SEURAA LOPUNAJAN HERÄTYKSEN TAPAHTUMIA, KENIASTA

Tekstiin lisättävä kuva 2

Ylistys Herralle! On valtavaa kuunnella Jeesus on HERRA -nettiradion kautta (www.jesusislordradio.info) kuinka nyt koko Kenia valmistautuu tuleviin Grand Mega Herätys- ja Parantumiskokouksiin.

Tällä hetkellä Väkevä Lopunajan Pyhän Hengen Herätys kasvaa kasvamistaan uudelle tasolle Keniassa. Juuri nyt miljoonat ihmiset ovat kaduilla saarnaamassa evankeliumia ja jakamassa satoja tuhansia kutsuja tuleviin Herran kokouksiin. Auringonlaskun jälkeen iltaisin näytetään ympäri kyliä ja kaupunkeja, kaduilla ja markkinoilla isoilta valkokankailta projektoreilla videokuvaa edellisistä Herätyskokouksista, kun rammat nousevat pyörätuoleistaan, sokeat silmät avautuvat, kuurot alkavat kuulemaan ja mykät puhumaan.

Videon jälkeen pastori antaa tulisen parannuksenteon saarnan ja johdattaa ihmiset vastaanottamaan Jeesuksen. Ylistäjät ovat paikalla johdattaen ihmiset ylistykseen Herralle ja kokouskutsut jaetaan kaikille. Mukana on myös Herran kokouksissa aiemmin parantuneita jakamassa omakohtaisen todistuksen. Mukana on ihmisiä kaikista sosiaaliluokista ja ikäryhmistä: kotiäitejä, lakimiehiä tohtoreita, opiskelijoita, lapsia, vanhuksia. Uskovat ajavat isoissa kulkueissa ympäri kaupunkeja ja kyliä rekoilla, autoilla, moottoripyörillä kovaäänisten kanssa. He kulkevat kylästä kylää ja talosta taloon ovelle kolkuttaen ja tuoden hyviä uutisia Jeesuksesta ja ojentaen kutsun Herran kokouksiin.

Pastorit soittavat ympäri Keniaa Jeesus on Herra –Radioon ja antavat raportteja mobilisoinnista. He kertovat, kuinka köyhät maaseutukylissäkin ovat niin ihmeissään, kun he saapuvat kulkueena kylään isolla porukalla, julistavat evankeliumia ja parannuksentekoa ja jakavat kokouskutsut ja eivät kerää edes kolehtia! Koko Kenia on nyt Tulessa! Pastorit kulkevat ympäri kouluja ja yliopistoja, ostoskeskuksia, joissa he pitävät aamunavauksia, kertovat evankeliumia ja jakavat kokouskutsuja. Pastorit vierailevat vankiloissa saarnaten parannuksen ja pelastuksen sanomaa. Pastorit kiertävät ympäri sairaaloista ja vammaisten laitoksia, sokeiden,- kuurojen,- ja mykkien kouluja ja instituutioita jakaen kutsuja Parantumiskokoukseen.

Mukana on paljon Herran parantamia ja vapauttamia ihmisiä, joilla on omakohtainen väkevä todistus Jumalasta. Mukana on entisiä kylähulluina tunnettuja sekä juoppoja, jotka ovat nyt täynnä Pyhän Hengen tulta puku päällä julistamassa ja todistamassa Jeesuksen Veren muutosvoimasta. TV:stä ja eri paikallisradioista tulee kokousilmoituksia ja kutsuja pitkin päivää. Miljoonien kenialaisten lisäksi paikalle on saapumassa valtavasti pastoreita, piispoja ja pyhiä, jotka ovat lähettäneet jo lentotietonsa Kenian toimistolle ja he ovat tulossa ympäri maailmaa kaikista maanosista Nakurun kaupunkiin, Keniaan.

Tänäänkin on juuri nyt menossa valtavan suuri kokous Nakurun kaupungissa, jossa eri osastot ja johtavat pastorit, piispat sekä arkkipiispa ovat tulleet suunnittelemaan yhteen Grand Mega Herran Kokouksia. Voitte vain kuvitella miten koko Kenia muita kansakuntia myöten valmistautuu juuri nyt GRAND MEGA HERÄTYS – JA PARANTUMISKOKOUKSIIN 26.-29. elokuuta.

Voisimmeko nähdä jotakin tällaista myös Suomessa? Kyllä ihan varmasti, sitten kun tämä pyhyyden ja parannuksenteon Herätys syttyy ja roihahtaa kunnolla tuleen myös meidän suomaisten sydämissä! Herätys kuuluu kaikille, joiden sydän odottaa Herraa. Kenia on totisesti meille esimerkki, jota seurata. Enää 19 päivää HERRAN kokouksien alkuun Nakurussa! Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä on yli 17 000 pastoria sekä useita piispoja, joten voitte kuvitella, että Herätys on suuri!

KUTSUMME TEIDÄT KAIKKI SEURAAMAAN HERÄTYKSEN TAPAHTUMIA JEESUS ON HERRA –RADIOON. OLKAA KUULOLLA: www.jesusislordradio.info

(Ohjelma on enkuksi ja swahiliksi. Paina play-nappulaa maapallon alla, niin saat äänet kuuluviin.)

Herran runsasta siunausta päiväänne!

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)