SUOMENNETTU PROFETIA 3.7.2016 : SUURI VIERAILU TULOSSA RANSKAN GUIANAAN

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Hän on Puhunut espanjankielisestä kansakunnasta, johon Hän vei minut viime yönä. JEHOVA EL OLAM, ELYON, vei minut kansakuntaan, jossa he puhuivat espanjaa. Näen paljon seksuaalisyntiä. HERRA on näyttänyt minulle paljon seksuaalisyntiä tuossa kansakunnassa, jossa on myös paljon turisteja, jossa heillä on rantajuhlia. HERRA vei minut sinne tarkkailemaan kaikkea sitä mitä tuossa maassa tapahtuu. HERRA näyttää minulle tietyn tapauksen, jossa nuori mies jonottaa nuorten ja vanhojen naisten kanssa, joiden kanssa hän menee hirvittävään seksuaalisyntiin. Kuulen rekisteröintiä hotellin aulassa ja jotkut ihmiset ovat jo saapuneet. Näen heidän pukeutuneen kaikista moraalittomimpiin vaatteisiin, mitä voi kuvitella. He ovat hyvin moraalittomia. Nämä nuoret turistit miehet ja naiset saapuvat ja menevät seksuaalisiin orgioihin. Näen nuoren miehen menevän monien naisten kanssa seksuaalisyntiin ja jotkut ovat häntä paljon vanhempia. HERRA laittaa minun kuulemaan ja näkemään kaiken tuossa maassa. Siinä maassa on pieniä kioskeja, joista voi ostaa kahvia mukaan.

HERRAN Ääni puhui Taivaasta sanoen, voit nyt tuoda tuomion tälle maalle. Kun tuon tuomion tuolle maalle tässä unessa, näen heidät taas niin paljossa seksuaalisynnissä, kuten aina. Näen korkean metallisen tornin ja siellä on vaijereita ja sähkökaapeleita. Olen puhunut tuomion tuolle maalle tässä unessa, niin torni alkaa vavisemaan voimakkaasti aivan kuin maanjäristyksen seurauksena. HERRA laittaa minut juoksemaan heidän kanssaan. Sen jälkeen alamme peloissamme juoksemaan karkuun pitkin rantaa vuorelle. Pelkäämme, että ne sähkökaapelit voivat katketa maanjäristyksen voimasta ja osua meihin. Tämä seksuaalisynti tapahtuu läntisellä pallonpuoliskolla tuolla Latinalaisen Amerikan rannoilla. Kuulen heidän kysyvän minulta espanjaksi: ”Cafe Zito?” Ja vastaan heille, että ei kahvia, antaisitteko minulle Coca Colan. Ne toiset ihmiset juovat siellä kahvia.

Näen JUMALAN tuomion tulevan noihin kansakuntiin; Latinalaiseen Amerikkaan, espanjankielisiin maihin. Siellä on niin paljon seksuaalisyntiä ja se on johtanut saatanan runtelemaan noita kansakuntia. Tämä seksuaalisynti on tullut myös seurakuntaan, HERRAN huoneeseen.

HERRA Sanoo, että tämä on parannuksenteon aika. Tämä on se tärkein syy, miksi Hän puhuu näistä kansakunnista. Tämä sisällyttää myös Pohjois-Amerikan kansakunnat, joka on myös samanlaisessa seksuaalisynnissä ja seksuaalisessa perverssioissa. Näyttää aivan kuin paholainen käyttäisi suurimpana välineenään seksuaalisyntiä kidnappaamaan pois heidän iankaikkisuutensa JEHOVAN kanssa.

Pyhyyteen ja vanhurskauteen palaaminen on avain. Seurakunnalla on keskeinen rooli olla valmistamassa kansakuntaa ja opastamassa ihmisiä pois synnistä, seksuaalisynnistä, koska seurakunta on kansakunnan valo. Näin suuri määrä syntiä puhuu niin paljon seurakunnan tilasta ja tästä syystä HERRA puhuu minulle tästä kauhistuttavasta seksuaalisynnistä. Tulen pian lähtemään tuohon suuntaan tämän ajan viimeisille HERRAN missioille. Seurakunnan tulee ennallistua, jotta se voisi operoida auktoriteetissa ja puhdistaa synnin pois maasta. Maanjäristys-tuomio on tulossa Latinalaiseen Amerikkaan. Näet tuon korkean metallitornin ja vaijerit uutisissasi, kun tuo maanjäristys tapahtuu, ja kaiken sen pelon, joka peittää maan. Nämä ovat merkkejä, joista HERRA puhui Raamatussa liittyen MESSIAAN Tulemukseen.

Toisessa osassa viime yön keskustelua, HERRA puhui kanssani Parantumiskokouksesta, jonne Hän on lähettämässä minut. Tämä kokous on Ranskan Guianassa. Näyttää, että Parantumiskokous on yöllä, eli se kestää yöhön saakka. Näen hyvin suuren vierailun, joka tulee tapahtumaan siellä, koska näen Valon. Näen Pyhän Hengen Persoonan tulevan alas Taivaasta saakka ja laskeutuvan kokoukseen. Siellä tulee tapahtumaan siis aivan valtava vierailu.

Samaan aikaan HERRA Puhuu vierailusta sekä tuomiosta tässä ajassa. Tuomio ja Herätys ovat tulossa samaan aikaan. Tämä on toinen vierailu Ranskan Guianassa, joten heidän tulee todella ottaa tästä kiinni ja kaikista niistä Herätyksen voitoista. Nyt heidän tulee lopettaa synti seurakunnassa ja valmistautua kansallisesti MESSIAAN Tulemukseen, aivan kuten Kenia tekee tässä hetkessä. Näen myös Sateen tulevan, joten HERRA on tuomassa Pyhän Hengen Sateen kansakuntiin. Tiedämme varsin hyvin, että siitä saakka kun tuo Sade Satoi Keniaan, niin seurakunnan hengellinen maisema muuttui ja ei ole koskaan enää ollut entisensä!

