TODISTUS KUINKA JUMALA LÄIMÄYTTI KÄDELLÄÄN LUCIAN KUURON KORVAN AUKI

Kenian Sotikin alueen Kirjeenvaihtaja Pastori Davis raportoi meille tänne Jeesus on HERRA –Radioon eilen valtavasta JUMALAN ihmeestä. He olivat kokoontuneina seurakuntaan Sotikin alueen Chepkalwalin syrjäisessä maaseutukylässä juhlimaan ja kiittämään HERRAA. Tuolla Sotikin maaseutukylässä ei ole edes sähköjä. Elämä on yksinkertaista ja alkeellista. Sinne kylään ei edes autolla pääse, koska tiet ovat niin huonot ja kuoppaiset. Vain moottoripyörällä pääsee sinne, mutta jos sataa, niin sinne täytyy kävellä jalkaisin mutaisten katujen takia. Siellä kylässä ei ole omaa sairaalaakaan.

Siellä syrjäisessä maaseutukylässä seurakunta kokoontui hyvin varhain eilen aamulla juhlimaan ja kiittämään HERRAA. Kirjeenvaihtaja Davis raportoi meille, kuinka jokaisessa Sotikin alueen kylässä on ihme tai ihmeitä, sen seurauksena kun JUMALAN MIES soitti tänne JEESUS ON HERRA –radioon sunnuntaina 19. marraskuuta 2017 ja julisti massiivisen parantumisvoitelun radion kautta, ja ympäri Keniaa ja kansakuntia Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön alttareilla ihmiset lopettivat normaalit seurakunta rutiininsa ja avasivat radion ja tulivat kuulolle ja näin oli myös Sotikissa. 

Mukana sunnuntain kokouksessa oli myös 60-vuotias nainen nimeltään Lucia Baliach.  Hän syntyi normaalina lapsena ja oli terve ja kaikki oli hyvin, kunnes hän alkoi menettää kuuloaan ja 8 vuotiaana, kun hän oli ekalla luokalla hän sairastui ja kuuroutui täysin. Niinä aikoina ei ollut kunnon sairaaloita. Hän pääsi lopulta kuitenkin valkoisten lähetystyöntekijöiden Kaplong mission -sairaalaan ja siellä tehtiin tutkimuksia ja yritettiin hoitokeinoja, mutta lääkärit eivät saaneet Lucian kuuloa takaisin.

Lucia on ollut 52-vuotta kuuro-mykkä ja kaikki kylässä tunsivat hänet ja tiesivät, että hän olisi kuuromykkä koko elämänsä. Hän on tällä hetkellä yksinhuoltaja-äiti ja hänellä on 8 lastenlasta. Lucia aloitti käymään seurakunnassa vasta viimeaikoina, kun naapuri kutsui hänet alttarille.

Sunnuntaina 19.11.2017 oli se päivä, jota Chepkalwalin kylä ei voi koskaan unohtaa. He heräsivät sunnuntai-aamuna normaaliin tapaan ja aloittivat seurakunnan kokouksen normaalisti parannuksenteolla, rukouksella ja ylistyksellä ja Raamattuntunnilla ja sitten he katsoivat tv-ruudulta yhdessä dokumentin kahden neutronitähden yhteentörmäyksestä, mutta kesken dokumentin katsomisen he vastaanottivat shokeeraavan uutisen, että JUMALAN MIES tulisi soittamaan  pian radioon eli klo 13! Kaikki alkoivat odottamaan pelossa ja vavistuksessa mitä HERRA puhuisi.

Lopulta se hetki koitti kun HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA soitti livenä radioon ja Hän julisti kuinka oli tullut JUMALAN Valtaistuinsalista ja KAIKKIVALTIAS ISÄ JUMALA oli antanut Hänen vasempaan profetaalliseen käteensä Elämän Puun lehtiä, jotka olisivat kansakuntien parantumiseksi ja käskenyt Häntä julistamaan parantumisen. Ja hän julisti parantumisen kaikille alttareille, jotka olivat kuulolla ympäri Keniaa ja maailmaa. Myös Helsingin alttari oli kuulolla tuolloin!

