TRIZAN PARANTUMISTODISTUS

Triza Cherotich parantumisensa jälkeen.

 

 

VÄKEVÄ TODISTUS TOGOMIN-CHEBILATIN KYLÄSTÄ BOMETIN MAAKUNNASTA

Triza Cherotich on 34-vuotias, ja hän kärsi nöyryytyksestä 9 pitkää vuotta sairastaessaan virtsan karkailua. Se on sairaus, jossa on löysä virtsapussi (virtsarakko).

Tämä erittäin nolo sairaus alkoi tammikuussa 2008 sen jälkeen, kun hän synnytti toisen lapsensa keisarinleikkauksessa Opetussairaalassa (MRTH) Eldoretissa. Lääkärit rohkaisivat häntä, että hän tulisi terveeksi, ja sanoivat, että se on normaalia naisilla, jotka ovat synnyttäneet keisarinleikkauksella ja antoivat hänelle jumppaohjeita.

Vierailijoita tuli koko ajan katsomaan ja tervehtimään vastasyntynyttä vauvaa. Triza ei kuitenkaan tullut pois sängystään välttääkseen sen, että vieraat näkisivät ja haistaisivat häpeän.Työpaikalla ihmiset neuvoivat häntä välttämään teen huomista, mutta sekään ei auttanut. Hän joutui pesemään siellä omia vaippojaan, joita hän joutui vaihtamaan. Kolleegat pitivät häneen aina etäisyyttä hyljeksien häntä.

Tämä sairaus toi hänen elämäänsä niin paljon nöyryytystä. Hän eristäytyi muista ihmisistä, jopa kotona häpeän takia. Hän alkoi nukkumaan lattialla ilman peittoa, jotta ei sotkisi vuodevaatteitaan. Triza kävi useissa sairaaloissa mukaan lukien Kehanchan sairaalassa, Kapkatetin sairaalassa ja Moin lähetesairaalassa sekä Opetussairaalassa (MRTH), mutta kaikki oli turhaa. Hän kokeili yksityisiä sairaaloita Eldoretissa, jotka eräs intialainen omisti, mutta se oli vaikeaa, koska hänellä ei ollut varaa rahallisesti.

Tämä nolo sairaus jatkui, ja hän menetti itsetuntonsa kokonaan. Hän eristäytyi ja sulkeutui itseensä. Kun ihmiset vierailivat hänen kotonaan, he, koska eivät tienneet Trizan ongelmasta, alkoivat syyttää, että Triza on epäsosiaalinen nainen. Triza ei nimittäin koskaan kävellyt vieraiden kanssa tai edes noussut tuolistaan ylös, koska hän pelkäsi heidän näkevän märkiä vaatteita.

Triza kertoi, että hän oli ollut useassa HERRAN Kokouksessa, yhteensä 11 kokouksessa, eikä hän ollut parantunut. Hän kuitenkin rohkaistui ja alkoi käydä Eldoretin alttarilla seurakunnassa, koska hän näki ihmisten paranevan jopa Aidsista ja se rohkaisi häntä ja antoi hänelle lisää uskoa!

Hänen aviomiehensä oli huolehtiva ja rakastava, joka jatkoi Trizan auttamista. Myöhemmin Triza menetti työpaikkansa, koska eräänä päivänä hänen pomonsa näki hänet pesemässä vaippoja. Koska hänen työpaikkansa oli hyvin tiukka, hänen täytyi jättää työpaikkansa ja palata takaisin kotiin.

Triza oli mukana seurakunnan ylistysryhmässä, mutta halusi salata nöyryyttävän tilanteensa. Joskus Jumalanpalveluksen jälkeen ylistyksen johtaja piti kokouksen ylistystiimille, koska ylistystiimin jäsenet valittivat pahasta hajusta. Heillä ei ollut aavistustakaan, että yksi heistä kärsi virtsan karkailusta. Triza lannistui ja lähti pois ylistysryhmästä ja myöhemmin hän valitsi palvella seurakunnan sanitaatiotiloissa. Ainoastaan siksi, että hän olisi lähellä vessaa.

