ROBERTIN TODISTUS - DIABETES PARANTUI!

Jumalan ihme, Robert Okumo parantui diabeteksesta.

Haluaisin todistaa teille, jotta voimme juhlia yhdessä JEESUKSEN Veren voimaa. Ensi vuoden helmikuuhun saakka, siis seuraavat neljä kuukautta, on kalenterimme täynnä täällä Jeesus on HERRA radiossa. Joka ikiselle päivälle on jonossa todistuksia siitä, mitä HERRA teki Grand Mega historiallisessa kokouksessa viime elokuussa. Ja olemme jo ottaneet todistuksia vastaan viime elokuun lopusta saakka, viimeiset kaksi kuukautta, joka ikinen päivä! Ja silti suurin osa todistuksista jää kokonaan vastaanottamatta, sillä näitä Parannuksenteon ja Pyhyyden seurakunnan alttareita on ympäri Keniaa, ja miljoonia ihmisiä jo mukana Herätyksessä.

Yhdessä seurakunnassa voi olla useita kymmeniä ihmisiä, jotka paranivat Nakurun kokouksessa, tai sen jälkeen juhliessaan Jumalan ihmetekoja. Ajan tähden he joutuvat valitsemaan usein joukostaan vain yhden, josta todistavat, koska haluamme käydä, JUMALAN kunniaksi, yksityiskohtaisesti ja perusteellisesti läpi jokaisen todistuksen täällä radiolla aina lääkärintodistuksia myöten. Yhden henkilön todistuksen ottaminen voi kestää useita tunteja.

Kenian Busian kunnasta Funuylan seurakunnan alttarilta soitettiin tänne Jeesus on HERRA radioon ja he raportoivat meille, kuinka heillä on myös hyvin paljon lukuisia kiitosaiheita ja lukuisia valtavia parantumisihmeitä. Juhlimme siis vieläkin sitä, mitä HERRA teki viime elokuun GRAND MEGA HISTORIALLISESSA KENIAN NAKURUN KOKOUKSESSA. Tämä on kaunis todistus JEESUKSEN Veren voimasta.

Tämä on Robert Okumon todistus. Hän on 60-vuotias herrasmies Kenian Busian kunnasta, ja hän sairasti diabetesta. Diabeteksen takia Robert oli käynyt hoidossa lääkärissä Goma-sairaalassa. Pastori Alphonce Oketchilla, joka soitti tänne Jeesus on HERRA Radioon, oli lääkärintodistukset mukana Robertin diabeteksesta. Ja siellä oli mustaa valkoisella, että Robertin sokeriarvot olivat olleet niinkin kriittisen korkeat kuin 31! Normaalin ihmisen sokeriarvo tulisi olla välillä 3-8, joten voit ymmärtää, kuinka vakava Robertin tila oli ollut.

Lääkärissä hänelle annettiin lääkkeet, tabletteja ja insuliinia, jota piikittää sekä sokeriton dieetti, hän ei saanut syödä sokeria, limuja tai mitään sokeripitoisia ruokia. Hän kertoi, kuinka kun hän matkusti paikasta paikkaan, hänen eväänsä olivat aina maapähkinät ja vesi.

Saimme puhua myös Robertin vaimon Corneliaan kanssa täällä radiossa. Vaimo kertoi, miten sairaus vaikutti koko perheeseen, ja koko perhe ja lapset kärsivät siitä. Se ei ollut helppoa. Lapset eivät tykänneet diabeetikon dieetistä. Kaikki, koko perhe olivat isän dieetillä, jotta ei tarvitsisi kokata montaa eri sorttia. Perhe ei voinut syödä kenialaisten perusruokaa, joka on maissijauhosta tehtyä Ugalia tai vehnäjauhoista tehtyä Zapati-leipää ja sokerisia donitsien tapaisia Mandazi-leivoksia. Vaimo kertoi, kuinka aina rukoili, että HERRA voisi muistaa hänen perhettään.

Robert osallistui myös tuohon historialliseen Kenian Nakurun Grand Mega Kokoukseen viime elokuussa. HERRAN Väkevä Profeetta oli julistanut, että HERRA tulisi parantamaan kaikenlaisia sairauksia auringon alla, ja oli moneen kertaan maininnut myös diabeteksen! Kokouksen jälkeen Robert meni innoissaan, saman tien, sairaalaan testaamaan sokeriarvonsa, mutta testitulos näytti, että hän ei vieläkään ollut parantunut ja hän melkein menetti jo toivonsa paranemisestaan. Hänellä oli siis vieläkin diabetes...

Sitten uudelleen, HERRAN Väkevä Profeetta julisti 6. syyskuuta, siis tuon elokuun Nakurun kokouksen jälkeen, että HERRA on Puhunut jälleen, että kun juhlimme sitä valtavaa HERRAN Vierailua Nakurun kokouksessa, juhliessamme sairaita tulee paranemaan vieläkin lisää! Ja totisesti näin on tapahtunut väkevämmällä tavalla kuin osasimme kuvitellakaan. Todistuksia on isot pinot.

18. syyskuuta Funyulan kylän seurakunnan alttari oli myös kokoontunut yhteen juhlimaan näitä suuria JEESUKSEN ihmeitä. Heidän joukossaan juhli myös Robert. Tämän edellä sanotun HERRAN julistuksen myötä Robert kertoi meille, että hän sai toivoa ja uskoa, että JEESUS muistaisi vielä myös häntä.

