SYNTYMÄSTÄÄN TÄYSIN RAMMAN MISHI MOHAMMEDIN IHMEELLINEN PARANTUMISTODISTUS

Heidän talonsa on viimeinen talo meren rannalla. Jos otat yhden, kaksi tai kolme askelta olet jo meressä. Tämä on se, minne HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALA ojentautui ja saavutti, jopa tähän maailman ääreen saakka nostaen maasta täysin täysin ramman tytön siellä, viimeisessä talossa siellä rannalla. HERRA tuli tänne auktoriteetissa ja voimassa ja nosti Mishi Mohammed-tytön ylös maan tomusta, joka oli ollut rampa 8,5 vuoden ajan. Mishi Mohammed syntyi täysin rampana ja hän on 8,5-vuotias. Hän syntyi kotona, sillä he elävät hyvin hyvin nöyrää elämää. Kolmen tunnin päästä he huomasivat, että vauvalla oli kasvain selkärangassa ja se vuosi verta. 

Äitiä neuvottiin viemään vauva Coast General lähetesairaalaan. Äiti vei lapsen sinne ja lääkärit antoivat hänelle ensiapua ja polttivat pois kasvaimen, joka vuosi verta. Sitten äiti palasi kotiin Mishi Mohammedin kanssa. Mutta jonkin ajan kuluttua kasvain ilmestyi ja kasvoi uudestaan. Ja kipu oli niin kova, että vauva itki koko yön läpi. Sen tähden äitiä neuvottiin menemään läheiseen Porticin aluesairaalaan hänen selkärangassaan olevan turvotuksen takia. Mutta kun he saapuivat sairaalaan, he eivät pystyneet hoitamaan Mishiä siellä. Hänet lähetettiin sieltä Kiyaben missiosairaalaan. Mutta koska he tulivat hyvin köyhästä perheestä, heillä ei ollut varaa mennä sinne. 

Mishin äiti sanoi sairaalan johtajalle, katso, olen leski, eikä minulla ole mitään työtä. Jos on mitenkään mahdollista, että etsitte yrityksen, joka voisi auttaa minua. Ja sairaala ihmeen kaupalla johdatti hänet jonkun luo, joka auttoi häntä järjestämään leikkauksen Kiyaben Missiosairaalassa. Mutta hänellä ei ollut edes varaa matkustaa Kiyaben sairaalaan Nairobissa. Mutta hän paikallinen johtaja auttoi häntä matkustamaan Nairobiin, ja Nairobista hänet vietiin Kiyaben Missiosairaalaan. Silloin Mishi oli 5 viikkoa vanha. He leikkasivat hänet siellä ja vauva pidettiin kuukauden verran sairaalassa toipumassa. Ja vielä sen jälkeen hänet pidettiin yhden viikon ajan sairaalassa tarkkailussa. 

Sitten hän matkusti takaisin Mombasaan, ja Porticin sairaalassa hänelle annettiin toivoa, että nyt kaikki olisi hyvin lapsesi kanssa. Joten äiti palasi kotiin Mish-lapsen kanssa onnellisena ja suuren toivon kanssa, että hänen lapsellansa olisi kaikki hyvin, että hän pystyisi kävelemään ja elämään normaalia elämää niin kuin kuka tahansa lapsi. Muutaman päivän päästä äiti päätti mennä vierailemaan toisen perheen luona. Mutta muutamien päivien päästä siellä hän huomasi, että Mishin jalat olivat turvonneet ja hänen päänsä oli eri kokoinen kuin muiden lasten. Tämän takia äiti vei hänet toiseen sairaalaan sillä alueella, mutta siellä he katsoivat Mishin sairaalakertomusta ja sanoivat, että on parempi, että he menevät takaisin Porticin aluesairaalaan, jotta siellä he voisivat auttaa häntä menemään uudestaan Kiyaben Missiosairaalaan. 

Joten Mishin äiti palasi takaisin Mombasaan ja kolmen päivän jälkeen hän vei Mishin Portricin aluesairaalaan. Siellä he tunsivat hänet ja perheen rahatilanteen, ja auttoivat häntä matkustamaan uudestaan Kiyaben Missiosairaalaan ja maksoivat leikkauksen. Lapsi leikattiin uudestaan; he tekivät leikkauksen hänen päähänsä, jotta he saisivat poistettua nestettä pois hänen päästänsä. Hänellä oli hydrokefalia-pää, joka on pää, joka oli suurempi kuin hänen kehonsa. Ja se oli paisunut, joten he yrittivät poistaa nesteen hänen päästään, jotta pää voisi kasvaa normaalisti. 

