RAMMAN MORGANIN PARANTUMISTODISTUS

Kenian Nakurun Kerimassa on väkevä todistus 10-vuotiaasta Baby Mogan Oratosta, joka nostettiin maan tomusta, kun HERRAN Väkevin Profeetta soitti livenä radioon ja julisti, että voima virtaisi hänen vasemmasta profeetallisesta kädestään ja sairaat paranisivat. Morgan oli rampa syntymästään saakka. Hänellä todettiin halkaistu selkäranka (Spina Bifida). Naapuri sanoi äidille, että sinun lapsesi ei ole normaali. Hän kehoitti äitiä viemään lapsen sairaalaan.

 

Hänet vietiin County Referral Nakurun sairaalaan ja sieltä siirrettiin Kijabe Missionin sairaalaan. Lääkärit sanoivat, että lapsi tarvitsee nopean toimenpiteen. Hän oli tuolloin vasta 1 viikon ikäinen. Selkärangassa oli reikä ja turvotusta ja jalat olivat vääntyneet sisäänpäin. Hän sai kipsin ja hoitoja jalkaansa, mutta operaatioiden jälkeen ei tullut tulosta. Hänen jalkaansa yritettiin venyttää. Perheellä ei ollut enää varaa mennä lääkäriin, joten poika jäi kotiin rampana.

 

Poika veti itseään lattiaa pitkin käsillään. Hänelle annettiin rollaattori, mutta hän ei pystynyt kävelemään tai edes seisomaan sillä. Lapsi ei pystynyt ulostamaan normaalisti. Äidin piti laittaa kuumaa vettä pussiin ja sillä hieroa lapsen takapuolta ja sormen kanssa avittaa, jotta uloste olisi tullut ulos. Joskus uloste ja virtsa vain valui ulos, joten äidin piti pestä lasta jatkuvasti ja hänelle piti laittaa vaipat.

 

Poika ei pystynyt kumartumaan ja hän menetti tunnon vyötäröstä alaspäin ja siksi hän repi itseään joka paikkaan, koska ei tuntenut mitään. Hän teloi itsensä niin pahasti, että neljä varvasta irtosi hänen jalastaan. Hänellä oli myös syvä krooninen haavauma vasemmassa jalkapohjassa joka märki ja oli kivulias. Hän ei pystynyt leikkimään muiden lasten kanssa.

 

Morganin perheen naapuri Caro on Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnasta ja hän pyysi saisiko viedä Morganin 17.12. olevaan Massiiviseen Parantumiskokoukseen ja vanhemmat antoivat luvan. Äiti oli kuullut jo radiosta valtavia todistuksia ja hän uskoi, että täällä lapsi saisi parantumisen. Naapuri kantoi Morganin seurakuntaan tuona historiallisena sunnuntaina. Kun HERRAN Väkevin Profeetta soitti livenä radioon ja julisti parantumisen ja rammat lähtivät kävelemään, sokeat näkemään, kuurot kuulemaan. Ja Caro juhli parantumisia ja sitten yhtäkkiä hän vain huomasi täysin ramman Morganin KÄVELEMÄSSÄ ALTTARILLE PÄIN!!!

 

Äiti oli samaan aikaan toisessa seurakunnassa häissä. Ja kesken kaiken hän sai naapurilta puhelinsoiton, että poikasi Morgan kävelee! Äiti sanoi, että on niin hämmästyksissä ja iloinen, että nousi ylös ja huusi kesken kokouksen: HERRAN Väkevän Profeetan JUMALA on parantanut poikani!!  Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Morgan tuli HERRAN Pyhälle Alttarille ja lähti samantien kävelemään.

 

HERRA on ennallistanut Morganin. Nyt Morgan pystyy pidättelemään ja käymään normaalisti vessassa. Kyläläiset ovat todella ihmeissään näkevän Morganin kävelevän ja he ovat juhlineet ja jotkut itkevät ja he vastaanottavat HERRAN JEESUKSEN. Herätys on syttynyt Keriman kylässä! Isä oli myös niin shokissa, kun täysin täysin rampa poika laskeutui itsenäisesti autosta ja käveli kotiin. Avohaavat jalassa ovat arpeutuneet kiinni, eivätkä enää vuoda mätää!

 

HERRAN Väkevin Väkevin Profeetta nosti täysin täysin ramman Morganin ylös maasta ja nyt hän kävelee! Lääkärit eivät voineet auttaa. Osa kehosta oli jo kuollut. Hän vain julisti talostaan Nairobista parantumisen ja sadat rammat nousivat ja kävelivät ympäri Keniaa ja maailmanlaajuisesti.  Tiedämme, että kun Raamatun lupaama Profeetta Elia tulisi, Hän tulisi ennallistamaan meidät ja seurakunnan, sekä vanhurskauden, pyhyyden ja JEESUKSEN Ristin ja Veren.

