SUOMALAISEN PAULA AHOSEN VOIMALLINEN PARANTUMISTODISTUS BARCELONASSA ESPANJASSA!

Kun huhtikuun 2018 loppupuolella Paula oli nostellut joitakin raskaita kasseja ja tavaroita herkällä selällään, joka oli jouduttu leikkaamaan 1,5 vuotta sitten joulukuussa 2016, hänelle tuli kova kipukohtaus. Ja myöhemmin jälleen kun hän aktiivisena ihmisenä kantoi ja siirteli taas joitakin raskaita kasseja, niin kova kipu tuli uudelleen oikeasta lantiosta alas päin varpaisiin saakka. Paula sanoo, että hän tunsi aivan kuin kovan poltteen, joka ei hellittänyt. Hän sanoo, että hänellä ei ollut rauhaa yöllä eikä päivällä, ja hänen oli vaikea nukkua. Hän ei pystynyt nukkumaan kunnolla jalan päällä kummallakaan kyljellä ja mikään asento ei ollut oikein hyvä. Joten hän nukkui yönsä huonosti. 
 
Paula meni lääkärille ja lääkäri määräsi hänelle vahvoja kipulääkkeitä otettavaksi 3 kertaa vuorokaudessa, mutta sekään ei auttanut. Hän käveli kävelykepin avulla. Hänen oli helpompi hieman kävellessä. Istuessa sattui enemmän. Hän teki myös jumppa- ja hengitysliikkeitä, mutta ne lievittivät oloa vain hetkellisesti. Paula sanoo, että normaalisti hän on liikkuva ihminen ja hän kävelee normaalisti 5-10 km päivittäin terveenä. Hän sanoo, että hänelle, joka on tottunut itse tekemään kaiken ja  liikkumaan paljon, tilanne oli todella vaikea.
 
ODOTUKSET HERRAN KOKOUKSISTA
 
Hän kuuli Väkevistä HERRAN Kokousista ja Mega Parantumiskokouksesta, joka oli tulossa Barcelonaan Espanjaan 25.-27.5.2018 ja halusi heti lähteä mukaan. Paula sanoo: Uskoin, että kun menen Barcelonaan, niin tulen terveenä takaisin. Ihan niin kuin edellisellä kerralla kun JUMALAN MIES oli Helsingissä ja paranin täysin! Menen vaikka kontaten Kokoukseen ja tulen terveenä takaisin.
 
 
MEGA PARANTUMISKOKOUS 
 
Paula sanoo, että hän tuli Barcelonaan Espanjan HERRAN Kokouksiin kovissa kivuissa ja kävelykepin kanssa konkaten. Istuminen oli hankalaa ja hän vuorotteli seisoen välillä. Ja hän piti styroksipalkkia jalkojensa alla Kokouksissa lievittämässä kipua. Mutta hänellä oli uskoa, että usko voi siirtää vaikka vuoria! 
 
 
PARANTUMISJULISTUS
 
Sitten saapui Mega Parantumiskokouksen päivä Barcelonassa sunnuntaina 27.5., kun HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA julisti, että monenlaiset sairaudet tulevat parantumaan tänään, mukaan lukien rammat jalat! Hän julisti, että HERRA tulee vahvistamaan ja venyttämään rampoja jalkoja. Ja sitten Hän julisti: "Kaikki, vastaanottakaa parantumisenne nyt!"
 
SE SÄHKÖINEN HETKI
 
Kun HERRAN PROFEETTA pyysi rivin kuuroja eteen Alttarille, sen jälkeen Paula sanoo, että hän alkoi tuntemaan, että aivan kuin hän nousisi ylöspäin. Hän sanoo: "Minulla oli tunne että minua nostettaisiin ylös. Ja että JUMALA pidentää jalkaani. Tunsin kun vuorottelin jalkoja, että lyhyempi jalka tuli pidemmäksi." Ja siinä hetkessä Paula sanoi ääneen: "Tunnen, että minun tulisi lähteä juoksemaan!" Ja Hän liikuttui ja kuvailee, että hän tunsi olonsa levolliseksi, että: "NYT MÄ PARANEN!"
 
Ja siitä lähtien Paula on kävellyt ilman keppiänsä ja hän todisti voimallisesta parantumisestaan HERRAN PROFEETAN haastatellessa häntä Alttarilla ja Paulan juostessa ympäri Alttaria! HERRAN PROFEETTA piteli Paulan kävelykeppiä kädessään ja julisti: "Otan tämän matkamuistoksi!" Paulan parantumistodistusta vastaanottaessaan HERRAN PROFEETTA myös julisti: "HERRA rakastaa SUOMEA! Olen tulossa SUOMEEN!"
 
Paula kertoo, että Kokouksen jälkeen, kun ihmiset tulivat onnittelemaan parantumisesta, hänellä ei ollut edes sanoja kuvailemaan iloaan. Hän sanoo "Nostin vain kädet ylös kiittäen HERRAA".
 
Paula on täynnä iloa ja todella kiitollinen HERRALLE. Hän kiittää HERRAA JUMALAA KAIKKIVALTIASTA ja HERRAN VÄKEVINTÄ PROFEETTAA todella paljon voimallisesta parantumisestaan!

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)