He tarkastivat myös turvonneita jalkoja ja huomasivat, että jalat olivat vääntyneet ylösalaisin ja ne olivat ulospäin kaarevat. He lähettivät hänet takaisin Portricin aluesairaalaan fysioterapiaklinikalle alueelle, jossa he asuivat. Ja Mishi aloitti siellä fysioterapian. Äiti vei Mishin sinne kaksi kertaa viikossa, mutta jokainen vierailu maksoi 300 shillinkiä. Päästäkseen sinne hänen piti kävellä monia kilometrejä, tämän lesken. Hänellä ei ollut rahaa, mutta hän teki parhaansa vieden lapsensa kävellen sinne kaksi kertaa viikossa ja maksaen kulut. Äiti vei Mishin fysioterapiaan neljän kuukauden ajan. Mutta lapsen tila ei ollenkaan parantunut. Hänen jalkansa pysyivät vieläkin ulospäin kaareutuvina ja ylösalaisin, eikä hänen alaraajansa pystyneet kannattelemaan hänen ruumiinsa painoa. Mishi pystyi vain ryömimään kontallaan maan tomussa. 

Äiti antoi nyt periksi ja hyväksyi, että hänellä oli rampa lapsi. Sillä hänellä oli myös muita lapsia hoidettavana. Hän päätti olla menemättä takaisin fysioterapiaklinikalle ja jäädä kotiin täysin ramman lapsensa kanssa. Mishin pää pienentyi hitaasti, mutta ei kuitenkaan normaaliin kokoon. Sitten vuonna 2015 äiti päätti mennä käymään Mishin kanssa uudestaan Porticin aluesairaalassa. Mishi oli tuolloin 5-vuotias ja täysin rampa ja kävelykyvytön. He veivät hänet vain takaisin fysioterapiaklinikalle, jossa he kävivät 1,5 kuukauden ajan. Lääkärit pyysivät äitiä ostamaan Mishille pyörätuolin, jotta jonain päivänä Mishi voisi edes yrittää liikkua sillä itse. Mutta Mishin äiti ei kuitenkaan pystynyt ostamaan sellaista, joten hän antoi periksi ja jätti Mishin maan tomuun. 

Hän palasi takaisin kotiin täysin ramman Mishin kanssa. Hän rakasti lastaan todella paljon. Ja yrittäen parantaa tilannetta, hän yritti käydä noitatohtorien luona, yrittäen ottaa sitä, mitä maailma tarjoaa. Mutta tietystikään paholainen ei pysty antamaan mitään apua.    

Mutta kun me saimme ne hyvät uutiset, että ne KAKSI HERRAN Väkevintä Profeettaa tulevat pitämään Mega Parantumiskokouksen livenä radiossa 16. syyskuuta 2018, ja kun Hän Ohjeisti meitä menemään ulos kyliin etsimään kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat hylättyjä, joita sairaalat eivät enää voi auttaa, ja jotka ovat täysin rampoja, niin tiimi Pastoreita ja uskovia Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnasta meni silloin ulos kyliin lääkärien ja kirjeenvaihtajien kanssa. Ja tiimi siltä alueelta mobilisoi koko sen alueen, mukaan lukien kylän nimeltään, Aldina Jovun. Ja sieltä he löysivät täysin ramman Mishi Mohammedin. 

Eräänä päivänä Mishi Mohammedin isoisä käveli ympäriinsä ja saapui kylään, missä Rashid Mohammed asui. Hän rakensi taloa siellä kylässä. Hän näki entisen parantuneen ramman muslimipojan, Rashid Mohammedin, jonka HERRA nosti ylös maasta Tononoga Groundsin Alttarilla maailmanlaajuisessa Mega Parantumiskokouksessa 10. kesäkuuta k2018, niiden Kahden HERRAN Väkevimmän Profeetan julistuksen seurauksena. Isoisä huomasi arven Rashidin jalassa ja kysyi, mitä oli tapahtunut? Ja hän kuuli Rashidin Parantumistodistuksen, ja kuinka ne Kaksi HERRAN Väkevintä Profeettaa olivat julistaneet Parantumisen ja HERRA oli nostanut hänet ylös maan tomusta. Ja hän nousi ylös pyörätuolistaan ja alkoi kävellä! 

