TUHOISA MAANJÄRISTYS TULOSSA MAAILMAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

PROFETIA 25.9.2016: TUHOISA MAANJÄRISTYS TULOSSA MAAILMAAN

Nyt, HERRA on puhunut kanssani, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELYON, kaikista Korkein JUMALA. Hän on Puhunut kanssani viime yönä. Tässä keskustelussa on maanjäristys, joka on tulossa tiettyyn paikkaan. HERRA vei minut jo tuohon paikkaan ja minä myös juoksin henkeni edestä. Asioita tippui päälleni katolta ja niin edelleen. On tulossa tuhoisa maanjäristys, joka on tulossa maailmaan. HERRA Taivaan JUMALA, JEHOVA EL SHAMMAH, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA HOSEINU, HERRA JEHOVA ELOHEEKA, JEHOVA ELGIBBOR, JEHOVA HOSEINU. Hän on puhunut kanssani maanjäristyksestä, joka on tulossa maailmaan. Näen maanjäristyksen tulevan tiettyyn paikkaan. Tuossa paikassa he valmistavat paljon juustoa. He valmistavat paljon juustoa ja syön juustoa siellä. Kävelen siellä ja näen itseni maistelevan juustoa, hyvin maukasta juustoa, jota syön siellä. Ja kun syön juustoa ja kävelen ja näen kaiken tämän tapahtuvan siellä, näen myös kahden puhvelin taistelevan siellä ja näen myös jonkun henkilön olevan mukana. En tiedä pelaavatko he siellä eläimien kanssa, siellä on jotakin karjaa. Puhveli yrittää lävistää jonkun ja hän yrittää väistää sitä, tiedättehän. Se on lehmän näköinen, mutta näen siis puhvelin, mustan värisen, niitä on kaksi, joiden kanssa joku leikkii. Näen myös paljon juustoa, jota siellä tehdään. Ja kun katson kauemmas, näen lentokentän oikealla puolellani ja lentokoneita on yrittämässä nousta ilmaan. Maanjäristys tapahtuu tuossa paikassa. Maanjäristys tapahtuu tuossa paikassa.

Se on todella tuhoisa, koska se todella hävittää ja tuhoaa monia rakennuksia. Näen paljon raunioita. Ollessani siellä kun maanjäristys on juuri tapahtunut, monia asioita, jotka ovat katolla, rikkinäisiä paloja ja rakennusten osia, putoaa päälleni. Joten juoksen henkeni edestä muiden kanssa tuossa paikassa. Juoksen siis henkeni edestä muiden kanssa. Lentokenttää kohden, kaukana siellä, näen aivan kuin maanjäristys puolittaisi; se tulee puolittamaan vuoren, se tulee puolittamaan kukkulan. Luulen, että se on kukkula tai pieni vuori, jonka näen maanjäristyksen puolittavan. Se näyttää kaivaukselta, jossa ihmiset kaivavat maata, kaivavat. Tämä on se, mitä näen ja puhun jo siellä oleville ihmisille. Puhun siis näille ihmisille. Joten siellä on tapahtuu valtavia.

Näen siellä myös paljon seksuaalisyntiä, siellä on seksuaalisyntiä, seksuaalista moraalittomuutta. Siellä on valehtelua, jumalattomuutta seurakunnassa, välinpitämättömyyttä seurakunnassa ja ateismia seurakunnassa, jossa ihmiset eivät ole pohjimmiltaan uudestisyntyneitä, he eivät välitä pyhyydestä. Kirjaimellisesti katsoen, he eivät ole uudestisyntyneitä. He ovat maailmallisia. He elävät kristillistä pelastustaan maailmassa, he ovat sekoittaneet sen tämän maailman rappioon. Näen kaiken tämän ja ymmärrän HERRAN puhuessa kanssani, Hän kertoo minulle, että tämä on se ristiriita, kiista ja konflikti, joka Hänellä on tämän maan kanssa. Valkoinen mies puhuu siellä kanssani. Mutta näen maanjäristyksen tulevan tähän maahan. Tässä maassa he valmistavat suuria määriä juustoa, paljon maukasta juustoa, jota syön siellä ja kävelen siellä ja maistan sitä. Hyvin maukasta ja herkullista juustoa. Ja kun katson kauemmaksi, näen lentokentän oikealla puolellani ja kuinka lentokoneet nousevat ilmaan ja sitten näen, kuinka maanjäristys iskee tähän paikkaan.

Olen mukana tämän maanjäristyksen jälkeen. Se on hyvin tuhoisa ja todella massiivinen maanjäristys. Keräilen maasta asioita. Yritän pelastaa tilannetta kanssanne, ihmisten kanssa tässä maassa. Keräilemme asioita, jotka ovat tuhoutuneet. Yritämme pelastaa tilannetta ja katsoa voimmeko tehdä jotakin. Kannan jotakin pientä konetta laatikossa ja siinä on vaijereita. Se näyttää elektroniselta laitteelta, jossa on sähköjohto, jonka voit kytkeä pistorasiaan. Näen ruuvit ja kaiken. Se on laatikossa ja yritän kantaa sitä varovaisesti. En voi edes kulkea eteenpäin, koska maanjäristys on tukkinut tien. Yritämme pelastaa asioita, ja sitten paljon tavaroita tippuu raunioista, katolta, joka tärisee ja joka on tuhoutunut. Ne putoavat ja juoksen henkeni edestä kanssanne. Söin juustoa kanssanne ja juoksin henkeni edestä maanjäristyksen jälkeen. Ja tapahtuu maanjäristyksen aikaansaamia seurauksia; rakennukset tärisevät ja se on nyt todella tuhoutunut maa. Sitten kaukana toisessa päässä se puolittaa kukkulan. Se näyttää enemmän kaivaukselta, jota traktorit ovat möyhentäneet. Joten siellä on tilanne.

