RAMMAN PAUL OCHIENGIN VÄKEVÄ PARANTUMISTODISTUS!

PASTORI KERTOO

Nyando Muhoroninssa 9-vuotias Paul Ochieng syntyi täysin rampana, eikä koskaan kävellyt. Hänet lähetettiin Kigaben missiosairaalaan, jossa hänet leikattiin, koska hänen selkärankansa (defeator) oli turvonnut. He halusivat leikata kasvaimen hänen selkärangasta ja laittoivat sinne tuubin. Kun Paul syntyi, hänen kallonsa oli myös erotettu kahteen osaan, joten he joutuivat laittamaan tuubin hänen kallostaan vatsaan saakka. He yrittivät myös suoristaa Paulin epämuodostuneita jalkoja. Sillä neste valui selästä, ja siksi jalat olivat käyrän muotoiset. He yrittivät kaikkensa. Jalat olivat kääntyneet ulospäin toisistaan poispäin. Toinen jalka oli hyvin epämuodostunut ja astuessaan sillä osa jalanpohjasta osoitti ylöspäin. Jalat olivat hyvin heikot, ja toinen jalka oli lyhyempi kuin toinen.
 
Paulin uskova äiti tuli 17.12. ensimmäistä kertaa vierailemaan Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön seurakunnassa Muhoronin Alttarilla, ja he saapuivat VÄKEVÄÄN MEGA HISTORIALLISEEN PARANTUMISKOKOUKSEEN Muhoronin Alttarilla Nyandossa. Kun Paul tuotiin sairaille Varatulle Portille Numero 1, hän ei pystynyt edes seisomaan, vaan äidin täytyi kantaa hänet sinne. Kun he pyysivät häntä laittamaan lapsen maahan, äiti sanoi, ei ei, lapsi ei pysty kävelemään, eikä edes seisomaan. Kun äiti laittoi lapsen alas, jalat olivat käyrät ja osoittivat ylöspäin. Lapsi oli hyvin heikko. Jaloissa oli myös haavaumia. Sen jälkeen äiti kantoi Paulin Portilta Numero 1 lääkäreiden luo telttaan tuossa kokouksessa.

Kokouksessa ihmeitä oli jo tapahtumassa kaikkialla ja ihmiset juhlivat joka puolella! Heti kun HERRAN Väkevin Profeetta tuli Puhumaan livenä Jeesus on HERRA -Radiossa ja hän nosti vasemman peljättävän Profeetallisen kätensä, JUMALAN käden, ylös ja julisti että HERRAN Parantumisvoima virtaa nyt seurakunnassa ja koskettaa sairaita, niin Paul Ochieng nousi ihmeellisesti ylös ja lähti kävelemään! Hän yritti tasapainotella ottaen askeleita ensimmäistä kertaa! Hän kaatuili alas ja nousi taas uudelleen, kaatuili ja nousi taas uudelleen - täysin rampa, joka kävelee ensimmäistä kertaa! Ja nyt pieni Paul kävelee ensimmäistä kertaa elämässään!

HERRAN voima ja auktoriteetti kosketti Paulia voimallisesti nostaen hänet maaperästä antaen tälle perheelle uuden elämän! HERRAN Profeetta totisesti on nostanut heidät kaikista epätoivoisimmista sairauksista ja tiloista ennallistaen heidät! Tämä on todella vakava ja väkevä, valtava ja shokeeraava, todella peljättävä Parantuminen!Nähdessäsi hänet videolla yrittäen tasapainoilla ja kävellä, tasapainoilla ja kävellä, yksi hänen jalkansa osoittaa itseasiassa sivusuuntaan, ja toinen on kääntynyt osoittaen ylöspäin. Jalat olivat heikot, täysin rammat ja epämuodostuneet. Hän oli syntymästään täysin rampa, eikä pystynyt ollenkaan kävelemään! Kaksi päivää sunnuntain jälkeen Paul kävelee videolla jo paljon paljon vahvemmin! Nyt hän kävelee ja pystyy tasapainottamaan itsensä ensimmäistä kertaa!

 

LÄÄKÄRI TODISTAA

Sairaalapalveluiden varajohtaja, vanhempi lääkäri, Tri. Toromo sanoo, että hän itkee katsoessaan näitä kuvia, ja että tämä on todella shokeeraava ihme! Hän ei ymmärrä miten poika edes pystyy kävelemään, sillä hänen jalkansa ovat niin epämuodostuneet. Hän sanoo, että lääkärit eivät olisi voineet tehdä yhtään mitään. On ihmeellistä, kuinka hän pystyy edes tasapainottamaan itseään ja kävelemään!

 

PAULIN ÄITI KERTOO

Äiti sanoo heti synnytyksen jälkeen katsoessaan huomanneensa, että pojan selässä oli turvotusta ja kasvain. Hän vei Paulin suoraan sairaalaan, jossa lääkärit tutkivat lapsen. He kertoivat äidille heti surulliset uutiset, tämä lapsi on rampa. Lääkärit lähettivät hänet sieltä Russia-sairaalaan Kisumussa. Sieltä hänet lähetettiin edelleen Kigaben missiosairaalaan, jossa siellä hänet leikattiin. Leikkauksen jälkeen äiti palasi kotiin lapsensa kanssa. Myöhemmin he yrittivät jälleen operoida lapsen jalkoja suoristaen niitä. Silti Paul ei pystynyt vieläkään kävelemään. Paul ei pystynyt edes seisomaan, vaan ryömi polvillaan.