Ja Mishi Mohammedin isoisä kertoi hänelle, että hänellä on myös rampa tyttö kotona. He sanoivat hänelle, että ainoa paikka, josta voitte saada parantumisen, on Tononoga Groundsin Alttarilla. Rashid antoi heille yhden Vanhemman Pastorin numeron siellä ja perhe soitti hänelle. Vanhempi Pastori sanoi, että tämä on todella hyvä aika, sillä on Parantumiskokous tulossa. Ja he valmistautuivat matkustamaan perheen luo. Vanhempi Piispa otti siellä videonauhan rammasta Mishi-tytöstä. Heillä on siis videonauha Mishi Mohammedin kotoa sekä Parantumiskokouksessa Sairaiden Portilta Numero 1.

Kun perhe viimein saapui muutaman päivän päästä Mombasan Tononoga Groundsille Mega Parantumiskokoukseen, jossa HERRAN JAHVEN HERRAN Väkevimmät Profeetat tulisivat julistamaan parantumisen livenä Mega Parantumiskokouksessa radiossa 16.9.2018, niin Mishi kannettiin sinne.  Hän ei pystynyt kävelemään itsenäisesti. Ja hänen jalkansa olivat vieläkin ulospäin kaareutuvat. Hän ei ollut edes koskaan seisonut itsenäisesti. Mishi Mohammed vietiin Sairaiden Portille Numero 1 odottamaan HERRAN vierailua. He olivat jo epäonnistuneet; he olivat etsineet apua ja parantumista kaikkialta, mutta eivät olleet löytäneet sitä. He sanoivat, tämä on nyt meidän ainoa toivomme. 

Kun se hetki saapui, jolloin ne HERRAN JAHVEN Kaksi Valtavaa Profeettaa soittivat livenä radioon ja lukivat meille sen Sananpaikan, ne Taivaan Oraakkelit, niin sen voimallisen Sananpaikan lopuksi Hän Sanoi: SE ON TÄYTETTY! Ja He käskivät HERRAN Tulen lähtemään Heidän vasemmasta profeetallisesta kädestään ja pyyhkäisemään yli niiden 84 stadionin. Ja HERRAN Väkevimmät Profeetat julistivat tämän asunnostaan Nairobista käsin. He eivät edes astuneet ulos asunnostaan. Ja se massiivinen, sammumaton Tuli laskeutui Tononoga Groundsille 482 km päässä menettämättä voimaansa! Sinä tarkkana hetkenä, kun HERRAN Tuli vapautui Hänen profeetallisesta kädestään ja kun Hän käski rampojen nousta ylös ja alkamaan kävellä, niin Mishi sanoi äidilleen: Tunnen, että jalkani ovat vahvat. Pyydän, vapauta minut alas. Ja äiti laski hänet alas, ja Mishi nousi ylös ja alkoi ottamaan askelia ensimmäistä kertaa elämässään 8,5 vuoteen! Hän alkoi nyt shokeeraavasti kävelemään itsenäisesti. 

Tämä on todella väkevää ja voimallista! Ja silloin pääsi valloilleen kaunis pyhä kaaos Tononoga Groundsilla, kun ihmiset alkoivat juhlimaan HERRAN väkevää parantumista! Kun ihmiset näkivät Mishi Mohammedin kävelevän, niin hänen jalkansa olivat vieläkin ulospäin kaarevat. Se oli todella todella voimallinen ja valtava tilanne todistaa, kuinka täysin rampa alkoi nyt kävellä! Ja juhlinta oli suuri. Kaikki Aluevalvojat ja Pastorit poistuivat saarnastuolista ja liittyivät mukaan juhlintaan! 

Mishin jalat olivat olleet vääntyneet ylösalaisin ja ne olivat ulospäin kaarevat. Hänen jalkapohjansa olivat vääntyneet osoittaen ylöspäin, ja ne olivat liian heikot kannattelemaan koko ruumista. Kuinka valtava voima, joka venytti nämä jalat ja suoristi ne ja antoi jalkoihin voiman vahvistaen ne täysin! Ja ilman, että ne Kaksi HERRAN Väkevintä Profeettaa astuivat ulos asunnostaan. Tämä on massiivista! Tämä on Ihme! 