Tuolla seurakunnan juhlakokouksessa tarjoiltiin kenialaisittain tehtyä teetä, jossa on tapana laittaa mustaan teehen mukaan kuumaa rasvaista maitoa ja paljon sokeria. Robert päätti juoda teen, vaikka se sisälsikin sokeria. Ja hän iloitsi siellä kuunnellessaan, kuinka monet ihmiset todistivat alttarilla, että olivat parantuneet Nakurussa jos jonkinlaisista tiloista, kuten pahoista allergioista ja niin edelleen.

Robert julisti päättäväisenä seurakunnassa, että hänen vuoronsa todistaa varmasti myös tulisi heti huomenna! Hän meni Kisumun Aga khan sairaalaan seuraavana päivänä testattavaksi, ja hän kertoi lääkäreille, että hän on tullut testattavaksi diabeteksen vuoksi. He ottivat verikokeen laboratoriossa. Lääkärit olivat hämmästyneitä ja sanoivat, että sokeriarvosi on normaali. Sokeriarvot olivat nyt 5.37.

... Robert kertoi, että oli nyt jättänyt uskossa lääkityksensä pois ja hän seuraili ja mittaili oloaan ja tilaansa tarkkaavaisesti, ja hänen tilansa pysyi normaalina ja hyvänä. Robert alkoi pikkuhiljaa syödä normaalisti vaaleaa leipää ja juoda myös sokeriteetä...

Ja jälleen kerran Robert meni lääkäriin testattavaksi viisi päivää sitten, eli 2. marraskuuta. Pastori luki lääkärintodistuksesta meille Robert Okumun potilasnumeroista lähtien kaikki mahdolliset Kisumun sairaalan lääkärintodistuksen tiedot, ja Robertin sokeriarvo oli 4.8!!! TÄYSIN NORMAALI ILMAN LÄÄKITYSTÄ, NORMAALILLA RUOKAVALIOLLA!!! DIABETES ON PARANTUNUT!!!

Robert kertoi meille, kuinka oli niin innoissaan, ja ensimmäiseksi hän oli soittanut pastorilleen ja sitten lähettänyt viestin vaimolleen. Vaimo kertoi, että hän oli saanut mieheltään tekstiviestin sairaalasta, jossa luki ainoastaan yksi ainut sana, joka oli ’deleted’, joka tarkoittaa suomeksi ’pyyhitty pois’. Ja vaimo soitti heti miehelleen, että mitä ihmettä oikein tarkoitat? Robert todisti innoissaan parantumisestaan, joka on nyt deletoitu, eli pyyhitty pois, ja vaimokin oli hyvin hämmästynyt, ja he iloitsivat yhdessä.

Ja juuri nyt, kun he soittivat meille seurakunnan uudesta juhlakokouksesta eilen, 6. marraskuuta, niin myös Robert Okumu herkutteli siellä hyvällä ruokahalulla vaaleaa paahtoleipää ja sokerista Fantaa! Lääkärit olivat mukana seurakunnan juhlakokouksessa todistamassa tätä valtavaa ISRAELIN JUMALAN IHMETTÄ. Väkevä Lopunajan Herätys on räjähtänyt täällä Keniassa!

Tämä ihme on hyvin rohkaiseva, ehkä sairastat myös diabetesta tai jotain muuta niin sanottua parantumatonta sairautta, mutta HERRA voi ennallistaa ja parantaa myös sinut. Hän muutti sokeriarvon 31 -> 4.8, joten ei ole mitään, mitä HERRA JEESUS ei voisi tehdä. Siksi kutsun teitä mukaan juhlimaan näitä valtavia JUMALAN ihmeitä. Ja mikä on kaikista tärkeintä; ikuisuutemme:

Nämä JUMALAN ihmeet evankelioivat monia ihmisiä JEESUKSELLE ja ovat tuoneet Herätyksen mukanaan.

Tämä kaikki on alkanut parannuksenteosta ja Jumalan pyhyyteen palaamisesta. HERRA on lähettänyt Hänen sanansaattajansa, Huutavan äänen, joka valmistaa tietä MESSIAS JEESUKSEN paluulle. Kuunnelkaa näitä HERRAN Sanomia, joita HERRAN Profeetta saarnaa ja laittakaa ne käytäntöön. Nämä sanomat johdattavat seurakuntaa takaisin vanhurskauteen, takaisin JEESUKSEN Veren ja Ristin luokse ja näin voimme nähdä Herätyksemme myös Suomessa.

Lääkäri Harriette Khaveree Busian kunnan Referral sairaalasta myös todisti meille täällä radiossa. Hän kertoi meille faktoja diabeteksesta, mitä se saa aikaan ihmisessä sekä sen lääkehoidosta ja dieetistä. Lääkäri päivitteli meille sitä, kuinka kriittisen korkealla Robertin sokerit olivat olleet ja todisti, että Robertin veriarvot ovat nyt täysin normaalit ilman lääkitystä. Lääkäri sanoi, että ”tälle ei ole lääketieteellistä selitystä, ainoastaan JUMALA tietää”!

(Kirje Suomelle –ohjelma 7.11.2016 / Jeesus on HERRA Radiossa / www.jesusislordradio.info)

Robert Okumo seurakunnan juhlakokouksessa  6.11.2016 täysin parantuneena!

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)