 

Emme kuitenkaan ymmärtäneet, että hän tulisi ennallistamaan ihmiset myös kaikenlaisista tiloista ja kärsimyksistä, joiden suhteen sairaalat olivat jo luovuttaneet. Emme tienneet, että Hän tulisi auttamaan niitä hyljättyjä, nimettömiä ja alaskatsottuja, ennallistaen epätoivoisten ihmisten kohtalon. Suuri Profeetta Elia on tullut nyt taistelemaan JEESUKSEN loisteliaan Palvelustyön puolesta, Jerusalemin ja Israelin puolesta. Emme ymmärtäneet tätä aikaisemmin.

 

"Elia kyllä tulee", hän vastasi, "ja panee kaiken taas kohdalleen. Matt. 17:11

 

Äiti kävi toisissa seurakunnissa, eikä saanut sieltä apua. Tällainen on seurakunnan tila ulkona tuolla epätoivoisessa tilassa: seurakunta täysin täysin rampana. Kristuksen seurakunta on ollut täysin rampa, eikä siksi ole pystynyt suorittamaan tehtäväänsä Kaikkivaltiaalta JUMALALTA tässä katoavassa maailmassa.

 

Näet, että seurakunta ulkona tuolla on epätoivoisessa tilassa. HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA lähetti Hänen Väkevimmän Väkevimmän Profeettansa. Nyt näet, että nämä ihmisten epätoivoiset tilat ja tilanteet ovat niitä, joista HERRAN Väkevin Profeetta tuli poistamaan meidät ja seurakunnan ja laittamaan asiat kohdilleen.

 

Näet vieläkin ihmisten käyvän noissa langenneissa seurakunnissa. Toivon, että HERRAN Väkevin Profeetta voisi tavoittaa nämä kaupungit ja laittaa kohdilleen ja ennallistaa romahtaneen ja kaatuneen HERRAN JUMALAN Alttarin. Keniassa he ovat hyvin siunattuja ja etuoikeutettuja, että HERRAN Väkevin Väkevin Profeetta on ennallistanut HERRAN lyhistyneen Alttarin tässä Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä. Nyt löydät, että joka kaupungissa löydät, että on HERRAN Pyhä Alttari, jossa vanhurskautta saarnataan. Tästä syystä näet, että nyt Morganin äidillä on mahdollinen paikka, minne viedä hänen ramman poikansa ja nyt poika kävelee.

 

Meillä ei ole tätä Suomessa, mitä näemme Keniassa. Entäpä ne epätoivoiset äidit Suomessa?  Meidän tulee nyt myös Suomessa liittyä mukaan Herätykseen. Tämä on valtava ihme ja merkki, joka tapahtuu Kristuksen seurakunnassa tässä ajassa. HERRAN Väkeviin Väkevin Profeetta tuli poistamaan seurakunnan häpeästä ja asettamaan takaisin JEESUKSEN RISTIN JA VEREN seurakuntaan.

 

Morganin kotiin on tullut uusi elämä. Tämä poika ja koko perhe kävi hirveän tuskan läpi. Kärpäset seurasivat häntä, koska haavaumat haisivat ja vuosivat mätää. Tämä perhe oli toivottomuudessa. Kuvissa ja videoissa sosiaalisessa mediassa näet kun hänet kannetaan kokoukseen, näet kun hän on juuri lähtenyt kävelemään ja sitten näet hänet pari päivää parantumisesta kävelevän vieläkin kotikylässään.

 

HERRA on lähettänyt Hänen Väkevimmän Väkevimmän Profeettansa auttamaan Kristuksen seurakuntaa. Olemme kasvotusten Elian peljättävän voiman ja voitelun kanssa tässä ajassa, joka on tullut valmistamaan tien MESSIAALLE ja ennallistamaan kaikki asiat ja laittamaan ne kohdilleen. Nämä ovat Raamatullisia klassisia HERRAN ihmeitä.

