEESUS KRISTUS NASARETILAINEN on voittanut kuoleman! Kansakunnat ovat käyttäneet valtavat määrät rahaa löytääkseen parantumiskeinon Aidsille ja joka sen löytää saa Nobel-palkinnon, mutta ihmiskunta on täysin epäonnistunut, mutta HERRAMME JEESUS KRISTUS NASARETILAINEN, JUMALAN LOISTELIAS KARITSA on nyt tehnyt sen ja asettanut seuraavat asiat ilman epäilystäkään:

1)     Ristin uskonto on ainoa oikea uskonto tässä maailmassa.

2)     JEESUKSEN KRISTUKSEN Veri on ainoa voima ja lopullinen voima Taivaassa ja maan päällä.

3)     HERRA JEESUS KRISTUS NASARETILAINEN on ainoa ihmisten Vapahtaja

4)     Ainoastaan JEHOVA JAHVE, Ristin ja Veren JUMALA on ainoa elävä JUMALA, joka on arvollinen saamaan ylistyksen.

5)     Kaikki muut jumalat ovat pelkkiä heikkoja epäjumalia, jotka pitää heittää ulos ikkunasta, koska he ovat tarpeettomia ja niillä ei ole mitään voimaa auttaa ketään.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

air max 90 essential yellow

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)