Kun HERRAN Väkevin Profeetta Ohjeisti, että me keräämme sairaamme; rammat, sokeat, kuurot, kaikenlaisista sairauksista kärsivät sairaat, epätoivoiset tapaukset, jotka sairaalat ovat hylänneet, niin äiti sanoo, että hän kuuli tuon Ohjeistuksen ja kantoi poikansa Parantumiskokoukseen Muhoronin Alttarille. He menivät Sairaiden Portille Numero 1 ja lääkärit tarkastivat pojan hyvin tarkasti sekä hänen jalkansa. Lääkärit pyysivät asettamaan Paulin seisomaan, mutta lapsi ei pystynyt edes seisomaan. Sieltä heidät ohjattiin suoraan seurakuntaan, jossa Kokous oli käynnissä. Lapsi ei ollut edes koskaan pystynyt seisomaan. Äiti sanoo, että hän on todella todella shokissa tästä väkevästä, väkevästä ihmeestä, jonka HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALA, teki hänen pojalleen! Ja että Israelin JUMALA on ainoa todellinen JUMALA! Hän kiittää HERRAA JUMALAA Kaikkivaltiasta ja JUMALAN Miestä, HERRAN Väkevintä Profeetta, että Hän nosti Paulin maaperästä, ja tänä päivänä Paul kävelee!Äiti kertoo, että Paulilla oli myös virtsan- ja ulosteen karkailua. Ja missä ikinä poika istui, niin virtsa ja uloste tulivat vain itsestään ulos. Mutta hän sanoo, että se myös loppui kokonaan tuona päivänä! Eikä Paulilla ole enää ollenkaan virtsan- ja ulosteen karkailua!!! Äiti kertoo, että hän on ollut toisessa seurakunnassa koko 9 vuotta Paulin kanssa, he ovat rukoilleet ja käyneet kokouksissa, mutta mitään ei ole tapahtunut. Mutta kun he tulivat ensimmäistä kertaa tähän pyhään HERRAN seurakuntaan, Paul parantui välittömästi! Hän sanoo, että hän kiittää HERRAA JEESUSTA ja HERRAN Väkevintä Profeetta suuresti ja on hyvin kiitollinen! Hän sanoo myös, että hän on todella shokissa kaikista HERRAN Parantumisista tässä JEESUKSEN Palvelustyössä!Äiti sanoo, että hänellä ei ole ollut yhtään rauhaa koko 9 vuoden ajan lapsensa syntymän jälkeen. Hän kertoo, kuinka raskas kärsimys ja taakka hänelle oli lapsen sairauden tähden, ja että lapsen sairauden tähden heidän avioliittonsa laitettiin myös kovalle koetukselle.Hän kertoo, että on nyt täysi rauha kotona, ja myös rauha hänen avioliitossaan! Paul kävelee nyt ja äiti pystyy jopa vierailemaan ystäviensä luona! Aiemmin hänen täytyi aina kantaa poikansa mukanaan, ja hän kantoi suurta häpeää. Hän sanoo, että hän tulee tästä lähtien aina seuraamaan jokaista Ohjeistusta, jonka HERRAN Väkevin Profeetta antaa! Ja se sanoma on tehkää parannus, kääntykää pois synnistä, sillä MESSIAS on tulossa!

Hän sanoo, että HERRA on antanut ihmeen hänen taloonsa ja elämäänsä, sillä hänen TÄYSIN RAMPA POIKANSA KÄVELEE NYT! JA HÄN KÄVELEE TÄHÄN PÄIVÄÄN SAAKKA!

 16 Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: "Suuri profeetta on noussut meidän keskellemme", ja: "Jumala on katsonut kansansa puoleen". (Luuk. 7:16)


JUMALA on katsonut kansansa puoleen ja Israelin suuri Profeetta on ilmestynyt keskellemme! Ja täysin rampa, joka ei pystynyt edes seisomaan, kävelee! Katsokaa hänen niveliänsä lanteista alas, hänen jalkansa osoittavat eri suuntiin. Tämä on todellinen ihme!
 
Ihmiset ovat niin suuressa kärsimyksessä, niin paljon kärsimystä, niin paljon kärsimystä. Mutta HERRA on lähettänyt Hänen Väkevimmän Profeettansa poistamaan heidät ihmisen epätoivoisista tiloista! Kuinka voimallista! Kuinka Taivaallista! MESSIAS on totisesti tulossa! Tämä sukupolvi on tullut kasvokkain HERRAN JEHOVAN JAHVEN Voimallisimman, Peljättävimmän, Muinaisen Profeetan kanssa! 

Muhoronin Alttari juhlii väkevästi tätä ihmeellistä Parantumista!

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)