 

Ja kun JUMALAN MIES kuuli tämän todistuksen täällä radiossa, kun koko seurakunta oli kokoontunut yhteen juhlimaan Morganin parantumista, Hän lähetti seuraavan viestin meille. Hän kertoi, että HERRA näytti hänelle tämän juhlimisen edellisenä yöllä, kuinka te tulette juhlimaan sitä. Morganin tila oli niin huono, ja Hän näytti minulle, kuinka Hän lähettää Väkevimmän Profeettansa nostamaan hänet maasta. Ja samalla sen, kuinka te juhlitte Morgan-pojan parantumista Nakurun alueella. Hän näytti sen suuren juhlinnan, ilon Nakurussa. Ja siunaan kaikkia, jotka ovat juhlimassa Nakurussa.

 

HERRA oli näyttänyt Hänen Palvelijalleen, kuinka äiti oli ollut tuskissa. Ja HERRA oli näyttänyt Hänelle, kuinka Morgan leikkii nyt ja kuinka hän pystyy kiipeilemään ja leikkimään normaalisti muiden lasten kanssa. Morgan kärsi hirveästi, hän ei pysynyt leikkimään. HERRA oli näyttänyt, kuinka hän halusi leikkiä niin paljon.

 

HERRA näytti Palvelijalleen, kuinka hän oli rampana 10 vuotta ja aina halusi leikkiä, mutta ei pystynyt. Mutta nyt hän oli täysin ennallistanut hänet ja hän leikki muiden lasten kanssa. Joten HERRA ennallisti myös hänen lapsuutensa!

 

Hän näytti sen kivun ja tuskan, joka oli kuluttanut äitiä, ne stressimerkit äidin kasvoissa surusta, tämän maailman suruista. Hän puhui köyhyydestä ja sanoi, että nyt olemme rikkaampia. HERRAN Väkevin Profeetta sanoi, että HERRA tulee auttamaan tätä perhettä. Palvelkoot he aina HERRAA. Ja Hän siunasi heidän perhettään ikuisesti.  

 

Hän sanoi, että nämä asiat tapahtuvat koska MESSIAS on tulossa! Teidän tulee vain juhlia näitä ihmeitä. Ja Hän lisäsi, että älköön mikään mustamaalaus tapahtuko sydämissänne, mielissänne, ajatuksissanne.

 

Hän sanoi, että seurakunnan täytyy kunnioittaa HERRAA, koska HERRA tekee suurempia ihmeitä. Pienen ajan sisällä ehkä 500 rampaa on jo kävellyt. Hän pyysi, että käytämme näitä ihmeitä tuomaan Herätys. Monet kansakunnat kadehtivat Keniaa. Käyttäkää tätä ihmettä ja tuokaa ihmisiä HERRALLE ja seurakuntaan, jotta he voivat löytää vanhurskauden ja valmistautua MESSIAAN tulemukselle. 

 

Hän sanoi, että varmistakaa, että te sadonkorjaatte tällä monia sieluja HERRALLE! HERRA haluaa, että te tuotte heidät myös HERRAN Sanansaattajan luo, sillä Hän antaa teille HERRAN Sanoman, kuinka valmistautua. Ja Sanoma on: Tehkää parannus! Tehkää parannus! Tehkää parannus! Vaeltakaa pyhyydessä ja vanhurskaudessa. Ja valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa!

 

JUMALAN MIES sanoi, että Kenia on ottanut leijonan osan tästä Herätyksestä, jossa te nyt syötte ja nautitte HERRAN iloa. Tämä on suurin herätys koko seurakunnan historiassa. Teillä on Mama Rosa, jota ei ole vielä juhlittu. Hän sanoi, että Kenia, tehkää voittoja tällä Herätyksellä, ei mustamaalausta voi löytyä kielestänne. Koska nyt te nautitte Herran hyvyyttä ja runsautta.

 

Hän sanoi, että tämä puhdistaa synnin seurakunnasta ja sulkee pois ne eksytysseurakunnat ja valheprofeetat, joita näette tässä maassa. Älkää menkö enää takaisin niihin toisiin seurakuntiin.  Nämä ovat tämän ajan ihmeitä. tehkää maksimi-elonkorjuu. Älkää piilotelko näitä seurakunnissa. Tuokaa ne julkisuuteen ja ulos. Sillä HERRA vie Sanansaattajansa ensi vuonna kansakuntiin moniin moniin maihin. Ja Hänellä on myös Israelin ja Jerusalemin puolustaminen.

 

Hän lopetti sanoen, että MESSIAS on tulossa! Ja te muissa maissa, ottakaa osaa tähän, teillä on parempi nettiyhteys siellä. Teillä on samanlainen mahdollisuus. Tekin voitte ottaa jo osaa tähän Herätykseen, kun HERRA on navigoimassa minua teidän luoksenne. Sillä aika on lopussa! HERRA Siunatkoon teitä ja Siunatkoon teitä. 

 

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)