Tämä valtaisa vierailu on jatkanut Kirkkaudesta Kirkkauteen, ja menee korkeammalle ja korkeammalle joka kerta, sisällyttäen Kenian Nakuruun pian tulevan kokouksen. Tämä sama Sade on satanut Nigeriaan, ja jos HERRA löytää sieltä palvelijoita, kuten on jo löytänyt, ja he pitävät yllä tämän vierailun voittoja, niin Nigeriassa tulee olemaan samanlainen Herätys ja vielä suurempikin. Samasta Sateesta Hän on puhunut Etelä-Afrikassa, jonka Etelä-Afrikka tulee näkemään, tämän hetken vierailun Sateen, Jälkimmäisen Pyhän Hengen Sateen! Tämä on merkki siitä, että HERRA haluaa herättää kaikki kansakunnat. Tämä ei ole koskaan ollut tarkoitettu Kenialle ainoastaan. Herätys Keniassa on niin korkea juuri nyt. Se on niin historiallisella tasolla. Se on suurin Herätys koko Raamatun historiassa. Kuitenkin, tämä Herätys ja JUMALAN Pilvi, joka vierailee Keniassa nyt, on itseasiassa globaali. Koska myös kun menin Angolaan, kun HERRA vei Hänen palvelijansa Angolaan, niin näimme pastorikonferenssissa pastorien edessä kuinka Kirkkauden Pilari seurasi häntä mihin hän käveli.

HERRA Sanoo, että kaikilla kansakunnilla on siis oikeus ottaa osaa tähän Herätykseen, sillä JUMALAN Valtakuntaa ei ole koskaan tarkoitettu yksin Kenialle. Se on kaikille kansakunnille. Jos kaikki kansakunnat kuulisivat sanoman pyhyydestä ja vanhurskaudesta, parannuksenteosta ja synnistä pois kääntymisestä, silloin hekin ovat sillä paikalla, jolla Kenia on ja ottavat osaa tähän historialliseen Raamatun Herätykseen, ISÄ JUMALAN Kirkkauden Pilven Herätykseen, jossa ISÄ JUMALA itse vierailee seurakunnassa, Avoimien Taivaiden Herätykseen, Pyhän Hengen Sateen Herätykseen. Julistan, että tämä Herätys on kaikille kansakunnille! HERRA lupaa Sadetta, joka tarkoittaa, että Taivas on avoinna kaikille kansakunnille. Hän etsii ainoastaan pyhiä arvollisia astioita, jotka voivat ankkuroitua tähän Herätykseen. Milloin tahansa JUMALA Mies tulee maahanne ja tekee tällaisia julistuksia, tulisi olla joitain ihmisiä, jotka ankkuroivat tähän Herätykseen, kuten Kenia teki, juosten ja kääntyen pois synnistä ja rakentaen pyhiä alttareita maahan. Tämä on se Sanoma, jota HERRA Puhuu nyt kansakunnille. Hän Sanoo, että tämä on vierailun hetki kansakunnassa.

Seurakunnassa on ollut niin paljon seksuaalisyntiä, menestysteologiaa, vääriä valheprofeettoja ja valhepastoreita, jotka valehtelevat seurakunnalle ja niittävät rahaa ja keräävät vaurautta itselleen. HERRA Sanoo, että Herätyksen hetki on nyt. Tämä on se hetki, kun HERRA varoittaa myös kansakuntia. Venezuela koki valtavan Herätyksen kun HERRA lähetti minut sinne, yksi suurimmista, melkein kuin Keniassa. Mutta pastoreiden häikäilemättömän käytöksen vuoksi Venezuela menetti Herätyksensä. Luulin, että se tulisi voittamaan Kenian satakertaisesti. Monissa kaupungeissa Herätys syttyi. Jotkut pastorit tulivat mukaan ja varastivat sen ja alkoivat korruptoimaan sen rahalla. Sitten puhuin tuomion, joka koettelee ja nöyryyttää Venezuelaa tähän päivään saakka. HERRA varoittaa, että et voi halveksia tätä Herätystä. Kukaan ei voi saastuttaa sitä ja käyttää sitä henkilökohtaisen maallisen hyödyn saamiseksi. Joten tämä on HERRAN vierailun hetki, joka tuomitsee myös synnin seurakunnassa: rahan rakkaus seurakunnassa, seksuaalisynti seurakunnassa, valheet seurakunnassa, väärien apostoleiden synti seurakunnassa, naisten alastomuus. He vain kävelevät alasti.

HERRA Sanoo, että nyt on hetki seurakunnan ymmärtää, että KUNINGAS, joka kuoli ristillä, on tulossa takaisin. Tällä kertaa kun Hän tulee takaisin, Hän tulee takaisin Kirkkauden KUNINKAANA. Kaikkien kansakuntien täytyy nyt valmistautua MESSIAAN Tulemukseen. HERRA Siunatkoon teitä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. HERRA Siunatkoon sinua kun valmistaudut Loisteliaaseen KUNINKAAN Tulemukseen. Shalom.

 

(Suomennos / tiivistelmä profetiasta 3.7.2016. - Profeetta Dr. Owuor)

 

Alkuperäiset YouTube videot:

https://www.youtube.com/watch?v=Psd_2L8y5yI

https://www.youtube.com/watch?v=K2wFK5UE27M

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)