RAMPA NOUSI YLÖS PYÖRÄTUOLISTA & MUSLIMIT VASTAANOTTIVAT JEESUKSEN

Henkilön Aaron Almquist kuva.

Isä ja Fred.

 

18-vuotias nuorimies Fred Wambura on kotoisin Kenian Komben kylästä. Hän on ollut syntymästään saakka täysin rampa ja istunut pyörätuolissa. Kun Fred oli 3 kuukauden ikäinen vauva, niin äiti ymmärsi, että kaikki ei ole kunnossa. Hänen liikkeensä eivät olleet normaaleja, ja hän oli kuin halvaantunut, ja jalat olivat vääntyneet väärin päin. Äiti vei häntä sairaalaan, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Äiti vei Frediä, aina Tansaniaan saakka noitatohtoreille, jotka pyysivät paljon rahaa ja sitten lausuivat omia ’rukouksiaan’ ja tekivät rituaalejaan, mutta poika ei parantunut.

Fredin ollessa nuori, hänen äitinsä kuoli. Isä jäi huolehtimaan pojastaan yksinhuoltajana. Isä teki kaiken poikansa puolesta. Vei vessaan, kylvetti, kokkasi, kantoi sylissään, työnsi pyörätuolissa ja niin edelleen. Fred oli täysin riippuvainen toisista ihmisistä, ja hänestä tuli taakka perheelle. Fred on istunut, syntymästään saakka, kolmessa eri pyörätuolissa, jotka hänelle lahjoitti hyväntekeväisyysjärjestö. Isä oli muslimi, joten tämä oli muslimiperhe. Poika lopetti koulunkäynnin kesken kaiken, koska hänen kehonsa oikea puoli oli halvaantunut ja kirjoittaminen oli supertyölästä, lähes mahdotonta. Koulussa hänelle ei tarjottu erityisapua. Lisäksi hänen puheensa sammalsi, eikä siitä saanut mitään selvää, joten hän käytti viittomakieltä.

Evankeliointi-tiimi meni ympäri Komben kylää ja kutsui ihmisiä viime elokuun Historialliseen Super Grand Mega Kenian Nakurun Herätyskokoukseen; siten he myös kohtasivat tämän muslimiperheen. Isä ei kuitenkaan suostunut tulemaan kokoukseen, koska hän oli muslimi eikä hänellä ollut varaa edes bussimaksuun. Hän kuitenkin suostui, että seurakunta saisi kustantaa poikansa bussilipun HERRAN Kokoukseen.

Vihdoin, perjantaina 27.8. 2016, he saapuivat Nakurun kokoukseen, ja jonot kokouskentälle olivat todella pitkät, sillä miljoonat ihmiset täyttivät kokousalueen. He jonottivat pitkän aikaa ja menivät sitten läpi sairaille tarkoitetusta portista numero 1, jossa lääkäri- ja mediatiimi haastattelivat kaikki sairaat. Tämä oli Fredin elämän ensimmäinen kristillinen kokous.

Kun JUMALAN Mies saapui kokoukseen lauantai aamuna, niin raskas HERRAN Parantumisvoitelu iski kokouskentälle, ja monet vastaanottivat parantumisensa. Tuossa hetkessä myös Fred Wambura NOUSI YLÖS PYRÄTUOLISTAAN JA KÄVELI ENSIMMÄISTÄ KERTAA ELÄMÄSSÄÄN! Kukaan ei auttanut eikä tukenut häntä. Hänen pyörätuolinsa nostettiin korkealle ilmaan, ja Fred käveli kohti HERRAN Alttaria. Ihmiset tekivät tietä hänelle, ja hänen pyörätuoliansa kannettiin korkealla ilmassa hänen takanansa. Ihmiset hurrasivat ja juhlivat ja seurasivat häntä itkien ja iloiten. Hän käveli ja käveli kuin lapsi, joka opettelee kävelemään ensimmäistä kertaa ja ottaa ensi askeliaan.