 

MISHIN ÄIDIN TODISTUS

Mishin äiti kertoo, kuinka hän huomasi synnytettyään Mishin, että lapsella oli ongelma. Kun Mishi oli 2-vuotias, silloin hän antoi periksi, ymmärtäen, että hänen lapsensa todella oli rampa. Hän kärsi niin paljon, koska hänen lapsensa oli siinä tilassa. Ja lääkärit sanoivat, että sinun lapsesi ei tule koskaan kävelemään, hän on täysin rampa, osta hänelle pyörätuoli. Hän yritti myös käydä kuuden eri noitatohtorin luona etsimässä apua. Mutta paholaiselta ei koskaan tule mitään apua. 

Tämä on JEESUKSEN todistus, joka ei tapahtunut seurakunnassa, vaan muslimien keskuudessa, Rashidin todistaessa, että hänen jalkansa parani Jeesus on HERRA -Radion live Parantumiskokouksessa HERRAN Väkevimpien Profeettojen väkevän Parantumisjulistuksen seurauksena. Rashid siis evankelioi JEESUSTA, JEESUKSEN Ristiä ja Verta, ja sitä, että ne Kaksi HERRAN Väkevintä Profeettaa ovat tässä maassa. Ja hän sanoi, ottakaa lapsenne ja viekää hänet tämän seurakunnan Alttarille. Älkää viekö häntä minnekään muualle; älkää viekö häntä moskeijaan tai mihinkään muualle. Viekää hänet seurakuntaan. Ja kun te viette hänet seurakuntaan, viekää hänet tähän tiettyyn seurakuntaan, HERRAN huoneeseen, HERRAN Alttarille, sillä sieltä minä myös löysin avun. Pelastuin siellä ja sain sieltä avun. Ja kun viette lapsenne sinne, niin hänen haavansa tulevat parantumaan, hänen rampuutensa tulee poistumaan; hän tulee kävelemään. Tämä on kaunis HERRAN todistus! 

Ne Kaksi HERRAN Väkevintä Profeettaa ovat muuttaneet meidän kertomuksemme. Nyt puhumme Ristin ja Veren väkevästä voimasta! Ja sillä ei ole mitään rajoja. JEESUS kuoli kaikkien puolesta. Kuinka kaunista! 

Äiti sanoo, että ennen kuin Mishi vietiin Tononoga Groundsille, hän ei ollut koskaan seissyt, ei koskaan kävellyt, ja minne tahansa hänet asetettiin istumaan, sinne hän jäi nököttämään. Hän oli täysin rampa. Ja äiti ei voinut käydä missään, sillä hänen täytyi pitää huolta lapsestaan. 

Mishin äiti sanoo, että sinä tarkkana hetkenä, kun HERRAN Väkevin Profeetta julisti parantumisen, niin äiti näki hänen tyttärensä nousevan ylös ja alkavan kävellä. Kun hän näki lapsensa nousevan ylös, niin hän ei olisi voinut koskaan uskoa, että Mishi nousisi ylös. Mutta vain yhden ainoan julistuksen seurauksena HERRAN Väkevimmän Profeetan kautta, Mishi nousi ylös ja lähti kävelemään. Äiti sanoo, että olin muslimi, mutta kun näin lapseni nousevan ylös ja alkavan kävellä, poistin Islamin ja heitin sen pois kuin likaisen rievun. Ja äiti oli niin shokissa ja niin onnellinen, että sinä hetkenä hän päätti, että: Haluan palvoa tätä HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALAA! Ja äiti juhlii nyt seurakunnassa onnellisena siitä, kuinka HERRA JEESUS paransi hänen tyttärensä. Hallelujaa!

Hän sanoo, että hän halusi itkeä, huutaa, lyyhistyä maahan ja itkeä ja juhlia, koska hän näki lapsensa kävelevän, josta lääkärit olivat sanoneet, että hän ei tulisi koskaan kävelemään. Tämä oli hänelle täysin musertavaa. Hän sanoo: Haluan kiittää HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALAA. Sillä Hän on parantanut lapseni! Mishi ei koskaan aiemmin kävellyt, mutta nyt hän kävelee!

 

KYLÄN VANHIMPIEN TODISTUS

Myös Adinan kylän vanhimmat olivat todella shokissa, sillä he olivat tunteneet Mishin todella hyvin ennen parantumista. Yksi kylän vanhimmista sanoo, että HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA on avannut meille ihmeellisen elämän täällä Adina Jonvun kylässä. Hän kertoo tunteneensa Mishin, 8 vuotta täysin ramman lapsen syntymästään saakka. Ja kuinka lapsi veti itseään perässään maassa, sillä hän ei pystynyt ollenkaan seisomaan, eikä kävelemään. Hän sanoo, että hän on ollut muslimi, mutta hän haluaa kiittää HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALAA ja HERRAN Väkevintä Profeettaa todella paljon. Ja hän pyytää, että Hän voisi auttaa heitä tuoden esille sen valkeuden. Ja hän pyytää kaikkia naapurimaita, Tansaniaa ja Ugandaa tekemään työtä HERRAN Väkevimmän Profeetan kanssa, jotta Hän voisi tuoda heille ihmeellisen KRISTUKSEN valkeuden, Ristin ja Veren ihmeellisen valkeuden.

