SUPER GRAND MEGA HERÄTYSKOKOUS TULOSSA NAKURUUN, KENIAAN - PROFEETTA DR OWUOR

Tervetuloa kanssamme Keniaan väkeviin historiallisiin Herätys- ja Parantumiskokouksiin sekä kansainväliseen Pastorikonferenssiin. Lennämme Kenian pääkaupunkiin Nairobiin 24.-25. elokuuta. Paikalla Nairobin kentällä ovat pastorit ja vieraanvaraisuustiimi, autonkuljettajat ja turvamiehet hakemassa nimikylttien kanssa suoraan hotellille. 26.-28.8. on Super Mega Historialliset Parantumiskokoukset ja 29.8. on kansainvälinen Pastorikonferenssi, jonne ovat kaikki kansainväliset vieraat tervetulleita, vaikka ei olisi pastori. Tulkkaus on kokouksissa suomeksi langattomiin kuulokkeisiin.

Paluu Helsinkiin on 31.8-1.9. välissä. Voit matkustaa ryhmän kanssa tai yksin. Autamme lentolippujen tilaamisessa tarvittaessa. Lennot edestakaisin ovat noin 650e Helsinki-Nairobi. Kenian päässä kaikki on täysin ilmaista: kansainväliset hotellit, ruoat, juomavedet, autokyydit. Kaikki on hoidettu puolestamme, joten meidän tehtävä on vain ilmestyä paikalle. Suomesta on joka vuosi ollut monia Keniassa todistamassa valtavaa Lopunajan Pyhän Hengen Herätystä, jäkimmäistä Kirkkautta ja massiivista parantumisvoitelua. Olet sydämellisesti tervetullut mukaamme tälle elämää ikuisesti siunaavalle pyhälle matkalle! Lisätietoa löydät sivun yläkulmassa olevasta yhteystiedot-palkista. Vastaamme mielellämme kysymyksiin. HERRAN Siunauksin, Parannuksenteon- ja Pyhyyden Palvelustyö Suomi / Anna

 

Profetia 10.5.2016: SUPER GRAND MEGA HERÄTYSKOKOUS TULOSSA NAKURUUN, KENIAAN

Nyt, HERRA on puhunut kanssani. HERRA JEHOVA on puhunut kanssani siitä MEGA, SUPER MEGA, tämä on kaikkien GRAND MEGA Kokousten äiti, joka tulee tapahtumaan Nakurussa elokuussa. Jälleen, HERRA JEHOVA, JAHVE, JEHOVA EL OLAM, ELOHIM, JEHOVA HOSEINU, Hän on puhunut kanssani siitä GRAND MEGA HERÄTYSKOKOUKSESTA. Tämä on kaikkien kokousten äiti, tämä on SUPER MEGA HERÄTYSKOKOUS, joka tulee tapahtumaan tässä maassa, ja joka on koskaan tapahtunut maan päällä, kokous, joka on tulossa Nakuruun tämän vuoden elokuussa.

Tämä tulee olemaan todella suuri Herätyskokous, jonka kaltaista emme ole koskaan aiemmin nähneet. Näen paljon suuria parantumisia, joita tulee tapahtumaan siellä. HERRA on käyttänyt suurimman osan tästä päivästä palvellen, puhuen minulle näistä parantumisista, joita tulee tapahtumaan Nakurussa, tuossa SUPER MEGA, SUPER GRAND MEGA HERRAN kokouksessa Nakurussa. Näen monien, monien, monien rampojen nousevan ylös ja lähtevän kävelemään; nuoria, vanhoja, lapsia, jotka ovat syntyneet rampoina; hyvin monen tyyppisiä rampoja tulee nousemaan ylös ja kävelemään, kun HERRA tuo Hänen Väkevän Palvelijansa, Väkevän Profeetan kokouskentän porteille näin.

Silloin kaikkea tapahtuu; Taivas Avautuu siellä, monet, monet, monet rammat nousevat ylös ja kävelevät. Monet, monet sokeat; ne, jotka ovat syntyneet sokeina ja ovat täydessä pimeydessä, heidän silmänsä avautuvat, monet sokeat aikuiset, jotka ovat eläneet elämänsä sokeina, ne, jotka ovat vain syntyneet sokeina, sokeita lapsia; 3-vuotiaita, 5-vuotiaita, 7-vuotiaita, näen kaikkien näiden sokeiden silmien avautuvan tuossa massiivisessa, historiallisen mittakaavan Vierailussa. Näen myös, että monien, monien ontuvien heikot jalat tullaan venyttämään ja vahvistamaan ällistyttävässä ilmiössä, koska joillekin tämä tulee tapahtumaan suoraan heidän perheidensä katsoessa, kameroiden edessä. Monet jalat tullaan venyttämään ja vahvistamaan, ja ne tulevat lopulta astumaan ja kävelemään.