Ja sillä hetkellä Pyhä Henki kaatoi ihmiset maahan Chepkalwalin Alttarilla. Tuossa hetkessä jotakin aivan ihmeellistä tapahtui! Mama Lucia yhtäkkiä tunsi, kuinka JUMALAN KÄSI LÄPSÄISI HÄNTÄ OIKEAAN KORVAAN ja tuossa hetkessä oikea korva poksahti välittömästi auki!!! Tuossa hetkessä myös hänen mykkä kielensä avautui ja hän alkoi tapailemaan sanoja heimokielellään. Ja Lucia yritti selittää tapaillen sanoja ja näyttäen kädellään vierustoverilleen mitä oli tapahtunut. Hän oli kuullut äänen: ”Kakakakakaa”. Kuinka selitätte tämän siellä modernissa Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä, että hän tunsi JUMALAN Käden läpsäisevän häntä korvaan ja hänen korvansa poksahti auki siinä hetkessä!?

Saimme puhua täällä radiossa hänen perheenjäseniensä ja kyläisten kanssa, kuten myös hänen piispan kanssa. He kaikki iloitsivat ja juhlivat. He kertoivat, kuinka nyt Lucia kuulee, kun häntä kutsuu. Ei tarvitse enää heittää häntä millään saadakseen hänen huomionsa. Lastenlapset kutsuvat häntä ja nauttivat siitä kun isoäiti opettelee puhumaan ja kommunikoimaan heidän kanssaan tapaillen sanoja. Kuulimme kun hän tapaili sanoja täällä radiossa, kuten: JEESUS. Lucia kuulee nyt oikealla korvallaan ja reagoi heti ääniin. Hänen elämänsä muutti täysin 19.11.2017. Tämä todistus kosketti myös JUMALAN MIEHEN Sydäntä ja Hän soitti tänne radioon ja juhli yhdessä Mama Lucyn ja kyläläisten kanssa ja kuvaili sitä kuinka HERRA oli näyttänyt kuinka JUMALAN KÄSI OLI KIRJAIMELLISESTI LÄPSÄISSYT LUCIAN KORVAA JA SE OLI AVAUTUNUT.

Tämä on yksi niistä yli 300 parantumisihmeestä, jota olemme kirjanneet sen jälkeen kun HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA soitti tänne radioon 19.11. ja julisti parantumisen. Kannattaa keskeyttää rutiinit ja tulla kuulolle kun HERRA Puhuu! Täällä Keniassa kun ihmiset kuulevat, että HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA on soittamassa radioon, niin he äkkiä hakeutuvat radioden ääreen ja kutsuvat kaikki kuulolle ja HERRA vierailee heidän luonaan väkevällä tavalla.

Kun JUMALAN MIES julistaa parantumisen radiosta, niin he ovat hyvin herkkiä täällä Keniassa HERRAN Äänelle, he äkkiä pikapikaa juoksevat sairaaloihin ja tuovat radiot sinne ihmisten sairasvuoteiden viereen ja he vastaanottavat vapautumisensa ja parantumisensa. Voisimmeko modernissa Suomessakin tehdä näin? Ja saisimme myös kuulla lisää valtavista JUMALAN teoista Suomessa.

Aivan kuten tamperelainen Anne-Maarit oli myös tullut kuulolle 19.11.2017 parantumiskokoukseen ja oli kuunnellut koko päivän klo 12-21 ja klo 17 hän vastaanotti parantumisensa. Hän kuuli Äänen sanovan: Dysleksia parantunut! Hän tuli uskollisesti kuulolle kun kuuli, että HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA soittaisi pian radioon. Hän tuli kuulolle, mitä HERRA Puhuisi ja katsokaa, hän vastaanotti parantumisensa ja HERRA teki luomisihmeen ja loi hänelle upouudet aivot ja dysleksia, lukihäiriö on nyt historiaa!

Chepkawalin kyläläisiä kokoontuneena Lucian kanssa kiitosjuhlaan, sillä HERRA oli muistanut heidän kyläänsä väkevällä tavalla.

Henkilön Valmistakaa tie, Jeesus on tulossa - Repent Finland kuva.

Mama Lucia vasemmalla.

 

Katso lisää väkevän Lopunajan Herätyksen tapahtumista: www.repentanpreparetheway.org

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)