JEESUKSEN todistus on nyt vakiinnutettu Adinassa! Kuinka voimallista! He ovat nähneet JEESUKSEN Veren valkeuden. Kaikki haluavat päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan, kukaan ei halua mennä helvettiin. Kaikki haluavat valmistautua ja päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Sillä ei ole enää väliuä, mistä uskonnosta tulet. 

 

SAIRAANHOITAJAN TODISTUS

Sairaanhoitaja, Flora Wahudu Aga Ghanin sairaalasta Mombasassa kertoo, kuinka Mishin jalat olivat käpristyneet ja hänellä oli epämuodostuma syntymästään saakka. Hän syntyi marraskuussa 2009. Ja syntymässä äiti huomasi, että lapsella on turvotusta alaselässä, ja hänet vietiin lääkärille. Hänellä todettiin selkärangan ongelma, joka oli neurologinen. Kiyaben sairaalassa hänelle tehtiin ensimmäinen leikkaus yrittäen korjata alaselän ongelmaa. Tuossa iässä lapselle ainoa lääketieteellinen hoitokeino on leikkaus.  Hän palasi kotiin ja hänen tilansa meni vaikeammaksi. Sitten hän meni toisen kerran Kiyaben sairaalaan, ja hänellä todettiin hydrokefalia, sairaus, jossa pää on suurentunut ja pään sisällä on nesteitä. Ja toinen leikkaus tehtiin yrittäen korjata hänen päätänsä. He asettivat tuubin poistaen nestettä hänen päänsä sisältä. 

Samaan aikaan he huomasivat testeissä, että hänen jaloissaan oli ongelma ja hän ei pystynyt kävelemään normaalisti. Ja hänet lähetettiin fysioterapiaan 4 kk:n ajaksi, paikkaan, jossa he työskentelevät luissa syntymästä saakka olleiden epämuodostumien kanssa. Äiti väsyi siihen ja he palasivat kotiin. He yrittivät käydä myös noitatohtoreilla saamatta mitään apua. Portricin sairaalassa lääkärit testasivat hänet ja vahvistivat, että hän ei pystynyt ollenkaan kävelemään. Ja hänet todettiin pysyvästi täysin vammaiseksi 26. heinäkuuta 2016. 

Lääkärit todistavat, että he pystyvät näkemään Mishin arvet vieläkin hänen päässään. Ja sairaanhoitaja kertoo, kuinka he ovat todistaneet myös leikkauksesta jääneistä arvista hänen alaselässä sekä päässä. Totisesti, ei ollut mitenkään mahdollista, että Mishi olisi pystynyt kävelemään. Sairaanhoitaja kertoo, kuinka tämä on shokeerannut heitä todella paljon. He eivät ole koskaan aiemmin todistaneet mitään tällaista. HERRA on poistanut hänet vammaisen elämästä ja nyt hän pystyy kävelemään! HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALA on syvästi hämmästyttänyt koko lääketieteen veljeskunnan. 

Kuinka valtava ja voimallinen Ristin ja Veren todistus! Sairaalat olivat antaneet periksi ja kirjoittaneet Mishin elämän ylle pysyvän vammaisuuden leiman. Mutta sitten yksi ainoa julistus muutti Mishin historian ja kirjoitti uudelleen Mishin elämän. Ja antoi hänelle täysin uuden Ristin ja Veren kertomuksen. Totisesti, se todistus ja ne todella todella väkevät niiden Kahden Valtavan HERRAN Profeetan vierailut ovat suuri aarre tässä maassa. He todella tulivat massiivisen voiman ja auktoriteetin kanssa asettamaan ennalleen JEESUKSEN Veren ja Ristin voiman! Kukaan ei voi enää viitata tietämättömyyteen missään koko maailmassa. Valtava JEESUKSEN Veren voima on asetettu nyt asetettu ennalleen!

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

 

Air Max 90 SACAI

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)