Näen myös monien kuurojen kuulevan; suuri joukko kuuroja kuurojen koulusta, monet mykät tulevat puhumaan, monet halvaantuneet tulevat nousemaan ylös ja kävelemään siellä, heidät tullaan löysentämään ja vahvistamaan, jotta he voivat nostaa kätensä, he voivat nostaa jalkansa, he voivat kävellä nyt. Ne, jotka ovat kärsineet aivohalvauksesta, selkäydinvammat tullaan Parantamaan ja täysin ennallistamaan; näen ne siellä. Murtuneet selät, murtuneet selkärangat, murtuneet kaulat, murtuneet kallot, murtuneet luut, murtuneet kylkiluut, murtuneet lantiot, nivelet, kaikki nämä, näen HERRAN korvaavan ne; laittavan upouuden luun, upouuden lantion.

Näen todella massiivisen kokouksen tulevan; haavaumien kuivuvan pois, syöpien kuivuvan pois verestä, Hän tulee poistamaan leukemian, kuoleman verestä. HERRA tulee poistamaan kuoleman; kasvaimet tulevat sulamaan pois, syövät tulevat häviämään, HIV-AIDS kuivuu pois verestä; kaikki verisairaudet, diabetes, hypertensio, kaikki viruspohjaiset verisairaudet kuten hepatiitti. HERRA tulee pyyhkäisemään heidän ylitseen ja puhdistamaan heidät ja vakiinnuttamaan JEESUKSEN Veren todistuksen. Näen ihmisiä, joilla on haavaumia; monen tyyppiset haavaumat kuivuvat pois. On ällistyttävä kuivuminen; haavaumat, jotka ovat olleet kroonisia monien vuosien ajan; ihmisiä, joiden ruumista haavaumat ja bakteerit ovat syöneet, ne lopultakin vain kuivuvat pois välittömästi, kun JUMALAN Mies kävelee kokouskentälle.

HERRA tulee tekemään luomisihmeitä; luoden osia, uusia ruumiinosia ihmisille, uusia. HERRA tulee tekemään suuria asioita Nakurussa, joita ei ole koskaan ennen tapahtunut, edetessämme lähemmäs MESSIAAN tulemusta. Puhuessani juuri nyt, tiedän, että tuo Kokous Nakurussa tulee olemaan kaikista suurin Kokous. Tiedän, että Kisumu oli todella Mega, 92-hehtaaria, mutta Nakurun Kokous tulee olemaan jopa vieläkin valtavampi Mega. Tämä tulee olemaan kaikista historiallisin. Siksi kutsun sitä Super-Megaksi, Super-Mega, Super Grand Megaksi, jota on koskaan pidetty. Ja sen johdosta, mitä HERRA teki Kisumussa, voit kuvitella kuinka monta miljoonaa ihmistä tulee virtaamaan tuohon kokoukseen Nakurussa.

Lopultakin kokous on tulossa Nakuruun; viimeinkin HERRAN Vierailu on julistettu tähän maahan. Joten tämä on virallinen ilmoitus siitä, että HERRA on tulossa Vierailemaan Kenian maassa ja Vierailemaan Hänen seurakunnassaan maailmanlaajuisesti Nakurusta käsin. Se tulee olemaan HERRAN JEHOVAN, meidän Luojamme Mega-Vierailu Nakurussa. Ja köyhät ihmiset, rutiköyhät ihmiset, ihmiset, jotka olivat hyvin sairaita ja joilla ei ollut mitään toivoa; rammat, jotka olivat maassa istuen maan tomussa ja eivät pystyneet nousemaan ylös, maaten tomussa tai makuualustalla, kuurot, mykät, kaikki ne, jotka olivat rutiköyhiä, heillä tulee nyt olemaan toivo, koska HERRA JEHOVA, heidän Luojansa Itse, on tulossa ennallistamaan heidät Hänen luoksensa.

Ja nämä Vierailut tulevat olemaan myös merkkinä, että jälleen: HERRAN Jälkimmäinen Kirkkaus on täällä, ja sanansaattaja, josta on kirjoitettu, että Hän tulee lähettämään Hänen sanansaattajansa HERRAN edellä valmistamaan tien Hänen tulemustansa varten, julistamaan Hänen tulemuksensa tien, on täällä. Ja myös vahvistamaan, että, kyllä, totisesti, MESSIAS, Kirkkauden Kuningas, Hän on tulossa takaisin. MESSIAS, minun HERRANI, MESSIAS, minun Lunastajani ja sinun Lunastajasi, on tulossa; kansakuntien Lunastaja. Nakuruun on siis tulossa historiallinen Vierailu ja näen, että kävellessäni tuohon kokoukseen tänään HERRA laittoi minut kävelemään tuohon kokoukseen, näen Kirkkauden lähtevän JUMALAN Miehestä ja koskettavan ihmisiä, ylistystiimiä koskettaen heitä, koskettaen heitä; se on massiivinen, massiivinen Kirkkaus. HERRA olkoon siunattu. Shalom.

Valmistakaa tie, Messias on tulossa

(Suomennos Profetiasta 10.5.2016. Profeetta Dr Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)