Uutiset Fredin parantumisesta levisivät hänen kotikylässään. Ja monia ihmisiä kokoontui odottamaan Frediä hänen kotiinsa, kun hän saapui HERRAN Kokouksesta kotiin, maanantaina 29.8.
Isä kertoi meille, että oli ollut niin pyörällä päästään, kun näki poikansa palaavan kotiin kävelevänä, että ensimmäinen asia, mitä hän kysyi oli: Missä on Fredin pyörätuoli? Ja pastorit selittivät isälle, että pyörätuoli jätettiin kokouskentälle, sillä poikasi kävelee! Tämän lisäksi HERRA JEESUS oli vapauttanut Fredin kielen, ja Fredin puheesta sai nyt selvää. Lisäksi hän pystyy nyt nostamaan oikealla kädellään tuolin ylös ilmaan, ja hän pystyy pitelemään esineitä kädessään ja kättelemään! Hänen oikeanpuoleinen halvauksensa on poissa! Ja nyt hän pystyy pitämään kenkiäkin jaloissaan.
Tämän seurauksena Fredin isä, joka oli MUSLIMI, ANTOI ELÄMÄNSÄ HERRALLE JEESUKSELLE KRISTUKSELLE. Ja meille kerrottiin, että hänestä on tullut poikansa kanssa nyt hyvin hartaita kristittyjä. Joka sunnuntai löydät heidät tunnollisesti seurakunnasta, hyvin varhain aamulla! Tämä Fredin todistus on tuonut kylään Herätyksen, ja sen myötä monet ihmiset ovat vastaanottaneet JEESUKSEN Herrakseen ja Pelastajakseen.

Fredin isoveli myös todisti radiossa. Vitalis kertoi meille, että he eivät olisi ikinä uskoneet Fredin parantumiseen. He olivat yrittäneet jo kaikki keinot. Hän sanoi, että vain JEESUS pystyi parantamaan hänen veljensä. Hän kertoi, kuinka oli myynyt karjaansakin, jotta saisi rahaa veljensä sairaalamaksuihin. Vitalis kertoi, että alkoi juomaan alkoholia, kun oli niin masentunut veljensä tilan vuoksi. Myös Vitalis on yksi heistä, jotka Fredin parantumisen myötä, ovat nyt käyneet kasteella ja vastaanottaneet HERRAN. Hän oli niin iloinen, että veli pystyy nyt pitämään itse itsestään huolta: Hän voi mennä omatoimisesti vessaan, kylpyyn ja laittamaan ruokaa ja hän pystyy kävelemään paikasta paikkaan ja niin edelleen. Vitalis kertoi, että nyt hän voi puhua veljensä kanssa. Kun hän menee tapaamaan Frediä, Fred tervehtii häntä aina ensimmäiseksi sanoen: Praise THE LORD! (Ylistys HERRALLE!).

Puhuimme myös HERRAN parantaman Fredin kanssa. Nyt hän puhuu! Ja tervehti meitäkin sanoen: Ylistys HERRALLE! ja hän todisti meille sanoen: Olen maannut monia vuosia, mutta nyt HERRA on nostanut minut ylös ja voin kävellä! Hän kertoi, että tuossa Kokouksessa hän oli tuntenut, että voima tuli Taivaasta ja kosketti häntä ja nosti hänet pyörätuolista. Hän sanoi, että se voima peitti hänen koko päänsä ja silmänsä, eikä hän voinut nähdä mitään tuossa hetkessä. Ja sitten hän vain tunsi voimaa ja nousi ylös ja lähti kävelemään; ja hän kävelee vielä tänäkin päivänä!

Hän kertoi, että työskentelee nyt kasvimaalla. Hän sanoi, että JEESUS on siunannut minua. Hän kertoi, kuinka oli kävellyt 2 kilometriä Kurian vammaisten yhdistyksen keskukseen tapaamaan keskuksen puheenjohtajaa (MCA Kuria disability network). Se on sama paikka, josta oli lahjoitettu Fredille pyörätuolit. Hän todisti puheenjohtajalle, joka ihmetteli kovasti, että Fred kävelee. Lopuksi puheenjohtaja totesi, että JUMALA on totisesti todella, todella väkevä JUMALA!

Puhuimme Piispa Chachan kanssa, joka kertoi myös monista muista parantumisista, joita heidän kylänsä oli vastaanottanut viime elokuun Nakurun kokouksessa, mutta niistä puhumme myöhemmin.
Voisimmeko oppia tästä, kuinka tärkeää on evankelioida, kertoa ilosanomaa JEESUKSESTA ja kutsua ihmisiä Kokouksiin? Se yksi kohtaaminen voi muuttaa yhden ihmisen koko loppuelämän ja ikuisuuden ja tuoda Herätyksen koko kaupunkiin!
JEESUKSEN VERI on paras lääke. Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa!

(Lähde: Jeesus on HERRA –radio: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)