Raamattu puhuu hyvin selvästi Matteuksen evankeliumissa 24:7, se sanoo; että näinä aikoina, näinä päivinä tulee olemaan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin. Ja nämä maanjäristykset symboloivat meille, ne ovat vihje, se hyvin tärkeä merkki, jonka Herra antoi meille, jotta valmistautuisimme. Hän sanoi, kun näemme nämä asiat, niin tiedämme, että MESSIAAN Tulemus, HERRAN Voidellun, Kuningasten Kuninkaan Tulemus on tullut lähelle. Nyt, HERRA on lähettänyt minut puhumaan koko maailmalle ja kertomaan maailman kansakunnille, että MESSIAAN Tulemus on lähellä ja kaikki maat, kaikki kansakunnat ja kielet, heimot, ihmiset, murteet, kielet, rodut: heidän tulee kaikkien nyt valmistautua MESSIAAN, universumin KUNINKAAN Tulemukseen. MESSIAS on Universumin Kuningas. Kaikkien täytyy siis tässä maailmassa alistua MESSIAAN valtakauden hallintavallan auktoriteetin alle.

HERRA on lähettänyt minut varoittamaan neljää maailman kulmaa, kertomaan heille, että on tärkeää valmistautua vanhurskaudessa hyvin ja kääntyä pois kaikesta ja kaikenlaisesta synnistä ja varmistaa, että sinä olet valmis. Se on henkilökohtainen vastuusi tässä hetkessä, että pidät huolen, että vastaanotat JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRANA. Ja sen jälkeen kun olet vastaanottanut JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSESI, sinulla on henkilökohtainen vastuu varmistaa, että pidät yllä pelastuksen pyhyyttä ja vanhurskautta. Joten kun tuo päivä saapuu, jonka hetkeä ei tiedetä, eikä päivää itsessäänkään tiedetä, niin et nuku, vaan sinut löydetään valmiina, jotta voit periä JUMALAN Ikuisen Super Loisteliaan Valtakunnan. Tämä on se Sanoma, jonka kanssa HERRA on minut lähettänyt julistamaan ja ilmoittamaan ympäri maailmaa, kaikille maailman kansakunnille, kertomaan kaikille kansoille, ihmisille, heimoille, kielille, murteille, yhteisöille tässä maassa, kuninkaille ja alhaisimmille orjille, super-ultramoderneille sivistyneille kaupungeille aina pienimpiin, maailman alkeellisimpiin kyliin saakka tässä maailmassa, vuorille, valtamerille, joille, järville, puille, kasveille, kiville; julistamaan taivaan linnuille, jopa tähdille, että MESSIAS on tulossa!

Ja tämä on hetki vastaanottaa pelastus JEESUKSESSA ja olla valmis MESSIAAN Loisteliaaseen Tulemukseen. HERRA on lähettänyt minut varoittamaan, että kun se päivä tapahtuu ja MESSIAS tulee pyhää seurakuntaa varten, niin se tulee olemaan peruuttamaton tapahtuma. Tarkoittaen, että sitä tapahtumaa ei voi saada takaisin. Takaisinsaamaton. Tulee siis olemaan hyvin arvokasta, hyvin kannattavaa ja viisasta, että vietät aikasi tässä maailmassa rukoillen ja valmistautuen tuohon päivään. Pitäen huolen, että olet valmis tuona päivänä. Raamattu on hyvin selvä, kuinka valmistautua.

Pidä huolta, että teet parannuksen ja käännyt pois synnistä ja että sinut kastetaan upotuskasteella, kuten JEESUS itse kastettiin, jotta voit täyttää kaiken vanhurskauden. Ja pidä huolta, että lähdet pois ja hyljeksit kaikkea pahuutta. Moraaliton naisten pukeutuminen täytyy tulla loppuunsa. Moraaliton miesten pukeutuminen, moraaliton naisten käyttäytyminen, moraaliton miesten käyttäytyminen, nuorten miesten, nuorison ja niin edelleen. Kaikki moraalinen rappio täytyy puhdistaa pois elämästäsi ja nyt sinun tulee elää oikein HERRAN edessä. HERRA on siis lähettänyt minut varoittamaan maailman kansakuntia ja kaikkia eläviä olentoja; sisältäen kalliot, kivet, valtameret, joet, vuoret ja kukkulat, lähteet, purot, kasvit. Hän on lähettänyt minut varoittamaan kaikkea luotua tässä maailmassa, että MESSIAS on tulossa ja Hän on tulossa pian! Ja seurakunnan tulee valmistautua. Tämä on hän, josta Raamattuun on kirjoitettu: "Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni, Herran päivänä". Shalom.

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 25.9.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)