Matkalla seurakuntaan, hän piileskeli puskissa ja vaihtoi vaatteensa. Hän ei pystynyt edes menemään moottoripyörän kyytiin, koska hän pelkäsi, että hän saisi pyörän märäksi, mikä aiheuttaisi hänelle ongelmia ja häpeää. Hänen aviomiehensä väsyi tilanteeseen ja kehotti Trizaa lopettamaan seurakunnassa käynnin. Hän kuitenkin jatkoi seurakunnassa käymistä uskoen, että eräänä päivänä HERRA muistaisi häntä.

Triza pysyi aina kotonaan ja poissa ihmisten lähettyviltä. Kylällä ihmiset tykkäsivät yleensä istua yhdessä ja viettää aikaa. He eivät tienneet, että Triza pysyi kotonaan sairautensa takia, vaan he pitivät häntä pahana ja outona. Triza kärsi paljon, ja ihmiset aina pilkkasivat häntä ja tekivät hänet naurunalaiseksi. Mutta hän tiesi, että yhtenä päivänä HERRA tulee muistamaan häntä.

Sitten saapui vime elokuun LOISTELIAS SUPER MEGA NAKURUN KOKOUS, josta HERRAN Profeetta oli ennalta profetoinut, että se tulisi olemaan kaikkien kokousten ÄITIKOKOUS! Matkustuspäivänä Nakuruun Triza valmistautui hyvin parannuksenteossa, rukouksessa ja paastossa, ja hän oli todella innoissaan Kokouksesta. Aivan niin kuin normaalisti, hän nytkin suunnitteli, tämän nolon sairauden takia, mennä palvelemaan julkisiin wc-tiloihin, siksi että hän voisi pysyä lähellä vessoja.

Triza ei tiennyt sitä, että hän parantui todennäköisesti jo matkalla HERRAN Kokoukseen. Sillä hän kertoi meille, että kun hän oli Kokouksessa, hän ei kokenut tarvetta mennä vessaan eikä hän kastellut kertaakaan itseään! Hän joi siellä jopa teetä, vaikka ennen hän aina vältteli teetä.

Nyt kahden kuukauden jälkeen, toissapäivänä, kun Triza yhdessä seurakunnan ja pastorien kanssa soitti tänne Jeesus on HERRA Radioon todistustaan, niin Triza iloitsi, koska on täysin parantunut. Hän voi nyt nukkua normaalisti omassa sängyssään, syödä ja juoda normaalisti ja palvella ylistystiimissä ja seurustella ihmisten kanssa normaalisti. Myös lääkärit antoivat lausuntonsa ja todistivat täällä radiossa. Hän oli yrittänyt kaikkensa salata sairauttaan yhdeksän vuotta, mutta nyt hänen parantumistodistuksensa jaettiin täällä Jeesus on HERRA Radiossa ja HERRAA kirkastettiin väkevästi!

LÄÄKÄRIN LAUSUNTO: Cyrus Cheruiyot, rekisteröity lääkäri (Clinical Officer) selittää, että virtsan karkailu on vastentahtoista ja tahatonta virtsan vuotoa. Trizan tapauksessa hän altistui sille keisarinleikkauksen seurauksena. Tällöin hermot saattoivat vaurioitua ja vaivasta tulee peruuttamaton, kun hermot ovat vahingoittuneet. Tämä johtaa siihen, että aivojen ja virtsaelinten välinen kommunikointi estyy, ja se aiheuttaa löysän rakon. Hän sanoo, että ainoastaan HERRA JEESUS on tämän tehnyt uudistaen hermot. Ja tästä syystä Trizalla on nyt normaali koordinointikyky aivojen ja virtsaelinten välillä. Tämän vuoksi hän tänä päivänä, pitkän häpeän ajan jälkeen, kykenee tuntemaan, milloin on tarvetta mennä virtsaamaan.

KIITOS HERRA, SILLÄ TÄMÄ NOLO SAIRAUS ON NYT OHI, JA HÄPEÄ ON POISTETTU. KIRKKAUS JA KUNNIA KAIKKIVALTIAALLE JUMALALLE!

(Lähde: Kirje Suomelle –ohjelma 5.11.2016 / Jeesus on HERRA –radio www.jesusislordradio.info)

Triza Cherotich, lääkäri Cyrus Cheruiyot sekä seurakuntalaisia kokoontuneena juhlimaan Jeesuksen ihmettä. 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)